Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Όλα τα ονόματα που «παίζουν» για τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας (λίστες) στη Πελοπόννησο



http://www.parapolitika.gr/images/thumbs_xlarge//2018-01/cOEp8Q2AqGTYhaIEoSQJ.jpg 
Σε πλήρη εξέλιξη είναι το τελευταίο διάστημα οι διεργασίες στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς δεν έχει περάσει ελάχιστο διάστημα από τη στιγμή που ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι οι μόνοι που έχουν επισήμως το χρίσμα αυτήν τη στιγμή είναι οι εν ενεργεία βουλευτές.
Ωστόσο είναι δεδομένο ότι το «νέο αίμα» θα καταλάβει σημαντικό χώρο στις λίστες των επόμενων εθνικών εκλογών.
Έτσι, σε όλη τη χώρα, νέα πρόσωπα από τους χώρους του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας, τεχνοκράτες, επιστήμονες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών ομάδων «παίζουν» ψηλά για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ:

Εθνικός – Προοδευτική: Ξύλο στην εξέδρα! Αναίσθητος ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων

Εθνικός – Προοδευτική: Ξύλο στην εξέδρα! Αναίσθητος ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων  [pic, vid] | Newsit.gr


Ο Εθνικός πήρε το ντέρμπι κορυφής στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κόντρα στην Προοδευτική, αλλά η αναμέτρηση “σημαδεύτηκε” από επεισόδια στην εξέδρα. Αναίσθητος και με φορείο αποχώρησε ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων. Λίγο μετά το 1-0 των γηπεδούχων (περίπου στο 72′ του ματς) -και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα- είχαμε συμπλοκές ανάμεσα στους φιλάθλους των δυο ομάδων, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου

Δύο γκολ σε δύο λεπτά... Ισόπαλοι 1-1 Αστέρας και Ξάνθη στην Τρίπολη

Ισόπαλοι 1-1 Αστέρας και Ξάνθη στην Τρίπολη
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στην Τρίπολη μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Ξάνθης, με το οποίο άνοιξε το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League.
Κακό σε θέαμα το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο καλά,

Η Κόρινθος 2006 νίκησε 4 - 0 τον αξιόμαχο Αστέρα Δερβενίου

 
ΔΑΚ: Ρεπορτάζ  ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ
Χαλαρά και χωρίς να ανεβάσει στροφες η Κόρινθος 2006, η ομάδα του Μπινιαρη νίκησε τον αξιομαχο Αστέρα Δερβενίου με 4-0 στο ΔΑΚ ΚΟΡΊΝΘΟΥ.
Οι αήττητοι γηπεδούχοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετά την προσπάθεια και την εκτός έδρας νίκης 4-1 επί του ΠΑΣ Κορινθος την περασμένη Τετάρτη και την

Νέα Δημοκρατία για επίθεση στον Μίκη Θεοδωράκη: Οι παρακρατικές μέθοδοι δεν φοβίζουν

Νέα Δημοκρατία για επίθεση στον Μίκη Θεοδωράκη: Οι παρακρατικές μέθοδοι δεν φοβίζουν | Newsit.gr

Επιτέθηκαν στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη: Πέταξαν μπογιές και έγραψαν συνθήματα

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2018/02/spiti-theodoraki-500.jpg
Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη στην περιοχή της Ακρόπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες πέταξαν κόκκινες μπογιές στην είσοδο του σπιτιού, ενώ έγραψαν στον τοίχο απειλητικό μήνυμα το οποίο έγραφε: «Η ιστορία σου ξεκινάει από το βουνό και καταλήγει στον εθνικό βούρκο της πλατείας Συντάγματος».
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητα και ο αριθμός των δραστών.
Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι καλά και την Κυριακή αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Σύνταγμα για

Ο Ολυμπιακός Λουτρακίου 3 - 1 τους Αγίους Θεοδώρους. Δοκιμάζονται εκτός Χιλιομόδι , Πανευρωστινιακός, Λυκοποριά...



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3czYSDWdJcGyLz9IBEyIvC7NJ3_jok4_cKjN57fNxBguoXIa94bi71P8zceyho-J4flKK5vScqElMpwzPVSyn-6OF9FVrWajuUauVaRg_4KvjkTyMnkE18aFJpaMQEdCjf1Jf30Dai94n/s1600/4e7a5dede60293780b0c25f1a9827800_XL.jpg
 Η αυλαία της 18ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας άνοιξε, σήμερα Σάββατο, με τον Ολυμπιακό Λουτρακίου να επικρατεί με σκορ 3 - 1 επί των Αγίων Θεοδώρων,στο γειτονικό ντέρμπι που έγινε  στο γήπεδο Λεχαίου και να περνά προσωρινα στη 3η θέση της βαθμολογίας. Επίσης ο Κύψελος Κορίνθου πέρασε με «διπλό» 1 – 0 από το  Ζευγολατιό επί   της  ομάδας των Ταρσινών, και ξέφυγε από ουραγός…
 Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Κυριακή, όπου ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κλένια υποδέχεται εντός έδρας  τον ‘Αρη Βοχαϊκού, την στιγμή που οι  Σαρωνικός, Πανευρωστινιακός και Ατρόμητος Χιλιομοδίου μάχονται εκτός έδρας κόντρα σε Περαχώρα, Αστέρα Κορίνθου και Φωκά Αρχαίων Κλεωνών, αντίστοιχα.
Δύσκολες εξόδους έχουν Λυκοποριά και Ποσειδών Κ. Βρύσης κόντρα σε Θύελλα Κ. Διμηνιού και Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, αντίστοιχα.

