Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

1000 ευρώ από την Π.Ε.Φ.Ο. Ξυλόκαστρου στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Το ποσό των χιλίων ευρώ πρόσφερε η Π.Ε.Φ.Ο. Ξυλόκαστρου στον ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά!

Η ανακοίνωση :

"Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στα ερασιτεχνικά τμήμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας και δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι μπορεί να φτάσει ο σύλλογος σε λύσεις πρωτοδικείου ή ακόμα χειρότερα σε διάλυση.
Τα ερασιτεχνικά τμήματα που μας έχουν προσφέρει τόσες χαρές και τόσες επιτυχίες. Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος σύλλογος στον πλανήτη με τόσα πολλά τμήματα που να πρωταγωνιστούν σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.
Κάθε χρόνο τις εορταστικές αυτές ημέρες προσφέρουμε κάποιο ποσό σε συλλόγους, ιδρύματα κτλ. που πιστεύουμε ότι έχουν σημαντικές ανάγκες και παράγουν κοινωνικό έργο.
Κατά την γενική συνέλευση του Δ.Σ. του συνδέσμου μας την Κυριακή 2/1/2011 με σκοπό να αποφασίσουμε την φετινή μας προσφορά-δωρά καταλήξαμε ομόφωνα να σας προσφέρουμε κάποιο ποσό προσπαθώντας να βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που έχει φτάσει οικονομικά ο σύλλογος, έχοντας εμπιστοσύνη και πίστη ότι θα ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν, ειδικά μετά τις προαναγγελθείσες κινήσεις που ανακοινώσατε την 29/12/2010.
Κάνοντας υπέρβαση των οικονομικών μας δυνατοτήτων, παρακαλούμε όπως δεχθείτε το ποσό των 1000 ευρώ.
Μακάρι αυτή η κίνηση μας να αφυπνίσει κι άλλους συνδέσμους του ΘΡΥΛΟΥ μας αφού, ποίος είναι ο λόγος για να ζω χωρίς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
".

Π. Ε. Φ. Ο.  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