Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Παναιγιάλειος: Ετοιμοι για τη νέα εποχή

Τη στιγμή που η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στα Καλάβρυτα η νέα διοίκηση του Παναιγιάλειου εστιάζει στην ολοκλήρωση των διαδικασιών μετατροπής του ΤΑΠ σε ΠΑΕ. Το κεφάλαιο των 60.000 ευρώ έχει συμπληρωθεί και άπαντες στο «μελανόλευκο στρατόπεδο» είναι έτοιμοι για το πέρασμα στη νέα εποχή.
Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση τέθηκαν σε κυκλοφορία και οι κάρτες διαρκείας της νέας περιόδου, με τους Αιγιώτες να ποντάρουν στην έμπρακτη βοήθεια των φιλάθλων. Οι τιμές κυμαίνονται από 50 ευρώ (για τις γυναίκες) μέχρι 500 ευρώ (απευθύνονται στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα). Για τους οργανωμένους οπαδούς η τιμή ανέρχεται σε 100 ευρώ, ενώ τα περισσότερα κομμάτια τιμώνται 150 ευρώ.
Στο μεταξύ φιλική αναμέτρηση με τον Τριταιικό προγραμματίστηκε για τις αρχές Σεπτέμβρη στο γήπεδο των Καμαρών, το οποίο θα φιλοξενήσει την ομάδα του Αιγίου και για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, σε περίπτωση που κληρωθεί γηπεδούχος.
Στο μεταγραφικό κομμάτι τέλος μετά την ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση του γκολκίπερ Γιώργου Κυριακόπουλου οι άνθρωποι του Παναιγιαλείου στρέφουν τα «βλέμματά» τους σε άλλες κατευθύνσεις, με τον Δημήτρη Σπανό να επιμένει στη λύση «μικρού» για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, ενώ όσον αφορά το τελευταίο φιλικό με την πιο αδύναμη Θύελλα Αιγίου (στα Καλάβρυτα) οι «μελανόλευκοι» επικράτησαν εύκολα με το ευρύ 10-1.