Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ 24-25/10



Στη Μεσσηνία θα βρίσκεται την Κυριακή 23/10 ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, όπου μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλο και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, θα πραγματοποιήσουν κοινή περιοδεία με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στο Νομό.

Συγκεκριμένα, στις 10.30 π.μ. θα επισκεφθούν την Κυπαρισσία, στις 11.30 π.μ. τα Φιλιατρά, στις 12.15 μ.μ. τους Γαργαλιάνους, στη 1.00 μ.μ. τη Χώρα και στις 2.00 μ.μ. την Πύλο.

Το απόγευμα στις 6.15 μ.μ. θα βρίσκονται στη Μεθώνη, στις 7.15 μ.μ. στο Πεταλίδι και στις 9 μ.μ. στη Μεσσήνη.

Το κοινό πρόγραμμα των Δ. Δράκου και Σωτ. Παναγιωτόπουλου με τον κ. Σαμαρά, θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα 25/10.

Το πρωί, στις 10.00 θα επισκεφθούν το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στην Καλαμάτα (Αριστομένους και Κροντήρη, έναντι ΟΤΕ) και στις 11 π.μ. θα μεταβούν στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα. Αμέσως μετά θα περιοδεύσουν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, επισκεπτόμενοι καταστήματα.

Το πρωί του Σαββάτου 23/10, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Κώστα Μανδρώνη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους πραγματοποίησαν μεγάλη κοινή περιοδεία με τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Αρκαδίας Ανδρέα Λυκουρέντζο στην Κάτω Αγορά της Τρίπολης και σε δεκάδες καταστήματα.

Συνομιλώντας με έναν μεγάλο αριθμό εμπόρων και παραγωγών ο Δ. Δράκος άκουσε με προσοχή τις απόψεις τους και τα προβλήματά τους, ενώ κυρίαρχο θέμα ήταν η μεγάλη οικονομική κρίση που έχει πλήξει δραματικά τόσο το εμπόριο, όσο και την παραγωγή. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε για μία ακόμη φορά την «αναγκαιότητα της περαιτέρω στήριξή τους σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για ολόκληρη την χώρα και την Κοινωνία» και ανέπτυξε τις βασικές θέσεις και προτάσεις του συνδυασμού ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ για τον πρωτογενή τομέα, το εμπόριο κ.α.

Στη συνέχεια οι Δ. Δράκος, Κ. Μανδρώνης και Α. Λυκουρέντζος, κατευθύνθηκαν στο εμπορικό κέντρο της Τρίπολης, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με εκατοντάδες πολίτες.