Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Θ. Αναστασιάδης: Το καθεστώς… έχει αφηνιάσει

Γράφει ο Θέμος Αναστασιάδης
Πηγή: protothema.gr

Σεβαστοί θεσμοί: Ο λαός μίλησε, θα ξαναμετρηθούμε ή θ’ αναμετρηθούμε; Γιατί το καθεστώς αφήνιασε. Το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παρακρατικο-φροσύνη. Αναμενόμενες οι περισσότερες επιθέσεις, η λάσπη και η συκοφαντία εναντίον του Μίκης επειδή τόλμησε και πήρε πάνω του όλη την οργή των Ελλήνων με την ιστορική ομιλία του στο Σύνταγμα, υπέρ της ελληνικής και μόνο Μακεδονίας.
Και τι δεν του παν, χωρίς να σεβασθούν την ιστορία του, την προσφορά του στην

Ο Αλέξης Τσίπρας στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/02/alexis-tsipras-patra-500.jpg
«Έχουμε έναν κοινό στόχο να ξαναστήσουμε τον τόπο στα πόδια του, να αναζητήσουμε μαζί την επόμενη μέρα για την Ελλάδα», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.
Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι:

Μητσοτάκης: Όταν η πολιτική ζωή βουλιάζει στη σκανδαλολογία, δεν μπορεί να υπάρχει συναίνεση


http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/02/muitsotakis-kuriakos.jpgΓια τοξικότητα στην πολιτική ζωή της χώρας τις τελευταίες ημέρες έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συμμετοχή του σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης του 2ου διαγωνισμού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στο Μέγαρο Μουσικής.

Πολιτικός «σεισμός» για την δικογραφία με την Novartis

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/01/vouli-polynomosxedio-500.jpg 
Στο… κόκκινο έχει φτάσει η πολιτική αντιπαράθεση μετά την δημοσιοποίηση της δικογραφίας για τη novartis.
Ολα ξεκίνησαν από την στιγμή που διαβάστηκε στην Βουλή η δικογραφία. Η δικογραφία, όπως ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, θα φυλάσσεται στην αίθουσα 131 στον πρώτο όροφο της Βουλής.
Η δικογραφία, στην οποία αναφέρονται τα ονόματα δυο πρώην πρωθυπουργών και 8 πρώην υπουργών θα μπορεί να είναι προσβάσιμη μόνο για βουλευτές και μόνο στον συγκεκριμένο χώρο.

Μακεδονομάχος - Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος (κατά κόσμον Χρύσανθος Καπετανόπουλος)

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Γεννήθηκε το 1868 στην Ανδραβίδα Ηλείας.  Γιος του Διονύσιου Καπετανόπουλου και εγγονός του οπλαρχηγού της Ελληνικής Επαναστάσεως  του 1821, Καπετάν Κωνσταντή Παπαδημητρόπουλου (Ανδραβιδιώτη), μετέπειτα ταγματάρχη του νεοσύστατου ελληνικού στρατού και δημάρχου Μυρτουντίων. Ήταν  απόφοιτος του Ελληνικού Σχολαρχείου. 
του Περικλή Δ.Καπετανόπουλου
δημοσιογράφου-ιστορικού
Εκάρη μοναχός και εμόνασε στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς. Το 1904, αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να ενταχθεί στο Μακεδονικό Κομιτάτο, από την Ιερά Μονή Μακαριωτίσσης στην Δόμβραινα Βοιωτίας, όπου ηγούμενος ήταν ο

Πως να αποφύγουν τα παιδιά σας τον εθισμό στο διαδίκτυο


6 Φεβρουαρίου σήμερα και είναι η ημέρα ασφαλής πλοήγησης στο διαδίκτυο.  Αναμφισβήτητα το ίντερνετ έχει γίνει κομμάτι της ζωής μας, αλλά και των παιδιών μας…



