Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Ο Παναθηναϊκός είδε αστέρια στην Τρίπολη έχασε 1 - 0 από τον Αστέρα στο 86

4277126
Τις εκτός έδρας φετινές αδυναμίες του έδειξε για έναν ακόμη αγώνα ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της Super League. Οι «πράσινοι» σε αγώνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ηττήθηκαν 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τον Αστέρα Τρίπολης χάρη σε τέρμα του Μουνάφο στο 86'.΄ Οι Αρκάδες ξέφυγαν από την ουρά της βαθμολογίας (2η επιτυχία εντός μετά την ΑΕΚ), ενώ οι "πράσινοι" σε ένα ακόμη ματς εκτός έδρας φεύγει χωρίς επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Πόντο στη Καλαμαριά πήρε η Σπάρτη

Μπρίτο, Απόλλων Πόντου, Σπάρτη

Η ομάδα της Καλαμαριάς έμεινε στο 0-0 με τη Σπάρτη, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Football League, που θα κορυφωθεί την Κυριακή (5/11)
Μπορεί στα χαρτιά οι γηπεδούχοι να ήταν φαβορί, αλλά οι Λάκωνες θα μπορούσαν κάλλιστα να φύγουν με τη νίκη, καθώς ο Μπαρέττας έφτασε κοντά στο γκολ σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις.

Ντέρμπι από τα παλιά στη Ρόδο


Αυτό το ντέρμπι τα είχε όλα, μόνο νικητή δεν είχε! Η Ρόδος και ο Γ.Σ. Διαγόρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 σε ένα φανταστικό παιχνίδι στο δημοτικό στάδιο, το οποίο (δυστυχώς) λόγω καιρού δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν περισσότεροι φίλαθλοι. Το παιχνίδι στην κυριολεξία τα είχε όλα… Τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια, χαμένο πέναλτι και… κανέναν νικητή, αν και ο

Άντεξε ο Πανιώνιος! «Φρέναρε» τον Ατρόμητο που… περιμένει


Ατρόμητος - Πανιώνιος
Έδωσε… δικαίωμα στους αντιπάλους του να τον ξεπεράσουν. Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από τον Πανιώνιο, αλλά δεν κατάφερε να τον κερδίσει μέσα στο Περιστέρι (0-0) κι θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για να δει αν θα πέσει από την κορυφή της Superleague ή αν θα αποκτήσει…

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ
Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Το προπονητικό πρόγραμμα  ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της κυριακάτικης «μάχης». Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και κάποια παιχνίδια «5 Vs 2», το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες στον τομέα της τακτικής, καθώς και τις στημένες φάσεις. Ο Μαουρίσιο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και τις θεραπείες του, ενώ ατομικά δούλεψε και ο Ντόριαν Λεβέκ.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Λέοβατς, Μάτος, Κρέσπο, Ζαμπράνο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Κάνιας, Πέλκα, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.

Με Φορτούνη, αλλά χωρίς Ένγκελς ο Ολυμπιακός αύριο με τον Πλατανιά

Με Φορτούνη, αλλά χωρίς Ένγκελς ο Ολυμπιακός
Με τον Κώστα Φορτούνη, αλλά χωρίς τον Μπιορν Ένγκελς, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ματς της Κυριακής  με τον Πλατανιά, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Ο Τάκης Λεμονής άφησε για λόγους τακτικής εκτός αποστολής τον υψηλόσωμο Βέλγο αμυντικό. Άλλωστε στο κέντρο της άμυνας θα τοποθετήσει τους φορμαρισμένους Μποτία και Σισέ. Φυσικά εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Εμενίκε.
Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 παικτών. Αυτοί είναι οι: Προτό, Καπίνο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Μποτία, Καρσελά, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρομαό και Ταχτσίδης.

