Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Δημοσκόπηση MRB για το Star: Μπροστά με 14,5% η ΝΔ! Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εμφανίσεις Μητσοτάκη-Τσίπρα στη ΔΕΘ - Σαρώνουν Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης!

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/07/kalpi-v-athinon-500.jpg

Με διαφορά  14,5 % προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση μετά τις εκλογές και τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τα αποτελέσματα της οποίας παρουσίασε σήμερα το βράδυ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 
Τα  στοιχεία της δημοσκόπησης ανέλυσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MRB, Δημήτρης Μαύρος.
Συγκεκριμένα, τα κυριότερα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι:

Στη δημοσιότητα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου πίνακες που αποδεικνύουν την τραγική κατάσταση στο ΠΕΠ



Ευρεία σύσκεψη με το σύνολο των στελεχών και των υπαλλήλων της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Πελοποννήσου συγκάλεσε σήμερα Δευτέρα ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.
Ο περιφερειάρχης κάλεσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες να συνδράμουν ώστε να ανατραπεί η άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΠΕΠ της Περιφέρειας, όπως καταδεικνύουν πίνακες από τις υπηρεσίες της, προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα είναι διαθέσιμος και ανοιχτός σε επαφές μαζί τους ώστε να επιτευχθούν θετικά

ΗΜΕΡΙΔΑ 18,9 ΖΑΠΠΕΙΟ " Μία αγκαλιά για το Alzheimer"



Σεπτέμβριος: Παγκόσμιος μήνας Alzheimer

ΗΜΕΡΙΔΑ:
«Μια αγκαλιά για το Alzheimer»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer,
η Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Ο Νέστωρ»,
διοργανώνει
ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Μια αγκαλιά για το Alzheimer».

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019
στην Αίγλη Ζαππείου (αίθουσα “Prive”)
17:00-21:00

Είσοδος Ελεύθερη
Πρόγραμμα Ημερίδας

Συνάντηση ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας με βουλευτές της Κίνας

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το άριστο επίπεδο των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Χαράλαμπος Αθανασίου από κοινού με τον Γραμματέα και το μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, κ.κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη και Βασίλειο-Νικόλαο Υψηλάντη, αντιστοίχως, με τριμελή κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της Επιτροπής

Εξοικονομώ : Παρέμβαση Προέδρου ΤΕΕ για άμεση επίλυση προβλημάτων - επιστολή σε Γεωργιάδη, Χατζηδάκη


Αποτέλεσμα εικόνας για τεε στασινοσΕπιστολή για τον Β κύκλο του προγράμματος «εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη έστειλε νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, εκφράζοντας την αγωνία χιλιάδων μηχανικών ανά την Ελλάδα και το ενδιαφέρον των πολιτών, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.
Στην επιστολή του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ προχωρά σε συγκεκριμένες προτάσεις άμεσης επίλυσης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί εκ νέου με την έναρξη του Β κύκλου προγράμματος «εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» και τη λειτουργία της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, ζητώντας παράλληλα και την προώθηση της διαδικασίας για να υπάρξουν επιπλέον πόροι.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Ο Γιώργος Ψυχογιός στην 84η ΔΕΘ



Ο Γ. Ψυχογιός, βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ,βρέθηκε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου.
Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής Κορινθίας επισκέφτηκε το Νομό Κιλκίς, ως Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, όπου μαζί με

Έναρξη Εγγραφών στη Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου

Έναρξη Εγγραφών στη Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου

Έναρξη Εγγραφών στη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου

Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019 
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου–Ευρωστίνης - για ακόμη μία χρονιά - συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ευρώπη για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (ΕΕΚ).
Η «ΕΕΚ» έχει καθιερωθεί από το 2002 ως ο σημαντικότερος θεσμός για την προώθηση βιώσιμων προτύπων κινητικότητας στις πόλεις της Ευρώπης και κατ' επέκταση για την περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθητοποίηση.

Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης: «Ομορφαίνουμε τον Δήμο μας, ζωγραφίζουμε τους κάδους απορριμμάτων»

«Ομορφαίνουμε τον Δήμο μας, ζωγραφίζουμε τους κάδους απορριμμάτων»
Με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας και της αισθητικής κάθε γειτονιάς του Δήμου μας, ξεκίνησε ο «καλλωπισμός» των μεταλλικών κάδων απορριμμάτων.
Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου κα Ελίνας Μενούνου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου κ. Νίκου Χαβέλη, ζωγραφίστηκε ο πρώτος κάδος απορριμμάτων στο Ξυλόκαστρο.
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί ώστε να μετατραπούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάδοι σε έργα ζωγραφικής με έντονα χρώματα και ιδιαίτερη φαντασία.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στη συγκεκριμένη εικαστική παρέμβαση, επικοινωνήστε με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Ελίνα Μενούνου στο τηλέφωνο 2743360203

Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης