Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Δημοσκόπηση – κόλαφος για ΣΥΡΙΖΑ από τη Βόρεια Ελλάδα: Διπλή και ηχηρή ήττα στις κάλπες

 
Διπλή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας interview για την Βεργίνα Τηλεόραση.
Η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ βρίσκεται στις 13,7 μονάδες στις Ευρωεκλογές και 10,5 μονάδες στις εθνικές εκλογές, υπέρ της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσίασε η Βεργίνα Τηλεόραση και η εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα», πρώτο κόμμα στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων στις Ευρωεκλογές του Μαϊου, είναι η ΝΔ με ποσοστό 36.4% έναντι

GREEK ALTERNATIVE TOURISM 2019, ΧΑΓΗ H «Μυθική Πελοπόννησος» στο Greek Alternative Tourism Workshop, στη Χάγη της Ολλανδίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





            Με τη συμμετοχή 19 δημοσιογράφων και 93 επαγγελματιών του εναλλακτικού τουρισμού ολοκληρώθηκε το Greek Alternative Tourism Workshop, που πραγματοποιήθηκε στη Χάγη της Ολλανδίας στις 16/04/2019, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Ελληνο – Ολλανδικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Συνδέσμου.

Σε ποιες περιοχές καταρρέει ο Τσίπρας – Που κερδίζει έδρες η Νέα Δημοκρατία


Σενάρια κατανομής εδρών επεξεργάζονται στη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν διαθέσιμα από τις δημοσκοπήσεις. Εφόσον η ΝΔ είναι, όπως διαφαίνεται από τις έρευνες της κοινής γνώμης, πρώτο κόμμα, θα καρπωθεί εξ ολοκλήρου το μπόνους των 50 εδρών.
Με τον εκλογικό νόμο που θα ισχύσει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, οι έδρες κάθε κόμματος εξαρτώνται αποκλειστικά από το πανελλαδικό ποσοστό του και από το άθροισμα του ποσοστού των κομμάτων που δεν θα συγκεντρώσουν το 3% και επομένως δεν θα εκπροσωπηθούν στο νέο Κοινοβούλιο. Φαίνεται, πάντως, ότι ο αριθμός των εδρών που έχουν σήμερα τα κόμματα θα αναδιαταχθεί σημαντικά και μεγάλος χαμένος θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.
Με βάση την εκτίμηση των εδρών από τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που

ΤΑ ΠΡΩΤΑ 16 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ" του Πελοπίδα Καλλίρη στην Κόρινθο


 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
 
Η μεγαλειώδης και εντυπωσιακή εκδήλωση της προηγούμενης Παρασκευής,  με αφορμή την κορύφωση του οδοιπορικού διαβούλευσής μας με τους πολίτες και τα εγκαίνια του εκλογικού μας γραφείου, οφείλεται εξ ολοκλήρου στη δυναμική  συμμετοχή σας!
Με τη δύναμη που μας δίνετε, το όραμα μας, που δεν είναι άλλο από την εξέλιξη,  γίνεται εφικτό γιατί είναι ρεαλιστικό. 

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Σε πανικό ο κ. Νίκας επιστρατεύει τη λάσπη» Τα τέσσερα ψέματα που νομίζει ότι θα τον κρατήσουν πολιτικά ζωντανό και ένα ερώτημα που συνεχίζει να μην απαντάει.



Εποχές παρακράτους, με εργαλεία την απειλή, τον εκβιασμό, τη φίμωση και τη συκοφαντία, θυμίζει η πολιτική συμπεριφορά του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας, σύμφωνα με την κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, αντιπεριφερειάρχη και πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία παρέθεσε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019.

ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ...ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΚΙΩΝΗ


Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Ο Γιώργος Καΐτσας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την "Ανανεωτική Συνεργασία Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και τον Βλάση Τσιώτο.


https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/57092893_1219565531543908_876440827537129472_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=1b6bb8084291f7411fd99b3356e92886&oe=5D41CDDCΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ.Βλάση Τσιωτο δώσαμε τα χέρια να αγωνιστουμε να κερδίσουμε τις εκλογες και να εργαστούμε για έναν Δήμο πρότυπο.
Γιώργης Καΐτσας 

Με χαρά υποδεχόμαστε εκ νέου στον συνδυασμό μας τον κ. Καΐτσα Γεώργιο, κάτοικο Ροζενών, έγγαμο με τρία παιδιά, ο οποίος έχει εργαστεί τρία χρόνια στο Εμπορικό Ναυτικό σε ποντοπόρα πλοία, με 20ετή εργασία ως εποχικός οδηγός στο Πυροσβεστικό Σώμα και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον Αγροτικό τομέα, καθώς είναι και παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας από Φ/Β Πάρκο.
Αποτελεί τιμή για εμάς το γεγονός ότι μοιράζεται τον κοινό στόχο του συνδυασμού για έναν δήμο, ο οποίος θα ιεραρχεί με σοβαρότητα τις ανάγκες του, θα σχεδιάζει υπεύθυνα και θα εκτελεί αποφασιστικά τα αναγκαία έργα για την ανάπτυξή του, θα διεκδικεί με επιτυχία όσα του αναλογούν και θα αναδείξει δραστήρια και οργανωμένα τη δυναμική της περιοχής μας.
Τον καλωσορίζουμε στην κοινή προσπάθεια του συνδυασμού για έναν δήμο ζωντανό με κοινωνικό πρόσωπο, εξωστρεφή και παραγωγικό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή, για έναν δήμο με μέλλον και προοπτική.

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, μπροστά στους φίλους και συγχωριανούς του η ομιλία του Φάνη Μπρακούλια στο Μαρκασι.

https://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/56161486_2410353552516911_8259491808384385024_o.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=a759bfd47f126bf263c6f8e8f97316d1&oe=5D2F7E20Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονταιΣτο πλαίσιο της περιοδείας του στα χωριά του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Φάνης Μπρακούλιας και μέλη του συνδυασμού "Σύμπραξη Δημοτών", την  Παρασκευή 19 Απριλίου  επισκέφθηκε τον τόπο καταγωγής μου, το Μάρκασι (Μάνα) και μίλησε στους κατοίκους του χωριού. Όπως αναφέρει ο κ. Μπρακούλιας 
" Ήταν μια ομιλία με έντονη συναισθηματική φόρτιση, μπροστά στους φίλους και συγχωριανούς μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία τους. Το χωριό μας αξίζει ένα καλύτερο μέλλον για το οποίο θα παλέψουμε μαζί!"

Γιάννης Μητρόπουλος υποψηήφιος Δημοτικός Συμβουλος με τον συνδυασμό "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και τον Επ. Κατσούλα για ένα δήμο χωρίς διακρίσεις και αλλαζονικές συμπεριφορές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι, κείμενο και κοντινό πλάνο
 Στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Επαμεινώνδα  Κατσούλα, είναι και ο οικονομολόγος, Γιάννης Μητρόπουλος.
Στο βιογφαφικό του σημείωμα ο κ. Μητρόπουλος αναφέρει:

Επισκεψη Δημάρχου Ηλία Ανδρικόπουλου στα Ροζενά

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, εσωτερικός χώρος
Στα Ροζενά σε ένα κατάμεστο με κόσμο χώρο ( καφενείο Ευσταθίου Ραμπαβίλα) βρέθηκαν ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και τα μέλη του συνδυασμού «Ομόνοια», όπου ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους κατοίκους για το έργο της δημοτικής αρχής, που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών. Κατόπιν, ακολούθησε διάλογος όπου και δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσαν οι κάτοικοι. Τελειώνοντας, ο δήμαρχος ευχαρίστησε όσους παρευρέθησαν και δήλωσε πως "η νέα εποχή χρειάζεται ανθρώπους με σύνεση, εμπειρία και όραμα. Ο συνδυασμός «Ομόνοια» είναι η καλύτερη επιλογή!".

