Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ομιλία του Γιώργου Δέδε σήμερα στη Νεμέα , Αύριο η κεντρική προεκλογιή ομιλία του Πέτρου Τατούλη στην Κόρινθο

"Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες θα δώσει ομιλία τη Δευτέρα 01 Νοέμβρη στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέμεας στις 8 μμ."


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου του ανεξάρτητου Συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» κ. Πέτρος Τατούλης σας προσκαλεί στην Κεντρική Ομιλία του Συνδυασμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο την Τρίτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 8.30 μμ στην Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου.
Τον κ. Τατούλη θα προσφωνήσει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Γιώργος Δέδες.


«Παρών» στο πάρτυ του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» την Παρασκευή βράδυ στο Waves στο Λουτράκι ο Πέτρος Τατούλης!


Μια υπέροχη βραδιά με διασκέδαση κυριολεκτικά μέχρι πρωίας, πολλή μουσική και στελέχη από όλους τους κομματικούς χώρους απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν χτες βράδυ Παρασκευής στο Waves στην παραλία Λουτρακίου. Πολλοί ήρθαν μόνο και μόνο για να δουν και συναντήσουν τον Πέτρο Τατούλη και τον Γιώργο Δέδε από κοντά, να τους σφίξουν το χέρι και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία. Ο Πέτρος Τατούλης, εξαιρετικά ευδιάθετος, προσηνής, και, όπως πάντα, ιδιαιτέρως κοινωνικός, ήταν συνεχώς περιστοιχισμένος από ενθουσιώδεις νεολαίους κι έδειχνε πραγματικά να το απολαμβάνει.
Ο Γιώργος Δέδες, από τη μεριά του, χαιρέτησε όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους, ευχήθηκε με τη σειρά του καλή επιτυχία στους δημοτικούς υποψηφίους του Λουτρακίου και της Κορίνθου που βρίσκονταν εκεί, και άδραξε της ευκαιρίας να ανταλλάξει πολιτικές απόψεις για την πορεία προς τις εκλογές των συνδυασμών αλλά και τις νέες προοπτικές που δημιουργεί ο Καλλικράτης.


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Τον τελευταίο καιρό προεκλογικές ομιλίες και δελτία τύπου μας έχουν βομβαρδίσει στον έσχατο βαθμό. Σελίδες επί σελίδων, λεζάντες επί λεζάντων, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το Φράγμα του Ασωπού. Αλήθεια, με τη Διώρυγα της Κορίνθου ασχολείται κανείς; Υπάρχει καθόλου προοπτική για ένα από τα πιο φημισμένα κανάλια παγκοσμίως, πόλος έλξης εκατομμυρίων τουριστών από κάθε γωνιά του κόσμου;

Υπάρχει, διαβεβαιώνει ο Γιώργος Δέδες. Υπάρχει στα σκαριά της «Νέας Πελοποννήσου» Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπτυξης της Διώρυγας. Που στοχεύει το business plan; Και που θα βρούμε τα λεφτά (που το΄πα με και το ξανάπαμε: δεν υπάρχουν;). Εξηγούμαι κι ας παρεξηγούμαι. Στην πολιτική, ισχύουν πολλοί από τους κανόνες της οικονομίας. Στην περίπτωση της διώρυγας προβλέπεται μείγμα χρηματοδότησης από ευρωπαϊκά και κρατικά μέχρι ιδιωτικά κονδύλια.

Όχι, δε χτίζει παλάτια στην άμμο ο κ. Δέδες. Το σχέδιο προϋποθέτει έργα συντήρησης των πρανών που είναι υπό κατάρρευση και που πολύ καιρό τώρα απασχολούν την επικαιρότητα, καθώς και την αποκατάσταση της λειτουργίας της γέφυρας η οποία παραμένει εδώ και μήνες ανενεργή, με όλα τα προβλήματα που συνεπάγονται…