Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Σε βαθύ πένθος το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο από τον αιφνίδιο θάνατο της ψυχής του ¨ΑΕΤΟΥ¨

Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου που το τίμησε με το ήθος του , ο 40χρονος Γιάννης Ζάρκος,η ψυχή του Αετού  Κρυονεριου έφυγε από το ζωή αιφνιδιαστικά προδομένος από την καρδιά του, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλο το τοπικό ποδόσφαιρο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοσιογραφικής Ομάδας ο Γιάννης πρόσφατα είχε άλλη μια περιπέτεια με την υγεία του ευτυχώς όμως την είχε ξεπεράσει και γιαυτό τον λόγο πρόσεχε και
φυλαγόταν.
Όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες που ήταν μαζί του καθόταν στον ίσκιο και έπινε καφέ και συζητούσαν όταν ξαφνικά έγειρε το κεφάλι του, έχασε τις αισθήσεις του και δεν ξανα συνήλθε.
Όσο και αν προσπάθησαν να τον συνεφέρουν δεν τα κατάφεραν.
Τραγική ειρωνεία ο Γιάννης αφήνει πίσω του ένα κοριτσάκι 2,5 χρονών και την γυναίκα του εγκυμονούσα στον 5 μήνα.

Με το άκουσμα της είδησης βαθύ πένθος σκέπασε όλο το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο αφού λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κορινθίας το Κορινθιακό ποδόσφαιρο θρηνεί έναν ακόμα άνθρωπο του ποδοσφαίρου που έχει προσφέρει από όλες τις θέσεις.
Η Δημοσιογραφική μας ομάδα εκφράζει στην οικογένεια του Γιάννη τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Σύσσωμο το Δ.Σ της ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και το προσωπικό εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. ΕΚ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

korinthosnews.gr - epskorinthias