 Η  18η αγωνιστική
Σάββατο 3/2/18
Ταρσινά '97
-
ΠΑΣ Κύψελος 0 - 1
 ΣΦΛ Ολυμπιακός
-
Αγ. Θεόδωροι 3  - 1

Κυριακή 4/2/18,  15:00
ΑΟ Περαχώρας
-
Σαρωνικός Γαλατακίου
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών
-
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
Αστέρας Κορίνθου
-
Πανευρωστινιακός
Θύελλα Κ. Διμηνιού
-
ΑΟ Λυκοποριάς
Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
-
Ποσειδών Κ. Βρύσης
ΠΑΣ Κλένια
-
Άρης Βοχαϊκού

Κόρινθος 2006 και ΠΑΣ συνέχισαν με τεσσάρες στην Α΄ Κορινθίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Κορινθος 2006 - Αστέρας Δερβενίου


Η Κόρινθος 2006,μετά τον μεγάλο θρίαμβο της , την Τετάρτη στο κύπελλο επί του ΠΑΣ Κόρινθος  μέσα στον Συνοικισμό, συνέχισε, το αήττητο ταξίδι της στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας.   
Σήμερα στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής, η ομάδα του Σταύρου Μπινιάρη,  επικράτησε άνετα στο ΔΑΚ , με 4 - 0 επί του Αστέρα Δερβενίου.  
Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Κόρινθος νίκησε με 4 - 1 την ουραγό Δάφνη Εξαμιλίων.

Ο Ολυμπιακός τίμησε τους νεκρούς της Θύρας 7«Αδέρφια, ζείτε» - Πλήθος κόσμου στο ετήσιο μνημόσυνο

 Ο Ολυμπιακός τίμησε τους νεκρούς της Θύρας 7 [Εικόνες]
«Αδέρφια, ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», ήταν το σύνθημα που ακούστηκε ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η οικογένεια του Ολυμπιακού τίμησε τη μνήμη των 21 ανθρώπων που πριν από 37 χρόνια έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία της Θύρας 7.

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία: Όλα τα μέτρα ασφαλείας – Τι πρέπει να προσέξουν οι διαδηλωτές

http://www.thessnews.gr/photos/syllalitirio-athina.jpg
Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά και μάλιστα, έχει προβλεφθεί τα πούλμαν που θα μεταφέρουν τους διαδηλωτές αφού τους αποβιβάζουν να μετακινούνται σε άλλα σημεία για φύλαξη.
Στην ανακοίνωση για το πως θα κινηθούν όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία αναφέρεται ότι μεταξύ άλλων ότι:
«…Όσον αφορά στις προθέσεις μεμονωμένων και ολιγάριθμων ομάδων, που φέρεται να στοχεύουν στη διοργάνωση αντι-συγκεντρώσεων, η συντονιστική επιτροπή δεν έχει καμία απολύτως ανησυχία, καθώς είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη της στην Ελληνική Αστυνομία με την οποία και έχει άριστη συνεργασία».
Καλούν όσους προσέλθουν στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου, είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά, να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αστυνομικών και των ανθρώπων του συντονιστικού.
Σημειώνουν επίσης: «Θεωρούμε πάνω από δεδομένη την ομαλή διεξαγωγή του συλλαλητηρίου, όπως και ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα σχετικά με την ασφάλεια των συγκεντρωμένων».

