Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Όλα γύρω από τον Κορονοιο. Ερωτήσεις και απαντήσεις που όλοι πρέπει να ακούσουμε..


Αποτέλεσμα εικόνας για κορονοϊός

Ακούστε εδώ όλη την σημερινή ραδιοφωνική  συνέντευξη της Μαίρης Νικολοπούλου με την ιατρό πνευμονολογο Αθανασια Χρισταρα..



Επίσης  συνομιλία της Μαιρης Νιολοπούλου με τον Κλινικό Ψυχολόγο υπεύθυνο της Εθνικής Τηλεφωνικής Γραμμής SOS του ΧΑΜΌΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ, Γιάννη Αθανασοπουλο..

Δερβένι: Ερημοι δρόμοι που πήγαν όλοι?

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Οι θρύλοι (σαν τον Θόδωρο Νικολαϊδη) δεν σβήνουν…

 Οι θρύλοι (σαν τον Θόδωρο Νικολαϊδη) δεν σβήνουν…
Του Μάνου Οικονομίδη
Twitter@EmOikonomidis
Μάνος ΟικονομίδηςΤο… ατίθασο θηλυκό που λέγεται καρδιά, έχει τον τρόπο της να κλιμακώνει την ποσόστωση συναισθήματος στο μυαλό ενός ανθρώπου, διαχειριζόμενη τη φόρτιση των συμβολισμών και της συγκυρίας.
Δεν έχει ειπωθεί τυχαία άλλωστε, ότι, σημασία δεν έχει τι θα πει κάποιος, αλλά πώς θα σε κάνει να αισθανθείς. Με τις πράξεις και τα λόγια του, κυρίως όμως με την ικανότητά του να ανοίγει μέσα σου, και επομένως στις επόμενες σελίδες της ζωής σου, μονοπάτια που, πιθανότατα δεν φανταζόσουν ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν.
Δάσκαλος. Αφεντικό. Παράδειγμα. Έμπνευση. Ο Θόδωρος Νικολαϊδης, που “έφυγε” σαν σήμερα, στις 18 Μαρτίου του 2017, ήταν όλα αυτά. Και κάτι παραπάνω. Θρύλος. Σαν τον Ολυμπιακό, που λάτρεψε και στήριξε όσο κανένας άλλος. Σαν τη δημοσιογραφία, που λάτρεψε, τίμησε και στήριξε, όσο

31 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα!



Σήμερα, Τετάρτη 18.03.2020, έγινε η καθιερωμένη ενημέρωση για τον “χάρτη” του ιού στην χώρα μας, με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, να ανακοινώνει πως 31 είναι τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα και στο σύνολο είναι πια 418.
64 είναι τα “ορφανά” κρούσματα, δηλαδή οι άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τους πρώτους ανθρώπους που νόσησαν στην Ελλάδα από τον ιό.
79 συνάνθρωποί μας νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αθήνας και της επαρχίας, ενώ 13 εξ αυτών είναι διασωληνωμένοι.
Ο κ. Τσιόδρας τόνισε ακόμη πως έχουν γίνει μέχρι στιγμής 6.000 έλεγχοι για να

EKTAKTH EIΔΗΣΗ: Απαγορεύονται από αύριο οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων!

 

Το μέτρο ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Θα προβλέπεται πρόστιμο 1.000 ευρώ ανά πρόσωπο!
Νέα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως είπε από αύριο απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις δέκα και πέρα ατόμων με κύρωση διοικητικού προστίμου 1.000 ευρώ ανά πρόσωπο και ανά περίπτωση.
Επίσης αποθαρρύνονται αυστηρά οι ψυχαγωγικές συναθροίσεις σε δημόσιο χώρο με την συμμετοχή 10 ή περισσοτέρων ατόμων. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και αποστάσεων μεταξύ των προσώπων. Επανέλαβε την αυστηρή σύσταση οι πολίτες να μένουν στην κατοικία τους ώστε να αποφύγουν στον μέγιστο βαθμό τις επαφές με άτομα εκτός του στενού οικογενειακού τους κύκλου.
Πρόσθεσε ότι η κυκλοφορία εκτός οικίας πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο και μόνο για πολύ συγκεκριμένους λόγους και στο αναγκαίο μέτρο για την εξυπηρέτηση ζωτικών και μόνο αναγκών. Αποδεκτές εξαιρέσεις υπάρχουν αποκλειστικά για: 

Κεραμέως: Δεν χάνεται το εαρινό εξάμηνο στα ΑΕΙ – Μπορεί να καλυφθεί η ύλη μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Κεραμέως: Δεν χάνεται το εαρινό εξάμηνο στα ΑΕΙ - Μπορεί να καλυφθεί η ύλη μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης 
«Διαβεβαιώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν θα χαθεί το εαρινό εξάμηνο. Μπορεί να καλυφθεί η ύλη στα ΑΕΙ μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η ακαδημαϊκή κοινότητα μπορεί να βγει μπροστά σε αυτή τη μεγάλη κρίση», τόνισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως που συμμετείχε την Τετάρτη μέσω τηλεδιάσκεψης στη Σύνοδο των Πρυτάνεων.