Διαβάστε περισσότερα 


Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος


Γυαλιά οράσεως από ΕΟΠΥΥ -Απόφαση για το πώς τελικά θα παρέχονται


«Θολό» παραμένει το τοπίο σε ό,τι αφορά τους όρους της παροχής των γυαλιών οράσεως από τον ΕΟΠΥΥ στους ασφαλισμένους του.
Τρεις εβδομάδες μετά την πρόσκληση του Οργανισμού προς τους ιδιοκτήτες οπτικών ειδών για την υπογραφή συμβάσεων που θα στηρίζονται σε νέο μοντέλο συνεργασίας και σε νέο τρόπο αποζημίωσης, ο κλάδος βλέπει μόνο σκιές στις προτάσεις του Οργανισμού.
Ο ΕΟΠΥΥ από την άλλη πλευρά δίνει συνεχώς διαβεβαιώσεις στους οπτικούς για τους όρους των συμβάσεων και επιχειρεί να άρει τις επιφυλάξεις τους -χωρίς θεαματικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα- ενώ χρησιμοποιήθηκε και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε μια προσπάθεια να ακουστούν τα θετικά, να πειστούν και

Ο Κωστας Καραμανλής απόψε στη κοπή της πίτας της ΔΗΜ. Τ. Ο. Νέας Δημοκρατίας Λουτρακίου

https://i1.wp.com/ekorinthos.gr/wp-content/uploads/2018/02/img_20180203_194751_ekorinthos1313043763.jpg?fit=236%2C177&ssl=1
Την πρωτοχρονιάτικη της πίτα κόβει απόψε η ΔΗΜ. Τ. Ο. Νέας Δημοκρατίας Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, όπου θα παραβρεθεί και θα απευθήνει χαιρετισμό ο τομεάρχης Μεταφωρών και υποδομών  βουλευτης Σερρών Κωστας Καραμανλής του Αχιλλέα.
Επισης την Κυριακή την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει και η ΔΗΜ. Τ. Ο. Νέας Δημοκρατίας Βέλου - Βόχας , όπου θα παραβρεθεί και θα απευθήνει χαιρετισμό ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσήνης, διαφάνειας,και ανθρωπίνων δικα;ιομάτων , βουλευτης Αιτωλοακαρνανίας Κωστας Καραγκούνης.

Δε «μάσησε» ο Μητσικώστας στην πρεμιέρα του στην ΕΡΤ! Επικό τρολάρισμα σε Ακριβοπούλου και φιλοκυβερνητικά ρεπορτάζ (vid)

https://thecaller.gr/wp-content/uploads/2018/02/mitsikostas_0602-1024x539.jpg
Το βράδυ της Δευτέρας η νέα σατιρική εκπομπή του Γιώργου Μητσικώστα "The Mitsi Show"  έκανε πρεμιέρα στη δημόσια τηλεόραση.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γ. Μητσικώστας αφιέρωσε σατιρικό σκετσάκι στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου, που είναι γνωστή για τα φιλικά της αισθήματα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Καλησπέρα σας. Έχουν περάσει 13 δευτερόλεπτα χωρίς να πω κουβέντα για το

ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018 :

Φωτογραφία του χρήστη Anthi Zavali.
Φωτογραφία του Giannis Katsaros.
Φωτογραφία του Giannis Katsaros.Φωτογραφία του Giannis Katsaros.
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 2018

Πρόσκληση, Παρουσίαση Βιβλίου "Η Μεθώνη και η Ιστορία, η Βενετία και η Εξουσία" του Παναγιώτη Φουτάκη

Εμφάνιση Invitation_Methoni.jpg
 Πρόσκληση σχετική με την παρουσίαση του βιβλίου "Η Μεθώνη και η Ιστορία, η Βενετία και η Εξουσία" του Παναγιώτη Φουτάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην εν Αθήναις Αρχαιολογική Εταιρεία, στις 12 Φεβρουαρίου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ




Ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η διαβίβαση δικογραφιών κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Αθήνα, 6 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η διαβίβαση δικογραφιών
κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος
 
Σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, μετά από απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, η προεδρεύουσα Αντιπρόεδρος κ. Αναστασία Χριστοδουλοπούλου γνωστοποίησε τη διαβίβαση δικογραφιών στη Βουλή των Ελλήνων, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Συντάγματος, και ανέγνωσε τα ακόλουθα στοιχεία:

Ενός συλλαλητηρίου μύρια έπονται. Παραμιλάει η κυβέρνηση αλλά και η αντιπολίτευση...


