Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Το πρόγραμμα και οι ομιλητές του 4ου προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας

 

Το 4ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: Για τις επιχειρήσεις και την επανεκκίνηση της οικονομίας,  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί  η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, η ριζική βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της οικονομίας καθώς και μια σειρά από στοχευμένες παρεμβάσεις για κλάδους με σημαντική εγχώρια προστιθέμενη αξία όπως ο τουρισμός και η ναυτιλία.
Το Προσυνέδριο Θα εξελιχθεί στις τέσσερις ενότητες με τους παρακάτω τίτλους:

Σχεδόν 150.000 μωρά πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας λοίμωξης της εγκύου με στρεπτόκοκκο Β


neonatal-death.jpg

Σχεδόν 150.000 μωρά πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας λοίμωξης της εγκύου με στρεπτόκοκκο Β


Σχεδόν 150.000 μωρά γεννιούνται νεκρά ή πεθαίνουν λίγο μετά τη γέννα κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας λοίμωξης των εγκύων γυναικών με στρεπτόκοκκο της ομάδας Β, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη.

ΛΕΜΕΣΟΣ ( ΚΥΠΡΟΣ): Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Peloponnese Wine Festival»



 Εμφάνιση 20171105_131556.jpg
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Peloponnese Wine Festival», το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Λεμεσό, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.
Στην Κύπρο «ταξίδεψαν» περισσότερα από 200 κρασιά εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την μοναδικότητα των κρασιών της Πελοποννήσου.
Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της εκδήλωσης είχε η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα  Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ) με τον Οργανισμό Enterprice Greece.

Tweet - Tweet .@cstaikouras: Συνειδητή επιλογή της Κυβέρνησης η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης.

Η Παλαιά Διαθήκη εναντίον του Σιωνισμού



https://hellasforce.files.wordpress.com/2017/03/imagehandler1.jpg?w=1000&h=600&crop=1Είναι διάχυτη η αντίληψη ότι τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης εξυμνούν τον λαό των Εβραίων και κακολογούν τους υπόλοιπους λαούς, μεταξύ των οποίων είναι και οι Έλληνες. Ακόμη χειρότερα, κάποιοι πιστεύουν ότι η Παλαιά Διαθήκη είναι το ιερό βιβλίο των Σιωνιστών και ότι ο Σιωνισμός πηγάζει από την Βίβλο. Άραγε έχουν δίκιο;
Η αλήθεια είναι ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο! Δεν υπάρχει βιβλίο στον κόσμο, που να μιλάει με σκληρότερη γλώσσα εναντίον του εβραϊκού λαού, από την Παλαιά Διαθήκη. Αναρίθμητες φράσεις μέσα από τα

Την οικονομική ενίσχυση των προνοιακών ιδρυμάτων Αργολίδας, Μεσσηνίας, Λακωνίας και Κορινθίας εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.



https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/33/Petros_Tatoulis.jpgΤην οικονομική ενίσχυση των Προνοιακών Ιδρυμάτων των Περιφερειακών Ενοτήτων Αργολίδας, Κορινθίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας, που υπέβαλλαν αίτηση και πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις, με σημαντικούς πόρους εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Οι πόροι αυτοί αφορούν τις λειτουργικές τους δαπάνες και εντάσσονται στο πλαίσιο της επιχορήγησης προνοιακών ιδρυμάτων έτους 2017 από το ΥΠΕΚΑΑ που εκτελείται μέσω των Περιφερειών. 

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου



Γ. Ψυχογιός στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου: «Να επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις αγορές «χωρίς μεσάζοντες»



Εμφάνιση ψυχογιός βουλή.jpg 
Ολοκλήρωσε η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου την επεξεργασία του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης «Άσκηση Υπαίθριων Εμπορικών Δραστηριοτήτων, εκσυγχρονισμός της επιμελητηριακής νομοθεσίας». Ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, κατά την παρέμβασή του στην Επιτροπή αναφέρθηκε στο άρθρο 37 το οποίο θεσμοθετεί τις αγορές των καταναλωτών, τις αγορές, δηλαδή, χωρίς μεσάζοντες. Ειδικότερα ο βουλευτής τόνισε τα εξής:


«Πρόκειται για πρωτοβουλίες οι οποίες άνθισαν μέσα στην κρίση και

160.000 ευρώ για το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου



http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/styles/large/public/field/image/vosynioti_0_2.jpg?itok=nqbDNqSp
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κατανεμήθηκαν 160.000 ευρώ για το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του, στο πλαίσιο της χορήγησης των προνοιακών επιδομάτων.
«Συνεπής η Περιφέρεια Πελοποννήσου για ακόμα μια χρονιά τήρησε τη δέσμευσή της για την κάλυψη των αναγκών του Βοσυνιώτειου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, σημειώνοντας παράλληλα

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μετρονόμος η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Σταυριανού με τίτλο "Η πηγή των θαυμάτων".