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος αύριο Μ. Τρίτη επισκέπτεται το Θαλερό ι

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Επίσκεψη ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Βλάση Τσιώτου στο Θαλερό (Καφενείο Αμάραντου) Μ. Τρίτη 23 Απριλίου και ώρα 19:30

Πρόσκληση - Τελετή έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Manfred Weber

https://nd.gr/sites/ndmain/files/images/b-weber.png?utm_source=phplist350&utm_medium=email&utm_content=HTML&utm_campaign=%CE%A5%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B8%CF%8D%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7+-+%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7+-+%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%AE+%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B7%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82+%CE%B5%CE%BA%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%BA.+Manfred+Weber 

 

 

 

 

 

 

 

Κυριάκος Μητσοτάκης

 Νέα Δημοκρατία, Διεύθυνση Πληροφορικής



Μετά τις προβλέψεις σε μεγάλους δήμους και περιφέρειες, η aftodioikisi.gr, συνεχίζει, με βάση όλα τα στοιχεία από το ρεπορτάζ, τις μετρήσεις στα social media, το κλίμα που διαμορφώνεται σε κάθε περιοχή αλλά και φανερές ή μυστικές έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα, στην καταγραφή των δεδομένων για πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα ενώ παράλληλα συνεχίζεται και το ρεπορτάζ για τους 66 δήμους της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας, της Αττικής όπου ήδη έχουν δημοσιευθεί ρεπορτάζ για τους δήμους του Κεντρικού Τομέα Αθηνών , τους δήμους του Δυτικού Τομέα και του Νότιου Τομέα. 
Μετά τις οκτώ μεγαλύτερες πρωτεύουσες νομών που δεν έχουν περιληφθεί στο ρεπορτάζ για τους μεγάλους δήμους, σήμερα συνεχίζουμε το ρεπορτάζ για τις οκτώ επόμενες σε πληθυσμό, πρωτεύουσες νομών. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχα ρεπορτάζ και για άλλες πόλεις -πρωτεύουσες νομών, με μικρότερο πληθυσμό. Αναλυτικά:

Τιμητική παρουσία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου στις Εορτες Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου



Για δεύτερη φορά από ιδρύσεως της η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου, υπο της διεύθυνσης του αρχιμουσικού της κ. Παναγιώτη Παναγάκου, έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις του Εορτασμού της 193ης Επετείου της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελευθερων Πολιορκημένων στο Μεσολόγγι, τη Κυριακή των Βαϊων 21 Απριλίου 2019! 
Η φιλαρμονική απέδωσε μουσικά τα θρησκευτικά εμβατήρια: «ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ» καί «ΑΓΙΟΣ ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ» του αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας («Παλαιάς»), κ. Σπυρίδωνος Προσωπάρη
Πρίν απο την εναρξη της πομπής παιάνισε στους δρόμους της πόλης το πατριωτικό εμβατήριο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ». 
Το οπτικοακουστικό υλικό ανήκει στο ειδησεογραφικό portaλ aixmi-news.gr καί στο ionian channel!

Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου

Σε Λυγουριό, Δήμαινα, Παλαιά Επίδαυρο, Τολό, Δρέπανο και Ασίνη ο Πέτρος Τατούλης



Κυριακή των Βαΐων χθες και ο Πέτρος Τατούλης  με τους συνεργάτες του, βρέθηκαν στην Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Λυγουριού. Στην συνέχεια ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου πραγματοποίησε επίσκεψη στα καταστήματα του Λυγουριού, ενώ παράλληλα χαιρέτισε και στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου, στη Δήμαινα, στην Παλαιά Επίδαυρο, στο Τολό, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τους επιχειρηματίες του τουρισμού, και  κατέληξε στο Δρέπανο και την Ασίνη.

Ο “Ψεύτης- Κομματάρχης” Δήμαρχος, κ. Νίκας


https://moriasnews.gr/wp-content/uploads/2017/04/ntina_nikolakoy.png
Της Κωνσταντίνας Νικολάκου
Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού

Πριν από ένα μήνα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου βραβεύτηκε από τα Greek Hospitality Awards 2019 με το βραβείο του Best Greek Hospitality Region, για τις υψηλότερες επιδόσεις στον τουρισμό της Περιφέρειας. Το βραβείο μάλιστα του το παρέδωσε η Πρώην Υπουργός Τουρισμού και Αρμόδια Τομεάρχης ΝΔ κα.Όλγα Κεφαλογιάννη. Πριν από λίγες ημέρες, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη, κ. Απόστολος Παπαφωτίου από κοινού με εκπρόσωπο της ΤΕΜΕΣ, παρέλαβαν το πρώτο βραβείο για τον "Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας Καπεταν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" στο σημαντικότερο διεθνές  γεγονός για τις αεροπορικές εταιρείες "Routes Europe Marketing Awards" στο Ανόβερο

Αρνί, κατσίκι ή αρνάκι γάλακτος; Ποιο έχει λιγότερες θερμίδες;


 
Το δίλημμα για πολλούς είναι: Αρνί ή Κατσίκι;
Tα 100γρ. αρνιού έχουν 375 θερμίδες. Είναι πλούσιο σε κορεσμένο λίπος, το οποίο συνδέεται με καρδιαγγειακά νοσήματα. Το ολικό λίπος του αρνιού αγγίζει τα 15 γραμμάρια ανά 100 γραμμάρια κρέατος.
Το πιο άπαχο τμήμα του είναι το μπούτι. Έχει αυξημένη περιεκτικότητα σε πουρίνες, οι οποίες αυξάνουν το ουρικό οξύ στο αίμα, με αποτέλεσμα να προκαλείται ουρική αρθρίτιδα. Αντιθέτως, δυναμώνει τους μύες και το νευρικό σύστημα χάρη στο υψηλό του περιεχόμενο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και σίδηρο. Το αρνί είναι άριστη πηγή της βιταμίνης Β12, η οποία παίζει ρόλο στην παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων, ενώ είναι απαραίτητη για το μεταβολισμό λίπους, πρωτεΐνης και υδατανθράκων. Μία μέτρια μερίδα καλύπτει το 60% των αναγκών σε πρωτεΐνη. Επιπλέον περιέχει μεγάλες ποσότητες των μετάλλων σιδήρου και ψευδαργύρου. ...................

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΟΡΜΗΣ" ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΪΩΝ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ Γ. ΓΚΕΖΕΡΛΗ

Γκεζερλης Μετά βαϊων και κλάδων σας καλώ να στηρίξετε τη ΝΕΑ ΟΡΜΗ

Υποψηφιοι:

ΒΥΡΛΑ ΔΑΝΑΗ ( ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

ΓΙΑΝΕΣΚΗ ΦΟΙΒΗ ΛΟΥΚΙΑ ( ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ)
ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)
ΔΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ (ΛΟΓΙΣΤΗΣ)
ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟYΜΕΝΟΣ)
ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ)
ΜΕΘΕΝΙΤΗ ΔΩΡΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ)
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ)
ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ)
ΤΣΑΚΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)
ΤΣΑΝΤΗΛΑ-ΤΟΥΝΤΑ ΑΝΝΑ (ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ)
ΤΣΑΤΣΑΡΗ ΜΑΓΔΑ (ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ)

nea ormi

Από το Ξυλόκαστρο και την ορεινή Κορινθία απευθύνθηκε ο Πέτρος Τατούλης στους ελεύθερα σκεπτόμενους Κορίνθιους


Επίσκεψη στο Ξυλόκαστρο και σε χωριά της ορεινής Κορινθίας πραγματοποίησε το Σάββατο 20 Απριλίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, ο Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Κορίνθιους συμπατριώτες του για ζητήματα που απασχολούν την Κορινθία, την Πελοπόννησο, αλλά και την  χώρα.  Ο  Πέτρος Τατούλης επισκέφθηκε το Μάτι, τη Μοσιά, το Μεσινό, τον Φενεό, τη Γκούρα και την Αρχαία Φενεό, ενώ το βράδυ παρευρέθηκε στο Ξυλόκαστρο σε εκδήλωση της  Γιώτας Μπάγκα, υποψηφίας περιφερειακής

Αλλαγή ημέρας λαϊκών αγοράς Δήμου Τρίπολης, λόγω εορτών


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ
ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ


            Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι λαϊκές αγορές της Πλατείας Θεοκρίτου και της  Πλατείας Βαλτετσίου  θα  λειτουργήσουν αντί  του Μ. Σαββάτου  27/04/2019  την
 Μ. Παρασκευή  26/04/2019, η λαϊκή αγορά Πλ. Μαντινείας θα λειτουργήσει αντί της Τετάρτης 1-5-2019 την Πέμπτη 2-5-2019 και αντί της Τετάρτης 22-5-2019 την Τρίτη 21-5-2019.





