Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό
Στο πλαίσιο μιας συντονισμένης στρατηγικής για την αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες και τους πολίτες του Δήμου μας, λειτουργεί αδιάλειπτα τα τελευταία χρόνια το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Βασικός σκοπός παραμένει η κάλυψη πρωτογενών αναγκών ευπαθών κοινωνικά και οικονομικά ατόμων και οικογενειών που κατοικούν στα όρια του Δήμου μας, μέσω της δωρεάν παροχής προϊόντων διατροφής και ειδών πρώτης ανάγκης. Μέχρι σήμερα εξυπηρετούνται και στηρίζονται κάθε μήνα περίπου 130 οικογένειες με διαπιστωμένα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.
Από αύριο ξεκινά σταδιακά διανομή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ξυλοκάστρου και στο Δημοτικό Κατάστημα Δερβενίου για τους δικαιούχους του προγράμματος.
Για την ένταξη των δημοτών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, οι αιτήσεις και η υποβολή των δικαιολογητικών γίνονται στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης καθημερινά. Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Λυκούργου Φρατζή, Ξυλόκαστρο Ευρωστίνη 204 00, Ελλάδα
2743360200, 2743360201 info@xylokastro.gov.gr
http://www.xylokastro-evrostini.gov.gr/