Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Σκληρή απάντηση του Κ. Κλωνή στον Ν. Κουρτζή

Οι δηλώσεις που έκανε τελευταία ο δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Ν. Κουρτζής ενόχλησαν πολύ τον δημοτικό σύμβουλο Ξυλοκάστρου κ. Κ. Κλωνή ο οποίος απαντάει σήμερα και μάλιστα ιδιαίτερα καυστικά προς τον πρώτο.Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος για τον διευρυμένο δήμο Ξυλοκάστρου κ. Κ. Κλωνής αναφέρει:

«Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ευρωστίνης κ. Κουρτζής κυριευθείς ίσως από τον πανικό του για την πρωτόγνωρη και πρωτοποριακή για τα τοπικά δρώμενα διαδικασία επιλογής υποψηφίου Δημάρχου από κάλπη από όλους τους συμπολίτες των Δήμων Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και την απώλεια των υποτιθέμενων ερισμάτων στο Ξυλόκαστρο, ασχολήθηκε μαζί μου για τα έργα και την πολιτεία μου. Βρήκε, δε εγκληματικό ότι εισέπραττα τα δικαιούμενα έξοδα παράστασης από θέσεις ευθύνης που κατείχα.
Ερωτάται ευθέως
Ο ίδιος και οι συνεργάτες του εισπράττουν τα ανάλογα; Διαθέτει 20 ώρες το 24ωρο που διέθετα στην υπηρεσία του πολίτη, ξεχνώντας το ιδιωτικό επάγγελμά μου.
Ή ασχολείται και με το ιδιωτικό ιατρείο στο Ξυλόκαστρο και με τα χειρουργεία στην Αθήνα και ως συνταξιούχος από το Νοσοκομείο που εργαζόταν; Πως τα προλαβαίνει όλα αυτά;
Ο Νομοθέτης με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» το απαγορεύει. Γνωρίζει ότι δύο χρόνια στη ΔΕΥΑΞ δεν εισέπραττα ούτε ένα ευρώ, θα το έπραττε ο ίδιος παραμελώντας την ιδιωτική δουλεία του;
Οι επί τετραετία μόνιμοι συνεργάτες τους, τους πήρε η δεν τους πήρε από άλλο συνδυασμό».

Πηγή : korinthiannews.gr