Κικίλιας: Δεν έχουμε πάρα πολλά κρούσματα κορωνοϊού στο προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων

 
Επίσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι κ.κ. Κικίλιας και Χαρδαλιάς ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του ΕΚΑΒ, καθώς και για τα σχέδια που επικαιροποιούνται καθημερινά.
«Επισκεφθήκαμε το επιχειρησιακό κέντρο του ΕΚΑΒ με τον Υφυπουργό, τον κ. Χαρδαλιά, τον οποίο θέλω και δημοσίως να συγχαρώ για τη νέα του θέση και τα καθήκοντα σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Θυμίζω, ότι μέχρι πρότινος υπήρχαν δυο επιχειρησιακά κέντρα, του

Κορωνοϊός: Τετράμηνη αναστολή φόρων, 800 ευρώ σε εργαζόμενους που σταμάτησαν να δουλεύουν – Όλα τα μέτρα

Κορωνοϊός: Τετράμηνη αναστολή φόρων, 800 ευρώ σε εργαζόμενους που σταμάτησαν να δουλεύουν - Όλα τα μέτρα 
Καλώντας εκ νέου τους πολίτες να επιδείξουν ατομική ευθύνη, συλλογική συνείδηση και αλληλεγγύη, ώστε να ξεπεραστεί η εξαιρετικά δύσκολη περίοδος με το μικρότερο ατομικό και κοινωνικό κόστος, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε τη δεύτερη δέσμη των οικονομικών μέτρων, ύψους 3,8 δισ. ευρώ, για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τον κορωνοϊό.
Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας είπε ότι αναστέλλονται οι φόροι και οι εισφορές επιχειρήσεων που ανήκουν στους κλάδους που πλήττονται λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού. Είτε αυτές μένουν, είτε κλείνουν με κρατική εντολή είτε με δική τους πρωτοβουλία.




Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται για 4 μήνες:

ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΙΚΙΛΙΑΣ, ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Σε "πόλεμο" μάς θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οφείλουμε να ομολογήσουμε τη δυναμική παρουσία Υπουργών του που δείχνουν να έχουν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία στην εθνική αντιμετώπιση αυτής της παγκόσμιας απειλής. Με βάση το ελληνικό κατεστημένο και την καταστρεπτική θητεία Τσίπρα είναι θετική η άμεση και αποδοτική ανταπόκριση Υπουργών, τόσο στη ασύμμετρη επίθεση της παράνομης μετανάστευσης που εκδηλώθηκε πρόσφατα στον Έβρο από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα όσο και στην αντιμετώπιση του ιού Coronavirus του οποίου η Αρχηγός αναζητείται.

Κορωνοϊός: Σοκάρει η εξομολόγηση πνευμονολόγου στο «Σωτηρία» -Θεωρώ σχεδόν αδύνατο να μη μολυνθώ

Ο Χαράλαμπος Μόσχος, πνευμονολόγος-φυματιολόγος στο «Σωτηρία» καταθέτει τη δικιά του εμπειρία για τον κορωνοϊό.
Όταν το αίσθημα της ευθύνης και του καθήκοντος υπερισχύει του φόβου, ακόμη και για την ίδια την ζωή, κάτι μεγάλο συμβαίνει. Κάτι που δημιουργεί ελπίδα για το σήμερα και το αύριο της κοινωνίας.

Δημόσιο: Υπεγράφη η ΚΥΑ για τις ευπαθείς ομάδες -Ποιοι περιλαμβάνονται (λίστα)

 
Εντός της ημέρας πρόκειται να δημοσιευθεί η απόφαση, που ήδη υπεγράφη από τους υπουργούς Εσωτερικών και Υγείας, για την επέκταση των κατηγοριών ευπαθών ομάδων δημοσίων υπαλλήλων που λαμβάνουν υποχρεωτική άδεια. Αυτό ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, ο Τ. Θεοδωρικάκος  σε συνέχεια του σχετικού δημοσιεύματος και ερωτήματος της aftodioikisi.gr, τονίζοντας ότι σε αυτή ανήκουν, όπως ανακοίνωσε χθες ο κ. Τσιόδρας, εργαζόμενοι του δημοσίου με βαριές παθήσεις όπως πνευμοναπάθειες, καρκίνο, καρδιοπάθειες, αρρύθμιστο σακχαρώδη διαβήτη ή είναι μεταμοσχευμένοι.

