Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Δερβενι (κεντεική πλατεία) ομιλία Κωστα Κατσούλα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι

Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του Δημάρχου Ηλία Ανδρικόπουλου στο Δερβένι ( καφενειο η Παρέα)

Κεντρική εκδήλωση Σπύρου Καραβά στο Δερβένι απόψε στις 20:00 ( Τουριστικό περίπτερο)



Κεντρική Ομιλία Βλάση Τσιώτου στο Ξυλόκαστρο σήμερα στις 20;30 στην πλατεία του Αγίου Βλασίου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο
Προσκαλούμε τους Συνδημότες του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στην Κεντρική Ομιλία του Συνδυασμού μας στην πλατεία Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρα 20:30 μ.μ. με ομιλητή τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ΒΛΑΣΙΟ ΧΡ. ΤΣΙΩΤΟ.
Προχωράμε μαζί ενωμένοι προς τη μεγάλη αυτοδιοικητική Νίκη του Συνδυασμού μας, μα πάνω από όλα του Δήμου μας.
Μπορούμε και δηλώνουμε έτοιμοι. #ΈσυΑποφασίζεις
#ΠάμεΞανάΜπροστά #ΑνανεωτικήΣυνεργασία #ΒλάσηςΤσιώτος


Βέλτιστη πρακτική για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι ολοκληρωμένες χωρικές επενδύσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου


Αποτέλεσμα εικόνας για τατουλησΜεγάλη πολιτική επιτυχία της Περιφέρειας Πελοποννήσου χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την επιλογή της να παρουσιαστούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι ολοκληρωμένες χωρικές της επενδύσεις ως βέλτιστες πρακτικές σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Πελοποννήσου επελέγη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων τον Οκτώβριο του 2019, να παρουσιάσει τις στρατηγικές της των

ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΚΑΛΛΙΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.

Πανηγυρικό κλίμα νίκης για το Γιώργο Δέδε, σε Βραχάτι, Βέλο , Ζευγολατιό και στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.

Το Βραχάτι, το Βέλο και το Ζευγολατιό επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κορινθίας του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο».
Ο Γιώργος Δέδες με την ομάδα των «Νέων Δρόμων», βρέθηκε στο Βραχάτι, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του, όπου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους και τα καταστήματα χαιρέτισε και συνομίλησε με πλήθος κόσμου που του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο αυτοδιοικητικό του εγχείρημα.
Στη συνέχεια, πραγματοποίησε δύο ομιλίες στην πλατεία του Βέλου και του Ζευγολατιού,

Τα (μη) πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής 2014 -1019 - ΑΚΑΝΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΤΟΥΛΗ


Αποτέλεσμα εικόνας για θεοδωρος βασιλακοπουλος
Γράφει ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος

Τον Σεπτέμβριο του 2014 ανέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, μετά τη νίκη της στις εκλογές του Μαΐου,  την Περιφερειακή Αρχή της Πελοποννήσου η διοίκηση Τατούλη. Και η δεύτερη αυτή θητεία, παρά την εμπειρία που είχε αποκτήσει η Περιφερειακή Αρχή δεν έχει να προσκομίσει κάτι το ξεχωριστό και ιδιαίτερα για την Κορινθία. Τα θέματα που ταλανίζουν την Κορινθία εξακολουθούν να μένουν χωρίς ουσιαστικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή τους. Πιο συγκεκριμένα:

Οι Αντιπεριφερειάρχες του Κλεισθένη – Τι να προσέξεις σε αυτές τις εκλογές

 
« Ποιον βάζει εδώ για Αντιπεριφερειάρχη; ». Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση των ημερών, όταν η συζήτηση φθάνει σε κάποιον Υποψήφιο Περιφερειάρχη,ιδίως από συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας, από ψηφοφόρους στην επαρχία και γενικότερα από όσους δεν παρακολούθησαν ηλεκτρονικά το “σίριαλ” του “Κλεισθένη Ι”.

Κανείς δεν βάζει για Αντιπεριφερειάρχης.
Η Κυβέρνηση κατήργησε την εκλογή των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών την ημέρα των εκλογών.

Πέτρος Τατούλης «Πολύτιμα τα αρδευτικά δίκτυα της Τάκας και του Φιλιατρινού φράγματος για την αγροτική μας οικονομία»


Αποτέλεσμα εικόνας για φιλιατρινο φραγμα
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για την ανακοίνωση δύο πολύ σημαντικών έργων του πρωτογενή τομέα, των αρδευτικών δικτύων της Τάκας με 20 εκατομμύρια ευρώ και των αρδευτικών δικτύων του Φιλιατρινού Φράγματος με 44 εκατομμύρια ευρώ.
«Πρόκειται για την υλοποίηση της συμφωνίας στην οποία είχαμε καταλήξει με τον

ΑΣΕΠ-3Κ/2018: «Προεκλογική» συγκέντρωση διαμαρτυρίας υποψηφίων -Τι φοβούνται (φωτο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών προγραμματίζουν αύριο (δηλαδή, τρεις ημέρες πριν τις εκλογές) στις 2 το μεσημέρι οι υποψήφιοι της 3Κ/2018. Όπως τονίζουν στην σελίδα τους στο facebook, αίτημά τους είναι να ανακοίνωση των οριστικών πινάκων άμεσα, διαφορετικά προβλέπουν ότι είναι πιθανό «να βρεθούμε επιτυχόντες αδιόριστοι για αρκετά χρόνια», ένας κίνδυνος για τον οποίο έκανε