Η Ξάνθη πέρασε με νίκη από το Αγρίνιο

Η Ξάνθη πέρασε με νίκη από το Αγρίνιο
 «Καταιγιστική» η Ξάνθη επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στη 10η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρία ματς.
Το ματς δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής, καθώς πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, η Ξάνθη είχε προηγηθεί  ήδη 2-0 με δύο γκολ του Μπρίτο. Το πρώτο

Ο Πανμοβριακός επικεφαλής με +4 στην Α΄Αχαΐας

http://sportfmpatras.gr/wp-content/uploads/2017/08/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BC%CE%BF%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91.jpgΑήττητος  με +4 βαθμούς προελαύνει  στο  τοπικό πρωτάθλημα  της Α΄Αχαΐας  ο Πανμοβριακός Ριόλου  , που πέρασε , στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, νικηφόρα  με 3 – 0 από το Λιμνοχώρι, σκορ με το οποίο επικράτησε και η Θύελλα Πατρών επί του Πήγασου Μπεγουλακίου , που ακολουθεί...

Αμετάβλητη κορυφή στην Α Κορινθίας - Τραίνα ασταμάτητα Κόρινθος 2006 και ΠΑΣ Κόρινθος ξεφυγαν στο +8




Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣτερασ σπαθοβουνι


Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  Κορινθίας , καθώςστα πλαίσια της  7ης αγωνιστικής  οι δύο κυρίαρχες με το απόλυτο των βαθμών, ομάδες  της Κορίνθου  , η Κόρινθος 2006 και  ο ΠΑΣ Κόρινθος , συνέχισαν ανεμπόδιστα τον καλπασμό τους προς τον τίτλο αυξάνοντας την διαφορά τους στους 8 βαθμούς από τον 3ο Άγιο Γεώργιο

Η Κόρινθος 2006, σε αγώνα ντέρμπι,  στο ΔΑΚ ,στην κοινή τους έδρα , ως φιλοξενούμενη , νίκησε με 3 - 0 και την  ομάδα του Αγίου Γεωργίου (γηπεδούχο) και συνεχίζει   την αήττητη προέλασή της

Η ομάδα του Σταύρου Μπινιάρη πήρε προβάδισμα με πέναλτί στο 49΄του Λύγκου , ο οποίος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 44΄ Για το πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Σεφέρη οι παίκτες του Γιάννη Χόντια.
Στο 57΄απεχώρησε με αναγκαστική αλλαγή και με ασθενοφόρο λόγω τραυματισμού ο Αντωνόπουλος, του Αγίου Γεωργίου ενώ στο επόμενο λεπτό η  ΄06 ζευγάρωσε τα τέρματά της με κεφαλιά του Μαυρέλη. Το τελικό 3 – 0 για την ΄06 σημείωσε στο 65΄με πέναλτι ο Λύγκος , η οποία τερμάτισε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Μαγγίνα με δεύτερη κίτρινη.
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Καλογερής, Πετρόπουλος, Δόσης, Γκόνος, Ασλάνογλου, Βαραβέρης, Μπούφης (Παπαδόπουλος ), Αντωνόπουλος (57΄ αν αλΧ. ουσελάς Ν). Σίνα,  Ραπουσάι Ρ, Ξύδης
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Κόντης, Γκουριώτης Δ., Φίλης, Μαγγίνας, Βρενόζι, Σάντα, Μαυρέλης, Χατζησοφρωνίου, Χρυσαφίδης (Δημητριάδης), Λύγκος, Τζανέτος

Συγκάτοικος της ΄06 στο βαθμολογικό «ρετιρέ» και ο ΠΑΣ Κόρινθος , που πέρασε με 3 – 0 από τον Άσσο, επί του τοπικού  Ολυμπιακού  
Στο Βέλο η τοπική Ελλάδα έμεινε  στο «στείρο» αποτέλεσμα με  τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ στο Ξυλόκαστρο, ο Πανκαμαριακός επικράτησε με 1 – 0 επί του ουραγού Πανσολυγειακού.
Στο Δερβένι ο Αστέρας για μία ακόμη αγωνιστική έμεινε μακριά από τη νίκη μετά το ισόπαλο 1 – 1 με το Σπαθοβούνι. Ο Αστέρας ήταν υπέρτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα όπου έχασε πολλές  ευκαιρίες ,και δοκάρια. Η επιθετική πρωτοβσυλία του Αστέρα καρποφόρησε στο 63΄με τον Οικονόμου να ανοίγει  το σκορ, όμως το Σπαθοβούνι κατόρθωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα να ισοφαρίσει στο τελικό 1 – 1.
 Την ίδια ώρα στο «Γιάννης Στέφας» ο Ισθμιακός επικράτησε  με 2 – 0  επί του Τενεάτη Αθικίων.
 Νικηφόρο πέρασμα με σκορ 3 – 0 έκανε ο Παννεμεατικός από το Λέχαιο επί του τοπικού Ηρακλή, ενώ με το ίδιο σκορ νίκησε στο Πετρί η Θύελλα  την Δαφνη Εξαμιλίων.
 
Η 7η Αγωνιστική:

Αστέρας Δερβενίου - ΑΟ Σπαθοβουνίου  1 - 1
 Αγ. Γεώργιος - Κόρινθος '06  0  - 3
Ηρακλής Λεχαίου - Παννεμεατικός  0 - 3
Ολυμπιακός Άσσου - ΠΑΣ Κόρινθος  1 - 3
Πανκαμαριακός - Πανσολυγειακός  1 - 0
Ελλάς Βέλου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου  0 - 0
 Ισθμιακός - Τενεάτης Αθικίων  2 - 0
Θύελλα Πετρίου - Δάφνη Εξαμιλίων 3 - 0

Η Βαθμολογία

( Σε 7 αγώνες)
1
Κόρινθος '06
37 - 3
21
2
ΠΑΣ Κόρινθος
24 - 4
21
3
Αγ. Γεώργιος
7 - 7
13
4
Παννεμεατικός
12 - 8
11
5
Πανκαμαριακός
7 - 6
11
6
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
5 - 6
10
7
Ισθμιακός
9- 7
9
8
Ελλάς Βέλου
9 - 9
8
9
Θύελλα Πετρίου
10 - 11
8
10
Δάφνη Εξαμιλίων
4 - 15
7
11
Τενεάτης Αθικίων
7 - 19
7
12
Ολυμπιακός Άσσου
5 - 8
5
13
Ηρακλής Λεχαίου
7 - 14
5
14
ΑΟ Σπαθοβουνίου
4 - 12
5
15
Αστέρας Δερβενίου
12 - 15
4
16
Πανσολυγειακός
4 - 19
3

Μόνο κορυφή θέλει ο Ατρόμητος - Δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα

Μόνο κορυφή θέλει ο Ατρόμητος 
Η αυλαία της 10ης «στροφής» ανοίγει νωρίς το μεσημέρι και πιο συγκεκριμένα, γίνεται σέντρα στις 15:00 στο παιχνίδι του Αγρινίου, όπου ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την Ξάνθη..
Και οι δύο έχουν μείνει καιρό δίχως νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έχει περάσει ένας μήνας από τότε που τελευταία φορά κατέκτησαν και τους τρεις βαθμούς από αναμέτρηση της SuperLeague.
Στον πρωτοπόρο Ατρόμητος , οι Περιστεριώτες, που μέχρι στιγμής φέτος ζουν τ' όνειρό τους, υποδέχονται στις 17:15  τον Πανιώνιο, με στόχο φυσικά να μην...

Αφαίρεση 27 βαθμών στον Αχαρναϊκό

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/11/axarnaikos-750x375.png
Με ποινή αφαίρεσης 27 βαθμών τιμωρήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο Αχαρναϊκός.
Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για την ομάδα του Μενιδίου καθώς μετά την απόρριψη της εγγυητικής για το πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ, της επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης 27 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα της Football League λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα παρήλθε η προθεσμία των πέντε ημερών για την εξόφληση των Μουστάκη, Χριστοφιλέα, Ψιάνου, Ματσούκα, Λιαπάκη, Μαρή, Τζιώρα, Παπανικόλα, Τζαζίρι και ως εκ τούτου οι βαθμοί αφαιρέθηκαν. Η ποινή είναι οριστική, ενώ σε περίπτωση που οι παίκτες δεν εξοφληθούν μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες θα επιβληθεί αφαίρεση άλλων 27 βαθμών.
Η απόφαση:
«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση των υπ. αριθμ. 108/2017, 113/2017, 79/2017, 114/2017, 110/2017, 109/2017, 80/2017, 119/2017, 107/2017, αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχουν κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία πέντε ( 5 ) εργάσιμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ την εξόφληση των επιδικασθείσων χρηματικών ποινών απαιτήσεων των αιτούντων ποδοσφαιριστών ΜΟΥΣΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΨΙΑΝΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΛΙΑΠΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΜΑΡΗ ΜΙΧΑΗΛ, ΤΖΙΩΡΑ ΧΡΗΣΤΟΥ, TAREK JAZIRI, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ ΜΙΧΑΗΛ αντίστοιχα, από την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται είκοσι επτά ( 27 ) βαθμοί σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 5 του Κ.Ι.Π.Μ., από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018»

