Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η δραστηριότητα του Υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη με το Συνδυασμό "Νέα Πελοπόννησος" Γεωργίου Δέδε


Τη Λαϊκή Αγορά της Κορίνθου επισκέφτηκε το Σάββατο το πρωί ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το Συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» κ. Γεώργιος Δέδες με κλιμάκιο υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων. Ο κ. Δέδες σε εγκάρδιο κλίμα συνομίλησε με πολίτες και εμπόρους και δεσμεύτηκε ξεκάθαρα ότι θα είναι δίπλα τους και μετά τις εκλογές για να συζητήσουν μαζί τις λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν.
Συνεχίζοντας τις περιοδείες του στο Νομό Κορινθίας, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το Συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» κ. Γιώργος Δέδες και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι την Τετάρτη 13/10/2010 θα επισκεφθούν το απόγευμα στις 18.30 τον Πύργο, 19.30 το Στόμιο,20.00 τη Λυγιά και 20.30 τα Ροζενά καιτην Πέμπτη 14/10/2010 το απόγευμα 18.30 το Κατακάλι,19.00 τον Κόρφο, 20.00 το Αγγελόκαστρο και 20.45 το Σοφικό

Ο Πέτρος Τατούλης στη Μεσσηνία

Στο νομό Μεσσηνίας περιόδευσε την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. Ο κ. Τατούλης στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του, πραγματοποίησε το επίσκεψη στα χωριά Χατζή και Χώρα, συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του.

Στο χωριό Χατζή όπου βρέθηκε το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης περιηγήθηκε στην πλατεία του χωριού και στη συνέχεια κάθησε στο καφενείο μαζί με τους κατοίκους οι οποίοι τον υποδέχθηκαν θερμά και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον ίδιο το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει ο συνδυασμός «Νέα Πελοπόννησος».
Μετά από το χωριό Χατζή, ο κ. Τατούλης επισκέφτηκε το απόγευμα τη Χώρα Τριφυλλίας, όπου προσκύνησε με ευλάβεια στον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και αμέσως μετά περιηγήθηκε στην  Εμποροπανήγυρη όπου συνομίλησε με τους μικροπωλητές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις προβλέψεις του για την κίνηση της αγοράς, καθώς το πανηγύρι ξεκινάει επίσημα τη Δευτέρα στις 11 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.