Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Καλπάζουν ΝΔ και Μητσοτάκης – Προβληματίζει το μεταναστευτικό

Ξεκάθαρο και άνετο προβάδισμα της ΝΔ και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα σε μια σειρά από ζητήματα αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για το «Βήμα της Κυριακής» (24/11), επιβεβαιώνοντας τα ευρήματα και των άλλων δημοσκοπήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.
Και αν η διαφορά άνω των 16 μονάδων που καταγράφεται ανακουφίζει την ΝΔ, στα ανησυχητικά για το κυβερνών κόμμα ευρήματα της δημοσκόπησης, είναι οι διαστάσεςι που λαμβάνει το προσφυγικό-μεταναστευτικό με την κοινή γνώμη να

Λαμπρή ενθρόνιση Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερωνύμου



Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου τελέσθηκε η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.και πλήθους ιεραρχών, αξιωματούχων και πιστών από όλη τη χώρα, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης.
Τον νέο Μητροπολίτη υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, στα όρια της Μητροπολιτικής Περιφερείας επί της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών στο ύψος της Αιγείρας. και ακολούθως η πομπή έφτασε στο Αίγιο, για την τελετή υποδοχής στην Πλατεία Αγίας Λαύρας.
 Η επίσημη υποδοχή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Αγίας Λαύρας, όπου καλωσόρισαν τον

Η Λαμία 1 - 0 την Ξάνθη - Το προγραμμα της 11ης αγωνιστικής.

Λαμία - Ξάνθη 1-0: Τριπλή χαρά με Μπεχαράνο (highlights)

Τρίτωσε το καλό για την Λαμία του Άκη Μάντζιου. Η ομάδα της Φθιώτιδας κέρδισε 1-0 την Ξάνθη στο ΔΑΚ Λαμίας, πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας βέβαια 11 ματς.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Είχαν καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο Άμπαντ ήταν σταθερός και κράτησε το

Μεγάλη γκέλα στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός που έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-1: Τα έκανε μούσκεμα στη Νέα Σμύρνη
 Με ισοπαλία άνοιξε η αυλαία της ενδέκατης αγωνιστικής της Super League 1 καθώς, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός έκανε γκέλα ολκής, αφού έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο. Οι Πειραιώτες δέχτηκαν την ισοφάριση στο 88' και δεν πήραν τη νίκη σε ένα παιχνίδι που ήταν δικό τους και με βάση την εικόνα του θα μπορούσαν να το έχουν καθαρίσει πολύ εύκολα. Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού έπαθε ζημιά στη Νέα Σμύρνη από έναν Πανιώνιο που σε όλο το ματς περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, αλλά εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα των ποδοσφαιριστών του Μαρτίνς και πήρε τον βαθμό. 
Ο Ολυμπιακός από το 10' και μετά άρχισε να παίρνει την κατοχή της μπάλας και

Η Ρόδος πέρασαε με "τριάρα" από το Μενίδι


 
Με την αναμέτρηση το Σάββατο στο Μενίδι ξεκίνησε η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπου η Ρόδος έκανε νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του Αχαρναϊκού,όπου επικράτησε με 3-0 και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της!
Οι “πράσινοι” μπήκαν από νωρίς πολύ δυνατά και επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου και προηγήθηκαν με τέρμα σουτ του Μπουτόπουλου στο 30΄από το

