Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Αιγιάλεια: Στήριξη σε Δ. Τριανταφυλλόπουλο από Μπεκίρη, Νικολόπουλο, Ράγιου, Ψωμιάδη


ΠΗΓΗ : thebest.gr

Οι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ παίρνουν θέση υπέρ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου. Επιστολές στήριξης προς τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο απέστειλαν χθες - μεταξύ άλλων - ο τ. Υφυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας κ. Μιχάλης Μπεκίρης, ο Βουλευτής Αχαΐας Ν.Δ κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης και η πρώην Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ κ. Νατάσσα Ράγιου.


Επιστολή Μιχάλη Μπεκίρη

“Στην αφετηρία της προσωπικής αλλά και συλλογικής προσπάθειας της «Αιγιάλεια - Νέας Εποχή» και του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου για ένα δήμο αξιόπιστο, φιλόδοξο, έτοιμο να στηρίξει και να υπηρετήσει τους δημότες του, είναι ιδιαίτερα τιμητική η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπό του. Η εμπιστοσύνη στον συνδυασμό του αποτελεί ηθική και φυσική δέσμευση όλων των Νεοδημοκρατών να στηρίξουμε την φιλόδοξη προσπάθειά του και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τη νίκη στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Από τα βάθη της καρδιά μου, ευχές μου για…καλή μας επιτυχία

Επιστολή Νίκου Νικολόπουλου

«Θεωρώ αυτονόητη τη συστράτευση όλων των φιλελεύθερων στελεχών και πολιτών στο πλευρό του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου προκειμένου να δώσουμε στο νέο Δήμο Αιγιάλειας τη νέα ορμή και τη νέα ματιά που έχει ανάγκη στα πρώτα του βήματα».


Επιστολή Νατάσας Ράγιου

«Μπροστά στις κρίσιμες δημοτικές εκλογές που έρχονται χρειάζεται να επιδείξουμε όλοι ευθύνη, σοβαρότητα, ομοψυχία και σεβασμό, τον εαυτό μας πρώτα απ’ όλα. Αντιλαμβάνομαι ότι, τέτοιες εποχές που η κρίση στην κοινωνία είναι προέκταση της κρίσης του μυαλού μας, αυτά φαίνονται μάλλον μακρινά, θολά κι ανέφικτα. Ας κάνει ο καθένας την αυτοκριτική του κι ας σκεφτεί, πρώτα τον τόπο που αγαπάει κι ύστερα την ιδεολογία που πιστεύει, στην αναλογία που αυτά αντιστοιχούν στο μυαλό και στην καρδιά μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για μικροπρέπειες, μαχαιρώματα, καρεκλολαγνείες, μίση, πάθη, παρασκήνιο κι όλα αυτά τα μίζερα που, χρόνια τώρα, δυστυχώς , αποτελούν συστατικά της πολιτικής, σε επίπεδο κεντρικής σκηνής και Περιφέρειας.
Η Ν.Δ, την αναγέννηση της οποίας όλοι ευχόμαστε κι ελπίζουμε, στηρίζει για την Αιγιάλεια την υποψηφιότητα του Αιγιώτη Πολιτευτή Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου. Θεωρώ πως όλοι όσοι σκεφτόμαστε πρωτίστως τοπικιστικά αλλά και ιδεολογικά, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό του. Και μακάρι σ’ αυτή την πορεία, η συστράτευση να είναι τέτοια, που να μην επιδέχεται διαφοροποιήσεων και διχόνοιας
»


Επιστολή Παναγιώτη Ψωμιάδη

Σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη εποχή για τους πολίτες και τους πολιτικούς, ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος αποφάσισε να δώσει τη μάχη για τον τόπο του, τους συντοπίτες του και τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θέλω να ξέρει ότι είμαστε στο πλευρό του και σήμερα και αύριο. Η πορεία του μέχρι σήμερα αναδεικνύει άνθρωπο με πείσμα, όραμα, εργατικότητα, προσφορά και αποτελεσματικότητα. Eυχές για νίκη στις 7 Νοεμβρίου” .