Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Με… υπογραφή Κέιν η Αγγλία! «Λύγισε» Τυνησία και διαιτησία


Μουντιάλ 2018: Με… υπογραφή Κέιν η Αγγλία! «Λύγισε» Τυνησία και διαιτησία | Newsit.grΈχασε πολλές ευκαιρίες και έφτασε πολύ κοντά στο να γκελάρει από την πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ της Ρωσίας, όπως έκαναν Βραζιλία, Αργεντινή και Γερμανία. Η Αγγλία όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και νίκησε Τυνησία και διαιτησία.
Τα “τρία λιοντάρια” επικράτησαν με 2-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν. Ο αρχηγός της Αγγλίας συμμετείχε και στα δυο πέναλτι για τα οποία φωνάζει η ομάδα του Σάουθγκεϊτ, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, ενώ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στις καθυστερήσεις και να δώσει στην ομάδα του τη νίκη.

Δημοπρατήσεις έργων στην Π. Ε. Αρκαδίας


http://tvtv.gr/wp-content/uploads/2015/07/Tatoulhs_Petros_Best-400x307-0_101.jpgΟ Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης υπέγραψε τη διακήρυξη δημοπρασίας για τα ακόλουθα έργα: Τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης εισόδων-εξόδων Εθνικών Οδών (Ε.Ο.) Τρίπολης Αρκαδίας προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ και ύδρευσης Βασκίνας - Αι Γιάννη Παλαιοχώρας Δήμου Νότιας Κυνουρίας προϋπολογισμού 545.000 ευρώ. 

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου



Πρακτορείο ΟΠΑΠ στον ρυθμό της… σάμπα!



#ZiseToPodosfairo

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ξεκινήσει και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ βρίσκονται ήδη στο ρυθμό της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Με αφορμή τον αγώνα Βραζιλία-Ελβετία ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο οργάνωσε μία μεγάλη γιορτή: εντυπωσιακές Βραζιλιάνες χορεύτριες, τύμπανα και ο φρενήρης ρυθμός της σάμπα ταξίδεψαν τον κόσμο στις κερκίδες του «Ροστόφ Αρένα» στη Ρωσία!



ysterografa.gr

Στη φυλακή ο γαμπρός του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/spain-500-1.jpg Στην φυλακή οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο σύζυγος της αδελφής του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας Ινιάκι Ουρντανγκαρίν, που έχει καταδικασθεί σε κάθειρξη πέντε ετών και δέκα μηνών για υπεξαίρεση, σύμφωνα με πηγές της διοίκησης των φυλακών.
Ο σύζυγος της μικρότερης αδερφής του βασιλιά Φελίπε, Ινφάντα Κριστίνα, βρίσκεται στη φυλακή της Μπριέβα, η οποία απέχει 108 χιλιόμετρα από την Μαδρίτη, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

eleftherostypos.gr

Ε.Ε. για Σκοπιανό: Παραμένει το «ΠΓΔΜ» μέχρι την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/05/federica-mogerini-1300.jpg
Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τον όρο πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (πΓΔΜ), μέχρι την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας για το Σκοπιανό.
Αυτό ανέφερε σήμερα η Μάγια Κοτσίγιαντσιτς, εκπρόσωπος της Ύπατης Εκπροσώπου της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι.

Αυτά είναι τα 5 κανάλια που παίρνουν τηλεοπτική άδεια από το ΕΣΡ

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/kanalia-adeies-500.jpg 
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ανακηρύσσει, με απόφαση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του, τους οριστικούς, προεπιλεγέντες για χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών γενικού περιεχομένου, υποψηφίους:
1. Ειδήσεις ντοτ κομ ανώνυμη ραδιοτηλεοπτική και εμπορική εταιρεία παροχής πληροφοριών και ενημέρωσης
2. Νέα τηλεόραση ανώνυμος εταιρεία
3. Alpha δορυφορική τηλεόραση ανώνυμος εταιρεία
4. Αντέννα tv ανώνυμος εταιρεία
5. Ραδιοτηλεοπτική ανώνυμος εταιρεία
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ΕΣΡ ανακηρύσσει επίσης οριστική προεπιλεγείσα για τη χορήγηση μίας από τις άδειες, την εταιρεία με την επωνυμία ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, υπό τον όρο ότι θα προσκομίσει έως τις 26.06.2018 στοιχεία από τα οποία θα προκύπτει η πλήρης εξόφληση -με τραπεζικό δανεισμό- του συνολικού πιστωμένου τιμήματος για τη μεταβίβαση των μετοχών της M.P.J. HOLDINGS LTD 31 από την εταιρεία A-ORIZON MEDIA LTD στη Martine-Nadine Bolle και κατά προέκταση, η πραγματική οικονομική σύνδεση της τελευταίας με το μετοχικό κεφάλαιο της υποψηφίας.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ : Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση. Στο 1/3 οι βουλευτές του


Συντριπτικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά η οποία φαίνεται να διαγράφει ανοδική πορεία, δίνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc.
Βάση της αναγωγής ποσοστών και εδρών στη νέα βουλή, η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο εμφανίζεται αυτοδύναμη αλλά τα ευρήματα δείχνουν πως θα έχει 158 βουλευτές, ενώ ο αριθμός των αντιπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικό-σοκ για την Κουμουνδούρου καθώς θα είναι μόλις 57. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που έγινε για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος», οι ΑΝΕΛ θα μείνουν εκτός κοινοβουλίου, το Κίνημα Αλλαγής θα διαθέτει 27 βουλευτές, η Χρυσή Αυγή 26, το ΚΚΕ 22 και η Ένωση Κεντρώων 10 αντιπροσώπους.

