Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Κόρινθος: Πάνοπλη στον Πύργο


Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον 1ο ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (Football League 2), που συνεχίζεται αύριο Κυριακή.
Η πρωτοπόρος του ομίλου , Κόρινθος φιλοξενείται από τον Πανηλειακό , στον Πύργο και με θετικό αποτέλεσμα θα παραμείνει επικεφαλής της βαθμολογίας, Ο προπονητής της Κορίνθου, Νίκος Κουρμπανάς, είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει να αντιμετωπίσει κάποια ιδιαίτερα απουσία. Αλλωστε και ο Μπιτσάκος που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού αποθεραπεύτηκε πλήρως και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο του Πανηλειακού στον Πύργο αναμένονται και 300 εκδρομείς από την Κόρινθο οι οποίοι έχουν προγραμματίσει να πάνε στον Πύργο και να δουν την ομάδα από κοντά και να την βοηθήσουν να πάρει μία ακόμα νίκη .
. Αναχώρηση Κυριακή 03/10/2010 και ώρα 11:00 από τα Περιβολάκια".

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Στους άλλους αγώνες ο ΠΑΟ Ρουφ υποδέχεται τον Κεραυνό Κερατέας και με νίκη θα «πατήσει» κορυφή. Παράλληλα, ο Απόλλων Σμύρνης, που φιλοξενεί τον Ασπρόπυργο θέλει τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσει την επαφή του με τις πρώτες θέσεις, ενώ η Παναχαϊκή είναι το φαβορί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά, όπως και ο Παναιγιάλειος που θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Ψαχνών.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (16:00)

Αίας Σαλαμίνας-Ρόδος
Ολυμπιακός Χερσονήσου-Πλατανιάς Χανίων
Παναιγιάλειος-Ηρακλής Ψαχνών
Απόλλων Σμύρνης-Ασπρόπυργος
Πανηλειακός-Κόρινθος
Αγία Παρασκευή-Βύζας Μεγάρων
Χανιά-Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ-Κεραυνός Κερατέας