Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/vouli-syzitisi-olomeleia-500.jpg
Απορρίφθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που είχε καταθέσει η ΝΔ.
Σε σύνολο 280 παρόντων βουλευτών, υπέρ της πρότασης τάχθηκαν 127 οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, ο Δημήτρης Καμμένος και ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσαντώνης, ενώ την καταψήφισαν οι 153 βουλευτές από τους ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Κατερίνα Παπακώστα, Νίκος Νικολόπουλος και Χάρης Θεοχάρης.
Επίσης, από την ψηφοφορία απουσίαζε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ που είχε αποχωρήσει από τη συζήτηση, καθώς και ο βουλευτής της ΧΑ Γιάννης Σαχινίδης.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης ο Δ. Καμμένος - Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ


Αντάρτικο από Δ. Καμμένο: Ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης | in.gr
Μία απώλεια είχε η κυβερνητική συνοχή στην ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης για τη συμφωνία στο Σκοπιανό. 
Ο Δημήτρης Καμμένος ψήφισε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, θέτοντας ουσιαστικά εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος με  επιστολή του  προς τον Πρόεδρο της Βουλής ανάφερε, ότι ο βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Καμμένος διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος".

Τσίπρας: Ζούμε ιστορικές στιγμές


Τσίπρας: Το μόνο που νοιάζει τη ΝΔ, η πτώση μας πριν την έξοδο από το μνημόνιο | in.gr
Αυτες οι μέρες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ιστορικές, είπε ο πρωθυπουργός αναφερθείς στις εξελίξεις στην οικονομία και στη συμφωνία για το ονοματολογικό.
«Η χώρα συμφώνησε με την ΠΓΔΜ για την οριστική επίλυση μιας διένεξης που κρατά τρεις δεκαετίες. Σφραγίστηκε το πέρασμα της Ελλάδας από μια εποχή οικονομικής καχεξίας και διεθνούς απομόνωσης, στην εποχή της δυναμικής οικονομικής ανάκαμψης και της ισχυροποίησης της διεθνούς της θέσης», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Η Δανία νίκησε 1-0 το Περού που τα έχανε… με το τσουβάλι

Η Δανία νίκησε 1-0 το Περού που τα έχανε… με το τσουβάλι | in.gr 
 Αβαντάζ πρόκρισης στην φάση των νοκ άουτ αγώνων του Μουντιάλ πήρε η Δανία στον 3ο όμιλο, μετά τη σημερινή της νίκη με 1-0 επί του Περού στην «Μορντόβια Αρένα» του Σαράνσκ. Το «χρυσό» γκολ των Σκανδιναβών πέτυχε στο 59΄ ο Πόουλσεν.

Μεσίστιες οι σημαίες για τη Μακεδονία στο Άργος με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου


Οι σημαίες στο Άργος κυματίζουν μεσίστιες για τη Μακεδόνια. Χθες (14-06-2018) το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους – Μυκηνών πήρε την απόφαση όλες οι σημαίες στα κτήρια του δήμου να μεινουν μεσίστιες μέχρι να αποσυρθεί από την κυβέρνηση η συμφωνία για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Σήμερα σε πάρα πολλά σημεία του δήμου οι σημαίες κατέβηκαν στη μέση του ιστού τους. Στην Νέα Κίο του δήμου Άργους – Μυκηνών βρέθηκαν και μέλη των “Φίλων της Σημαίας” οι οποίοι αφού κατέβασαν την μεγάλη σημαία στο λιμάνι στη μέση του ιστού μίλησαν για την προσπάθεια της κυβέρνησης να κλείσει το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Στο θέμα αναφέρθηκε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος


argonafplia.gr

Μητσοτάκης κατά κυβέρνησης: Σας αξίζει το νόμπελ πολιτικής απάτης

Μητσοτάκης κατά κυβέρνησης: Σας αξίζει το νόμπελ πολιτικής απάτης | in.gr 
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγορώντας την για ρεσιτάλ υποκρισίας κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.
Ο αρχηγός της ΝΔ ξεκινώντας την ομιλία τόνισε ότι είναι χρέος της ΝΔ να πράξει ότι είναι αναγκαίο προκειμένου, όπως τόνισε, να δοθεί τέλος στην ανεύθυνη πορεία της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Είναι χρέος μας να κάνουμε ότι μπορούμε για να σας σταματήσουμε και οι εκλογές να βάλουν ένα τέλος στην ανεύθυνη πορεία σας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Καμμένος: Παραμένουμε στην κυβέρνηση για να αντισταθούμε στη συμφωνία

Καμμένος: Παραμένουμε στην κυβέρνηση για να αντισταθούμε στη συμφωνία | in.gr
Αντιδράσεις και γέλια προκάλεσε η τοποθέτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης
Τα γέλια των βουλευτών όλων των κομμάτων προκάλεσε η ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή στη διάρκεια της συζήτησης της πρότασης μομφής της κυβέρνησης.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας

https://yt3.ggpht.com/a-/AJLlDp00eX3lxCgefwEXOhl1RgiXh8Jpag1md6pD=s900-mo-c-c0xffffffff-rj-k-noΣυνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, ο Αρτέμης Σώρρας  .

Διέμενε σε διαμέρισμα, στα νότια προάστια της Αττικήςκαι όλα δείχνουν πως βρισκόταν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Δεν προέβαλε καμία αντίσταση και μεταφέρεται στα κεντρικά της ασφάλειας. 
Ο Σώρρας φαίνεται πως είχε αλλάξει τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής του, καθώς εμφανίστηκε με μακριά μαλλιά και γενειάδα.
Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» αναζητούνταν από τον Μάρτιο του 2017, όταν και είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης. Προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτός είχε αφήσει μακρυά μαλλιά και γένια, ενώ σε κάποια φάση κυκλοφορούσε σαν… παπάς.
Μετά την σύλληψή του οδηγήθηκε και κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής.

Γεννηματά σε Τσίπρα: Έρχεται η ώρα του λαού και η καταδίκη σας

 Φώφη Γεννηματά: 'Και τώρα τρέχουμε'
«Έχει δικαίωμα ο ελληνικός λαός να αποφασίσει για το μέλλον του και δεν είναι είναι δυνατόν να βρεθεί μπροστά  σε τετελεσμένα. Έχει δικαίωμα να αποφασίσει τους όρους και τις εγγυήσεις που θα βγει η χώρα από την κρίση» σημείωσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής η οποία εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι φοβάται την έκφραση της λαϊκής βούλησης, γιατί – όπως είπε – ξέρει ότι το όχι δεν μπορεί να το κάνει ναι.

Κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα καταγγέλλει ο Λεβέντης για Σκοπιανό

Κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα καταγγέλλει ο Λεβέντης για Σκοπιανό | in.gr
«Ως κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, τις ενέργειες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τις οποίες η Βουλή τελευταία ενημερώνεται για τη διαπραγμάτευση με την ΠΓΔΜ, αφού έχει επιτευχθεί συμφωνία.

Θεοδωράκης: Η βοήθεια στην πατρίδα δε σημαίνει βοήθεια στους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/stauros-theodorakis-500.jpg
«Εδώ δεν είναι Γιουροβίζιον για να μας αρκεί η Κύπρος, όλος ο κόσμος λέει τα Σκόπια Μακεδονία» σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας για μεγάλες ευθύνες του πολιτικού κόμου ο οποίος δεν αντιμετώπισε το θέμα για δεκαετίες.
Ο πρόεδρος του Ποταμιού συνέδεσε την ανάγκη να λυθεί το πρόβλημα με τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, καθώς τα σύννεφα μαζεύονται πάνω από τα Βαλκάνια.

Η Ισλανδία «ψάρεψε» βαθμό από την Αργεντινή

Η Ισλανδία «ψάρεψε» βαθμό από την Αργεντινή | in.gr
Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα έκανε η Αργεντινή στο Μουντιάλ της Ρωσίας, «κολλώντας» στο 1-1 με την μαχητική Ισλανδία. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι παρά την πλήρη κατοχή της μπάλας (73-27%) δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των Ισλανδών.

Η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική

«Η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική» φωνάζουν οι Έλληνες στο Σύνταγμα [Εικόνες] | in.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται συλλαλητήριο για τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ στο Σύνταγμα, την ώρα που εντός του Κοινοβουλίου ανεβαίνουν οι τόνοι για την πρόταση μομφής στην κυβέρνηση.
«Κάτω τα χέρια σας από την Μακεδονία» και «Η Μακεδονία είναι ελληνική» είναι μερικά από τα συνθήματα των εκατοντάδων συγκεντρωμένων, οι οποίοι διαδηλώνουν ειρηνικά κουνώντας ελληνικές σημαίες.
Οι διοργανωτές των πρόσφατων συλλαλητηρίων για το «Μακεδονικό» καλούν όλους του Έλληνες στην πλατεία Συντάγματος με σκοπό να μην εγκριθεί από το Κοινοβούλιο η συμφωνία αλλά και να παραιτηθεί η κυβέρνηση που τη διαπραγματεύτηκε.
Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο στο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται στο Σύνταγμα κατά της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ για την ΠΓΔΜ.
Ομάδα συγκεντρωμένων προσπάθησαν να ανέβουν τα σκαλάκια για να περάσουν στο προαύλιο της Βουλής, αλλά απωθήθηκαν βίαια από αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν και χρήση χημικών.
in.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ



Της Λέττας Καλαμαρά

Μετά τη σημερινή ψηφοφορία παράδοσης της ελληνικής πολιτιστικής και οικονομικής κληρονομιάς μας σε Σλάβους και Αλβανούς ιθαγενείς, από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο των (πρώην) Ανεξαρτήτων Ελλήνων κλείνει και τυπικά το κεφάλαιο της ελληνικής ανεξαρτησίας. Η Ελλάδα πλέον έχει μόνο ραγιάδες τους οποίους μάλιστα αγνοεί πλήρως ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός που ξεπουλάει όσο όσο τα πάντα σε ένα ρεσιτάλ δήθεν διεθνισμού και δήθεν ειρηνικής συνύπαρξης, τρία χρόνια μετά την πρώτη του απόπειρα να τινάξει την Ελλάδα και την Ευρώπη στον αέρα και λίγο πριν φύγει. Το επόμενο στάδιο είναι η δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης.   

Δημοσκοπήσεις – κόλαφος για το «Μακεδονικό» – Η κυβέρνηση σε δυσαρμονία με την κοινωνία

Δημοσκοπήσεις – κόλαφος για το «Μακεδονικό» – Η κυβέρνηση σε δυσαρμονία με την κοινωνία | in.gr
Σε πλήρη δυσαρμονία με την ελληνική κοινή γνώμη βρίσκεται η κυβέρνηση για την υπόθεση των Σκοπίων. Ολες οι δημοσκοπήσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας του τελευταίους μήνες αναδεικνύουν την πλήρη αντίθεση της κοινωνίας σε μια συμφωνία που περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία.
Ακόμη και στις περιπτώσεις όπου πολλοί δέχονται τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes, οι λεπτομέρειες, τα «ψιλά» γράμματα της συμφωνίας που υπογράφει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας έρχονται να ακυρώσουν και τα όποια θετικά προκύπτουν από την άρση της εκκρεμότητας με τους γείτονες.
Οι περισσότεροι Ελληνες είναι εξοργισμένοι κατά κύριο λόγο με το γεγονός ότι η εθνότητα και η γλώσσα λέγονται καθαρά και χωρίς κανένα σύνθετο «μακεδονική». Ούτε βορειομακεδόνες θα λέγονται οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ ούτε βορειομακεδονίτικη η γλώσσα.
Από τον περασμέο Φεβρουάριοι οι μετρήσεις της διάθεσης της κοινής γνώμης για το Σκοπιανό, έχει περάσει από πολλά κύματα αλλά ποτέ δεν άλλαξε η διάθεση της πλειοψηφίας να αποτρέψει και να καταδικάσει μια συμφωνία με τους όρους που είδαμε πρόσφατα.

Αλαλούμ στους Ανεξάρτητους Ελληνες – Οργή για τις επιλογές Καμμένου

Αλαλούμ στους Ανεξάρτητους Ελληνες – Οργή για τις επιλογές Καμμένου | in.gr
Σε μια απίστευτη γελοιότητα και πλήρη ευτελισμό των κοινοβουλευτικών θεσμών αλλά και των πολιτικών ηθών, οδηγούν τη χώρα οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με αφορμή τη συμφωνία για το Μακεδονικό.

Σαμαράς για Σκοπιανό: Τα δώσατε όλα σε μυστική διπλωματία – Δεν σας στηρίζει ούτε ο Καμμένος Είστε απλός ένας yes man κ. Τσίπρα

Μουντιάλ 2018: «Δια πυρός και σιδήρου» η Γαλλία, 2-1 την Αυστραλία

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/06/France-Ausralia-500.jpg
«Διά πυρός και σιδήρου» πέρασε η Γαλλία στον εναρκτήριο αγώνα του 3ου ομίλου για το Μουντιάλ, επικρατώντας στο Καζάν της Αυστραλίας με 2-1. Οι Γάλλοι απογοήτευσαν με την εικόνα που παρουσίασαν στην πρεμιέρα της κορυφαίας διοργάνωσης και στους επόμενους αγώνες, θα πρέπει να βελτιώσουν πολλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, προκειμένου να δικαιολογήσουν τον τίτλο που φέρουν ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Τι απέγινε η πρώτη εθνική Ελλάδας που πήγε Μουντιάλ

Ο αντιδημαρχος, ο πτυχιουχος ετων 48, ο μεταναστης στον Καναδα και ο εργατης σε εργοστασιο

 
Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 έχει ήδη ξεκινήσει, με τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη να καθηλώνει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων του πλανήτη, αλλά και μεγάλο μέρος των φιλάθλων, έστω κι αν δεν είναι ο «βασιλιάς» των σπορ η πρώτη τους επιλογή. Από αυτό το... πάρτι στα γήπεδα της Ρωσίας θα απουσιάσουν δύο μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαιρικού στερεώματος, η τέσσερις φορές κορυφαία ομάδα του πλανήτη, Ιταλία, αλλά και η τρεις φορές φιναλίστ, Ολλανδία.

