Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Το πρόγραμμα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Το πρόγραμμα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής
Με πελοποννησιακό ντέρμπι ξεκινά το πρωτάθλημα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τον Πέλοπα Κιάτου να υποδέχεται τον ΑΟ Λουτράκι.
Δύσκολη έξοδο για τον ΑΟ Ζευγολατιού, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό.
Ημερομηνία έναρξης ορίστηκε η 1η Οκτωβρίου, ενώ από τον συγκεκριμένο όμιλο υποβιβάζονται 4 ομάδες.
Συνοπτικά το πρόγραμμα του ομίλου:

Μοιρασιά βαθμών στα Γιάννενα για ΠΑΣ και Πανιώνιο

Παρέμειναν αήττητοι! Έφυγε «τραυματίας» ο Πανιώνιος απ’τα Ιωάννινα | Newsit.gr
Το αήττητο που έχουν στη Superleague μετά από 4 αγωνιστικές διατήρησαν οι ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος  καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1  στους «Ζωσιμάδες» .
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, όμως το τελικό σκορ συνέχισε το φετινό αήττητο και για τις δύο. 
Το σκορ άνοιξε στο 49ο λεπτό ο Μασούρας με κοντινό πλασέ έπειτα από κάθετη πάσα του Βλάχου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν κράτησαν πολύ το προβάδισμα, καθώς έπειτα από τραγικό λάθος του Μπανανά μέσα στην περιοχή, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έγραψε το 1-1.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Μασούντ με δεύτερη κίτρινη στο 87'.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Καρανίκας (90' Ναδάλες), Μπουκουβάλας, Λίλα (78' Μανθάτης), Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης, Γιάκος (82' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης. 
 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (81' Κάργας), Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης (43' Σαββίδης), Λάμπρου, Μασούντ, Μασούρας, Ντουρμισάι (71' Σπιριντόνοβιτς).

Ελλάδα: Θερίζουν καρδιοπάθειες και εγκεφαλικά

WAERTQWETRWERWERWER.jpg
Οι δύο κυριότερες αιτίες απώλειας της ζωής στην Ελλάδα και παγκοσμίως είναι οι καρδιοπάθειες και τα εγκεφαλικά, ενώ οι δύο σημαντικότερες αιτίες αναπηρίας που εμποδίζουν την υγιή ζωή ιδίως στην τρίτη ηλικία, είναι οι πόνοι στη μέση και οι ημικρανίες.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Ερώτηση του Βουλευτή Κορινθίας Χρίστου Δήμα για τα κρούσματα ιλαράς στην Κορινθία.









Το ζήτημα της αναστάτωσης της τοπικής κοινωνίας από τα 18 κρούσματα ιλαράς που έχουν αντιμετωπιστεί από το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, έφερε στη Βουλή με Ερώτηση του ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Ο κ. Δήμας ζητά από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας να ενημερώσει για τον αριθμό των κρουσμάτων ιλαράς στο Νομό αλλά και να παρουσιάσει το σχεδιασμό του για να εμποδιστεί η εξάπλωση του φαινομένου.
Αναλυτικά το κείμενο της Ερώτησης:

ΚΕΔΕ για Σαρωνικό: Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση δε συνεργάστηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Την έντονη ανησυχία και την αγωνία της Αυτοδιοίκησης Πρώτου Βαθμού για τη μεγάλη οικολογική καταστροφή που έχει προκληθεί στο Σαρωνικό μετά από ...

 

Μώραλης για την ρύπανση:Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ότι η πληροφόρηση που υπάρχει είναι αξιόπιστη

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε  σε συγκέντρωση κατοίκων της Πειραϊκής, οι οποίοι βρέθηκαν στον ...

Γ. Σγουρός: Η Ρένα Δούρου επεκτείνει τον ΧΥΤΑ Φυλής. Στα... σκουπίδια οι υποσχέσεις

 Για πολιτική εξαπάτηση των κατοίκων Δυτικής Αττικής, που αποκαλύφθηκε σε όλο της το μεγαλείο με αφορμή τις εργασίες επέκτασης...