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης δεν βολεύεται με την έξοδο της Ελλάδας από τα Μνημόνια

Απάντηση του Πρωθυπουργού σε επίκαιρη ερώτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή των Ελλήνων
Ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε.
Κύριε Μητσοτάκη, είναι η δεύτερη φορά που καταθέτετε επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό όσο είστε Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Και οι δύο φορές – όλως τυχαίως – για το ίδιο θέμα.
Την προηγούμενη φορά, λοιπόν, σας είπα ότι δεν θεωρώ και τόσο επίκαιρο το

Μητσοτάκης: Ο κόσμος υποφέρει, και εσείς μιλάτε για… σαρανταποδαρούσες


Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη
κατά τη συζήτηση ερώτησής του στην «Ώρα του πρωθυπουργού»
για θέματα ασφάλειας


Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Χαίρομαι, κ. Τσίπρα, που είστε σήμερα μαζί μας και απαντάτε στην ερώτησή μου, διότι την τελευταία φορά που ζήτησα να μιλήσουμε για τα θέματα ασφάλειας του πολίτη, είχατε χαρακτηρίσει το θέμα ανεπίκαιρο. Φαντάζομαι ότι δεν θα μπείτε στον πειρασμό να αλλάξετε το αντικείμενο της συζήτησης. Εκτός αν θέλετε να απολογηθείτε για την κυνική δήλωση του οικονομικού σας επιτελείου ότι συνειδητά τσακίσατε την μεσαία τάξη στους φόρους. Ότι διαλύετε την παραγωγική Ελλάδα, διαλύετε τους εργαζόμενους, τους ελευθέρους επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, την μέση ελληνική οικογένεια. Και ελπίζω να μην μιλήσετε κι εσείς για σαρανταποδαρούσες και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες, γιατί ο κόσμος υποφέρει και δεν σας ανέχεται άλλο.

Έρχομαι τώρα στα ζητήματα της ασφάλειας. Πριν από λίγες μέρες ο

Ο Δήμος Αθηναίων στα χέρια του Κώστα Μπακογιάννη. Ή… του Πατούλη;


Του Φρίξου Παλαιολόγου

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ο θλιβερος κύκλος της οκταετίας των… συσσιτίων για την Αθήνα, θα λάβει τέλος. Και όχι επειδή η Κεντροαριστερά θα έχει κάνει το ιστορικό λάθος των Αθηναίων πολιτών να εμπιστευτούν και να εκλέξουν τον Γιώργο Καμίνη. Αλλά επειδή ο άλλοτε Συνήγορος του Πολίτη, που

Κοσμάς, το μπαλκόνι του Πάρνωνα

http://www.diakopes.gr/files/1/Media/2014/01/13/17171301_kosmas1.jpg?maxwidth=645&maxheight=400&mode=crop&scale=both&align=middlecenter
Σκαρφαλωμένο στον ορεινό όγκο του Πάρνωνα, σε υψόμετρο 1.150, βρίσκεται ένα από τα ωραιότερα χωριά της Αρκαδίας, ο Κοσμάς. Το «μπαλκόνι της Κυνουρίας» είναι χτισμένο αμφιθεατρικά, ανάμεσα σε έλατα, καστανιές, καρυδιές και πλατάνια, σε περιοχή με άφθονα τρεχούμενα νερά, πηγές και

Τραγική «ερυθρόλευκη» εμφάνιση και συντριβή / Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 73-51

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Τραγική «ερυθρόλευκη» εμφάνιση και συντριβή! | Newsit.gr
Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αγνώριστος στη Βαρκελώνη..δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον «συγκατοικεί» στην κορυφή της κατάταξης με Κίμκι, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (έχουν ρεκόρ 4-1).
Οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν στη Βαρκελώνη με το βαρύ 73-51, για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με τους «μπλαουγκράνα» να βελτιώνουν σε 2-3 το ρεκόρ τους.