Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

«Τορπίλη» από τον απερχόμενο Αρχηγό στόλου: «Με αποστράτευσαν… Υπερήφανος, είναι τιμή μου που…»


Τη δυσαρέσκεια του εξέφρασε με ένα μήνυμά στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο απερχόμενος Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ αφήνοντας σαφείς αιχμές για την αποστρατεία του.
«Αγαπημένοι μου φίλοι, πριν από λίγο έλαβα ένα τηλεφώνημα ότι με αποστράτευσαν ……. », σημείωσε ο ανώτατος αξιωματικός, συμπληρώνοντας
επιπροσθέτως πως : « είναι τιμή μου γιατί έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή δεδομένων των γεωπολιτικών εξελίξεων σε εσωτερικό και το εξωτερικό! ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρχηγός Στόλου απαντώντας σε ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε τόνισε αινιγματικά πως: «είναι τιμή που με αποστράτευσε αυτή η Κυβέρνηση και αυτό το ΣΑΓΕ! Δείτε τη σύνθεση και θα καταλάβετε».
Νωρίτερα την αποστρατεία Παυλόπουλου είχε σχολιάσει και με tweet του ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Δυστυχώς μετά από 4 χρόνια δίκαιων κρίσεων στο στράτευμα επανήλθαν οι κρίσεις με πολιτικά εκδικητικά κριτήρια. Άξιοι ηγέτες όπως οι Αντιναύαρχοι Παυλόπουλος και Διακόπουλος και οι Αντιστράτηγοι Μανωλάκος και Μπίκος καρατομούνται από γιάφκα «Αντωνετσή-Σύριζα. Κρίμα ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Πριν απο λίγες ώρες ο τέως Αρχηγός του Στόλου δημοσιοποίησε μια επιστολή που του έστειλε ναύτης όταν πληροφορήθηκε για την αποστρατεία του.