Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Πρόκριση στους 8 για τον Πανευρωστινιακό



Στα πλαίσια της Δ’ φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας ο Πανευρωστινιακός επικράτησε με 2 – 1 του Ισθμιακού και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου. Η ομάδα των Ροζενών πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Τόλη στο 20’. Στην επανάληψη αν και οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία κινήσεων, ο Ισθμιακό ισοφάρισε με γκολ του Αμπαδιωτάκη στο 75’. Πέντε λεπτά αργότερα ,στο 80’ ο Βλάχος με πλασέ έδωσε τη νίκη πρόκριση στον Πανευρωστινιακό
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ: Γεραρής, Ζίζηλας, Λάμα Α. (69’ Λάμα Χ.), Μανοδήμος, Πετούμενος, Τόλης, Μελισσαρόπουλος (45’ Ραζής), Στεφανάκος, Δορλης Γ., Βλάχος, Καϊτσας Σπ. (Δορλης Μ.)

*Βαρύ πυροβολικό αποδείχθηκε ο ΠΑΣ Κλένια , καθώς επικράτησε με 9 - 1 της Θύελλας Πετρίου, που αγωνίστηκε με την … τρίτη ενδεκάδα, μιας και το Σάββατο υπάρχει το ντέρμπι με τον Παννεμεατικό. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Μπαλάφας, Γεώργαρης Χ. (2), Μπαστούνης, Ρουμειλώτης Ν. (3), Δράκος, Παπαχρήστου, ενώ το γκολ της τιμής για το Πετρί πέτυχε ο Γιαννούλης.

*Ο Α. Ο. Λουτρακίου «φιλοδώρησε» εκτός έδρας με 4 – 0 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και συνεχίζει στους «8» της διοργάνωσης με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Κολλιάκο και Χρυσαφίδη, οι οποίοι και σημείωσαν από 2 γκολ ο καθένας.

Τα αποτελέσματα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚ - ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ           0 - 4
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ                          2 - 1
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ                             9 - 1
ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ                    1 - 0