Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Φιλική πεντάρα από τον ΑΙαντα η Κόρινθος

Την ήττα με το ευρύ 5 - 0 γνώρισε η Κόρινθος στο φιλικό που έδωσε χτες στο Πέραμα με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Η "Μπάρτσα" μπορεί να αγωνίστηκε μόλις με ένα παίκτη από την βασική ομάδα και με νεαρούς ποδοσφαιριστές , ωστόσο η βαριά ήττα προβλημάτισε τον τεχνικό Νίκο Κουρμπανά.
Το παιχνίδι όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα ήττα μονόπλευρο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας αφού μόλις στο 12' ο Λίτσης κέρδισε πέναλντι αλλά ο Καρνέσης απέκρουσε το σουτ του Καραχάλιου διατηρόντας έτσι το μηδέν. Δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο όμως 5 λεπτά αργότερα όταν ο υπο δοκιμή Πολωνός παίκτης του Αίαντα, Ντέιβιντ, έκανε το 1-0 για τους "Κυανόλευκους". Στο 24' ο Δελαπόρτας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του ενώ στο 28' ο Καραχάλιος έγραψε το 3-0 για τον Αίαντα το οποίο ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι και η ομάδα της Σαλαμίνας στο 51' ανέβασε το δείκτη του σκόρ όταν ύστερα από ασίστ του Δελαπόρτα ο Ντέιβιντ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο για την ομάδα του. Το τελικό 5-0 σημείωσε στο 75' ο Ραπτόπουλος με σουτ ύστερα από ατομική ενέργεια.
Επόμενο φιλικό για την "Μπάρτσα" σήμερα στις 18.00 με τον Ηρακλή Ψαχνών όπου αναμένεται να παίξουν οι βασικοί στην τελική πρόβα πριν το πρώτο έπίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος.
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Πονηρός (55’ Γκιόγκας - 75’ Βιγλάκης), Σιέρρα (60’ Αντωνίου), Ανδριανόπουλος (65’ Μητσέας), Τερλελής (46’ Σγούρος), Μακρόπουλος, Μουσταφίδης (60’ Ρόππας), Κοκλιώτης (65’ Τσιριγώτης), Δελαπόρτας, Ντέιβιντ (52’ Ραπτόπουλος), Καραχάλιος (37’ Ανέστης), Λίτσης (60’ Μοντεστάντος),
KOΡΙΝΘΟΣ: Καρνέσης, Μπιτσάκος, Στυλιανίδης, Σπυρόπουλος, Σεντεμέντες, Ζάρκος, Μαλαχάτης, Μαρούδας, Αράπογλου, Παππάς Σπ., Παππα΄ς Χρ