Εμφάνιση exofyllo-i-pigi-ton-thavmaton.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιώργος Σταυριανός
Η πηγή των θαυμάτων
Συμμετέχουν
Νένα Βενετσάνου, Βασίλης Γισδάκης, Φοίβος Δεληβοριάς
Σοφία Παπάζογλου, Κώστας Παρίσσης, Μίλτος Πασχαλίδης
και ο Νότης Μαυρουδής

Από τις εκδόσεις Μετρονόμος κυκλοφορεί η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Σταυριανού με τίτλο «Η πηγή των θαυμάτων».

Τότε που η Αμερική παραδόθηκε στον φόβο, για 537 ψήφους…

 

Του Μάνου Οικονομίδη
Twitter@EmOikonomidis

Το 2000, διεκδικεί με περίσσευμα αυτοπεποίθησης το αποτύπωμα τατυτότητας του… σωτήριου έτους των τρεχουσών γενεών της ανθρωπότητας. Ο πρόλογος της αλλαγής ενός αιώνα, οι κρίσιμες και… περίεργες βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, για να θυμηθούμε τα δικά μας, η αλλαγή σκυτάλης στις ΗΠΑ, από τους

Όταν ο (αδικημένος) Μιλτιάδης Έβερτ έστειλε… στο βουνό τον νεοφιλελευθερισμό

Μια θυελλώδης πολιτική φυσιογνωμία. Ένα αυθεντικό πολιτικό ταλέντο. Και ένας ιστορικά αδικημένος ηγέτης. Ο Μιλτιάδης Έβερτ, στις 3 Νοεμβρίου του 1993 κέρδιζε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, με πρόθεση να ανασυγκροτήσει την Κεντροδεξιά. Την “όλη Κεντροδεξιά”, καθώς ο “μπουλντόζας” που άνοιξε το δρόμο για την ελεύθερη ραδιοφωνία με τον Αθήνα 9.84, και γκρέμισε πρώτος την πολιτική ηγεμονία του ΠΑΣΟΚ μετά το

Και τα γαϊδούρια ψηφίζουν. Και ψηφίζουν… θυμωμένα

Γράφει ο Βασίλης Χιώτης
Πηγή: protothema.gr

Όλοι το λένε χρόνια τώρα: Το βάρος της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα το σηκώνει μόνη της η μεσαία τάξη.
Τις τελευταίες μέρες το φωνάζει η Ευρώπη. Το επισημαίνει το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής. Το ομολογούν ακόμα και οι αρμόδιοι υπουργοί στη

Όλοι φτωχοί για να τους ψηφίζουν από τις φαβέλες!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Φυσικά και ήταν συνειδητή επιλογή η υπερφορολόγηση. Δεν χρειαζόταν καν να το δηλώσει επισήμως και από το βήμα του κοινοβουλίου ο κ. Χουλιαράκης. Ούτε να το επικροτήσεις ο κ. Τσακαλώτος, προσθέτοντας μάλιστα ότι αυτό έγινε επειδή  είχαν, λέει, ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι είναι πως συνειδητή επιλογή αποτελεί και η αναφορά στη… συνειδητή επιλογή τους.
Όταν ο κ. Χουλιαράκης, την 1η Νοεμβρίου, δήλωνε πως «η φορολογική επιβάρυνση που συνεπάγεται ο

Πουλήθηκε νοσοκομείο της Αθήνας


http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2015/02/02/551737/main/ias.jpg
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία ΙΑΣΩ ΑΕ προχώρησε στις 5 Νοεμβρίου στη σύναψη σύμβασης για την πώληση του ποσοστού (97,2%) των μετοχών που κατέχει στη θυγατρική της εταιρεία, ΙΑΣΩ General.
Το ποσοστό των μετοχών πωλήθηκε στην εταιρεία HELLENIC HEALTHCARE SARL,

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΕΥ ΖΗΝ Ευρωστίνης διοργανώνει Συναντήσεις Βιωματικής - Εικαστικής Δημιουργίας - Δραματουργίας στο Δημ. Σχολείο Λυγιάς

Φωτογραφία του χρήστη Σύλλογος Ευρωστίνης ΕΥ ΖΗΝ.