Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. 
Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα
1)11:45 στο καφενείο Μελισσίου.
2) Στάση στην ΕΥ.ΙΩ.ΧΑΡΤ.ΟΕ. Βιοτεχνία χαρτικών Ξυλόκαστρο.
3) Στάση στον ποταμό Σύθα Γέφυρα MARE
4) Στις 13:15 επίσκεψη στο κέντρο του Ξυλοκάστρου οπου θα συνομιλήσει με πολίτες στην καφετέρια ΤΡΑΠΕΖΑ.
5) 14:15 επίσκεψη στο Δερβένι, συνάντηση στο καφέ Central και ενημέρωση για την διάβρωση των ακτών.

Αλλαγή ώρας: Τι θα γίνει τελικά στις 28 Οκτωβρίου


Σύγχυση υπάρχει με την αλλαγή της ώρας και αρκετοί αναρωτιούνται αν θα αλλάξει ή όχι. Η απάντηση είναι ότι η ώρα θα αλλάξει τον Οκτώβριο, όπως γίνεται κάθε χρόνο.
Την Κυριακή 28η Οκτωβρίου θα αλλάξουμε τα ρολόγια μας και να μπούμε στη χειμερινή ώρα. Αν και φαίνεται ότι θα είναι όντως η προτελευταία φορά που θα αλλάξει η ώρα.
Και αυτό γιατί ναι μεν η αλλαγή ώρας από χειμερινή σε θερινή και το αντίστροφο

Μητσοτάκης με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας


Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη, τον οποίο θα στηρίξει η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ τού ευχήθηκε καλή επιτυχία, τονίζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τους νομούς Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας που, όπως είπε, έχουν τεράστιες αναξιοποίητες δυνατότητες, αλλά και πολλά προβλήματα για τα οποία –όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης- δεν είναι άμοιρη ευθυνών η σημερινή περιφερειακή αρχή.

fimotro.gr

Πανσολυγειακός και Ολυμπιακός Λουτρακίου μοιράστηκαν βαθμούς και τέρματα στη Β΄Κορινθίας

https://i.ytimg.com/vi/qNuROx4Lryo/maxresdefault.jpg
Κατά την σημερινή αυλαία της  3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας σήμερα Σάββατο , στο Σοφικό  το ντέρμπι ανάμεσα στον Πανσολυγειακό και τον Ολυμπιακό Λουτρακίου έληξε ισόπαλο με τέρματα 2 - 2 . Οι ερυθρόλευκοι του Λουτρακίου πέρασαν προσωρινά επικεφαλής στην βαθμολογία με ένα αγώνα περισσότερο.
 Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή ( 16:00) με ενδιαφέροντες αγώνες . 
Στο γήπεδο του Άσσου ο τοπικός Ολυμπιακός , σε αγώνα ντέρμπι αντιμετωπίζει τον γειτονικό και εκ των πρωτοπόρων Ηρακλή Λεχαίου και θα επιδιώξει να κερδίσει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, όπως θα τους αναζητήσει, στο Λέχαιο, ο τοπικός ΑΟ Λεχαίου απέναντι στον αήττητο Άρη Βοχαϊκού. 
Στη Τραγάνα του Κιάτου η Θύελλα Κάτω Διμηνιού μάχεται απέναντι στην εκ των πρωτοπόρων ομάδα του Ισθμιακού, την ίδια στιγμή που δοκιμασία περιμένει τον Πανευρωστινιακό, στο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ» κόντρα στην ομάδα της Περαχώρας. Ο αγώνας του ΑΟ Περαχώρας με τον Πανευρωστινιακό θα μεταδοθεί , ζωντανά ραδιοφωνικά - διαδικτυακά από το «Greekradio web channel” και το ιστολόγιο «ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου. 
Στην Ξυλοκέριζα ο τοπικός Εθνικός αντιμεωπίζει τον ΑΟ Μαψού, ενώ τέλος στα Αθίκια ο ΑΠΣ Αγιάννης απέναντι στον ΑΟ Ασπρόκαμπο θα αναμετρηθούν για την πρώτη τους νίκη.

