Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Δεν τα βρήκε ο Καλογιαννίδης με την Κόρινθο

Ο Ρεκλείτης στον Πανθρακικό


Παρελθόν θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Καλογιαννίδης, αφού ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει οικονομική διαφορά και παρά τη νέα πρόταση ανανέωσης που του έγινε την Κυριακή. Θετική όμως εξέλιξη είχαν οι συνομιλίες των διοικούντων της Κορίνθου με τον Θανάση
Φραγκάκη, ο οποίος την Παρασκευή προχώρησε σε ανανέωση συμβολαίου για τα επόμενα δυο χρόνια. Από κει και πέρα, οι ιθύνοντες τον σύλλογο είχαν επαφές και με τους Δημητριάδη, Σιώκο, Μεϊντή χωρίς ωστόσο να καταλήξουν σε συμφωνία.
Από σήμερα την 1η Ιουλίου ο Βαγγέλης Ρεκλείτης ανήκει στο δυναμικό του Πανθρακικού μετά την μεταγραφή του από την Κόρινθο , στην ομάδα της Κομοτινής. Ο 21χρονος Κορίνθιος μέσος που είχε 31 συμμέτοχες την ποδοσφαιρική περίοδο 2009-2010 με την «Μπάρτσα» υπέγραψε με την ομάδα της Θράκης συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας.


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Μπελάδες για Ερασιτεχνική

Σε μπελάδες έχει μπει η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, καθώς ιδιοκτήτρια κατοικίας στο γήπεδο της Αγυιάς έχει κερδίσει την πρώτη δικαστική μάχη και τώρα έχει καταθέσει αγωγή ζητώντας αποζημίωση ύψους 400.000 ευρώ, ειδάλλως θα υπάρξει κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της Ερασιτεχνικής. Από την Ερασιτεχνική υποστηρίζουν πως την αποζημίωση θα πρέπει να την καταβάλει ο φορέας που αυτή τη στιγμή είναι η ΓΓΑ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του θέτει τον εαυτό του και το δικηγορικό του γραφείο στη διάθεση της Ερασιτεχνικής στην περίπτωση που χρειαστεί βοήθεια στο θέμα που έχει προκύψει, ενώ τονίζει πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί αίτημα της ΠΑΕ προς το ΔΣ της Ερασιτεχνικής, ώστε να εκμισθώσει όλες τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Αγυιάς, εκτός αυτών που εξυπηρετούν τμήματα της ερασιτεχνικής, για 20 χρόνια.




Δηλώσεις Δημητριάδη για το «ναυάγιο» στον Παναιγιάλειο

Απογοητευμένος από τις εξελείξεις ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου, Κώστας Δημητριάδης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Από τα τέλη Μαΐου γίνονταν συζητήσεις με τον κ. Μαρλαντή και τον κ. Παπαπέτρου, οι οποίοι τελικά το μόνο που έκαναν ήταν να κοροϊδεύουν και να αποδίδουν προς το πρόσωπό μου και την ομάδα τις χειρότερες κατηγορίες. Πριν ακόμα κλειστεί η συμφωνία και βάσει των πληροφοριών που είχα,, οι άνωθεν κύριοι συζητούσαν ήδη για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής, ποιοι παίκτες θα αποκτηθούν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Μάλιστα, είχα πληροφορηθεί ότι είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον κ. Σπανό, παρότι είχαν κάνει τρεις συναντήσεις με τον κ. Δημητρίου. Όλα αυτά τα έκαναν χωρίς να έχει περάσει η ομάδα στα χέρια τους!!! Ωστόσο αποδείχτηκε ότι κανόνιζαν χωρίς τον ξενοδόχο!!! Όταν τους ζητήθηκε, μάλιστα, να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό, το απέφευγαν για δικούς τους λόγους (κοροϊδία σε μένα, τον Παναιγιάλειο και τον κόσμο του). Θέλω, επίσης, να τονίσω ότι παρότι ισχυρίζονταν ότι δεν γνώριζαν τα χρέη της ομάδας, κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές. Είχαν λάβει εγγράφως και αναλυτικά τις οφειλές, όμως με πρόσχημα αυτά τα χρέη καθυστερούσαν και τελικά όλοι είδαμε που καταλήξαμεΠλέον είμαι υποχρεωμένος να τρέξω τις εξελίξεις, έχοντας όμως και τη βοήθεια του αιγιώτικου λαού, στο μέτρο του δυνατού. Ευελπιστώ στην τήρηση της συμφωνίας και την ανακοίνωση της χορηγίας από τον κ. Παπαπέτρου (Αττικό Πάρκο), για την οποία είχε ειπωθεί από αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό και συγκεκριμένο ποσό (80.000 ευρώ), για το καλό της ομάδας.Ήδη έδωσα εντολή στον κ. Δημητρίου να ξεκινήσει το σχεδιασμό ώστε να καλύψουμε το χαμένο χρόνο.Ζητώ την συμπαράσταση της πόλης του Αιγίου, στο μέτρο του δυνατού. Μέσα στη βδομάδα θα ανακοινωθούν οι τιμές των διαρκείας και θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί για το καλό του Παναιγιαλείου.
Εγώ από την πλευρά μου δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά ώστε ο Παναιγιάλειος να γίνει δυνατός διοικητικά για να μπορέσουμε να κάνουμε τα όνειρα όλων μας πραγματικότητα.