Συνέντευξη του Προέδρου της Βουλής στο Κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων με αφορμή την επίσημη επίσκεψή του στην Κίνα που ξεκινά σήμερα

GREECE-ATHENS-PARLIAMENT SPEAKER-INTERVIEW 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας αποστέλλουμε συνέντευξη του Προέδρου της Βουλής στο Κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων Xinhua, όπως αναρτήθηκε χτες (17.10.2018) στην αγγλόφωνη ιστοσελίδα του Πρακτορείου.
 
Η συνέντευξη παραχωρήθηκε με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Βουλης στην Κίνα από σήμερα Δευτέρα, 18 Ιουνίου, μετά από επίσημη πρόσκληση του ομολόγου του κ. Li Zhanshu, Προέδρου της Διαρκούς Επιτροπής του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας στο Πεκίνο, ο κ. Βούτσης θα συναντηθεί επίσης, με τον Αντιπρόεδρο της Κίνας κ. Wang Qishan και με τον Πρόεδρο του Κινεζικού Ινστιτούτου για την Εξωτερική Πολιτική, Πρέσβη κ. Wu Hailong.
 
Ο Πρόεδρος της Βουλής θα μεταβεί και στη Σαγκάη, όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο της πόλης κ. Ying Yong, καθώς και με τον επικεφαλής της COSCO κ. Xu Lirong.
Τον κ. Βούτση  συνοδεύουν στην Κίνα ο Διπλωματικός του Σύμβουλος, Πρέσβης Σπυρίδων Θεοχαρόπουλος και η Γενική Διευθύντρια Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Βουλής κ. Μαργαρίτα Φλούδα. 
Η συνέντευξη έχει ως εξής:

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο του Κώστα Πολίτη

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
 
         Αθήνα, 18 Ιουνίου 2018
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Με συγκίνηση πληροφορήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, την απώλεια του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Πολίτη. Ο κ. Βούτσης, δήλωσε:

Σταλινισμός, Τιτοϊσμός και το «υπέρτερο εθνικό συμφέρον»

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Τελικά υπήρχε κι’ άλλος πάτος. Εκτός από το αδιανόητο – να υπογράψουν δηλαδή Τσίπρας και Κοτζιάς μια συμφωνία μόνοι τους, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη λαού και πολιτικού κόσμου, αλλά και χωρίς να συμφωνεί ο συνεταίρος (στην καρέκλα) Καμμένος που προσφέρει την Δεδηλωμένη – συνέβη και το άλλο αδιανόητο:
Στη Βουλή δεν αναφέρθηκε κανείς τους συγκεκριμένα στη συμφωνία. Επαναλάμβαναν μονότονα ότι είναι μια καλή συμφωνία και σκόπιμα απέφυγαν να αναλύσουν ένα – ένα τα άρθρα της, προσφέροντας στους Σκοπιανούς επιχειρήματα που ούτε οι ίδιοι είχαν ποτέ διανοηθεί.

Προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή Πληροφορικής της Εταιρείας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή Πληροφορικής της Εταιρείας και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες προκειμένου για τη δημοσιοποίησή της.

Ευχαριστώ

Iσιδώρα Σκανδάλη
Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών
Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε

Θοδωρής Νικολάου

Το μεγαλύτερο beach party του καλοκαιριού στη Συκιά Κορινθίας!






Εμφάνιση sykia_photo2.jpgΕμφάνιση sykia_photo1.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Συκιά Κορινθίας, 18 Ιουνίου 2018

Η Συκιά Κορινθίας συμμετέχει για πρώτη φορά στη 19η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με 16 μουσικά σχήματα, τα οποία θα παίζουν μουσική για 4 συνεχόμενα βράδια, από την Πέμπτη 21 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 24 Ιουνίου, σε επιλεγμένα σημεία κατά μήκος της παραλίας του πανέμορφου παραθαλάσσιου χωριού.

 Εμφάνιση 12_programme_a3.png

Συνελήφθη ο Μπαρμπαρούσης στην Πεντέλη

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/mparmparousis-syllipsi-500.jpg
Στην Πεντέλη συνελήφθη τελικά προ ολίγου ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.
Η αστυνομία αναζητούσε τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση από την Παρασκευή, έπειτα από ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για εσχάτη προδοσία.  Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη έγινε στην Πεντέλη, στο σπίτι ενός φίλου του.

Πέθανε ο Κώστας Πολίτης που οδήγησε την εθνική στο έπος του 87 στο Eurobasket

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/kostas-politis-basket-500.jpg

Ο Κώστας Πολίτης, ο «μαέστρος» του έπους του ’87 στο Eurobasket, έφυγε από την ζωή αφήνοντας το ελληνικό μπάσκετ φτωχότερο.
Τον τελευταίο καιρό είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και τελικά τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 76 ετών.