Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Σε απολογία ο Πανεμεατικός

 

  1. Κατά την τελευταία συνεδρίαση η Πειθαρχική  Επιτροπή της Ενωσης Κορινθίας,  αφού  έλαβε γνώση των παρατηρήσεων του Διαιτητού κ. ΑΣΤΕΡΗ ΒΑΣ. στο Φύλλο Αγώνα της 15.1.2011, και την έκθεση του παρατηρητή κ. ΔΡΑΚΟΥ Τ. μεταξύ των ομάδων  ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ’06 αποφασίζει  ομόφωνα όπως αποσταλεί το παρόν έγγραφο προς το Σωματείο ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ δια του οποίου καλείται σε έγγραφη απολογία βάσει του άρθρου 14 παρ. 1α-β-2-3 και 4α του Πειθαρχικού Κώδικα.
Παρακαλούμε όπως η έγγραφη απολογία σας υποβληθεί στην Επιτροπή μας μέχρι την ώρα 12.00 της 25.1.2011. Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί μέχρι την παραπάνω ημερομηνία η απολογία, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε αυτά που αναφέρονται στο Φ/Α .
  2. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κορινθίας αφού έλαβε γνώση των παρατηρήσεων του Διαιτητού κ. ΝΕΟΦΥΤΙΑΔΗ Δ. στο Φύλλο Αγώνα της 15.1.2011, και την έκθεση του παρατηρητή κ. ΝΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ Ι. μεταξύ των ομάδων ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ αποφασίζει ομόφωνα όπως αποσταλεί το παρόν έγγραφο προς το Σωματείο ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ δια του οποίου καλείται σε έγγραφη απολογία βάσει του άρθρου 14 παρ. 1β-2-3 και 4α του Πειθαρχικού Κώδικα. Επίσης καλείται σε απολογία ο ποδ/στής ΚΙΟΥΣΗΣ Μ. με αριθμ. Δελτίου Ε.Π.Ο. 1010576 διότι σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή μετά την λήξη του αγώνα επετέθη και έπιασε από τον λαιμό τον Πρόεδρο της ομάδος του κ. ΖΑΦΕΙΡΗ Αθανάσιο ο οποίος εξ αιτίας του γεγονότος αυτού υπέβαλε εγγράφως στην Υπηρεσία μας την παραίτηση του από το Δ.Σ. του Σωματείου.
Παρακαλούμε όπως η έγγραφη απολογία σας υποβληθεί στην Επιτροπή μας μέχρι την ώρα 12.00 της 25.1.2011. Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί μέχρι την παραπάνω ημερομηνία η απολογία, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε αυτά που αναφέρονται στο Φ/Α .
  3. Η επιτροπή αφού έλαβε γνώση των παρατηρήσεων του Διαιτητού κ. ΧΟΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ Π. στο Φύλλο Αγώνα και την έκθεση του παρατηρητή κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ Β. στον αγώνα της 16.1.2011 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ αποφασίζει ομόφωνα όπως αποσταλεί το παρόν έγγραφο προς τα Σωματεία ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ και ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ δια του οποίου καλούνται σε έγγραφη απολογία βάσει του άρθρου14 παρ. 1α-2-3 του Πειθαρχικού Κώδικα για την γενική σύρραξη των ποδ/στών μετά τη λήξη  του αγώνα.
   Παρακαλούμε όπως η έγγραφη απολογία σας υποβληθεί στην Επιτροπή μας μέχρι την 25.01.2011. Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί μέχρι την παραπάνω ημερομηνία η απολογία, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεσθε αυτά που αναφέρονται στο Φ/Α, την έκθεση του παρατηρητή.
  4. Η Επιτροπή αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε σχετικά με τον αγώνα της 16.1.11 μεταξύ των ομάδων ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ-ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ.ΚΛΕΩΝΩΝ κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής για παραβάσεις των άρθρων   5,6,11 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. σε βάρος του παράγοντα του Σωματείου ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ.ΚΛΕΩΝΩΝ, ΣΕΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ. και του επιβάλλει την ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης .
Για το Δ/Σ της Ε.Π.Σ. Κορινθίας
Με τιμή
Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας

epskor.gr