Με πίστη για θετικό αποτέλεσμα στο Μαρκόπουλο η Κόρινθος 2006

Με πρωινό χαλάρωμα στο Στάδιο της πόλης, η ομάδα του Μπάμπη Πάτρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, για τη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρκό. Δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Κορίνθου ’06. 
Αρχικά, η συμμετοχή του Αθανασόπουλου κρίνεται αμφίβολη λόγω τραυματισμού και στη συνέχεια γίνονται προσπάθειες για να πάρει άδεια από τον στρατό ο Τσατσόπουλος και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι στο Μαρκόπουλο. 
Άπαντες στο στρατόπεδο της νεοφώτιστης ομάδας θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα της Μαρκό.
Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Μπάμπη Πάτρα για το ματς της Κυριακής: Μάνος, Ντερτιλής, Δημητρίου, Τσιριγώτης, Κωστόπουλος, Φίλης, Μαγγίνας, Γεωργίου, Ράπτης, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Κουϊμελής, Κατσούκης, Βάσιλας, Κόκκινος, Μπίμπας.
Να σημειωθεί ότι στις 11:30 η αποστολή θα γευματίσει στην Κόρινθο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Μαρκόπουλο.

Ο Κυψελος Κορίνθου νίκησε εκτός έδρας τον Άγιο Γεώργιο


Αποτέλεσμα εικόνας για Αγιοι Θεόδωροι- Πανευρωστινιακός
Αρκετά ενδιαφέροντα παιγνίδια συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά  της, η 9η αγωνιστική ημέρα , στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τρεις αγώνες από τους οχτώ του προγράμματος έγιναν σήμερα  Σάββατο.  Στο γήπεδο της Αρχαίας Κορίνθου, ο Άγιος Γεώργιος  έχασε σε ενδιαφέροντα  αγώνα με 1 - 2 τον Κύψελο Κορίνθου, την στιγμή που ο Ηρακλής Λεχαίου επικράτησε με 2 – 0  του Αετού Κρυονερίου. 

Τέλος στην Ξυλοκέριζα, ο Αστέρας Κορίνθου  επεβλήθηκε με 3 – 2 επί του  Βελλερεφώντη Αρχ. Κορίνθου.

Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή, με την πρωτοπόρο ομάδα των Αγίων Θεοδώρων, να μάχεται , στο γήπεδο του Συνοικισμού, με τον Πανευρωστινιακό,

Ατρόμητος και στο Γαλατάκι (9Χ9) - Η Κόρινθος 2 - 0 το Αστέρα Δερβενίου. Έχασαν εντός έδρας Πέλοπας Κιάτου και Ελλάδα Βέλου


 Αποτέλεσμα εικόνας για Ηρακλήσ ξυλοκάστρου - Πελοπας Κιάτου
Αμετάβλητη παραμένει μετά και την 9η αγωνιστική ημέρα η βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. 

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ατρόμητος Χιλιομοδίου, πέρασε νικηφόρα και από το Γαλατάκι, επικρατώντας με 2 – 1 επί του Σαρωνικού  και με το απόλυτο των βαθμών,(9Χ9) , καλπάζει προς τον τίτλο.

Στο Συνοικισμό ο ΠΑΣ Κόρινθος   σε ενδιαφέροντα αγώνα, επικράτησε με 2 - 0 του Αστέρα Δερβενίου , και ξέφυγε στο +4, από τον Πέλοπα που έχασε στο Κιάτο με 1 – 2,  στο τοπικό ντερμπι  από την Θύελλα Κάτω Διμηνιού. 

Στο «Γιάννης Στέφας» ο Ισθμιακός επικράτησε με 2 – 1 επί του Παννεμεατικού, ενώ ο  Α.Ο. Λουτρακίου σημείωσε νέα ευρεία νίκη με  4 – 0 στο Ξυλόκαστρο επί του Πανκαμαριακού.

