Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Σοκ στην Κορινθια!Τροχαιο στο Βραχατι με νεκρο νεαρο ανδρα! [Φωτο & Video]

20190614_185419.jpg2.jpg333
Σοκ στην τοπική κοινωνία του Βραχατίου Κορινθίας!
Λίγο πριν της 6 το απόγευμα,επί της Παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών και στο ύψος του νεκροταφείου,σημειώθηκε τροχαίο περιστατικό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό νεαρού άνδρα από το Μπακλαντές!
Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος αλλοδαπός,ηλικίας 42-45,ετών καθώς διέσχιζε κάθετα τον δρόμο,παρασύρθηκε απο διερχόμενη μηχανή,μεγάλου κυβισμού,στην

Πόσους σταυρούς προτίμησης βάζουμε σε κάθε περιφέρεια στις εκλογές στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου .

 
Διαφορετικός είναι σε κάθε εκλογική περιφέρεια ο αριθμός των σταυρών που θα κληθούν να βάλουν οι ψηφοφόροι στους υποψήφιους που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων κατά τις εθνικές εκλογές που θα γίνουν στις 7 Ιουλίου.
Οι ψηφοφόροι έχουν τις περισσότερες επιλογές στην Α’ Αθηνών, τη Β1’ εκλογική περιφέρεια του βόρειου τομέα Αθηνών καθώς και την Α’ Θεσσαλονίκης, όπου μπορούν να βάλουν μέχρι και 4 σταυρούς.
Αναλυτικά οι σταυροί που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια ανά εκλογική περιφέρεια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, έχουν ως εξής: 

Μέχρι 4 σταυρούς:
Α΄ΑΘΗΝΩΝ , Β1’ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, Β3’ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Μέχρι 3 σταυρούς:
Β2’ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Α’ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΧΑΪΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΛΑΡΙΣΗΣ

Μέχρι 2 σταυρούς:
Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , Β’ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ,  ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΕΒΡΟΥ,  ΕΥΒΟΙΑΣ, ΗΛΕΙΑΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ,  Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΑΒΑΛΑΣ , ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ , ΚΟΖΑΝΗΣ , ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , ΚΥΚΛΑΔΩΝ , ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΠΕΛΛΗΣ , ΠΙΕΡΙΑΣ , ΣΕΡΡΩΝ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ,ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ, ΧΑΝΙΩΝ.

 Μέχρι1 σταυρό:
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ , ΑΡΚΑΔΙΑΣ , ΑΡΤΗΣ , ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ , ΔΡΑΜΑΣ , ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ , ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ , ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΛΕΣΒΟΥ, ΛΕΥΚΑΔΟΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΠΡΕΒΕΖΗΣ, ΡΕΘΥΜΝΗΣ, ΡΟΔΟΠΗΣ, ΣΑΜΟΥ, ΦΛΩΡΙΝΗΣ,  ΦΩΚΙΔΟΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΧΙΟΥ


Πηγή: https://www.eklogika.gr/news/Posous-stauro%CF%85s-protimhshs-vazoume-se-kathe-perifereia-stis-ekloges--13-06-2019



Πηγή: https://www.eklogika.gr/news/Posous-stauro%CF%85s-protimhshs-vazoume-se-kathe-perifereia-stis-ekloges--13-06-2019

Και 4η έδρα ο Παν Νίκας ( Σ. Μουρίκης) στην Κορίνθία- Μία έδρα χάνει ο Πέτρος Τατούλης ( Αγ. Παπαγγελόπουλος).

http://freddonews.gr/wp-content/uploads/2019/04/mourikhs1-1.jpghttps://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyr079etvyoNZ7ckcnL0EqbVy1ke4KsYRLx4EDQsM2PQknaA8zzYP210EXO0fkUHHIihaidKlx_tfwUp2GV24QgO0fBHytWuFYT6kw-UmdmVyRR1-56XWmlx2a8O3fiFNRgHP06R8tFQVE/s1600/papaggelopoulos-300x267.jpg




Και τέταρτη (4η) έδρα κερδίζει στην Π. Ε. Κορινθίας, ο συνδυασμός «Πρωτοβουλία για την  Πελοπόννησο» του νέου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και τελικά εκλέγεται Περιφ. Σύμβουλος ο κ. Σωτήρης Μουρίκης. Έτσι οι τέσσερις περ. σύμβουλοι της «Πρωτοβουλία για την Πελοπ όννησο» στην Π. Ε. Κορινθίας είναι ο γιατρός ΓΕΝ Κορίνθου και μέχρι τώρα Δημοτικός σύμβουλος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Αναστάσιος Γκιολής, ο  κ. Χάρης Βυτινιώτης , η πρώην βουλευτής ΝΔ Κορινθίας κα. Αθηνά Κόρκα και ο κ. Σωτήρης Μουρίκης. 


Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι η «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» του κ. Πέτρου Τατούλη στην Π΄Ε. Κορινθίας εκλέγει τελικά τρεις περιφερειακούς συμβούλους τους κ.κ Αθανάσιος Πισιμήση , Απόστολος Παπαφωτίου και Αθανασιος Γκίκας. 
Ο κ. Αγγελος Παπαγγελόπουλος τελικά δεν εξελέγχει καθώς την έδρα (2η ) την κέρδισε η  Λαϊκή Συσπείρωση, στην Κορίνθία με διαφορά μόλις 9 ψηφοδελτίων παραπάνω από ότι είχε λάβει , η προσκείμενη στο ΚΚΕ ,παράταξη στην Π.Ε. Αρκαδίας.
Τέλος πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που μεταδίδει το peloponnisosnews.gr, μετά την κατανομή των εδρών από το Ειρηνοδικείο της Τρίπολης, την δεύτερη έδρα της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» του Γιάννη Μπουντρούκα την παίρνει, έχοντας μεγαλύτερο αριθμό ψήφων στην Μεσσηνία, και εκλέγεται ο Σωτήρης Αποστολόπουλος (γιος του Τάσου Αποστολόπουλου, πρώην Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης).

ΔΕΡΒΕΝΙ:Κυριακή 11/8 - 6ο Μουσικό Φεστιβαλ Ευρωστίνης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κείμενο

Έργα σε Τρίπολη και Λεωνίδιο υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης


http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/styles/large/public/field/image/pezdromisi-124_0.jpg?itok=MNRrhUwJ 
Τις συμβάσεις υλοποίησης των έργων «Πεζοδρόμηση στην εθνική οδό Τρίπολης – 124 ΠΒΕ και «Έργα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στην περιοχή του Κάμπου Λεωνιδίου, Δήμου Νότιας Κυνουρίας» υπέγραψε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Αντιπαραθέσεις με την Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη


Αντιπαράθεση με την υποψήφια βουλευτή Κορινθίας με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ , Κατερίνα Γκέκη - Φαρμάκη είχε στην εκπομπή του "ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ" , στο ΑΧΙΟΝ TV, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολόπουλος

ΑΧΙΟΝ ΤV

Ολοκληρώθηκε το SOCCER CHALLENGE 2019!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το SOCCER CHALLENGE 2019, το μεγαλύτερο τουρνουά mini soccer 5X5 ανεξάρτητων ομάδων ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP το τριήμερο 07/06-09/06. Είναι η 12η χρονιά που διοργανώνεται το SOCCER CHALLENGE και έχει γίνει θεσμός καθώς είναι το πλέον αναγνωρισμένο και πολυαναμενόμενο τουρνουά ανεξάρτητων ομάδων από όλη την Ελλάδα!

