Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Αν και πρώτη...διαλύεται η Ρόδος!

Η Ρόδος μπήκε με το δεξί στο 2011 επικρατώντας 2-0 του Πανηλειακού, οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο της Football League, όμως ίσως και σήμερα να μην υπάρχει στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη.
Οσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, οι «πράσινοι» ταλαιπωρούνται εδώ και ένα δίμηνο από τεράστια διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, που τους έχουν φέρει στα όρια της διάλυσης.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Στράντζαλη, αφού έκαναν το καθήκον τους στο ακέραιο όλο αυτό το διάστημα, έχουν δικαίωμα πλέον να διεκδικήσουν την ελευθερία τους μέσω της νομικής οδού και το σενάριο αυτό φαίνεται να είναι το επικρατέστερο. Εκτός κι αν βρεθεί ξαφνικά κάποιος.... σωτήρας.
Ετσι, απόλυτα φυσιολογικά, το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανηλειακό εξελίχτηκε σε ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των οπαδών για την κατάσταση που επικρατεί στα «ελάφια», με τον μεγαλομέτοχο Τώνη Μαρτίνη να συγκεντρώνει πάνω του τα πυρά των οργανωμένων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν από τη σέντρα περίπου 40 οπαδοί της Ρόδου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία δημαρχείου, όπου εξέφρασαν και εκεί τον προβληματισμό τους για την αδιαφορία που εισπράττει από όλους η αγαπημένη τους ομάδα.
Στον αγωνιστικό τομέα, που φυσικά περνάει σε δεύτερη μοίρα, η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής έστω και αν οι γηπεδούχοι είχαν να προπονηθούν μία εβδομάδα.
Τα τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη σημείωσε στο 29' ο Τοπάλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 75' ο Κακλαμάνος με ψιλοκρεμαστό σουτ ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Λιόλιου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΓΑΤΗΣ - entragoal.gr