Συλλογή στοιχείων από τους ΟΤΑ για τους Υπαλλήλους-γονείς, έως 7 Απριλίου

 
Ειδικό Έγγραφο προς τους Φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απέστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών, αναφορικά με τον τρόπο συλλογής των στοιχείων που ζητήθηκαν από το σύνολο της Δημόσιας Διοίκησης με προηγούμενη Εγκύκλιο.

Υπενθυμίζεται ότι στην αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/108/οικ. 7874/12.3.2020 Εγκύκλιο “Επείγοντα μέτρα για την πρόληψη και την προστασία από τον κορωνοϊό”αποτυπώθηκε όλο το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις άδειες και γενικότερα τις διευκολύνσεις των Υπαλλήλων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Στη σελ.8 επισημάνθηκε πως οι Διευθύνσεις Προσωπικού των Φορέων πρέπει να

Διάγγελμα Μέρκελ, για πρώτη φορά στα 14 χρόνια

Άγγελα Μέρκελ [ΑΠΕ-ΜΠΕ]

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ θα απευθύνει σήμερα το απόγευμα για πρώτη φορά διάγγελμα προς τους Γερμανούς, αλλά δεν αναμένεται να ανακοινώσει επιπλέον περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού, μετέδωσε σήμερα το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD.
Επικαλούμενο κυβερνητικές πηγές, το ARD μετέδωσε ότι η Μέρκελ θέλει με βιντεοσκοπημένο μήνυμά της να ενημερώσει τους Γερμανούς για το πού βρίσκεται η χώρα σε σχέση με την επιδημία covid-19 και να τους υπενθυμίσει τι μπορούν να κάνουν για να περιορίσουν την εξάπλωσή της.

Συγχαρητήρια!!! Έκλεισε το ΚΔΑΥ Κορινθίας λόγω έλλειψης υλικού να διαχειριστεί



Και εμείς οι σκουπιδιάριδες, οι σκουπιδέμποροι, που δεν υποκύψαμε, δεν φοβηθήκαμε και δεν τρέξαμε να δώσουμε σε αυτούς που προσπαθούν εδώ και πολύ καιρό να μας τα πάρουν, που όχι απλά μας έχουν στοχοποιήσει, όχι απλά καθημερινά και με κάθε τρόπο προσπαθούν να πανικοβάλουν τον κόσμο γύρω μας και λίγο παραπέρα, όχι μόνο έφτασαν να φοβερίζουν ακόμα και πολιτικούς

Μήπως για τους Ιταλούς ήλθε η ώρα να φωνάξουν Basta;


18/03/2020
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Από τα μπαλκόνια τους που έγιναν παλκοσένικα, τραγουδώντας πότε την άρια «Πέτα σκέψη» από τον «Ναμπούκο» του Βέρντι (ω πατρίδα μου τόσο όμορφη και χαμένη) και πότε τον εθνικό τους ύμνο, τα «αδέλφια της Ιταλίας» αναρωτιούνται «πού είναι η Νίκη». Και ίσως μ’ αυτό το απελπισμένο «Dov’ e la Vittoria?», με τρόμο η σκέψη τους να πετά στις 66 κυβερνήσεις που πέρασαν από πάνω τους στα τελευταία 77 χρόνια. Ίσως και στη φετινή «κινέζικη πρωτοχρονιά» που γιορτάστηκε μεγαλοπρεπώς σε όλη τη χώρα…
Είναι στιγμή αναστοχασμού και για εμάς τους Έλληνες. Στην Ιταλία που αναζητά απεγνωσμένα την περικεφαλαία του Σκιπίωνα, ο εθνικός ύμνος αποτελείται από τρεις μόνο στροφές και τρία ρεφρέν, ενώ ο δικός μας… 158!
Κακά τα ψέματα. Ο κορονοϊός δεν είναι μόνο θέμα

Επικαιροποίηση – Ενημέρωση για την υποδοχή πιθανών κρουσμάτων του κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου


Λουτράκι, 18 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Επικαιροποίηση – Ενημέρωση  για την υποδοχή πιθανών κρουσμάτων του κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για τη συνδρομή του στη διαμόρφωση ειδικά διαμορφωμένου χώρου για την υποδοχή πιθανών ύποπτων κρουσμάτων κορωνοϊού στο Κέντρου Υγείας προκειμένου για τον περιορισμό της διάδοσης της επιδημίας, προβαίνουμε σε επικαιροποίηση των παρακάτω σημείων, σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου:
α) ο Δήμος συνεργάστηκε με την διεύθυνση του Κέντρου Υγείας για διαμόρφωση ειδικού ιατρείου για υποδοχή ύποπτων κρουσμάτων για κορωνοϊο covid-19
β) η Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας όπως αυτές διαμορφώνονται καθημερινά
γ) οι ως τώρα οδηγίες που ακολουθούνται είναι να μην εξετάζεται κανείς με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού στο Κέντρο Υγείας αλλά να δίνονται οδηγίες (κυρίως τηλεφωνικά) και μόνο όσα άτομα πληρούν τα κριτήρια του ύποπτου κρούσματος να παραπέμπονται στο Νοσοκομείο.
Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.

Γραφείο Τύπου

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ -ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: Συνεπής τήρηση των κανόνων αυτοπροστασίας


Λουτράκι, 18 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνεπής τήρηση των κανόνων αυτοπροστασίας
Στο πλαίσιο του κοινού αγώνα που δίνουμε, ως μέλη του κοινωνικού συνόλου απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού  που πλήττει και τη χώρα μας,  ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας  - Αγίων Θεοδώρων και η δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη έχει επιφορτιστεί με αυξημένη ευθύνη και καθήκον να προστατεύσει -στο μέτρο του δυνατού- τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών, ο Δήμος λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια των υπηρεσιών, των δημοτών και των επισκεπτών του και έχει προχωρήσει μεταξύ άλλων σε τακτές απολυμάνσεις των δημόσιων χώρων και των δημοτικών κτηρίων. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουν ληφθεί μέτρα αυξημένης τήρησης των κανόνων αυτοπροστασίας (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά διαλύματα) με την ενίσχυση του κατάλληλου εξοπλισμού και μέτρα που προστατεύουν την υγεία των πολιτών, των εργαζόμενων και των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δημοσιεύματα και μικροπολιτικές που αποτυπώνουν το αντίθετο, δεν είναι μόνο επικίνδυνα αλλά στέλνουν και λανθασμένα μηνύματα στους συνδημότες μας και την κοινή γνώμη.

Στην έκτακτη συγκυρία που βιώνουμε όλοι, η δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη θέτει ως προτεραιότητα και καθήκον την προάσπιση της υγείας των συνδημοτών μας, προγραμματίζοντας και σχεδιάζοντας κινήσεις και ενέργειες συντονισμού και οργάνωσης των υπηρεσιών για την έγκαιρη και ορθή ανταπόκρισή της στις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης


Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων



ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σχετικά με την Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-K0zERLpJ49l-D139N6cotYagrSRtJZk1BLIozWgh42H7ZyfcsEtCJvu4K9IdQ8yAnvdI07v_dxuVP6NpJHipSKkwWDkuAAJ0IL1B0-rCApi4q5f7v0HyrQ8t6vAgiK6I4vCGAI3csVqd/s640/dimos+nemeas+sima.jpg
                                                                                                 18/03/2020
                                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΘΕΜΑ : Επιχορήγηση Δήμωνγια την εξόφληση υποχρεώσεων

 Απόφαση επιχορήγησης Δήμων της Χώρας για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών. 
Η έκδοση της έγινεσε εφαρμογή του αρ.233 του ν.4635/2019 όπως έχει τροποποιηθεί με το αρ.45 του ν.4647/2019 

Με αυτήν επιχορηγούνται με συνολικό ποσό έως 11.085.51,64 € οι Δήμοι που μπορείτε δείτε στον πίνακα κατανομής στο τέλος του παρόντος. Τα χρήματα προέρχονται από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων. 

Δίνονται αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση των υποχρεώσεών τους :

 -από διαταγές πληρωμής και δικαστικές αποφάσεις που έχουν καταστεί    τελεσίδικες έως 16/12/2019 και αφορούν σε αξιώσεις από προμήθειες αγαθών ή παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων 

Την επιχορήγηση έλαβαν οι Δήμοι που αυτενέργησαν έγκαιρα καθώς λειτούργησε αυστηρή σειρά προτεραιότητας από το ΥΠ.ΕΣ.

 Ο Δήμαρχος

 Κ. Φρούσιος

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ MAIL ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

 https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRBPD4ee1iD3dUwmEM0wAkgL8G91ZZjzSVjbkBXHmz5tdk5rhUc
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ


Στα πλαίσια της εκστρατείας ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ενημερώνουμε του πολίτες για τα τηλέφωνα και τα e-mail που μπορούν να εξυπηρετούνται από τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΤΗΛ: 2741360601-602
e-mail: gkiolis@ppel.gov.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
ΤΗΛ: 2741360723

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
ΤΗΛ: 2741363260

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΤΗΛ:2741360739

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΤΗΛ: 2741360661&2741360664


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΗΛ: 2741363204 & 2741363207

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΤΗΛ: 2741363353
ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ 2741363306&2741363308
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ 2741363344

ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΥΔΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΤΗΛ: 2741363123

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΤΗΛ: 2741363122

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
THΛ: 2741084654

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