 Την ίδια ώρα στο «Θώδειο» στάδιο ο Ολυμπιακός Λουτρακίου επικράτησε με  2 – 1 του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ στα Αθίκια  με το ίδιο σκορ έχασε ο τοπικός Τενεάτης από τον Α.Ο. Ζευγολατιού. Τέλος η Ελλάδα Βέλου γνώρισε εντός έδρας την ήττα με σκορ 2 – 3 από την ουραγό Θύελλα Πετρίου, η οποία επέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.-





9η Αγωνιστική

ΠΑΣ Κόρινθος
-
Αστέρας Δερβενίου
2 - 0
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
2 - 0
Ελλάς Βέλου
-
Θύελλα Πετρίου
2 - 3
Πέλοπας Κιάτου
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
1 - 2
Ισθμιακός
-
Παννεμεατικός
2 - 1
Πανκαμαριακός
-
ΑΟ Λουτράκι
0 - 4
Σαρωνικός Γαλατακίου
-
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
1 – 2
Τενεάτης Αθικίων
-
ΑΟ Zευγολατιού
1 - 2

--.

Η Βαθμολογία
(Σε 9 αγώνες)




1
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
24-5
27


2
ΠΑΣ Κόρινθος
15-5
22


3
Πέλοπας Κιάτου
18-9
18


4
Ισθμιακός
12-13
17


5
ΑΟ Λουτράκι
19-10
15


6
ΑΟ Zευγολατιού
13-17
14


7
Παννεμεατικός
16-12
12


8
Ελλάς Βέλου
14-12
12


9
Σαρωνικός Γαλατακίου
12-14
12


10
ΣΦΛ Ολυμπιακός
9-10
11


11
Αστέρας Δερβενίου
9-12
11


12
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
9-12
10


13
Τενεάτης Αθικίων
10-16
7


14
Θύελλα Κ. Διμηνιού
6-14
6


15
Πανκαμαριακός
8-21
6


16
Θύελλα Πετρίου
3-15
5



Ντέρμπι κορυφής στη Γ΄ Κορινθίας : Προοδευτική Περιγιαλίου -ΑΟ Μαψός.


 https://korinthostv.gr/wp-content/uploads/2019/10/77565-1024x576.jpg
Με τα παιγνίδια της 7ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται, αύριο Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας Κορίνθίας. Επικεφαλής στη βαθμολογία , έχει περάσει (σε 6 αγώνες) η Προοδευτική Περιγιαλίου (νίκησε , την Τετάρτη εκτός έδρας με 3 – 0 τον Απέσσα Χαλκίου) με 16 βαθμούς , +1 βαθμό από τον ΑΟ. Λυκοποριας (15 β.) και +2 από τον ΑΟ. Μαψού (14 β).  Αύριο η Προοδευτική μάχεται στο ντέρμπι κορυφής με τον ΑΟ. Μαψού, στο Λέχαιο, ενώ η Λυκοποριά υποδέχεται στο γήπεδό της, τον ΑΟ Λαύκας.

Το πρόγραμμα της 7ηςαγωνιστικής

Νέοι Στιμάγκας
-
ΑΟ Λεχαίου
11:00
ΑΟ Σπαθοβουνίου
-
Αναγέννηση Κιάτου
15:00
Προοδευτική Περιγιαλίου
-
ΑΟ Μαψού
15:00
Ποσειδών Κ. Βρύσης
-
Ταρσινά '97
15:00
ΑΟ Λυκοποριάς
-
ΑΟ Λαύκας
15:00
Απέσσας
-
Δάφνη Πουλίτσας
18:00

Η βαθμολογια
(Σε 6 αγώνες)
1
Προοδευτική Περιγιαλίου
18-3
16
2
ΑΟ Λυκοποριάς
17-6
15
3
ΑΟ Μαψού
23-11
14
4
ΑΟ Σπαθοβουνίου
21-8
8
5
Ταρσινά '97
12-11
8
6
ΑΟ Λαύκας
8-13
7
7
Απέσσας
2-13
6
8
Νέοι Στιμάγκας
13-17
5
9
Αναγέννηση Κιάτου
9-13
5
10
Δάφνη Πουλίτσας
2-20
1
11
Ποσειδών Κ. Βρύσης
5-18
0
12
ΑΟ Λεχαίου
12-9
-1

* Ποινές
ΑΟ Λεχαίου: -11
ΑΟ Σπαθοβουνίου: -6