Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΔΕΡΒΕΝΙ: Η Κόρθος στην Επανάσταση" από τους μαθητες του Δημοτικού Σχολείου Λυκοποριάς

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ

Ο ΠΑΟΚ με ανατροπή πέρασε από το Αγρίνιο , έμειναν στο μηδέν σε Τρίπολη και Γιάννινα.

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ 0-0: «Όρθια» και με δέκα η Λάρισα

Με ισοπαλία ξεκίνησε η δράση της 25ης αγωνιστικής καθώς ο Αστέρας και η Λαμία έμειναν στο 0-0 στη Τρίπολη.
Όπως και στο ματς του α' γύρου στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, ο Αστέρας Τρίπολης και η Λαμία έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία σε ένα σκληρό και ποιοτικά κακό παιχνίδι.
Ο μεν Αστέρας Τρίπολης ήθελε αλλά δεν μπορούσε, η δε Λαμία ήθελε κατά βάση τον βαθμό έτσι το τελικό 0-0 ήρθε φυσιολογικότατα στο σαββατιάτικο ματς της Τρίπολης...

Προτελευταία (17η) αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας Κορινθίας.

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjnLLJYxuswDmXhqIv3OxPvQWbWvOJz2m0-AXkilNx6y99tPcBX5l2JVG1x-X3doi4jb4KXD-JDYKJUCwaA4ztdmn6hc-S4T1Ri3u9McRHvFFHGzPrEEORBw_aEXhpJ2czRE5I5AawCqbU/s640/2d945a9fb7b23432a5707687a1c393be_XL.jpg
Στα πλαίσια της 17ης (προτελευταίας) αγωνιστικής , στο πρωτάθλημα της Γ1΄ Κορινθίας , ενώ Κύψελος Κορίνθου και Ποσειδών Κυράς Βρύσης κέρδισαν «στα χαρτιά» Αετό Αγγελοκάστρου και Σοφικό ΄05, αντίστοιχα, ο Αστέρας Κορίνθου επεβλήθη με 4- 2 της Ακαδημίας Λεχαίου. Αύριο διεξάγεται ο αγώνας της Προόδου Αγίου Βασιλείου με τον Βελλερεφόντα Αρχαίας Κορίνθου.
17η Αγωνιστική

Σαρωτικός ο Ισθμιακός 6 - 0 τον Εθνικό Ξυλοκερίζης


https://streetlife.gr/wp-content/uploads/2018/10/hraklhs.jpg 
Σαρωτικός σήμερα, ο Ισθμιακός συνέτριψε με 6 – 0 τον γειτονικό του Εθνικό Ξυλοκερίζης  κατά την σημερινή αυλαία της  21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα  της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, ενώ  ο  Ηρακλής Λεχαίου κέρδισε «στα χαρτιά» τον ΑΟ. Λεχαίου, που έχει αποχωρήσει από  το πρωτάθλημα.
Η αγωνιστική συνεχίζεται  αύριο  Κυριακή με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Λουτρακίου να πραγματοποιεί  έξοδο στο Ζευγολατιό, απέναντι τον Άρη Βοχαϊκού, όπως και η Περαχώρα , στην Τραγάνα του Κιάτου, κόντρα στην Θύελλα Κάτω Διμηνιού. Στο Ξυλόκαστρο ο Πανευρωστινιακός  αντιμετωπίζει τον Πανσολυγειακό που αναζητά βαθμούς σωτηρίας. Ο ΑΟ. Μαψού υποδέχεται τον ΑΟ Ασπρόκαμπου. Τέλος ο ΑΠΣ Αγιάννης αντιμετοπίζει τον Ολυμπιακό Άσσου.


21η Αγωνιστική
Σάββατο 16/3/19, 15:00
Ηρακλής Λεχαίου
-
ΑΟ Λεχαίου 3 - 0
Ισθμιακός
-
Εθνικός Ξυλοκερίζης 6 - 0

Κυριακή 17/3/19, 15:00
ΑΠΣ Αγιάννης
-
Ολυμπιακός Άσσου
Πανευρωστινιακός
-
Πανσολυγειακός
ΑΟ Μαψου
-
ΑΟ Ασπροκάμπου
Άρης Βοχαϊκού
-
ΣΦΛ Ολυμπιακός
Θύελλα Κ. Διμηνιού
-
ΑΟ Περαχώρας

Ο Πέλοπας Κιάτου νίκησε 1 - 0 τον ΑΟ Λουτρακίου και η Κόρινθος 2006 άγγιξε τον τίτλο (νίκησε 3- 1 τον Παννεμεατικό).


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg0qsL3A14FbLRNHU4ifshiWRTVa2Thv4dpSBsvILb7kHDUjwzhyLWBzqWUPjLOtZ1zs3i_k2pxq1oOWtJR-lRGRx1NCBUCz6fK5mBT5fmsMh-KynAbdKwJMtWGAFzVpyqK1lcu4geRo7RL/w1200-h630-p-k-no-nu/%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%91-%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%95%CE%9C%CE%95%CE%91%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3..JPG
Αύξησε την διαφορά της στους +9 βαθμούς η πρωτοπόρος της  Α΄ κατηγορίας Κορινθίας , Κόρινθος 2006 και άγγιξε τον τίτλο, μετά την ήττα του ΑΟ Λουτρακίου στο Κιάτο από τον Πέλοπα. 

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από το Λουτράκι«Στόχος μας η δημιουργία δικτύου υδατοδρομίων σε όλη την Πελοπόννησο»



«Ανοίγεται καινούργιος δρόμος με τα υδατοδρόμια. Το μεγάλο ζήτημα είναι πως μπορούμε να τον αξιοποιήσουμε» σημείωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου «Υδατοδρόμια – Κρουαζιέρα – Αεροδρόμια – Ανάπτυξη –Ασφάλεια», που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να είμαστε πολύ οργανωμένοι σε αυτό που θέλουμε να δείξουμε και σε αυτό που πρέπει να κατακτήσουμε».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ-ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ


ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο απερχόμενος Δήμαρχος Γεώργιος Γκιώνης, έχοντας χάσει τη ψυχραιμία του ,συνεχίζει τον κατήφορό του προς τον πολιτικό του Καιάδα.Κατανοούμε τον πανικό του.Αντιλαμβανόμαστε την απελπιστική του θέση και του εκφράζουμε τη συμπάθειά μας.
    Του επισημαἰνουμε:
Πρώτον: Μαθήματα πολιτικού πολιτισμού εκ μέρους του,δε δεχόμαστε.
Δεύτερον : Οι απειλές,οι εκφοβισμοί ,οι φραστικές και ανοίκειες    επιθέσεις του ,οι σκόπιμες διαστρεβλώσεις διακηρυγμένων θέσεών μας περί αναγνώρισης και του σεβασμού εκ μέρους μας του τεκμηρίου της αθωότητάς του μέχρι τελεσιδικίας  της αποφάσεως  επί της βαρυτάτης κατηγορίας που τελεί,η απόδοση προθέσεων ξένων προς εμάς  και τέλος :
   Η προσπάθεια τρομοκράτησής μας με εξώδικα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο αποτελούν καταδικασμένες πρακτικές  και παιδαριώδεις τακτικές.
   Η ποινικοποίηση της πολιτικής μας ζωής και η προσπάθεια φίμωσής μας θα περάσει στην τοπική μας ιστορία, ως μία ακόμη αποτυχημένη πολιτική πρακτική Γκιώνη.

                                                                                        Από το γραφείο τύπου


Δύναμη Δημιουργίας