Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

«Χρυσός» ο Πετρούνιας στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής


Είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και δεν έχει καμία διάθεση να φύγει από εκεί. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στοπ Βερολίνο και δεν διέψευσε τα προγνωστικά. 
Με βαθμό δυσκολίας 6.30 ο Πετρούνιας αγωνίστηκε ως δεύτερος στον τελικό των κρίκων και βαθμολογήθηκε με 15.466 βαθμούς βάζοντας πλώρη για το 4ο σερί χρυσό του στη διοργάνωση.
Η τελική κατάταξη του τελικού:
Λευτέρης Πετρούνιας 15.466
Ιμπραχίμ Τσολάκ (Τουρκία) 15.100
Κόρτνεϊ Τούλοχ (Μ. Βρετανία) 15.000
Νικίτα Ναγκόρνι (Ρωσία) 14.633
Βαχάν Ντανβτιάν (Αρμενία) 14.566
Μάρτσελ Ενγκουέν (Γερμανία) 14.066
Ντένις Γκούσενς (Βέλγιο) 13.700
Αντρέι Μουντεάν (Ρουμανία) 11.366

Ανεξέλεγκτη η μεγάλη πυρκαγιά στην Εύβοια – Εκκενώθηκαν χωριά


Πολύ σοβαρή η κατάσταση στην Εύβοια. Η φωτιά έχει διασπαστεί σε τρία μέτωπα. Τα χωριά Κοντοδεσπότι και Σταυρός εκκενώθηκαν. Τώρα εκκενώνεται και η Ιερά Μονή Γοργοεπηκόου που βρίσκεται στο Μακρυμάλλι. Προληπτικά θα εκκενωθεί και το χωριό. Δυστυχώς το ένα από τα μέτωπα αυτή την ώρα κινείται προς τα Ψαχνά.

Πρόεδρος της Βουλής: «Η πρωτόγνωρη άνοιξη του ελληνικού αθλητισμού επισφραγίζεται με την νέα νίκη του Λευτέρη Πετρούνια»

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
                                                                                                 
                                                                   

                                                                        Αθήνα, 12 Αυγούστου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Σε  πρωτόγνωρη άνοιξη στον ελληνικό αθλητισμό, όπως δείχνουν οι επιδόσεις των Ελλήνων Αθλητών στον στίβο, την κολύμβηση, τη γυμναστική, την κωπηλασία και το τένις που αποδεικνύει ότι η νέα γενιά της πατρίδας μας ξεπερνά τα εμπόδια και δείχνει το δρόμο για μια Ελλάδα έξω από την κρίση, μια Ελλάδα της δημιουργίας και της αυτοπεποίθησης αναφέρεται ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, στη συγχαρητήρια δήλωσή του για το νέο χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυμναστικής στη Γλασκόβη. 
Συγχαρητήρια εξέφρασε επίσης και για την εξαιρετική επίδοση των νεανίδων Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου, που αναδείχθηκαν παγκόσμιες πρωταθλήτριες στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου με νέο παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο Πρόεδρος της Βουλής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ / Με αφορμή την μουσική συμβολή του στο 2ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΙΑΤΟΥ


«Και αυτό το καλοκαίρι το 2ο  Πολιτιστικό πανηγύρι Κιάτου μεταμορφώνει το Λιμάνι του Κιάτου σε "αγκυροβόλιο" λαϊκού πολιτισμού και τοπικής ιστορίας».  Εισαγωγή, πρώτη φράση από την κοινοποίηση, δήλωση προθέσεων της συνδυαστικής γιορτής από τους διοργανωτές της.

     Φεστιβάλ, πολύ διαφορετικό από τα πολλά πανομοιότυπα της καλοκαιρινής Ελλάδας, σε απόσταση από την φτηνή κυρίαρχη κανονικότητα. Στα πλαίσιά του, στις 8 Αυγούστου, στο λιμάνι δένει ένα μουσικό σκαρί, ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ, που έφερε τον ποιητικό και φιλοσοφικό λόγο του Μανώλη Ρασούλη και τις μελωδίες που χτίστηκαν πάνω σε αυτόν.

"Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ": Απόψε η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου, με πλουσιο οπτικοακουστικό υλικό στο Δημοτικό Κινηματογράφο Δερβενίου!

Σε μία μαγική ατμόσφαιρα στο θερινο κινηματογράφου Δερβενίου «ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ» και κάτω από νέα Σελήνη , το κοινό του Δερβενίου, αλλά και οι επισκέπτες της πόλης, θα απολαύσουν τη τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου απόψε Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στις 9:15 το βράδυ.

Στη συναυλία, που οργανώνουν οι Μουσικοί σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, η Φιλαρμονική θα ταξιδέψει τους λάτρεις της 7ης τέχνης με ένα πλούσιο πρόγραμμα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο και τη τηλεόραση, συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού:

ΑΣΕΠ: Έρχονται 220 θέσεις στην ΕΥΔΑΠ (ειδικότητες)


Εντός Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, πρόκειται το ΑΣΕΠ να προχωρήσει στην προκήρυξη 220 θέσεων εποχικού προσωπικού με οκτάμηνη σύμβαση στην ΕΥΔΑΠ. 
 Αναλυτικά: