Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Αρχοντική εμφάνιση της Κορίνθου και "Χ" στην Πάτρα

Αρχοντική εμφάνιση της Κορίνθου στην Πάτρα που απέσπασε παλληκαρίσια ισοπαλία 1-1 απο την Παναχαϊκή η οποία αν και προηγήθηκε δεν μπόρεσε να κρατήσει την νίκη και να φτάση μιά ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στην δεύτερη θέση που μοιράζονται η Κόρινθος με την Ρόδο  , ένα βαθμό πίσω από τον Παναιγιάλειο. Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Γ' Εθνικής. στο 15' όταν ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα εκτέλεσε το φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στα πλάγια, από την πλευρά της σκεπαστής, υποχρέωσε τον Αρχοντάκη σε μια δύσκολη απόκρουση, στην επαναφορά ο Ακπαρίδης, προσπάθησε με ανάποδο ψαλίδι να πετύχει το γκολ, δεν τα κατάφερε, το «ριμπάουντ» πήρε ο Γ. Λαμπρόπουλος από το ύψος του πέναλτι και με ένα δυνατό πλασέ έγραψε το 1-0 και για ένα δεκάλεπτο να έχει την πρωτοβουλία στις κινήσεις. η Κόρινθος είχε την επιθετική πρωτοβουλία και στο 76' ισοφάρισε σε 1-1όταν σε γύρισμα μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής του Παυλίδη, ο Καφαντάρης, από κοντά με πλασέ κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα ... Η Παναχαϊκή προσπαθεί να βάλει ένα γκολ, ωστόσο, οι προσπάθειες τις δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς ο Αρχοντάκης έπιανε τ' άπιαστα ,
Οι δυο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στο παιχνίδι δίνοντας έναν πολύ γρήγορο ρυθμό. Μάλιστα, η Παναχαϊκή ευτύχησε πολύ νωρίς να πετύχει ένα τέρμα
Η Κόρινθος συνήλθε γρήγορα από την ψυχρολουσία, συνέχισε να πιέζει ψηλά και με του Παυλίδη και Δημητριάδη, δεν ήταν λίγες οι φορές που απείλησε. Οι «κοκκινόμαυροι» ωστόσο, αντέδρασαν σωστά, και όντας καλύτεροι, δημιούργησαν επιπλέον ευκαιρίες δίχως όμως, να πετύχουν ένα ακόμα γκολ.
Στο β' μέρος η Παναχαϊκή έχει μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Χάχαλης, Ντίνας, Χρόνης, Ακπαρίδης, Λαμπρόπουλος, Λουμπαρδέας, Κορδονούρης, Λουτσιάνο (64' Χρυσάφης), Κοιλιάρας (85' Γενιτσαρίδης), Ουρτάδο, Κυβελίδης (59' Καραγιάννης).
Κόρινθος (Νίκος Κουρμπανάς): Αρχοντάκης, Γιαννούλης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Ντόμας, Παυλίδης, Δημητριάδης (85' Μαντάς), Νικολάου, Παπαευθυμίου (67' Καφαντάρης), Μπιτσάκος (71' Αράπογλου).
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Παναχαϊκή – Κόρινθος 1-1
Χανιά – Πλάτανος 0-0


Ρόδος – Βύζας Μεγάρων 2-1