Εκδήλωση ΤΕΕ: «Οι Υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο», Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, με την Υποστήριξη του ΙΕΝΕ Ευκαιρίες και προκλήσεις μιας αποτελεσματικής πολιτικής στον τομέα της έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στον ελλαδικό χώρο

 
 https://web.tee.gr/wp-content/uploads/slider_TEE_hmerida-ydrogonathrakes-FINAL.jpg
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) οργανώνει μια πολύ σημαντική εκδήλωση, της οποίας στόχος είναι να αναδείξει την ανάγκη διαμόρφωσης μιας αποτελεσματικής πολιτικής στον τομέα της έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στον ελλαδικό χώρο.
Το ΤΕΕ, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ), οργανώνει την Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Νίκης 4, Σύνταγμα, Αθήνα, 1ος όροφος) ειδική εκδήλωση, με θέμα: «Οι Υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο».

"Τούρκος" ... ο Μπακασέτας

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2019/06/MPAKASETAS-768x542.jpg
Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν, προκειμένου ο  Τάσος Μπακασέτας να… αποχαιρετήσει την ΑΕΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα Τουρκίας και την Αλάνιασπορ. Ο διεθνής Κορίνθιος μεσοεπιθετικός της Ένωσης έχει συμφωνήσει με ομάδα της πρώτης κατηγορίας του τουρκικού

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ COPA AMERICA 2019.

 https://statics.sportskeeda.com/editor/2019/06/36edf-15603590449318.png
 https://gazettereview.com/wp-content/uploads/2019/06/62583.jpg
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ COPA AMERICA 2019.
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΜΕ ΤΗ ΔΡΟΣΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΦΡΕΣΚΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗΣ ΜΠΥΡΑΣ CANAL DIVE! 
ΑΚΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ & ΤΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ DELLO SPORT!

Οι Ψηφιακές Ειδήσεις στην Ελλάδα το 2019: Μια ανάλυση των ευρημάτων του Digital News Report 2019 που αφορούν στη χώρα μας


Μια ανάλυση των βασικών ευρημάτων που αφορούν τη χώρα μας το 2019
από το ετήσιο Digital News Report του Ινστιτούτου Reuters
στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

Γνωρίζατε ότι μόνο το 27% των Ελλήνων εμπιστεύεται τις ειδήσεις που διαβάζει, ενώ το 54% αποφεύγει συχνά ή κάποιες φορές να ενημερώνεται

Ποια είναι η κατάσταση των ΜΜΕ στη χώρα μας; Πόσο τα εμπιστεύονται οι πολίτες; Κατά πόσο εξυπηρετούν το σκοπό τους;

Από το 2012, η ετήσια Έρευνα για τις Ψηφιακές Ειδήσεις (Digital News Report) του Ινστιτούτου Reuters για τη Μελέτη της Δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο της

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος στον Πολύγυρο

Νέοι Μουσικοί από όλη την Ελλάδα στον Πολύγυρο!
Αφιέρωμα στο Ελληνικό Τραγούδι! 
ΑΓΑΠΩ - ΣΤΗΡΙΖΩ - ΠΡΟΣΦΕΡΩ!
Αφιέρωμα στο Ελληνικό Τραγούδι με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος

Ο Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου διοργανώνει την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, συναυλία Αγάπης. Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

*Συμμετέχουν οι Χορωδίες:

ΕΥΘΡΑΣΤΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ



Με 7-κομματική νέα Βουλή των Ελλήνων από την 8η Ιουλίου 2019 πιθανότατα και εύθραστη αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με 152 βουλευτές η διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προμηνύεται περιπετειώδης. Μία γενιά μετά το 1990, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αντιμετωπίσει τις ίδιες προκλήσεις με τον πατέρα του Κωνσταντίνο

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής, προστίθεται ο ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  και οριστικοποιείται το ψηφοδέλτιο στο Νομό Κορινθίας ως εξής:
1.    ΓΚΟΥΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
2.    ΘΕΛΕΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑ
3.    ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4.    ΤΣΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
5.    ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
6.    ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
 

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