3η Αγωνιστική 
Σάββατο 15/10/18, 
Πανσολυγειακός - ΣΦΛ Ολυμπιακός 2 - 2

Κυριακή 14/10/18, 16:00 
ΑΟ Λεχαίου - Άρης Βοχαϊκού 
Εθνικός Ξυλοκερίζης - ΑΟ Μαψού 
Ολυμπιακός Άσσου - Ηρακλής Λεχαίου 
ΑΠΣ Αγιάννης - ΑΟ Ασπροκάμπου 
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Ισθμιακός 
ΑΟ Περαχώρας - Πανευρωστινιακός

Απόλυτος άρχοντας στην κορυφή της Α΄ Κορινθίας ο Πανκαμαριακός. Μεγάλη νίκη του Αστέρα Δερβενίου μέσα στο Ξυλόκαστρο επι του Ηρακλή!


Ο Πανκαμαριακός πέρασε και από τους Αγίους Θεοδώρους ,όπου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, νίκησε  με σκορ 3 - 1 την τοπική ομώνυμη ομάδα και προελαύνει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των βαθμών. Την πρωτοπόρο ομάδα ακολουθούν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα περιοδεύει την Κορινθία. Θα επισκεφθεί το Βραχάτι, το Κιάτο, το Ξυλόκαστρο και το Δερβένι.


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Κόρινθος, 13/10/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την προσεχή Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί στην Κορινθία με σκοπό να επισκεφθεί τις πληγείσες -από τις πρόσφατες ακραίες καιρικές συνθήκες- περιοχές του Νομού μας.
Ξεκινώντας από το Βραχάτι στις 9.00 π.μ. και τον ποταμό «Ζαπάντη», θα βρεθεί στη συνέχεια στο Κιάτο και στο Ξυλόκαστρο, προκειμένου ενημερωθεί για τα δύο ρέματα που εκβάλλουν στην παραλία.
Ενδιαμέσως, θα πραγματοποιήσει στάση στα καινούρια γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο Σικυωνίων και το εμπορικό κέντρο του Κιάτου, όπως και στο κέντρο της πόλης του Ξυλοκάστρου, προκειμένου να συνομιλήσει με πολίτες.
Τέλος, θα βρεθεί στο Δερβένι όπου μεταξύ άλλων θα ενημερωθεί και για το ζήτημα της διάβρωσης των ακτών.

Γ΄ ΕΘνική : Ντέρμπι παντου . Δοκιμασία για τους πρωτοπόρους- Παει για την πρώτη της νίκη ο ΠΑΣ Κόρινθος.


http://revista.gr/wp-content/uploads/2017/03/16806967_380736955628479_8378188815581927520_n-960x282.jpg

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει , αύριο Κυριακή (16:00), στο πρόγραμμά της, η 3η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας στους ομίλους 6ο, 7ο και 8ο όπου αγωνίζονται οι ομάδες της Πελοποννήσου.
Στον 6ο όμιλο οι τρεις πρωτοπόρες ομάδες Διαγόρας Ρόδου, Θύελλα Ραφήνας και ΠΑΟ Βάρδας, αντιμετωπίζουν σε  τοπικά ντέρμπι τις ομάδες του Ιαλυσού Ρόδου, του Παλληνιακού και του Πανηλειακού, αντίστοιχα. Μάλιστα στο ντέρμπι

Νίκη με υπογραφή Μήτρογλου για την Εθνική

Νίκη με υπογραφή Μήτρογλου για την Εθνική
Με γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 65΄ η Εθνική ομάδα πέτυχε την 2η νίκη της στον 2ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας του Nations League με 1-0 επί της Ουγγαρίας και την ερχόμενη Δευτέρα (15/10) θα επιδιώξει να περάσει με διπλό από την Φινλανδία για να «πιάσει» τους Σκανδιναβούς στην κορυφή της βαθμολογίας.
ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Μπακάκης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τσιμίκας, Ζέκα, Κουρμπέλης (46’ Τζιόλης), Πέλκας (84’ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας, Φορτούνης, Μήτρογλου (90’+3’ Μπουχαλάκης).
ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάτσι, Μπέσε (75’ Νέμεθ), Ορμπάν, Κάνταρ, Φιόλα, Κλάινχαϊσλερ, Α. Νάγκι, Καλμάρ (55’ Κόβακς), Βάργκα (67’ Ντ. Νάγκι), Σάλαϊ, Ζάλαϊ.


Β' ΟΜΙΛΟΣ
Εσθονία-Φινλανδία 0-1
ΕΛΛΑΔΑ-Ουγγαρία 1-0
Φινλανδία-ΕΛΛΑΔΑ 15/10
Εσθονία-Ουγγαρία 15/10

.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

(σε 3 αγώνες)

1. Φινλανδία 9 (3-0)
2. Ελλάδα 6 (3-2)
3. Ουγγαρία 3 (2-3)
4. Εσθονία 0 (0-3)