Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Το συγκινητικό σκίτσο του Αρκά για τον Νοέμβριο, που έφυγε πενθώντας και λασπωμένος

Η ενημέρωση Βασιλειάδη στις Περιφέρειες για το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (1/12/2017) στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, υπήρξε λεπτομερής ενημέρωση των αντιπροσώπων των Περιφερειών της χώρας, σχετικά με το νέο θεσμικό πλαίσιο για την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Η κομματική σύναξη στην οποία συμμετείχε ο Κώστας Καραμανλής


Του Φρίξου Παλαιολόγου

Κάθε εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή προκαλεί πολιτικό και εσωκομματικό ενδιαφέρον, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διατηρεί ισχυρές εφεδρείες συμπάθειας σε μεγάλα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας.

Πολύ περισσότερο λοιπόν, όταν μια εμφάνισή του συνοδεύεται με αμιγώς “γαλάζιο” ενδιαφέρον,

«Ντου» φοιτητών σε εκδήλωση όπου θα μιλούσε ο Γαβρόγλου.– «Είσαι ανεπιθύμητος»

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/12/fortsakis-ekdilosi-foitites-3.jpg
Παρέμβαση στην εκδήλωση της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών για τα 180 χρόνια λειτουργίας της πραγματοποίησε ομάδα δεκάδων φοιτητών στο κτίριο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνων.
Οι φοιτητές σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε «ανεπιθύμητος ο υπουργός και

Μουντιάλ 2018: Παρουσία του Πούτιν η κλήρωση – Οι όμιλοι

Μουντιάλ 2018: Παρουσία του Πούτιν η κλήρωση – Οι όμιλοι | Newsit.gr
Σε μια λαμπρή τελετή στο Κρεμλίνο, παρουσία του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, έγινε στη Μόσχα η κλήρωση της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. 
 Ο Ρώσος Πρόεδρος άνοιξε τη διαδικασία, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, και στον χαιρετισμό του υπογράμμισε: «Η χώρα μας περιμένει με ανυπομονησία τη διοργάνωση και έχει την πρόθεση να τη διεξάγει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Θα κάνουμε τα πάντα για να τη μετατρέψουμε

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 4/12 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΥ & ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


image001 
Δελτίο Τύπου
«Το Χαμόγελο του Παιδιού», με κεντρικό μήνυμα «Μένει Μυστικό» (https://meneimystiko.gr/ ) ανοίγει τον φάκελο «Σεξουαλική Κακοποίηση Παιδιών» από τις 11 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου μέσα από σειρά δράσεων ενημερώνει, συζητά, καταγράφει απόψεις και κινητοποιεί τους πολίτες.

Αναδεικνύουμε το φαινόμενο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τις διαστάσεις που έχει λάβει στην Ελλάδα με στόχο να κατατεθούν στους αρμόδιους θεσμικούς

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ



Εμφάνιση Γκικας   Θανάσης.jpgΣτα πλαίσια  διεξαγωγής  του  4ου  Πανελλήνιου  Συνεδρίου της  Gaia Επιχειρείν  στην  Θεσσαλονίκη τον  Νοέμβριο  2017 με  κεντρικό  θέμα  «Καινοτομία  &  γνώση στον  πρωτογενή  τομέα: Απελευθερώνοντας τη δυναμική  της υπαίθρου», στο  οποίο ήταν  ομιλητής  για το 3ο workshop, έξυπνη εξειδίκευση, ο θεματικός  Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα & Δασικής Πολιτικής της  Περιφέρειας  Πελοποννήσου  κ. Αθανάσιος Γκίκας, αναλύθηκε  διεξοδικά  η  δυναμική αλλά και  ο  τρόπος  αξιοποίησής  της  στον  Πρωτογενή  Τομέα  της  Περιφέρειας  μας.

Ανέβασαν την παιδική φτώχεια κατά 11 μονάδες!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Όλο αυτό το διάστημα, οι κυβερνητικοί κλαυθμηρίζουν ότι το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η παιδική φτώχεια και παραπέμπουν στα στοιχεία της Γιούροστατ, διαφημίζοντας κοινωνικά μερίσματα, επιδόματα και σχολικά γεύματα.
Τα στοιχεία αυτά, όμως, αποδεικνύουν πως επί των ημερών τους αυξήθηκε η φτώχεια – και η παιδική φτώχεια.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Γιούροστατ, το 2016 το 37,5% των παιδιών ως 17 ετών κινδύνευε από φτώχεια ή κοινωνικό αποκλεισμό.
Σημειώνεται μάλιστα ότι τα παιδιά που κινδυνεύουν με φτώχεια ή κοινωνικό αποκλεισμό, είναι αυτά που ζουν σε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Εμφάνιση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΠΗ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.jpg

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Ανακοινώθηκαν οι 700 επιτυχόντες για τις προσλήψεις του υπουργείου Υγείας

Ανακοινώθηκαν οι 700 επιτυχόντες για τις προσλήψεις του υπουργείου Υγείας | Newsit.gr 
Τα αποτελέσματα είναι καταχωρημένα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βλέπουν εάν βρίσκονται στους επιτυχόντες
Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο πρόγραμμα μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.
Τα οριστικά αποτελέσματα των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης της ίδιας προκήρυξης θα εκδοθούν άμεσα.
Δείτε τους πίνακες εδώ

Μουντιάλ 2018: Σήμερα η μεγάλη κλήρωση για τις «μάχες» της Ρωσίας

 
 Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και ο ποδοσφαιρικός πλανήτης κινείται σε ρυθμούς κλήρωσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Μόσχα, όπου στις 17:00 οι 32 ομάδες θα μάθουν τους αντιπάλους τους, του προσεχούς καλοκαιριού, στους οκτώ ομίλους που θα προκύψουν. Είναι δεδομένο πως θα μεγάλες ομάδες θα πέσουν μαζί και θα δούμε τρομερές μάχες!
Στο concert hall του State Kremlin Palace ο Γκάρι Λίνεκερ, ο κάτοχος του Golden Boot του Μουντιάλ του 1986 στο Μεξικό, μαζί με την αθλητική δημοσιογράφο, Μαρία Κομάντναγια θα είναι οι παρουσιαστές της εκδήλωσης, με τους Λοράν Μπλαν, Γκόρντον Μπανκς, Καφού, Φάμπιο Καναβάρο, Ντιέγο Φορλάν, Ντιέγκο Μαραντόνα, Κάρλες Πουγιόλ και Νικίτα Σιμονιοάν να βοηθούν στην κλήρωση και τη διαμόρφωση των οχτώ ομίλων.
Τα γκρουπ δυναμικότητας, όπως τα είχε δημοσιοποιήσει η FIFA:
 Γκρουπ 1: ΡΩΣΣΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΒΕΛΓΙΟ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ.
 Γκρουπ 2:  ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΕΡΟΥ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΜΕΞΙΚΟ, ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, ΚΡΟΑΤΙΑ.
 Γκρουπ 3: ΔΑΝΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ ΣΟΥΙΔΙΑ , ΤΥΝΙΣΙΑ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΣΕΝΕΓΑΛΗ, ΙΡΑΝ.
 Γκρουπ 4:  ΣΕΡΒΙΑ, ΝΙΓΗΡΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΜΑΡΟΚΟ, ΠΑΝΑΜΑ, ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΉ ΑΡΑΒΙΑ.
 
