Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: Αυτά είναι τα μέτρα των 27 ηγετών της ΕΕ για την αντιμετώπιση του ιού

 

 Τι ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους ηγέτες της ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση «θα κάνει ότι είναι αναγκαίο», από το να επιτρέψει τη χορήγηση κρατικής βοήθειας στις εταιρείες μέχρι και την ίδρυση ενός ειδικού επενδυτικού Ταμείου για την παροχή ρευστότητας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις οικονομικές επιπτώσεις από την επιδημία του νέου κορωνοϊού, αποφάσισαν οι ηγέτες των χωρών μελών απόψε.
«Είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα αναγκαία εργαλεία», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη βιντεοδιάσκεψη των 27 ηγετών ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Μια Ευρώπη που… άδειασε από λαούς

 Μια Ευρώπη που… άδειασε από λαούς
Της Κονδυλίας Ορτανσίου

Πόσο εμβληματικές και “ομιλούσες” είναι οι εικόνες από την Ιταλία, με την εθνική καραντίνα και οικειοθελή απομόνωση μιας ολόκληρης χώρας, λόγω του κορονοϊού.
Μια Ευρώπη που… άδειασε από λαούς. Που σταμάτησε προ πολλού να εκφράζει κοινωνικές προτεραιότητες, να εμπνέει κοινωνικές πλειοψηφίες, να οραματίζεται κοινωνική πρόοδο.
Αυτή η Ευρώπη έπεσε στον… τοίχο του κορονοϊού. Με τις “μουσικές καρέκλες”, όχι μόνο στις Βρυξέλλες αλλά και στις υπόλοιπες μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες να… γυρίζουν (ανήσυχα) πλευρό.

ysterografa.gr

Η Πολιτεία που θα μας δείξει… ποιός θα κερδίσει τον Λευκό Οίκο τον Νοέμβριο

 Η Πολιτεία που θα μας δείξει… ποιός θα κερδίσει τον Λευκό Οίκο τον Νοέμβριο
Του Μάνου Οικονομίδη
Twitter@EmOikonomidis


Μάνος ΟικονομίδηςΑπό εκεί που ξεκίνησαν όλα το 2016… Πόσο σημειολογικό είναι, εκεί… να τελειώσουν όλα. Και όχι μόνο αυτό. Αλλά να μας λυθούν βασικές απορίες, για το πώς σκέφτεται, στη δεδομένη συγκυρία η αμερικανική κοινωνία. Και να επιχειρηθεί μια πρόγνωση στον καθρέφτη των μηνών που ακολουθούν, μέχρι τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Επίσκεψη Τάσου Γκιολή στους καταρράκτες της Καλλιθέας




Τη Δυτική Κορινθία επισκέφθηκε , χθες , και συγκεκριμένα τους περίφημους καταρράκτες  στο χωριό Καλλιθέα ο  Αντιπεριφερειάρχης  της Π. Ε. Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής.

Μαζί με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη ήσαν ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, ο Δήμαρχος Ξυλόκαστρου - Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος , η Αντιδήμαρχος έργων Γιόλα Μαστελλου, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τάκης  Μπάρλας , ο άλλοτε Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης Νίκος Κεκερης και  κάτοικοι  της  περιοχής..

Μαζί τους ο κ. Γκιολής εξέτασαν  τα έργα για την βελτίωση του δρόμου και την ανάπτυξη της περιοχής αφού οι καταρράκτες της Καλλιθέας είναι μέρος πανελληνίου ενδιαφέροντος. Χρειάζονται  έργα που θα γίνουν θα προσελκύσουν και άλλους επισκέπτες..
'Όπως ανάφερε κάτοικος της περιοχής:   Είμαστε μία ώρα από την Αθήνα, πόλη με τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας, και δεν έχουμε αξιοποιήσει κανένα αξιοθέατο μας. Κάθε χρόνο πολλοί ορειβατικοί σύλλογοι επισκέπτονται αυτούς τους καταρράκτες



Με κορωνοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης- To ανακοίνωσε ο ίδιος

Με κορωνοϊό ο Βαγγέλης Μαρινάκης- To ανακοίνωσε ο ίδιος

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με κορονοϊο. Αισθάνεται καλά και ακολουθεί τις οδηγίες των ιατρών. 
«Ο γνωστός ιός με "επισκέφθηκε"», γράφει μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε μήνυμα του στο instagram, στην ανακοίνωσή του ότι διαγνώστηκε με κορονοϊό.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αναφέρει ότι «θεώρησε υποχρέωσή του να το δημοσιοποιήσει».
Ο Μαρινάκης τονίζει ότι αισθάνεται καλά και ακολουθεί τις οδηγίες των ιατρών ενώ πειθαρχεί στις συμβουλές των ιατρών.
Αναλυτικά το μήνυμα:
«Ο γνωστός ιός με "επισκέφθηκε" και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών. Και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας»
Δείτε το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

#Marinakis #HealthStatement #Message

Κλείνουν όλα τα σχολεία στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού(vid)

 Κλείνουν όλα τα σχολεία στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού(vid)

Το κλείσιμο όλων των σχολείων σε όλες τις βαθμίδες στην Ελλάδα για δυο εβδομάδες λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας το απόγευμα της Τρίτης (10/3).
Αυτό αφορά βρεφονηπιακούς σταθμούς, σχολεία, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ, για 14 ημέρες. Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε μέτρα στήριξης των εργαζόμενων γονέων. Η ανακοίνωση, όπως είπε ο αρμόδιος υπουργός, έγινε μετά από εισηγήσεις που δέχθηκε η Επιτροπή Αντιμετώπισης Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από παράγοντες υγείας.
Έκανε λόγο για προληπτικό μέτρο που έχει ως στόχο τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού και παράλληλα, τόνισε πως θα υπάρξει ειδική μέριμνα τόσο για τους εργαζόμενους γονείς, όσο και τις επιχειρήσεις που πλήττονται.
Με έμφαση επανέλαβε ότι οι γονείς θα πρέπει να περιορίσουν τα παιδιά τους για να μειωθεί η διασπορά του ιού, έκανε λόγο για ατομική ευθύνη και είπε επί λέξη ότι «είναι η στιγμή που όλοι οι Έλληνες πρέπει να επιδείξουμε υπευθυνότητα».
Η δήλωση του Υπουργού Υγείας «Το έκτακτο αυτό μέτρο λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Προβλέπεται ειδική μέριμνα για τους εργαζόμενους γονείς των ανήλικων μαθητών, καθώς και για τις επιχειρήσεις που πλήττονται λόγω του κορωνοϊού. Σας καλώ να επιδείξουμε όλοι ατομική υπευθυνότητα και ειδικά οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά, αφού το μέτρο αυτό στοχεύει αποκλειστικά στον περιορισμό της διασποράς της νόσου. Είναι η στιγμή που πρέπει να επιδείξουμε όλοι ατομική υπεθυνότητα» ήταν η πλήρως δήλωση του υπουργού.

Το μεσημέρι ανακοινώθηκαν ακόμη πέντε κρούσματα του ιού στην Ελλάδα, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό σε 89. Οι τέσσερις είναι στενές επαφές των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ο ένας από Λονδίνο.

Κλείνουν και τα φροντιστήρια, τι ισχύει για τις χαμένες διδακτικές ώρες

Κλείνουν και τα φροντιστήρια, τι ισχύει για τις χαμένες διδακτικές ώρες
Σε συνέχεια της απόφασης για την αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας την οποία ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας και για τα φροντιστήρια.
Υπενθυμίζουμε, ότι η απόφαση για την αναστολή των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων αφορά σε όλες τις βαθμίδες της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης και θα έχει άμεση εφαρμογή, ενώ θα ισχύσει για τις επόμενες 14 ημέρες.

Κορονοϊός: Οριστική αναβολή στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής

 Αποτέλεσμα εικόνας για αναβολή αγώνων

Σε συμμόρφωση με τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας αναφορικά με όλες τις αθλητικές δραστηριότητες στους νομούς Ηλείας, Αχαΐας και Ζακύνθου, η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική αναβολή της 24ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ύστερα από συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τρίτη (10/3), ως μέτρο πρόληψης για τον νέο κορονοϊό.
Κατά συνέπεια, το προσεχές σαββατοκύριακο (14-15/3) δεν θα διεξαχθούν τα ακόλουθα παιχνίδια:
Πανηλειακός - ΠΑΟ Βάρδας
Ολυμπιακός Ζαχάρως - Ναύπλιο 2017
Ζάκυνθος - Διαγόρας Βραχνεΐκων
Θύελλα Πατρών - ΑΟ Διαβολιτσίου
Ερμιονίδα - Αστέρας Βλαχιώτη
Παναργειακός - Σπάρτη
Πανγυθεατικός - Τσιλιβί

Υπενθυμίζουμε ότι η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου για τους αγώνες σε Ηλεία, Αχαΐα και Ζάκυνθο αναφέρει τα εξής:
«KAMIA αθλητική δραστηριότητα εντός Νομού μέχρι και τις 18/3 και διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών όπου μετάσχει ομάδα (Νομού) εκτός του Νομού μέχρι νεωτέρας.
Επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας θεάτρων, κινηματογράφων, χώρων ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηλείας, Αχαΐας και Ζακύνθου, για το χρονικό διάστημα από 7-3-2020 έως και 18-3-2020».
Να σημειώσουμε ότι η αγωνιστική δραστηριότητα θα συνεχιστεί κανονικά στους υπόλοιπους επτά ομίλους της κατηγορίας, ωστόσο όλα τα ματς θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Κορωνοϊός: 5 νέα κρούσματα του ιού – Στους 89 το σύνολο στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: 5 νέα κρούσματα του ιού - Στους 89 το σύνολο στην Ελλάδα
Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Οι τέσσερις είναι στενές επαφές των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ο ένας είναι εισαγόμενο περιστατικό από Λονδίνο.

Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορωνοϊό, ανέρχεται πλέον σε 89.
Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε πως η  κατάσταση του 66χρονου  ασθενούς που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και είναι κρίσιμη.

Συναγερμός για τα 4 «ορφανά» κρούσματα – Τα νέα μέτρα 

Κορονοϊός: To επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Holmes Place στο Μαρούσι βάζει σε καραντίνα τον ΟΤΕ

 















Τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα γίνονται ολοένα και περισσότερα καθημερινά και παράλληλα αυξάνονται τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει τόσο η Κυβέρνηση όσο και οι επιχειρήσεις που έχουν κάποιον υπάλληλο ο οποίος έχει βρεθεί θετικός στον COVID-2019.
Η πρόβλεψη είναι το καλύτερο όπλο που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή απέναντι στον κορονοϊό. Σε αυτή τη λογική μετά το νέο κρούσμα στο γνωστό γυμναστήριο του Αμαρουσίου ο ΟΤΕ Αμαρουσίου ενημέρωσε τους υπαλλήλους του, πως όσοι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν το γυμναστήριο Holmes Place θα πρέπει να μην προσέλθουν στην εργασία τους και να εργαστούν από το σπίτι τους για τις επόμενες 14 ημέρες.
Το email που έλαβαν οι υπάλληλοι του ΟΤΕ:

Coronavirus, studio in Cina: "Nell'aria per 30 minuti, distanza di sicurezza 4,5 metri"

Coronavirus, studio in Cina: "Nell'aria per 30 minuti, distanza di sicurezza 4,5 metri"
 repubblica.it/

Le conclusioni di uno studio pubblicato su una rivista di Medicina ripreso dal South China Morning Post. Sono tanti i fattori che influiscono sulle modalità di contagio e i dati hanno bisogno di ulteriori studi per essere verificati
Στην Κίνα υπάρχει  μηδενική αύξηση των κρουσμάτων γιατί το ερευνήσανε. Κοροναϊός: μελέτη στην Κίνα: "στον αέρα για 30 λεπτά, απόσταση ασφαλείας 4,5 μέτρα" Τα συμπεράσματα μιας μελέτης που δημοσιεύθηκε σε ιατρικό περιοδικό από το South China Morning Post. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη εξάπλωση της μόλυνσης και τα δεδομένα χρειάζονται

564.000 Δημόσιοι και Δημοτικοί Υπάλληλοι εντάσσονται στην Αναλυτική Περιοδική Δήλωση

 
Το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, σε συνεργασία με το νεοσύστατο e-ΕΦΚΑ, ξεκινάει πρόγραμμα ένταξης και υποβολής της Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης (ΑΠΔ) για 564.000 Δημόσιους Υπαλλήλους (τακτικούς Υπαλλήλους, Υπαλλήλους ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού, Υπαλλήλους ΝΠΔΔ), με καταληκτική ημερομηνία πρώτης υποβολής την 31η Μαρτίου 2020.

Έξι δήμαρχοι της Αττικής ζητούν το κλείσιμο των σχολείων τουλάχιστον για 2 εβδομάδες

Να κλείσουν τα σχολεία για δυο εβδομάδες ζητούν από το υπουργείο Παιδείας έξι δήμαρχοι της Αττικής


Ακολουθεί η επιστολή

Αθήνα 10 Μαρτίου 2020

Προς: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων
Υπουργείο Υγείας
Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας

Θέμα: ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Δημόσιο: Τι αλλάζει στην κινητικότητα (έγγραφα)

Aλλαγές στο σύστημα κινητικότητας και σύνδεση με τις προσλήψεις, προβλέπουν διατάξεις του ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ του υπουργείου Εσωτερικών: «Στρατηγική αναπτυξιακή προοπτική των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ρύθμιση ζητημάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις» που ψηφίσθηκε από τη Βουλή.
Συγκεκριμένα, στα άρθρα 41 έως 44 προβλέπεται, μεταξύ άλλων, ότι:
-Όλοι οι φορείς να έχουν ψηφιακό οργανόγ

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ - ΠΩΣ, ΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝ ...

              ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΚΥΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ Β.Α.Π.Ε.
         (Βιομηχανικές Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας)
 Ηλιακή, Ηλιακή Ενέργεια, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
Η Ομοσπονδία μας θεωρεί το ζήτημα της εγκατάστασης αιολικών πάρκων βιομηχανικής κλίμακας στην Ελλάδα κορυφαία σοβαρό, όχι μόνο από περιβαλλοντικής άποψης, που απαιτείται  κατεπειγόντως παρέμβαση.
Θα πρέπει η Ελληνική κυβέρνηση να πράξει ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να σταματήσει άμεσα η αντιπαράθεση πολιτείας – πολιτών που  μεγαλώνει  συνεχώς σε έκταση και σε ένταση. Αντιπαράθεση που δηλητηριάζει το δημόσιο βίο  και καταβαραθρώνει  επικίνδυνα πλέον το κύρος της πολιτικής, των  πολιτικών σε όλα τα επίπεδα, των θεσμών και όλων εκείνων των πυλώνων που συντελούν στην ομαλή λειτουργία μιας κοινωνίας.
Η άρνηση επίλυσης συσσωρευόμενων προβλημάτων οδηγεί σε αδιέξοδο. Η ολιγωρία σύνταξης κρίσιμων νομοθετημάτων όπως το σχετικό Χωροταξικό με επαναλαμβανόμενες αναβολές και παράλληλα η χορήγηση άδειών δημιουργίας νέων αιολικών με όλο και πιο μεγάλη συχνότητα, δημιουργεί τετελεσμένα διασφαλίζοντας  ιδιωτικά συμφέροντα, άσχετα με τις επιπτώσεις σε κοινωνίες δεκάδων χιλιάδων πολιτών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ - ΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ
Την άμεση   βραχυπρόθεσμη αναστολή κάθε δραστηριότητας σχετικά με την κατασκευή και αδειοδότηση αιολικών πάρκων με ταυτόχρονο καθορισμό ημερομηνιών διοργάνωσης συζήτησης (εκτιμάμε ότι θα απαιτηθούν πλέον την μίας ημέρας) μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Η συζήτηση να διοργανωθεί από το ίδιο το Υπ. Περιβάλλοντος,

Χρίστος Δήμας: Η Ελλάδα επιστρέφει στον χάρτη της Ανταγωνιστικότητας.

Στο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Forum, που διεξήχθη στο Βερολίνο, συμμετείχε ως εισηγητής, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας κ. Χρίστος Δήμας.

Κατά την εισήγησή του παρουσίασε τα πεπραγμένα των πρώτων μηνών του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στους τομείς της Έρευνας, της Καινοτομίας και της Τεχνολογίας σε ένα κοινό που αποτελείτο από Επιχειρηματίες, startup επιχειρήσεις, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη (και από τις δυο χώρες), ερευνητές και υποψήφιους επενδυτές.
Ο κ. Δήμας κατά την διάρκεια της παρουσίασής του, αφού πρώτα περιέγραψε την
Πολιτεία Καινοτομίας που ιδρύεται στην Αττική και την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα που θα

Ο κορωνοϊός φέρνει Δημοτικά Συμβούλια μέσω τηλεδιασκέψεων

« Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας μόλις τελείωσε τη συνεδρίασή της και εισηγήθηκε σήμερα τα κατωτέρω μέτρα: (…) 3. Αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής σε οποιαδήποτε συνάθροιση περιλαμβάνει συμμετοχή άνω των 50 ατόμων, στις οποίες συναντήσεις και συναθροίσεις εισηγήθηκε να εξετάζεται το ενδεχόμενο τηλεδιάσκεψης. Ως παράδειγμα, αναφέρω ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. »

Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Χρυσοβαλάντη Μέλλο




Της Γιώτας Μπάγκα

Αναμφισβήτητα η προηγούμενη εβδομάδα με κορύφωση την Παρασκευή, ήταν μια από τις πιο δύσκολες για τον Νομό μας καθώς έντονη φημολογία κυριάρχησε τόσο στο Ξυλόκαστρο, όσο και στο Λέχαιο για εκδήλωση πιθανών  κρουσμάτων του κοροναϊού. Ο πανικός εξαπλώθηκε, η αμηχανία κυριάρχησε, εκδηλώσεις ακυρώθηκαν, εκπαιδευτικές επιχειρήσεις έκλεισαν,  ωστόσο  οι φορείς διαβεβαίωσαν πως δεν νοσεί κανείς από τον νέο ιό και δεν υπάρχει κρούσμα στον Νομό κι έτσι επικράτησε ηρεμία.
Ηρεμία εξάλλου συνέστησε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας κ. Χρυσοβαλάντης Μέλλος ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση μας και ήρθε στο σταθμό μας My Radio 89,6 να μιλήσουμε για τον κοροναϊό στην Κορινθία.
 Στο άρθρο θα παρουσιάσουμε μερικά από τα βασικά σημεία της συνέντευξης  την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από τη σελίδα μας στο facebook και στην ιστοσελίδα του σταθμού μας : «Mypressnet.gr».
Ποιος μας ενημερώνει και πώς;