Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Στην εισαγγελία οι δικηγόροι του Δημήτρη Σκούρα χθές..!

Ο συνδυασμός "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" του Δημήτρη Σκούρα έχει ξεκινήσει την προσπάθεια να αποδείξει τις παράνομες μεταδημοτεύσεις.
Ηδη οι δικηγόροι του υποψήφιου έχουν πάει στις εισαγγελικές αρχές και έχουν ζητήσει εισαγγελική εντολή να ψάξουν μία-μία τις μεταδημοτεύσεις που έγιναν στον δήμο Ξυλοκάστρου την τελευταία 4ετία..!
Οι δικηγόροι του κ.Σκούρα θεωρούν οτι θα αποδείξουν ότι νοθεύτηκε το εκλογικό αποτέλεσμα..!!!

Στο μεταξύ ο κ Σκούρας απαιτεί μιά δημόσια απάντηση από τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου, Αντώνη Κλαδούχο για τα όσα ο τελευταίος αναφέρει μέσω των Κορινθιακών ΜΜΕ, blogs του διαδικτύου και στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού του «Κίνησης Πολιτών» .Στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου αναφέρει τα εξής:

"Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση» μετά το πέρας των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου στην οποία αναφέρει για υποτιθέμενες παράνομες μεταδημοτεύσεις κυρίως στο Δήμο Ξυλοκάστρου οι οποίες επηρέασαν το αποτέλεσμα. Δηλαδή έγιναν και κάποιες παράνομες μεταδημοτεύσεις στο Δήμο Ευρωστίνης; Από πού προκύπτει ότι έχουν γίνει παράνομες μεταδημοτεύσεις; Έχετε κάποια στοιχεία; Εάν έχετε γιατί δεν πάτε στον Εισαγγελέα; Απλώς πετάτε ένα πυροτέχνημα στον αέρα και όλο και κάποιοι θα «τσιμπήσουν». Είναι η γνωστή τακτική «ρίξε, ρίξε λάσπη στο τέλος κάτι θα μείνει». Γιατί δεν καταγγείλατε τις υποτιθέμενες παράνομες μεταδημοτεύσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου ή ακόμα και νωρίτερα; Μα τότε νικούσατε ενώ τώρα χάσατε οπότε πρέπει να βρεθεί μια πειστική δικαιολογία για το δυσμενές για εσάς αποτέλεσμα των εκλογών.

Λέτε επίσης ότι έχετε σοβαρές επιφυλάξεις για τη σωστή καταμέτρηση. Τώρα σας φταίνε και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, δηλαδή την πρώτη Κυριακή έκαναν καλά τη δουλειά τους και τώρα όχι;
Στην ανακοίνωσή σας αναφέρετε ότι ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου αρνείται επίμονα και παράνομα να σας χορηγήσει στοιχεία για τις μεταδημοτεύσεις. Εδώ ψεύδεστε ασύστολα, γιατί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου με το υπ αριθ: 1678/06-10-2010 έγγραφό της προς το Δήμαρχο Ξυλοκάστρου αναφέρει ρητά να μην χορηγηθούν στοιχεία περί κτήσης δημοτικότητας και μεταδημοτεύσεων από 01-01-2007 έως 31-08-2010 προφανώς γιατί θεωρεί ότι αυτές εντάσσονται στις διατάξεις του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Δεν είναι ποτέ αργά να αποδεχθείτε το αποτέλεσμα των εκλογών έστω και τώρα για να αποδείξετε ότι διαθέτετε πολιτικό πολιτισμό και ότι δεν διακατέχεστε από ρεβανσισμό."


O Δήμαρχος Ξυλοκάστρου
Αντώνης Κλαδούχος


H ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤ.ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ

"Κύριε Αντώνη Κλαδούχο Δήμαρχε Ξυλοκάστρου,
Έλαβα γνώση της ανακοίνωσης που εκδώσατε και διανείματε σε όλα τα Κορινθιακά ΜΜΕ, blogs του διαδικτύου και στην επίσημη ιστοσελίδα σας της «Κίνησης Πολιτών» (http://www.kinisi-politon.gr/).
Η ανακοίνωση σας αυτή, είναι εξόχως άδικη – συκοφαντική και προσβλητική κατά του προσώπου μου με ολοφάνερη την πρόθεσή σας να προβείτε σε δημόσια διαπόμπευση της προσωπικότητάς μου, της τιμής και της υπόληψής μου.
Κύριε Αντώνη Κλαδούχο ως εδώ και μη παρέκει.
Με την βεβαιότητα ότι γνωρίζετε την εντιμότητά μου, έχετε άλλωστε στο παρελθόν εκφραστεί δημόσια με πολύ κολακευτικά λόγια για το πρόσωπό μου, απαιτώ να ζητήσετε άμεσα συγνώμη δημόσια για την απαράδεκτη δήλωσή σας, να την δημοσιεύσετε στα ίδια ΜΜΕ και blogs που την διαβιβάσατε και ακόμα να την κοινοποιήσετε άμεσα εντός της 18ης Νοεμβρίου σε εμένα, με πρωτότυπο έγγραφο και υπογραφή σας.
Επιφυλασσόμενος παντός νόμιμου δικαιώματός μου."

Δημήτρης Αναστ. Σκούρας