Το 21ο Μουντιάλ είναι προ των πυλών, 88 χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωση το 1930 στα γήπεδα της Ουρουγουάης. Η Ισλανδία και ο Παναμάς είναι οι μόνες ομάδες από τις 32 που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην τελική φάση του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος στον πλανήτη. Η Σλοβακία ήταν η τελευταία που στο ντεμπούτο της πέρασε την φάση των ομίλων και αυτό συνέβη το 2010 στη Νότια Αφρική.
Έντεκα πόλεις, δώδεκα στάδια, όλη η Ρωσία στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί και δισεκατομμύρια φιλάθλων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Όλα τα προηγούμενα Μουντιάλ κατακτήθηκαν από ομάδες της Ευρώπης (11) και της Λατινικής Αμερικής (9). Θα συνεχιστεί η παράδοση ή θα μπει... σφήνα κάποια ομάδα της Αφρικής ή της Ασίας; Φαντάζει δύσκολο, αλλά πολλά έχουν δει τα μάτια μας!
Πολυνίκης του θεσμού με πέντε τρόπαια είναι η Βραζιλία, η οποία θεωρείται Νο1 φαβορί στις αποδόσεις του Stoiximan.gr μαζί τη Γαλλία και την κάτοχο του τροπαίου, Γερμανία (θέλει να γίνει η πρώτη που πάει για το back to back), για να κατακτήσουν τον τίτλο. Οι τρεις αυτές χώρες πληρώνουν 6.00 απόδοση, ενώ έπεται με 8.00 η Ισπανία και με 9.00 η Αργεντινή του Μέσι, η οποία πέρασε μετά κόπων και βασάνων, αλλά θέλει να πετύχει στη Ρωσία ό,τι δεν κατάφερε στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Θα πρέπει να τονιστεί ότι στα δυο προηγούμενα Μουντιάλ, οι χώρες που πήγαν για να υπερασπιστούν το στέμμα τους, αποκλείστηκαν από την φάση των ομίλων. Τόσο η Ιταλία το 2010 όσο και η Ισπανία το 2014. Θα επαναληφθεί ή θα σπάσει η παράδοση;
Στην σημερινή κλήρωση του Μουντιάλ υπάρχουν και ειδικά στοιχήματα στο Stoiximan.gr που μπορεί να ποντάρει κάποιος και αφορά τους υποψήφιους αντιπάλους για τις οκτώ ομάδες που βρίσκονται στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Φερ ειπείν, για την "σελεσάο" δίνει 4.50 απόδοση να πέσει με Ισπανία, Αγγλία, Κροατία, Ελβετία ή Μεξικό, 5.50 να πέσει με Δανία, Σουηδία ή Ισλανδία.
Αντιστοίχως, ανάλογα πονταρίσματα για επόμενους αντιπάλους υπάρχουν για τις Γαλλία, Γερμανία, Αργεντινή, Πορτογαλία, Βέλγιο, Πολωνία και την γηπεδούχο Ρωσία.
Για όσους είναι λάτρεις των στατιστικών και των παραδόσεών τους, λαμβάνοντάς τα υπόψιν τους, το Μεξικό είναι η χώρα που έχει περάσει στις περισσότερες τελικές φάσεις Μουντιάλ χωρίς να το κατακτήσει (16), η Ελβετία είναι η μόνη που δεν δέχτηκε ένα γκολ σε τελική φάση Μουντιάλ και ήταν το 2006 (μηδέν παθητικό σε τέσσερα ματς), ενώ 11 από τα 62 ματς των Άγγλων σε Μουντιάλ έχουν λήξει ισόπαλα χωρίς σκορ. Καμία άλλη εθνική ομάδα δεν έχει περισσότερα 0-0 σε τελική φάση Μουντιάλ. Όσο για το ρεκόρ περισσότερων τερμάτων, αυτό ανήκει στο Μουντιάλ του 1998 και του 2014, όταν και μπήκαν 171 τέρματα σε 64 αγώνες.
 
 

Έρχεται ο πιο κρύος Δεκέμβριος της 10ετίας με χιόνια και σφοδρή κακοκαιρία!


Μπορεί η φετινή χρονιά να είναι μία από τις πιο ζεστές που διανύουμε ωστόσο ο μήνας που μόλις μπήκαμε θα είναι για την Ευρώπη ο πιο κρύος Δεκέμβριος των τελευταίων επτά ετών.
Σύμφωνα με οκτώ μετεωρολόγους που πήραν μέρος σε έρευνα του πρακτορείου Bloomberg, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι ασυνήθιστα κρύο. Όπως υποστηρίζουν το «ρεκόρ» ψύχους, οφείλεται στο γεγονός ότι υψηλές πιέσεις

Α΄ Κορινθίας (11η αγωνιστική): Μάχες σε Δερβένι, Ξυλόκαστρο και Βέλο



 https://i.ytimg.com/vi/FS3hasWmllM/maxresdefault.jpg
Εύκολες , εντός έδρας αναμετρήσεις , στα πλαίσια της αυριανής (Σάββατο 2/12/17 -15:00) 11ης αγωνιστικής έχουν οι δύο διεκδικήτριες  του τίτλου στην  Α΄ κατηγορία , ομάδες  της Κορίνθου.
Η πρωτοπόρος Κόρινθος 2006, στο ΔΑΚ, αγωνίζεται με τον ουραγό Πανσολυγειακό, ενώ στο Συνοικισμό, ο ΠΑΣ Κόρινθος , θέλει επιστροφή στις νίκες , αντιμέτωπος της Δάφνης Εξαμιλίων.
 Την ίδια στιγμή στο Δερβένι δύσκολη μάχη δίνει ο Άγιος  Γεώργιος κόντρα στον Αστέρα που αναζητά επάγοντος νίκη, όπως δύσκολος είναι και ο αγώνας του Πανκαμαριακού , στο Βέλο, κόντρα στην τοπική Ελλάδα. Στο Ξυλόκαστρο θα γίνει το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στους ισόβαθμους Ηρακλή Ξυλοκάστρου και τον Παννεμεατικό , ενώ δοκιμασία περιμένει και την Θύελλα Πετρίου, στον  Άσσο , κόντρα στον τοπικό Ολυμπιακό. Στο «Γιάννης Στέφας» ο Ισθμιακός αγωνίζεται με τον ΑΟ Σπαθοβουνίου, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του Τενεάτη Αθικών με τον Ηρακλή Λεχαίου.



Η 11η αγωνιστική
Αστέρας Δερβενίου
-
Αγ. Γεώργιος
Ισθμιακός
-
ΑΟ Σπαθοβουνίου
Ολυμπιακός Άσσου
-
Θύελλα Πετρίου
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
-
Παννεμεατικός
Ελλάς Βέλου
-
Πανκαμαριακός
ΠΑΣ Κόρινθος
-
Πανσολυγειακός
Τενεάτης Αθικίων
-
Ηρακλής Λεχαίου
Α.Σ. Κόρινθος 2006
-
Δάφνη Εξαμιλίων


Β΄ Κορινθίας (11η αγωνιστική): Δοκιμάζονται εκτός το Σάββατο Πανευρωστινιακός και Άγιοι Θεόδωροι



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIBWgXL8r0Z1VZpNurXZ3hDbu7D7rtfZRXzDgJltrc3CGnqAHDYmg4uZvpQTnrLAT5gO5dXccWQL0JOgwA1Ttkpk0nbz-wEnQYOEZd4OaJvnc74VnGaJ5XiH2BGerKHxSJZt9bRNE_xUVT/s1600/305301_293652820667701_100000689557141_971027_226841702_n-720203.jpg
Με την 11η αγωνιστική συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο  (2/3-12-17 στις 15:00), το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας.
Αυλαία της αγωνιστικής αύριο, Σάββατο , με δύο ενδιαφέροντα παιγνίδια σε Κιάτο και Ζευγολατιό. Στο Κιάτο η Θύελλα Κάτω Διμηνιού αγωνίζεται με τον Πανευρωστινιακό, ενώ στο Ζευγολατιό η ομάδα των Ταρσινών αντιμετωπίζει  τους Αγίους Θεοδώρους.

Στους "16" του Κυπέλλου Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Παναιτωλικός και ΑΕΚ

 
Ο Πανιώνιος ηττήθηκε στο Αίγιο, από τον Παναιγιάλειο με 1-0, ωστόσο είχε εξασφαλίσει την πρόκριση του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Αριστείδης Κόκκορης στο 51′. 
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Α. Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας. Κοντοχρήστος. Στίκας, Βλάχος (60′ Σαραμαντάς), Μπρους, Γαβριηλίδης (46′ Ντέμος), Κριστέτο (76′ Κανάλς), Γκούφας (62′ Γκούφα), Κόκκορης, Σταματής.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Κάργας, Πινιώτης, Βουκελάτος (60′ Γεσίλ), Σαββίδης, Μασούρας, Γλυνός (46′ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.

Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της

Έρευνα για το δηλητήριο που είχε ο Βοσνιοκροάτης και αυτοκτόνησε στο δικαστήριο της Χάγης

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/Praljak-pinei-dilitirio-xagi-500.jpg 
Πολλά είναι τα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί αναφορικά με το δηλητήριο που βρέθηκε στα χέρια του Βοσνιοκροάτη αντιστράτηγου Σλόμπονταν Πράλγιακ.
Η κρατική εφημερίδα της Κροατίας «Novi list» επισημαίνει επικαλούμενη ειδικούς ότι, οι έλεγχοι ασφαλείας στο δικαστήριο του ΟΗΕ για εγκλήματα πολέμου είναι υπερβολικά χαλαροί.
Από την άλλη οι αρχές στην Ολλανδία έχουν ξεκινήσει έρευνα για το πώς ένας κατηγορούμενος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία, κατάφερε να αυτοκτονήσει μπροστά τους δικαστές που είχαν μόλις επιβεβαιώσει σε δεύτερο βαθμό την καταδίκη του. Η εισαγγελία της Χάγης

«Θρύλος» και στην Ισπανία - Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός, πέρασε και από τη Βαλένθια με 72-64

Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός, πέρασε και από τη Βαλένθια 

Στην κορυφή της κατάταξης της Euroleague βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τη συμπλήρωση του 1/3 της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου επικράτησε εκτός έδρας της Βαλένθια με 72-64 για τη 10η αγωνιστική, κι ανέβηκε στο 8-2. Οι Πειραιώτες είναι ασταμάτητοι κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση μίας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος μέτρησε 13 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε το έκτο double double της καριέρας, μετρώντας 12 πόντους και 14 ριμπάουντ! Τα 14 «σκουπίδια» που μάζεψε αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον διεθνή Έλληνα φόργουορντ.

Υπερφόρτωση στη σελίδα της ΑΑΔΕ - Ο κατάλογος των τυχερών λαχνών


Έργο για γερά νεύρα αποτελεί λίγες ώρες μετά την πρώτη φορολοταρία η είσοδος στην σελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) προκειμένου να διαπιστώσετε εάν είστε στους τυχερούς. Το in.gr μετά από πολλές προσπάθειες και συντονισμένα enter κατάφερε να εξασφαλίσει τον κατάλογο των τυχερών και αναπληρωματικών λαχνών. Ωστόσο, μόνο όσοι φρόντισαν έγκαιρα -πριν «γονατίσει» το σύστημα- να μάθουν ποιους λαχνούς διαθέτουν μπορούν να δουν αν κέρδισαν.

Οι υπόλοιποι μόλις καταφέρουν να μπουν στο σύστημα θα ακολουθήσουν τη διαδικασία που περιγράφεται βήμα-βήμα παρακάτω, και στο τέλος θα γνωρίζουν εάν είναι ή όχι κάτοχοι κάποιου από τους «χρυσούς λαχνούς», και αν θα