Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

O Δήμαρχος Λουτρακίου στο Money Show 2018



Εμφάνιση moneyshow_000.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην ημερίδα με θέμα "Ιατρικός Τουρισμός & Τοπική Αυτοδιοίκηση" συμμετείχε ο Δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Αθλητισμού - Τουρισμού Αναστάσιος Σακελλαρίου.

Εμφάνιση moneyshow_002.jpgΕμφάνιση moneyshow_001.jpg
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων στο πλαίσιο του «Money Show» τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Hilton Athens

Εμφάνιση moneyshow_003.jpgΤην έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Διεθνούς Κέντρου Ιατρικού Τουρισμού, Γιώργος Πατούλης ο οποίος τόνισε την ανάγκη διαμόρφωσης μιας ολοκληρωμένης εθνικής στρατηγικής που θα λειτουργεί ενισχυτικά στην ανάπτυξη του τουρισμού υγείας και θα συμβάλλει καθοριστικά στην εθνική οικονομία. 

Εμφάνιση moneyshow_004.jpgΑξιόλογες τοποθετήσεις έγιναν από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιφανείς επιστήμονες, όπως ο Γιώργος Τζιάλλας, Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Υπουργείου Τουρισμού, ο Κωνσταντίνος Κουσκούκης, Καθηγητής Δερματολογίας - πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής - Πρόεδρος Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινεζικής & Συμπληρωματικής Ιατρικής, ο Γιάννης Καραγιάννης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, Δήμαρχος Λαγκαδά και Β' Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και ο Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΕΔΔΥΠΠΥ.
Εμφάνιση moneyshow_005.jpgΣε τοποθέτησή του, ο κ. Γκιώνης αναφέρθηκε στην ευκαιρία που προσφέρει ο Τουρισμός Υγείας για την ανάπτυξη της οικονομίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο και παρουσίασε τις συντονισμένες ενέργειες όλων των φορέων του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων για την προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος στις αγορές του εξωτερικού.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων