Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ειδήσεις από το "ΔΕΡΒΕΝΙ Sport NEWS"

Τέλος εποχής για Γκόλια – Κραβαρίτη στο Ξυλόκαστρο
Δεν κατέστει δυνατή η διεξαγωγή της πρώτης Γενικής Συνέλευσης στην ομάδα του Ηρακλή Ξυλοκάστρου
Στα διοικητικά του Ηρακλή Ξυλοκάστρου ήταν η απόφαση του τέλους εποχής για τους Βασίλη Γκόλια (πρόεδρο) και Γιώργο Κραβαρίτη (αντιπρόεδρο) Σίγουρα η 10χρονη παρουσία του πρώτου αλλά και η πολύχρονη εξίσου παρουσία του δεύτερου στα διοικητικά είχαν να επιδείξουν πολλά θετικά στοιχεία αλλά και λίγα αρνητικά. Όλα αυτά με την απόφασή τους έλαβαν τέλος.

Νέο ΔΣ στον Πέλοπα Κιάτου
Στον Πέλοπα Κιάτου, σήκωσαν από νωρίς τα μανίκια τους οι καινούριοι διοικούντες προκειμένου ο θρυλικός Πέλοπας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι απλής συμμετοχής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής. Πρόεδρος ανέλαβε ο Βασίλης Παπαβασιλείου, αντιπρόεδρος ο Θανάσης Γαϊτάνης, γενικός γραμματέας ο Παναγιώτης Μανιώτης, ειδικός γραμματέας ο Στυλιανός Γατσιόπουλος, ταμίας ο Κώστας Σαρχάνης, βοηθός ταμία ο Γιώργος Λιακουσιώτης, γενικός αρχηγός ο Γιάννης Κωνσταντινίδης και υπεύθυνοι ακαδημιών οι Διονύσης Καραπιπέρης και Σωτήρης Λύγκας. Στο τιμόνι του πάγκου ο Θάνος Παπασημάκης παρέα με τον Βλάσση Μετζέλο.


ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ Άλλαξε ιδιοκτήτη
Νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς ισχύει πλέον στην ομάδα του Παναιγιαλείου καθώς ο Κώστας Δημητριάδης ανακοίνωσε την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Χρήστο Μαρλαντή και τον Ζακ Ζακ Λεσονέρ με τον πρώτο να αναλαμβάνει πρόεδρος στον Αιγιώτικο σύλλογο. Αυτή η διοικητική ξαφνική ανακατάταξη φέρνει ίσως τα πάνω κάτω στους «ασπρόμαυρους» της Αχαΐας, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Η πώληση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια εδόθη συνέντευξη τύπου από τον απελθόντα πρόεδρο ο οποίος όμως παραμένει στη θέση του αντιπροέδρου.

Ο Χρήστος Πετρινιώτης νέος τεχνικός στο Α. Ο. Λουτρακίου
Το τιμόνι στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Λουτρακίου δόθηκε στον Κορίνθιο Χρήστο Πετρινιώτη. Έναν προπονητή δοκιμασμένο στην κατηγορία της Δ΄ Εθνικής (παλαιότερα με την Κόρινθο) και αρκετά γνώστη του αντικειμένου. Ο νέος προπονητής των «Οράνιε» του Λουτρακίου διαδέχθηκε στον πάγκο τον Τάσο Πέρρα που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι έχει εργασθεί σε ομάδες Γ΄ Εθνικής όπως (Κόρινθο, Παναιγιάλειο, Θύελλα Πατρών) και Παναξιακό (Δ΄Εθνικής), ενώ γυμναστής της ομάδος θα παραμείνει ο Γιάννης Νούλας. Στις προθέσεις του νέου προπονητή είναι η καλή πορεία της ομάδος στην Δ΄ Εθνική και η παραμονή της στην κατηγορία. Σε ότι αφορά τις μεταγραφές, ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται κάποιες κινήσεις για παίκτες που έπαιζαν στην Δ΄ Εθνική.

Νέα διοίκηση , νέος Προπονήτης στο Χιλιομόδι
Νέα διοίκηση έβγαλε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου όπου πρόεδρος ανέλαβε ο Δημήτρης Μπίτζιος και προπονητής θα είναι ο Χιλιομοδιώτης Παντελής Κουρούπης, που πέρυσι ήταν στην Θύελλα Πετρίου. Τώρα, μετά την εκλογή του νέο διοικητικού σχήματος και την πρόσληψη προπονητή, ήδη το βλέμμα των ιθυνόντων της ομάδος έχει στραφεί στους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν και σε αυτούς που θα αποχωρήσουν ενώ ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με τέσσερις – πέντε ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη Κορινθία. Στόχος της νέας διοίκησης είναι ο Ατρόμητος να είναι πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας Κορινθίας.