Πορτογαλία-Ισπανία 3-3: Ο Ρονάλντο είπε την τελευταία λέξη! - Οι σαββατιάτικοι αγώνες.

Μουντιάλ 2018: Πορτογάλος «Θεός»! Σπάει τα ρεκόρ ο Κριστιάνο Ρονάλντο | Newsit.gr 

Η ψυχή, το ταλέντο και η θέληση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αρκετά για την Πορτογαλία, προκειμένου να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ισπανία, στο μεγάλο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Καραμανλής για Σκοπιανό: Η ομιλία Μπακογιάννη αποτυπώνει το πλαίσιο της πολιτικής της τότε κυβέρνησης

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/01/kostas-karamanlis-500.jpg

Σε απάντηση σχετικής ερώτησης του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το Σκοπιανό, από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή επισημαίνονται τα εξής: «Η ομιλία της κας Μπακογιάννη αποτυπώνει με ακρίβεια το πλαίσιο της πολιτικής της τότε κυβέρνησης για το θέμα των Σκοπίων, με κατάληξη το Βουκουρέστι, όπως και τις ουσιώδεις διαφορές της από την πολιτική και την τακτική της σημερινής κυβέρνησης».

«Βόμβα» από τον Αρειο Πάγο για το Σκοπιανό

https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/02/areios-pagos-500.jpg
Απόφαση-βόμβα του Αρείου Πάγου (Α.Π.), που «θάφτηκε κάτω από το χαλί», αδειάζει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό.

Προ ετών το ανώτατο δικαστήριο της χώρας έκρινε πως «δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος και κατά συνέπεια μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα». Παρ’ όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να τα «βαφτίσει» υπαρκτά και να τα εκχωρήσει στη γείτονα, με μία… ιστορική συμφωνία, όπως τη χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ελλάδας Βέλου σε τουρνουά στο Καρπενήσι ( βιντεο)

Απο τα απροοπτα και ομορφα που μπορει να συναντησεις καθοδον.για Ηπειρο



ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΠΟΠΟΥΛΟΥ

Τι επιφυλάσσει στην Ελλάδα το επινοημένο όνομα της «Βόρειας Μακεδονίας»

Εμφάνιση Εικόνα.jpg



Γράφει ο Απόστολος Παπαφωτίου


Η προς υπογραφή συμφωνία της Κυβέρνησης της Ελλάδος με την Κυβέρνηση των Σκοπίων δημιουργεί πολλά περισσότερα ζητήματα από αυτά που προσπαθεί να επιλύσει.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!! ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 Εμφάνιση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΌ.jpg
Του Χρήστου Κατσαρού (Chris Sintiki)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΩΡΑ 0
Τελικά τίποτε δεν είναι δεδομένο σε αυτό το κράτος που παραπαίει μεταξύ δουλοπρέπειας και αναξιοπρέπειας, ούτε καν και αυτή η ιστορική πραγματικότητα που αλλοιώνεται κατά το δοκούν και ανάλογα με τις ορέξεις των εκάστοτε Μεγάλων Δυνάμεων και ποτέ προς το συμφέρον της Ελλάδας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ Η ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) επιδιώκει, μέσω διαφόρων πολιτικών της, τη συνεχή και μακροπρόθεσμη ενεργειακή ασφάλεια των Κρατών-Μελών (ΚΜ) της. Αυτή προϋποθέτει τη δυνατότητα ικανοποίησης μεγάλων απαιτήσεων εισαγωγής ενέργειας. Κύριο στόχο της αποτελεί η μείωση της εξάρτησης των ΚΜ από τη Ρωσία, με την ενίσχυση εναλλακτικών τρόπων εισροών ενέργειας κυρίως από τη Νοτια-Ανατολική (ΝΑ) πτέρυγά της, αξιοποιώντας έτσι τα υπάρχοντα κοιτάσματα (Κασπία-ΤΑΡ, κλπ) καθώς και άλλα πιθανά που ενδέχεται να υπάρχουν στην περιοχή (Οικόπεδα 11&12-East-Med, κ.λπ.).

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία για τον εντοπισμό του Μπαρμπαρούση. Πρωτοφανής καταδίωξη του χρυσαυγίτη στην Πατρών-Αθηνών -Δεν σταμάτησε σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη Γέφυρα

Πρωτοφανής καταδίωξη του χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση στην Πατρών-Αθηνών -Δεν σταμάτησε σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στη Γέφυρα Τον αναζητούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου  
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του βουλευτή, Κώστα Μπαρμπαρούση. Νωρίτερα, από την εισαγγελία ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας