Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Ιωάννη Παπουτσάκη: ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και κείμενο
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ''Βακχικόν''!

Πρόσκληση - ΑναΖΩΟγόνηση. Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς

Πρόσκληση - ΑναΖΩΟγόνηση. Συζητώντας για τα ζώα συντροφιάς

--
Νέα Δημοκρατία, Διεύθυνση Πληροφορικής 

Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κων. Καραμανλής

Πέτρος Τατούλης «Προσφέρουμε προοπτική στους πολίτες της Πελοποννήσου με τα μεγάλα έργα που υλοποιούμε» - Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για την παράκαμψη των Κάτω Δολιανών και των παραδρόμων του αυτοκινητοδρόμου

 

Την ικανοποίησή του για την εξασφάλιση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου της υλοποίησης δύο σημαντικών έργων στην Αρκαδία εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την υπογραφή των συμβάσεων για τα έργα των παραδρόμων του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Τρίπολης και της παράκαμψης των Κάτω Δολιανών, συνολικού αρχικού προϋπολογισμού 11,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Editor’s pick: Brexit ή exit;

Τερέζα Μέι: Να μη φύγουν οι Έλληνες από τη Βρετανία μετά το Brexit
Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Ή μάλλον θα φτάσει. Γιατί αν δε φτάσει, η Μέι θα δει μια άλλη πόρτα εξόδου, αυτή της Ντάουνινγκ Στριτ.
Μετά από μια επεισοδιακή εβδομάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση κατέληξαν σε μια συμφωνία, που θα δώσει στο οικονομικό κέντρο του Λονδίνου ένα βασικό επίπεδο πρόσβασης στις ευρωπαϊκές χρηματαγορές.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών Κίνας στη Σαγκάη


 
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η  Διεθνής Έκθεση Εισαγωγών Κίνας "China International Import Exposition - CIIE", στη Σαγκάη, από τις 5 έως 10 Νοεμβρίου 2018.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, αρμόδιος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Διεθνών Σχέσεων, Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου.


Μάχη στη Πάτρα η Παναχαική κόντρα στον Ηρακλη


Χωρίς Καλογέρη, Δαμουλάκη

Με τους αγώνες της 4ης  αγωνιστικής ημέρας , συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο , το πρωτάθλημα στη football League.  Οι μισοί αγώνες του προγράμματος θα διεξαχθούν αύριο Σάββατο στις 15:00 και οι υπόλοιποι την Κυριακή την ίδια ώρα

.Στο Παγκρήτιο Στάδιο ο εκ των πρωτοπόρων Εργοτέλης  σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι υποδέχεται τα Τρίκαλα. Οι παίκτες της κρητικής ομάδας είναι

Οι κληρικοί είπαν «όχι» στην έξοδο από το Δημόσιο – Δύο «αντάρτικα» στην Σύνοδο - Ποιοι μιλησαν κατα και ποιοι υπερ τη Συμφωνιας

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/11/ierarxia-synodos-500.jpg 
Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναφορικά με την κατ’ αρχήν συμφωνία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις σχέσεις Εκκλησίας-Πολιτείας.
Δεκτή έγινε η εισήγηση του Αρχιεπισκόπου για έγκριση της «συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου», εκτός από το κομμάτι που αφορά στην μισθοδοσία των κληρικών, για το οποίο λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης αποχώρησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας και στην συνέχεια ο μητροπολίτης Καισαριανής.
Επίσης, η Ιεραρχία αποφάσισε να συσταθεί ειδική επιτροπή, οι οποία θα συζητήσει τις λεπτομέρειες για την Συμφωνία Εκκλησίας – Κράτους.
Αναλυτικά το ανακοινωθέν:

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Οφείλει να παραιτηθεί από Δήμαρχος ο κ. Νίκας γιατί οδηγεί την Καλαμάτα σε αδράνεια»


http://lakonikos.gr//media/k2/items/cache/04f95a2fb07a13b0075c6676b008272e_XL.jpg 
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Νίκα σχετικά με τα προβλήματα της ελαιοπαραγωγής, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου δήλωσε:

Διήμερο αφιέρωμα στην πολίτικη κουζίνα ..στο Resalto στη παραλία της Συκιάς

Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό και κείμενο
Πολίτικη κουζίνα & Oriental Belly Dance
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ. έως Κυριακή, 18 Νοεμβρίου στις 3 π.μ.
Resalto, Δήμος Ξυλοκάστρου
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενοΠαρασκευή 16 και Σάββατο 17 Νοέμβρη, ετοιμάσαμε ενα 2ημερο εκπλήξεων για όλους μας!! Ανατολίτικες νοστιμιές και Μικρασιατικές μυρωδιές, μπαχάρια, πλούσιες γεύσεις και ασυνήθιστα ονόματα ! Λαχματζουν ,κεφτεδάκια γιαουρτλου, Χουνκιαρ μπεγιεντι, ντολμαδάκια γιαλαντζί , Μπουτάκια της χανούμισσας.. με άλλα λογία ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΚΟΥΖΊΝΑ !! Και όλα αυτά συνοδεύονται με Oriental belly show dance ναργιλέδες και σιροπιαστά !! Ε τι άλλο ?........περίπου στις10μμ . Τηλ 6946299890.
Resaltoστη  παραλία  της Συκιάς  Κορινθίας

Τι είναι το ινοαδένωμα; Πόσο πιθανό είναι εξελιχθεί σε καρκίνο;


fibroadenoma.
Το ινοαδένωμα (fibroadenoma) πρόκειται για το συχνότερο καλοήθη όγκο του μαστού. Δεν είναι νεοπλασία. Ανευρίσκεται συνηθέστερα σε νεαρές γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας. Μπορεί να είναι ένας όμως όχι σπάνια πολλαπλά ογκίδια, μπορεί να υπάρχουν στον ένα ή και τους δύο μαστούς. Κατά κανόνα πρόκειται για ογκίδιο σφαιρικό, σχετικά σκληρό, με ομαλή, λεία επιφάνεια, που δε συμφύεται με τους γύρω ιστούς, αλλά μετακινείται εύκολα, χαρακτήρες διαφορετικοί από αυτούς που χαρακτηρίζουν ογκίδια κακοήθους φύσεως.
Ένα ινοαδένωμα αποτελείται από στοιχεία ινώδη, προερχόμενα από ιστό που προορίζεται για την υποστήριξη του μαστικού αδένα και αδενικά, προερχόμενα από υπερπλασία λοβίων αυτού του ίδιου του αδένα. ....................

Plan B ΥΠΕΣ για την 3Κ/2018 -Τι ετοιμάζει

 
Εναλλακτική λύση για δήμους που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στον τομέα της καθαριότητας σε περίπτωση που το ΑΣΕΠ καθυστερήσει την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων της προκήρυξης 3Κ/2018 πέραν της 30ης Νοεμβρίου ετοιμάζει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην πλατεία

Χιόνια στη Ζήρεια και στο Μαυριόρο ( Χελυδορέα όρη)

Η εικόνα ίσως περιέχει: χιόνι και υπαίθριες δραστηριότητες


 Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, χιόνι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση




Το πρώτο χίονι  πέφτει σήμερα στη Ζήρεια ενώ στη πεδινή Κορινθία βρέχει. Η θερμοκρασία στο Σαραντάπηχο είναι 1οc βαθμός πάνω απο το 0, ενώ πέφτει χιονόνερο. Στο Δερβένι το θερμόμετρο δείχνει 12 βαθμούς ενώ βρέχει..
Επίσης άρχισε να χιονίζει και στα ορεινά της Ευρωστίνης  , ενώ στρώμα χιονιού κάλυψε και το Μαυριόρος ( Χελυδορέα) ( φώτο κάτω)
Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού– Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια

Kαιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια | Newsit.gr
Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα Παρασκευή (16-11-2018) από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλάζι και χιόνια στα ορεινά. Στα πελάγη θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ:

Αν έχετε αυτόν τον αριθμό PIN στις κάρτες ή το κινητό αλλάξτε τον αμέσως


Πολλά είναι τα PIN που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, που αφορούν τις πιστωτικές μας κάρτες, τα emails, το κινητό μας τηλέφωνο, τα προφίλ μας στα social media και άλλα πολλά.
Πόσα νούμερα, πόσους κωδικούς, πόσους αριθμούς, πόσα password, πρέπει να θυμόμαστε στην καθημερινή μας ζωή για να μπορούμε να ανταπεξερχόμαστε στοιχειωδώς στα τρέχοντα.
Κάποιες φορές επιλέγουμε απλά και εύκολα ΡΙΝ για να μην υπάρχει κίνδυνος να

Πέτρες στην χολή: Συμπτώματα, αντιμετώπιση και πρόληψη


petres-stin-xoli-symptomata-antimetopisi-kai-prolipsi.jpgΗ ύπαρξη λίθων (πέτρες) στην χοληδόχο κύστη χαρακτηρίζουν τη νόσο χολολιθίαση. Οι χολόλιθοι διαφέρουν σε μέγεθος και υφή. Μπορεί να είναι μικροί, μεγάλοι ή και με τη μορφή της άμμου.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Ενδείξεις καρδιοπάθειας και σε παχύσαρκα παιδιά


endeikseis-kardiopatheias-kai-se-paxysarka-paidia.jpgΤα παχύσαρκα παιδιά μπορεί να παρουσιάζουν ενδείξεις καρδιοπάθειας από την ηλικία των 8 ετών, σύμφωνα με μια έρευνα που παρουσιάστηκε σήμερα στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας στο Ορλάντο.

Διαβάστε περισσότερα 

stogiatro.gr

 

Πρωτοδικείο Πειραιά -13ος,14ος μισθός: Πρώτη δικαίωση για μόνιμους υπαλλήλους (έγγραφο)


Η πρώτη δικαίωση μονίμων υπαλλήλων για την αναδρομική καταβολή 13ου και 14ου μισθού ήρθε, όπως αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr, από το Πρωτοδικείο Πειραιά. Πρόκειται για 24 μόνιμους υπαλλήλους του δήμου Καλλιθέας, για τους οποίους το Δικαστήριο με την ΑΠΟΦΑΣΗ_του διατάσσει να τους καταβληθούν δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, καθώς και επίδομα Αδείας για τα έτη 2014, 2015.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΑΠΟΦΑΣΗ:

5.174 υποψήφιοι για 118 μόνιμες θέσεις σε ΟΤΑ – Τα δεδομένα της Προκήρυξης 10Κ

Στη δημοσιότητα έδωσε το ΑΣΕΠ τα αριθμητικά δεδομένα για τις αιτήσεις που υπεβλήθησαν στην Προκήρυξη 10Κ/2018, στοιχεία εξαιρετικά χρήσιμα προκειμένου οι υποψήφιοι να σχηματίσουν μια εικόνα για τις πιθανότητες επιτυχίας τους. 
Η Προκήρυξη, όπως έχετε διαβάσει στον AIRETO , αφορούσε την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 118 θέσεων τακτικού προσωπικού σε ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού.

Συνολικά, λοιπόν, οι αιτήσεις ανήλθαν σε 5.174 και ειδικότερα :

Στη Βουλή των Ελλήνων ο Σύνδεσμος των Παιδιών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες


Τιμητική πλακέτα απένειμε σήμερα, στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, για τη διαχρονική προσφορά του Κοινοβουλίου στη στήριξη των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.
            Παιδιά του Συνδέσμου, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κώστα- Πολυχρόνη Τίγκα και τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Πετρόχειλο, ξεναγήθηκαν στο κτίριο του Κοινοβουλίου και είχαν στη συνέχεια συνάντηση  με τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Νικόλαο Βούτση, ο οποίος τους

e-poleodomia: δήλωση του Προέδρου του ΤΕΕ

 https://web.tee.gr/wp-content/uploads/foto_stasinos-378x279.jpg
Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του ΥΠΕΝ και της δημοσίευσης της Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 5045 / Τεύχος Β’ /13-11-2018) για το σύστημα e-poleodomia, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζω την υπογραφή από τον Γιώργο Σταθάκη και την επίσημη έναρξη λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος e-poleodomia, που προσφέρει πολύτιμες γεωχωρικές πληροφορίες με λίγα κλικς, για τα εγκεκριμένα σχέδια πόλης και τις άλλες διοικητικές

Κτιριολογική και Ηλεκτρομηχανολογική Αναβάθμιση Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου


 

                                                                            Κόρινθος 16/11/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ένα σημαντικό έργο, κόσμημα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς στη πόλη της Κορίνθου, επιτέλους εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου,  μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη, δρομολογώντας έτσι τις εργασίες αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου.
Αναλυτικά:                                                   
 Eγκρίθηκε η υποβολή χρηματοδότησης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020», του έργου «Κτιριολογική και Ηλεκτρομηχανολογική Αναβάθμιση Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου, συνολικού προϋπολογισμού 1.270.000,00.
Επίσης εγκρίθηκε και η σύναψη της Προγραμματικής  Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Λαογραφικού Μουσείου Βάσου Πετροπούλου και Παναγιώτου Γαρταγάνη και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας



Επίθεση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Πολυτεχνείο – Προπηλακίστηκαν Σκουρλέτης – Ρήγας – Φίλης – Δρίτσας

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/11/polutexneio-suriza-500.jpg
Ένταση και προπηλακισμοί κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στο χώρο του Πολυτεχνείου. Κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία, προσήλθε σήμερα το πρωί και κατέθεσε στεφάνι στον περίβολο, αφού ομάδα αγνώστων εμπόδισε τους βουλευτές να εισέλθουν στο μνημείο του  Πολυτεχνείου
Όπως φάνηκε από τα πλάνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ μέλη της εξωκοινοβουλετικής αριστεράς εμπόδισαν βίαια τους Πάνο Σκουρλέτη, Παναγιώτη Ρήγα, Νίκο Φίλη, Νίκο Τόσκα, Θοδωρή Δρίτσα και Κώστα Γαβρόγλου που βρέθηκαν στο Πολυτεχνείο, παραμονή της επετείου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, για να καταθέσουν στεφάνι.Στην κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία μετείχαν οι βουλευτές: Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Αννέτα Καββαδία, Νικόλαος Μανιός, Χρήστος Μαντάς, Αριστείδης Μπαλτάς και Δημήτρης Ρίζος. 
Τελικά, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να εισέλθει στο χώρο και αποχώρησε χωρίς να καταθέσει στεφάνι.

«Τα θέματα αυτά είναι σοβαρά» και «πρέπει να αντιμετωπίζονται με δημοκρατικές διαδικασίες», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, με αφορμή την ένταση που επικράτησε στο χώρο του Πολυτεχνείου
Ο κ. Γαβρόγλου τόνισε επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «οι μέρες αυτές είναι αυτές που φέρνουν στο νου μας όχι μόνο τις θυσίες των παιδιών που έδωσαν τον αγώνα και σημάδεψαν το τέλος της δικτατορίας, αλλά και την εμμονή που είχαν να κατοχυρώσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες, υπενθυμίζοντας ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη και κάθε μέρα πρέπει να κερδίζεται και να διευρύνεται με τους καθημερινούς αγώνες μας».
«Νομίζω ότι αυτό το οποίο επιχείρησε μία ομάδα νέων ανθρώπων να μην επιτρέψει την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ εκεί, δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στη Δημοκρατία» σημείωσε ο κ. Ρήγας.
«Η εξέγερση του Νοέμβρη δεν έχει ιδιοκτήτες» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παρεμπόδιση αντιπροσωπείας του κόμματος και της νεολαίας του να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου, «από μια ακραία μειοψηφία που προσπάθησε να καπηλευτεί τον εορτασμό».
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει:
«Σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του παρεμποδίστηκε από το να καταθέσει στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου από αυτόκλητους ιδιοκτήτες του εορτασμού. Παρεμποδίστηκαν στελέχη του αντιδικτατορικού αγώνα και αγωνιστές της Αριστεράς από μια ακραία μειοψηφία που προσπάθησε να καπηλευτεί τον εορτασμό.
Η εξέγερση του Νοέμβρη δεν έχει ιδιοκτήτες. Ανήκει στον ελληνικό λαό και την ελληνική νεολαία, εμπνέει και ζει στους αγώνες του σήμερα ενάντια στον φασισμό, στους αγώνες για τη διαρκή διεύρυνση της δημοκρατίας».
.

 

Επιστροφή στις νίκες για την Εθνική , Ελλάδα-Φινλανδία 1-0.

Ελλάδα – Φινλανδία: “Ανασυγκρότηση” με Αναστασιάδη! Έβγαλε… πάθος και τσαμπουκά | Newsit.gr

Με νίκη συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας.
Η «γαλανόλευκη» για την 5η αγωνιστική του Nations League, επικράτησε 1-0 της Φινλανδίας στο ΟΑΚΑ. Ο Γκράνλουντ με αυτογκόλ στο 25’ μετά την έξοχη ενέργεια του Βασίλη Τοροσίδη από δεξιά, χάρισε το τρίποντο στην Εθνική μας που δεν είναι αρκετό για να τη διατηρήσει στο κόλπο της πρωτιάς και της πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης.
Η Εθνική μας είχε και δοκάρι (δεξί) με τον Παπασταθόπουλο στο 41ο λεπτό αλλά από εκεί και πέρα δεν είχε άλλες μεγάλες φάσεις αν και υπερείχε καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου. Οι Σκανδιναβοί στο πρώτο ημίχρονο, απείλησαν και είχαν 2-3 καλές στιγμές αλλά στην επανάληψη κοίταξαν να διασφαλίσουν αυτό το 1-0 που τους ήταν αρκετό για να κρατήσουν την πρωτιά – στη διαφορά τερμάτων – ακόμη και με ήττα την Κυριακή στη Βουδαπέστη με αντίπαλο την Ουγγαρία.
ΕΛΛΑΔΑ (4-2-3-1) Βλαχοδήμος 6 – Τοροσίδης 8, Μανωλάς (28’ λ. τρ. Σιόβας), Παπασταθόπουλος 6, Κούτρης 6 – Κουρμπέλης 6, Ζέκα 6 – Πέλκας 6 (84’ Μπακασέτας), Μάνταλος 5, Φορτούνης 6 – Μήτρογλου 5 (69’ Κουλούρης)
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (4-4-2) Χράντετσκι 6 – Γκράνλουντ 4, Τοΐβιο 6, Αραγιούουρι 6, Ούρονεν 6 – Λουντ 6,5, Καμαρά 6,5, Καούκο 6, Σόιρι 5 (73’ Γιένσεν)- Τουόμινεν 4 (83’ Πίρινεν), Πούκι 6 (90’+2’ Λαμ)

Α΄ Κορινθίας: Μάχες στην κορυφή και στην ουρά .



Με την 8η αγωνιστική συνεχίζεται ,το Σάββατο 17 Νοεμβρίου (15:00), το Πρωτάθλημα της Α΄  κατηγορίας Κορινθίας όπου περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιγνίδια και αγώνες ντέρμπι.

Η πρωτοπόρος και αήττητος Κόρινθος 2006, αγωνίζεται στη Νεμέα, κόντρα στον Παννεμεατικό, που έχει τεχνικό του τον περυσινό προπονητή της αντιπάλου ομάδας, τον Σταύρο Μπινιάρη και οπωσδήποτε αναζητά νικηφόρο αποτέλεσμα,

Σαββατοκύριακο με 4η αγωνιστική στη Γ΄ Κορινθίας


Αποτέλεσμα εικόνας για αο σπαθοβουνιου 
Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στην Γ1  Κορινθίας αύριο Σάββατο στον Συνοικισμό ο Αστέρας Κορίνθου αντιμετωπίζει το Σοφικό ΄05, ενώ την Κυριακή οι αγώνες συνεχίζονται με την εκ των πρωτοπόρων ομάδα Πρόοδο Αγίου Βασιλείου να υποδέχεται τον Απέσσα Χαλκίου και σε περίπτωση νίκης να

Η Μάχη στη Β΄ κατηγορία Κορινθίας ( 8η αγωνιστική)


https://i.ytimg.com/vi/qNuROx4Lryo/maxresdefault.jpg
Με τα παιγνίδια της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.  Αυλαία της αγωνιστικής το Σάββατο με  τους αγώνες του Ολυμπιακού Λουτρακίου με τον Άρη Βοχαϊκού  στο «Γιάννης Στέφας» και του Πανσολυγειακού με τον Πανευρωστινιακό , στο Σοφικό.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή με την Περαχώρα να αντιμετωπίζει στο «Γιάννης Στέφας» την Θύελλα Κάτω Διμηνιού και ο Εθνικός Ξυλοκερίζης στο γειτονικό ντέρμπι τον ισόβαθμό της Ισθμιακό.
Την ίδια ώρα (15:00) ο Ολυμπιακός Άσσου υποδέχεται τον ΑΠΣ Αγιάννη και ο Ασπρόκαμπος τον Μαψό.
Τέλος ο ΑΟ Λεχαίου μάχεται με τον  «συγχωριανό του»  Ηρακλή Λεχαίου, σε  αγώνα που θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά – διαδικτυακά από το Greek radio web channel.

H 4η αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/11/18, 15:00
Πανσολυγειακός
-
Πανευρωστινιακός
ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Άρης Βοχαϊκού



 ΚΥΡΙΑΚΗ 18/11/18, 15:00
Ολυμπιακός Άσσου
-
ΑΠΣ Αγιάννης
Εθνικός Ξυλοκερίζης
-
Ισθμιακός
ΑΟ Ασπροκάμπου
-
ΑΟ Μαψού
ΑΟ Περαχώρας
-
Θύελλα Κ. Διμηνιού
ΑΟ Λεχαίου
-
Ηρακλής Λεχαίου