Τρεις προεκλογικές κεντρικές συγκεντρώσεις ταυτόχρονα σήμερα στο Δερβενι


Αποτέλεσμα εικόνας για Υποψηφιοι δημαρχοι δυτικοι κορινθιακοι οριζοντες
Ο  Προεκλογικός αγώνας   για τις Δημοτικές εκλογές, σήμερα και αύριο κορυφώνεται.  Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι ετοιμάζονται  για τις τελευταίες ομιλίες πριν την κάλπη, όπου την τελική λέξη θα πουν με την ψήφο τους οι εκλογείς…
Σήμερα Πέμπτη,  προτελευταία ημέρα των συγκεντρώσεων – ομιλιών πριν την κάλπη της Κυριακής και στο Δερβένι γίνονται , όχι μία , όχι δύο, αλλά τρεις!  κεντρικές  προεκλογικές συγκεντρώσεις  ταυτόχρονα,  υποψηφίων Δημάρχων.
Συγκεκριμένα
Στις 20:00 , στο Τουριστικό περίπτερο Δερβενίου, πραγματοποιεί  την κεντρική του συγκέντρωση – ομιλία, ο υποψήφιος  Δήμαρχος  με τον συνδυασμό 
«ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ» Σπύρος Καραβάς.
Ακολουθεί  στις 21:00, λίγα μέτρα πιο πέρα στις 21:00, στην  κεντρική πλατεία του Δερβενίου, η ανοιχτή συγκέντρωση – ομιλία, του υποψηφίου Δημάρχου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, με τον συνδυασμό «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ» Επαμεινώνδας  Κατσούλας.
Ταυτόχρονα , την ίδια ώρα, στο καφενείο « Η ΠΑΡΕΑ» , πραγματοποιεί  την κεντρική του συγκέντρωση – ομιλία, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και  εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΟΜΟΝΟΙΑ» Ηλίας Ανδρικόπουλος.

Σήμερα στο Ξυλόκαστρο  , στις  20.30, στην πλατεία Αγίου Βλασίου πραγματοποιεί  την κεντρική του συγκέντρωση – ομιλία, ο υποψήφιος Δήμαρχος  Βλάσης Τσιώτος , επικεφαλής  του συνδυασμού « ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ δ. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ». Ο  Βλάσης Τσιώτος, ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία  με την κεντρική του συγκέντρωση – ομιλία , αύριο Παρασκευή , στις 20:30, στην κεντρική  πλατεία του Δερβενίου

Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος  με τον συνδυασμό «ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ» , Φάνης Μπρακούλιας , σήμερα Πέμπτη  επισκέπτεται  στις 19:00 την Λυγιά    ( καφενείο Νιάρου) και  στις 20:30 τον Πύργο ( καφενείο Παπασταυρόπουλου)

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ : ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΑΣΣΟ- ΛΕΧΑΙΟ – ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ!


Η  περιοδεία- ομιλία μας στον Κάτω Άσσο, στον Άσσο, στο Λέχαιο και το Περιγιάλι, αποτέλεσε μια αδιαμφισβήτητη επιβεβαίωση και μια δικαίωση:  Με τον καθαρό και δυναμικό αγώνα μας, με το ισχυρό ψηφοδέλτιό μας και το ρεαλιστικό αναπτυξιακό μας Πρόγραμμα, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συντοπιτών μας για τη διοίκηση του Δήμου Κορινθίων!
Το ηχηρό μήνυμα νίκης που έστειλαν οι συντοπίτες μας, είναι ένα μήνυμα νίκης στη μάχη για το αυτονόητο: Την εξέλιξη σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με σκληρή δουλειά.

Ξυλόκαστρο: Κεντρική Ομιλία υπ. Δημάρχου Επαμεινώνδα Κατσούλα Τετάρτη 22/5 (ΦΩΤΟ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται















ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Μαίρη Νικολοπούλου

Κεντρική Ομιλία Επ. Κατσούλα υποψηφίου Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστινης με τον συνδυασμό "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" στην  πλατεία  του Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, πλήθος και νύχταΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και νύχτα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, πλήθοςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα
Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, άτομα ÎºÎ¬Î¸Î¿Î½Ï„Î±Î¹Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, πλήθος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, πλήθοςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, πλήθος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος, κουστούμι και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, πλήθοςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και πλήθος

ΔΕΡΒΕΝΙ: Σε μεγάλη συγκέντρωση μίλησε ο υποψ. Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Φάνης Μπρακούλιας (ΦΩΤΟ)


Απόλυτα πετυχημένη ήταν η αποψινή κεντρική του συγκέντρωση - ομιλία  που  πραγματοποίησε στο Δερβένι (τουριστικό περίπτερο) ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Φάνης Μπρακούλιας επικεφαλής του συνδυασμού "Σύμπραξη Δημοτών". Ο κ. Μπρακούλιας ανέπτυξε τους στόχους του συνδυασμού του , στο πολυπληθές ακροατήριο , που κατέκλησε τις αίθουσες του τουριστικού περιπτέρου Δερβενίου, και παρουσίασε τους υποψήφιους της παραταξής του..
.