Η ΣΥΝΤΑΞΑΣΑ
Ο ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΤΡΙΠΟΛΗΣ








ΚΩΝ. ΔΕΜΟΥ
ΒΑΣ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣ. ΒΡΕΤΤΟΥ
ΔΗΜ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΕ1 Διοικητικού
ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών
ΠΕ1 Διοικητικού

A΄ βαθμού
Α΄βαθμού
Α΄ βαθμού




ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΙΡΚΙΝΗ

Ευχές Δημάρχου Τρίπολης - Καλό Πάσχα!



Γραφείο Τύπου ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Σε λυόμενα τα νήπια σε όλη τη Χώρα! Τι απίστευτο ψηφίζουν σήμερα στη Βουλή

 
Στην Ολομέλεια της Βουλή εισάγεται σήμερα, Μ.Δευτέρα, νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, με τη διαδικασία του επείγοντος.
Μέσα στις περισσότερες από 1.120 σελίδες των άρθρων και των συνοδευτικών τους εκθέσεων, ρίχνουμε φως ειδικά στις διατάξεις του άρθρου 225 που επιβεβαιώνουν πλήρως το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο AIRETOS στις 20 και 21  Δεκεμβρίου 2018, όταν είχαμε αναδείξει ότι η Κυβέρνηση σχεδιάζει να εγκαταστήσει σε περισσότερες από 600 λυόμενες αίθουσες εκατοντάδες νηπιαγωγεία πανελλαδικά.

Έτσι θα “σπάσουν” τα ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: Σε ΦΕΚ η πολυαναμενόμενη Απόφαση


Η Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών για τον τρόπο κατάτμησης των εκλογικών τμημάτων στις Εκλογές του Μαΐου, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ. Β’ 1366/19.4.2019).
Υπενθυμίζεται ότι η Υ.Α. εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση του αρ.118 του ν.4604/2019 http://www.airetos.gr/oi-148-boyleytes-poy-psifisan-tin-tropologia-katatmisis-twn-kalpon-se-diaforetikes-aithoyses.aspx , με το οποίο προσφάτως δόθηκε στον ΥΠΕΣ η σχετική δυνατότητα.
Το περιεχόμενό της επιβεβαιώνει την ενημέρωση που έχετε διαβάσει όλο το

Η ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 


Μισός αιώνας πέρασε από τη μαύρη σελίδα στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Ακόμα και σήμερα οι συνέπειες της είναι ορατές και οδυνηρές. Μία νύχτα προδοσίας των Ελλήνων Αξιωματικών με ιθύνοντα νου τον Πόντιο Συνταγματάρχη Ιωαννίδη και

Χαιρετισμός του Γιώργου Δέδε στην ομιλία του Πρωθυπουργού στην Καλαμάτα “Μαζί με τους πολίτες θα κερδίσουμε το στοίχημα για την αισιόδοξη προοπτική της Πελοποννήσου”



Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, στην ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Καλαμάτα.



Ο Γιώργος Δέδες:



         Ανέδειξε τις απαιτήσεις που θέτει η νέα πολιτική πραγματικότητα για συνεργασίες των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων στους θεσμούς της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Στην περιφερειακή παράταξη

Δυναμική η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 5η Διεθνή Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών FRESKΟΝ


Στην 5η Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, FRESKON, συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 11 έως 13 Απριλίου 2019, στo Εκθεσιακό Κέντρο της Δ.Ε.Θ. HELEXPO Θεσσαλονίκης.