Πως θα φτάνουν οι διαδηλωτές στο συλλαλητήριο

Πρόσβαση στο χώρο συγκέντρωσης :
Κατόπιν συνεννόησης με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η πρόσβαση στην Πλατεία Συντάγματος και στον περιβάλλοντα αυτής χώρο για τους προσερχόμενους με μισθωμένα λεωφορεία από την Επαρχία θα γίνεται ως εξής:
  1. Για τα λεωφορεία που θα κατευθύνονται στην Αθήνα από την Νότιο Ελλάδα, μετά από τα Διόδια Μάνδρας, αυτά θα συνοδεύονται (κατά ομάδες των 10 ή 15 λεωφορείων) από περιπολικά της Τροχαίας και της Αμέσου Δράσεως και θα οδηγούνται μέσω των λεωφόρων Κηφισού και Ποσειδώνος στη λεωφόρο Συγγρού. Εκεί με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της Τροχαίας, οι επιβαίνοντες σε αυτά θα αποβιβάζονται στο τμήμα της Λεωφόρου Συγγρού από τον σταθμό του Μετρό “Φιξ” έως τη συμβολή αυτής με τη Λεωφόρο Αμαλίας. Από εκεί, οι διαδηλωτές πεζοί θα κατευθύνονται προς το χώρο συγκέντρωσης, ενώ τα λεωφορεία με τους οδηγούς τους μόνο θα κατευθύνονται με σκοπό την ασφαλή – φυλασσόμενη στάθμευσή τους στο χώρο του “Tae-kwon-do”. Στο σημείο εκείνο, μπορούν να σταθμεύσουν περί τα 80 λεωφορεία, ενώ τα υπόλοιπα θα σταθμεύουν στο δεξιό ανερχόμενο και κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Συγγρού από το ύψος του Μετρό “Φιξ” έως τη συμβολή αυτής με τη Λεωφόρο Αμαλίας.

Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό

Συλλαλητήριο Αθήνας: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί – Αδιάβατο όλο το κέντρο

http://www.thessnews.gr/photos/syllalitirio-athina.jpg
Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν ενόψει του συλλαλητηρίου της Αθήνας για την Μακεδονία την Κυριακή 04/02/2018.
Έτσι, θα υπάρχει απαγόρευση στάσης – στάθμευσης από απόψε στις 22.00 και διακοπή κυκλοφορίας, σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες, από τις 06.00 της 04/02/2018) στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας.
Το συλλαλητήριο αναμένεται να ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι με κεντρικούς ομιλητές τον Μίκη Θεοδωράκη και τον συνταγματολόγο, Γιώργο Κασσιμάτη. Από νωρίς το πρωί θα αρχίσουν να καταφθάνουν τα πούλμαν που θα μεταφέρουν τον κόσμο στο συλλαλητήριο.  Θα τα οδηγήσουν αστυνομικοί τις Τροχαίας, στην Λ. Συγγρού στο ύψος του ΦΙΞ, ώστε οι διαδηλωτές να κατευθυνθούν πεζοί, στο Σύνταγμα. 

Ποιοι σταθμοί του Μετρό θα είναι κλειστοί

Με εντολή της αστυνομίας από τις 10 το πρωί της Κυριακής, 04/02/2018 θα είναι κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό στο Σύνταγμα, στο Πανεπιστήμιο και στην Ομόνοια.

Αναλυτικά όλοι οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί λόγω του συλλαλητηρίου

ΑΣΕΠ-8.166 μόνιμοι δήμων: Στο ΦΕΚ η προκήρυξη -Ξεκινούν 20/2 οι αιτήσεις

 
Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με την προκήρυξη 3Κ/2018  για την «πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτώ χιλιάδων εκατόν εξήντα έξι (8.166) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών)», όπως είχε προαναγγείλει η aftodioikisi.gr.

Δωρεάν mobile εφαρμογή για αιματολογικές κακοήθειες, εξαιρετικά χρήσιμη για ασθενείς και γιατρούς - MPN Assistant GR


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, το Medlabnews.gr – Iatrikanea «κατέβασε», δοκίμασε και σας παρουσιάζει την αναλυτική χρήση της νέας εφαρμογής “MPN Assistant GR” της Novartis, η οποία απευθύνεται σε ασθενείς που πάσχουν από μυελοΐνωση ή αληθή πολυκυτταραιμία, καθώς και

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου "Το νέο αφήγημα του τόπου απαιτεί νηφαλιότητα, συναίνεση και συνεννόηση" "Οι μεγάλες προσωπικότητες της Βυτίνας και η συνύπαρξη των δύο κορυφαίων θεσμών του Έθνους"



Εμφάνιση IMG_5159.JPG 
"Μόνο μέσα από την νηφαλιότητα, μόνο μέσα από την λογική συναίνεση και συνεννόηση μπορεί αυτός ο τόπος να διαδραματίσει τον ιστορικό του ρόλο" τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην ομιλία του στον εορτασμό του πολιούχου της Βυτίνας Αγίου Τρύφωνα, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018, σημειώνοντας ότι τα στοιχεία αυτά είναι που συνθέτουν το νέο αφήγημα του τόπου.

Παρουσίαση νέων εκδόσεων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος [14/2/18, ΙΑΝΟΣ]


Οι Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζουν στον πάντα φιλόξενο ΙΑΝΟ 


έναν τόμο, φόρο τιμής, με συνεντεύξεις των εκλιπόντων, 


καταξιωμένων σεναριογράφων Βαγγέλη Γκούφα, Γιάννη Κακουλίδη, 


Λευτέρη Καπώνη, Κώστα Μουρσελά και Σούλας Πιερράκου και έναν τόμο


 που περιλαμβάνει τα τρία θεατρικά μονόπρακτα "Βόλτα στη λιακάδα" του