του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr /iatrikanea

Είναι γεγονός ότι τo συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη αλλά και αυτό της Αθήνας ήταν μεγαλειώδες. Οι πιο παλιοί που θυμούνται από τις λαοθάλασσες των μεγάλων αρχηγών είτε τις έβλεπαν στην τηλεόραση είτε ήταν παρόντες μπορούν να γνωρίζουν ότι ο κόσμος δεν ήταν ούτε 90000, ούτε 140000 αλλά πολύ περισσότεροι. Σίγουρο είναι ότι κανένα από τα σημερινά κόμματα δεν είχαν και δεν έχουν δυνατότητα να βγάλουν στον δρόμο, τόσο κόσμο.

Και τι έγινε άραγε και βγήκε όλος αυτός ο κόσμος στον δρόμο;

Αναδρομικά 65 μηνών θα πάρουν οι ένστολοι

Μέσα σε οκτώ μήνες, οφείλει η κυβέρνηση, σύμφωνα με αποφάσεις που εξέδωσε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, να αναπροσαρμόσει μισθούς και συντάξεις για όλους τους ενστόλους, με βάση τις αποφάσεις του ανώτατου δικαστηρίου, που έχει κρίνει, ότι οι περικοπές στο πλαίσιο των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής κατά τα προηγούμενα χρόνια, ήταν αντισυνταγματικές.

ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΑ 'ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ' - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (PHOTOS & VIDEO)


Εμφάνιση palladion1.jpeg



Θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης και αποθεραπείας όχι μόνο σε ασθενείς (με νευρολογικά, μυοσκελετικά κ.α. προβλήματα) αλλά και σε υγιείς πολίτες και αθλητές που χρήζουν ειδικής αποκατάστασης, η Διεύθυνση του Κέντρου αποφάσισε να

Νέα Τεχνική Οδηγία (ΤΟΤΕΕ) για τον Οδοφωτισμό από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας


http://cdn.thebest.gr/media/images/original/rdwlveqjaz578f3e2b059ee.jpgΤο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ολοκλήρωσε την επεξεργασία και προχωρά το αμέσως επόμενο διάστημα στις τυπικές διαδικασίες για τη δημοσίευση της νέας, για πρώτη φορά, Τεχνικής Οδηγίας με τίτλο «Οδηγίες Σχεδιασμού και Ελέγχου Εγκαταστάσεων Οδοφωτισμού».

Η νέα αυτή Τεχνική Οδηγία ΤΕΕ (ΤΟΤΕΕ) συντάχθηκε από Ομάδα Εργασίας σύμφωνα με σχετική Απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος τον Απρίλιο. Σημειώνεται ότι το προσχέδιο της οδηγίας τέθηκε σε ανοιχτή διαβούλευση το καλοκαίρι, όπου συμμετείχαν με παρατηρήσεις πληθώρα μηχανικών και φορέων.

Σχετικά με το θέμα ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε:

Καθορισμός τέλους και κατανομή θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου – εορτή Αγ. Βλασίου

 Πρόγραμμα - Πρόσκληση για τον εορτασμό του Αγίου Βλασίου 2018
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ανακοινώνει ότι η κατανομή των θέσεων άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, εν όψει της εορτής του πολιούχου της πόλης μας, Αγίου Βλασίου (10 & 11 Φεβρουαρίου 2018), θα πραγματοποιηθεί κατόπιν κληρώσεως την 9η Φεβρουαρίου 2018, στα γραφεία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΟΡΤΗΣ ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΥ-ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

http://www.xylokastro-evrostini.gov.gr/media/k2/items/cache/49592f2764b95d0b0ced52c12023a8ef_M.jpg

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                  
ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ                                                        Ξυλόκαστρο 01.02.2018               
                Αριθ. Πρωτ: 119


                             ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ 
                               ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΒΛΑΣΙΟΥ               
                              ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 

 Ορίζεται γενικός Σημαιοστολισμός από το πρωί της 10ης έως 12ης Φεβρουαρίου 2018 (Φωταγώγηση οικιών, Δημοσίων και Ιδιωτικών Καταστημάτων).

Σάββατο 10.02.2018
ώρα 18:15 Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κκ Διονυσίου.

Κυριακή 11.02.2018
ώρα 07:15 Αρχιερατικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κορίνθου κκ. Διονυσίου.
 

ώρα 10:00 Είσοδος των επισήμων και των τοπικών αρχών στον Ι.Ν. Αγίου Βλασίου.
ώρα 10:45 Λιτάνευση της Σεπτής και Θαυματουργής Εικόνας του Αγίου στις οδούς της Πόλης μας.

Της όλης πομπής προηγούνται Τροχονόμοι, η Φιλαρμονική και η Ιερά Εικόνα, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και ο χορός των ψαλτών.
Ακολουθούν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, ο Ιερός Κλήρος, οι Επίσημοι και οι Αρχές της πόλης, η Εκκλησιαστική Επιτροπή, άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος και προσκυνητές.
Η περιφορά της Ιεράς και Θαυματουργής Εικόνας του Ιερομάρτυρος Βλασίου θα ακολουθήσει, καιρού επιτρέποντος, την εξής διαδρομή: Ιερός Ναός Αγίου Βλασίου – Π. Τσαλδάρη – Αραβαντινού – Ι. Ιωάννου – Λ. Φραντζή – Π. Τσαλδάρη – Πλατεία - Ιερός Ναός.
 

Τελετάρχες ορίζονται οι Υπάλληλοι των Υπηρεσιών του Δήμου κ.κ. Σοφία Φιλιππάκη, Ιωάννης Φόρτης και Βασίλης Παρίδης.

Καλούνται οι ευσεβείς και φιλάγιοι χριστιανοί μας να μετάσχουν στις ιερές πανηγυρικές ακολουθίες για να λάβουν την ευλογία του Αγίου Ποιμενάρχου μας και τις ιάσεις του θαυματουργού πολιούχου μας Αγίου.

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                     HΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Τι ταιριάζει σήμερα στον Κλήρο


http://www.elzoni.gr/ast/cov/gr/grigorios%20o%20arxipelagitis_2018_1_17_14_50_20_b.jpgΓράφει ο
Γρηγόριος ὁ Ἀρχιπελαγίτης
Σὲ ὅλες τὶς θάλασσες τοῦ κόσμου ὑπάρχουν τὰ ἀκρογιάλια, ὑπάρχουν οἱ ἀκτές, ποὺ σκᾶν τὰ κύματα καὶ σηκώνονται βουνά, ὑπάρχουν ὅμως καὶ οἱ περιοχὲς ποὺ τὶς ὀνομάζουμε χοχλακάδες, ἐκεῖ ποὺ δὲν ὑπάρχει ἄμμος καὶ μικρὸ χαλίκι, παρὰ μεγάλες χουχοῦλες, ποὺ στὶς φουρτοῦνες συγκρούονται μεταξύ τους καὶ βγάζουνε φωνὴ ὥσπερ ὑδάτων πολλῶν. Πολλὲς φορὲς στάθηκα σ᾽ αὐτοὺς τοὺς χοχλακάδες καὶ φοβήθηκα τοὺς κρότους τῆς θάλασσας, τὴν σύγκρουση τῶν πετρῶν μεταξύ τους. Δὲν σηκώνουν κύματα, ἀλλὰ πραγματικὰ σὰν νὰ βρίσκωνται μέσα σ᾽ ἕνα μεγάλο καζάνι καὶ κοχλάζουνε.

Βρόχος για την πατρίδα ο γόρδιος δεσμός του Κοτζιά

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Αυτό που πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια που διαρκεί η κρίση του Σκοπιανού, διεξάγονται συνεχώς διαπραγματεύσεις, πέφτουν στο τραπέζι ονόματα, δημιουργούνται προσδοκίες, αλλά, κάθε φορά, όταν φθάνουμε στο «δια ταύτα», δηλαδή στα θέματα της εθνικής ταυτότητας και της γλώσσας, οι διαπραγματεύσεις καταρρέουν.
Δηλαδή, πάντοτε συζητούνταν διάφορα θέματα, αλλά δεν φτάναμε ποτέ σε λύση, διότι ακριβώς οι γείτονές μας έλεγαν αυτά ακριβώς που λέει και σήμερα η κυβέρνηση Ζάεφ δια στόματος του υπουργού των Εξωτερικών

Δυναμική παρουσία της Πελοποννήσου στις ΒρυξέλλεςΔυναμική παρουσία της Πελοποννήσου στις Βρυξέλλες - • Από τις 28 Απριλίου έως 6 Οκτωβρίου η Brussels Airlines στην Καλαμάτα



Εμφάνιση φωτο1.jpg 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση «Salon des Vacances 2018», η οποία πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό εκθεσιακό κέντρο Βρυξελλών (BRUSSELS EXPO), από 01 έως 04 Φεβρουαρίου 2018. Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των εξωστρεφών δράσεων της Περιφέρειας για στήριξη νέων προορισμών όπως αυτή των Βρυξελλών.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στη ΔΗΜ. Τ. Ο. Νέας Δημοκρτατίας Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης.


Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση της κοπής πίτας στη ΔΗΜΤΟ Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης.

ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 5-2-18




ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ για τη Γορτυνία και τον πρώην Δήμο Βαλτετσίου διεκδίκησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από τους Υπουργούς Επικρατείας κ.κ. Φλαμπουράρη και Βερναδάκη



http://www.argolidaportal.gr/sites/default/files/styles/large/public/field/image/e56bd36c-1b8d-49ac-bc8d-4cdd4367bed1.jpeg?itok=7wzj63DdΑπαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ στην Αρκαδία, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης προέβη στην εξής δήλωση:
«Το θέμα του μειωμένου τιμολογίου της ΔΕΗ το συζήτησα μια ακόμα φορά κατά τη διάρκεια της συνάντησής μου με τους Υπουργούς Επικρατείας κ.κ.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


https://peloponnisosexpo.gr/wp-content/uploads/2016/10/sinentefxi-nikolakou.jpg

Η Περιφερειακή Αρχή από την πρώτη στιγμή θεώρησε ιδιαίτερα σημαντική την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού για τη διοργάνωση 13 Περιφερειακών Αναπτυξιακών Συνεδρίων σε όλη τη χώρα προκειμένου κυβερνητικά στελέχη να συνεργαστούν με θεσμικούς φορείς της Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών τάξεων για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών κάθε Περιφέρειας.

«Χρυσό» βαθμό ο Απόλλων Σμύρνης στα Χανιά!

«Καταδικασμένος» ο Πλατανιάς – «Χρυσό» βαθμό ο Απόλλων Σμύρνης! | Newsit.gr
Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να βάλει… φωτιά στη “μάχη” της παραμονής. Οι Κρητικοί έμειναν στο 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο ματς που ολοκλήρωσε την 20η αγωνιστική της Superleague κι έτσι είδαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία να ελαχιστοποιούνται. Οι Κρητικοί είχαν και την πρώτη καλή φάση στο 16′. Ο Ενσικουλού μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το πλασέ, αλλά ο Τσόβιτς έδιωξε τον κίνδυνο.
Οι φιλοξενούμενοι όμως ισορρόπησαν το παιχνίδι σχετικά γρήγορα και στο 24′ “άγγιξαν” το 0-1. Ο Ναδάλες “έσπασε” την μπάλα στον Κοντοέ ο οποίος έπιασε το συρτό πλασέ από το ύψος της