 

ΑΙΡΕΤΟΣ.GR

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ/ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΧΙΝΟ

http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=2266052 

Σχίνος 15/09/2017 
Προς: 1) Δήμαρχο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων κ. Γκιώνη Γεώργιο
2) Πρόεδρο ΔΕΥΑ Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Θυμή Φίλιππο
Κοιν:   ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
  
Θέμα: Καταγγελία για έλλειψη ενημέρωσης των κατοίκων για το νερό στο Σχίνο από τον Δήμο και την ΔΕΥΑ Λουτρακίου.
Ο αξιότιμος κ. Δήμαρχος Λουτρακίου στην συνέντευξη που έδωσε στις 8/9/2017 στο κανάλι ΑΡΤ στην εκπομπή «Όλα στη Φόρα», παραδέχθηκε δημοσίως ότι υπήρξε μόλυνση στο δίκτυο ύδρευσης του Σχίνου.  Αναμέναμε επίσης να

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Κομβικός ο γεωστρατηγικός ρόλος της Πελοποννήσου για την προσέλκυση επενδύσεων» «Κοντά σε συνεργασία Περιφέρεια Πελοποννήσου και Wurth»



Εμφάνιση Τατούλης - Unkelbach.JPG 
Τον κομβικό γεωστρατηγικό ρόλο της Πελοποννήσου και την κρίσιμη θέση της στη Μεσόγειο ανέδειξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια ξενάγησης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Wurth στο Kunzelsau της Γερμανίας, από το Διευθυντή της εταιρείας και Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της περιοχής Δρ. Χάραλντ Ούνκελμπαχ, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Γιώργος Δάντος την πρωτιά στο XC Bike Festival UCI 3 Στον διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας που έγινε στο "TheRanch" του Σοφικού Κορινθίας.

Εμφάνιση xcbike festival poster 2017.jpg
Εμφάνιση F1.jpgO πρωταθλητής του ΠΕΣΑ Αστέρα, Γιώργος Δάντος, κυριάρχησε στον 2ο διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας, XC Bike Festival UCI 3, που διεξήχθη την Κυριακή (17/9) στις εγκαταστάσεις του «TheRanch» στο Σοφικό Κορινθίας με την υποστήριξη της εταιρείας Ηλεκτρικού Ρεύματος NRG του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή και την αιγίδα της

Ούτε για την ακρίβεια ακούσαμε τίποτε στη ΔΕΘ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Ένα θέμα στο οποίο ελάχιστη αναφορά γίνεται είναι το θέμα του πληθωρισμού, ο οποίος και τον Αύγουστο έκλεισε με άνοδο 0,9%.
Αυτό – η άνοδος δηλαδή του πληθωρισμού – οφείλεται απόλυτα στην αύξηση των φόρων που έχει οδηγήσει σε αύξηση των τιμών των προϊόντων.
Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΣΤΑΤ ήταν ξεκάθαρη: Η αύξηση του γενικού δείκτη τιμών καταναλωτή προήλθε κυρίως από τις ακόλουθες μεταβολές:
1. Από τις αυξήσεις των δεικτών κατά:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Δημοτική Τοπική Οργάνωση Δήμου Κορινθίων

https://nd.gr/sites/default/files/ndlogo_0.png
ΝΟ . Δ . Ε . ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ             Κόρινθος: 16 - 0 9 - 2017    
Δημοτική Τοπική Οργάνωση Δήμου Κορινθίων
Ταχ. Δ/νση: Πυλαρινού 45 , 1 ος όροφος
Τ.Κ.: 20 131, Κόρινθος
Τηλ .: 2741 401780
E - mail : dimto . nd . korinthou @ gmail . com                       
                                                                        ΠΡΟΣ
                                                                        Μ.Μ.Ε.                                                                      Ν. Κορινθίας 

                                             Κοιν.: 1) κ. Χρίστο Δήμα 
                                                        Βουλευτή ΝΔ Ν. Κορινθίας
                                                      2) κ. Χρήστο Κορδώση 
                                                        Πρόεδρο ΝΟΔΕ Κορινθίας
                                                     3 ) Μέλη ΔΗΜ.Τ.Ε Κορίνθου

                             
                                                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
                                                                              
Στα πλαίσια λειτουργίας του χώρου που θα στεγάσει τις ανάγκες λειτουργίας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κορίνθου, σας προσκαλούμε σε συνέντευξη τύπου του Προέδρου και των μελών της ΔΗΜ.Τ. Ε . Κορίνθου την Τρίτη 19 - 09 - 2017 και ώρα 19.00μ.μ. στο γραφείο της ΔΗΜ.Τ.Ο. (Πυλαρινού 45, 1 ος όροφος , τηλ.:2741 401780 ) προκειμένου να δημοσιοποιηθεί το πλαίσιο λειτουργίας, οι ώρες και κάθε άλλο σχετικό. 
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. 
                                                      Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.
                                                        Ιωάννης Χ. Τσάκωνας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οφείλουν να μας απαντήσουν σε ποιά φάση βρίσκεται ο διαγωνισμός των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τη μελέτη της αντιμετώπισης της διάβρωσης για τον Κορινθιακό κόλπο. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διεκδικεί και εξασφαλίζει τα έργα για τους πολίτες



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzFT3R2Tmta9fXz6Ab8B47mvphPX7ZshdQTQSPiON3TYOIDyx3lIib6v5OWHT28TsF3m-aoPGTWS0WAYO3Na4e0BLrDXG3QuqbKJIhZmBgxOSEB12fE6cbUXHLD_AXLMwV-MVUn6hu33Ii/s1600/parakato.gr.jpg 
Απαντήσεις από το Υπουργείο Υποδομών για το διαγωνισμό της μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης του Κορινθιακού κόλπου ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.
"Οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών οφείλουν να μας απαντήσουν σε ποιά φάση βρίσκεται ο διαγωνισμός των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τη μελέτη της αντιμετώπισης της διάβρωσης για τον Κορινθιακό κόλπο" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν μελέτες και έργα που υπόσχονται στελέχη της Κυβέρνησης.
Ο κ. Τατούλης, αφού έθεσε το ερώτημα, ποιά είναι η ειδική σχέση του Γενικού Γραμματέα και του Πανεπιστημίου Πατρών και ποιά η σύνδεση με τη μελέτη για τον Κορινθιακό, τόνισε ότι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Περιφερειακή αρχή είναι αυτή που διεκδικεί και επιτυγχάνει την υλοποίηση έργων ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας της Πελοποννήσου


Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου



Νέος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ο Βασίλειος Πέππας

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/09/areios-pagos.jpgΝέος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου επελέγη απο το υπουργικό συμβούλιο ο μέχρι σήμερα αρεοπαγίτης Βασίλειος Πέππας, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία διοίκησης της πολιτικής και ποινικής δικαιοσύνης για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο κ. Πέππας, επελέγη από την κυβέρνηση ως νέος Πρόεδρος του Αρειου Πάγου

SOS από το ΚΕΕΛΠΝΟ: Eίμαστε σε φάση επιδημικής έξαρσης της ιλαράς

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/09/ilara-1.jpg
Την αποκάλυψη ότι είμαστε σε φάση επιδημικής έξαρσης ιλαράς στην Ελλάδα και ότι το ενδεχόμενο επιπλέον εξάπλωσης της στη χώρα μας είναι υπαρκτό, κάνει μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ένας από τους κύριους επιστημονικούς συμβούλους του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ο Τάκης Παναγιωτόπουλος, καθηγητής του τομέα Υγείας του Παιδιού στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εξηγεί ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν καθώς η σύσταση δεν αφορά μόνο παιδιά αλλά και πολλούς ενήλικες. «Η ιλαρά είναι μια δυνητικά σοβαρή αρρώστια. Το ΚΕΕΛΠΝΟ

Ο Παναθηναϊκός έκανε... σεφτέ, 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης

Ο Παναθηναϊκός έκανε... σεφτέ, 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης
Την πρώτη νίκη του στη φετινή Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος νίκησε με 1 - 0 στη Λεωφόρο τον Απόλλωνα Σμύρνης.στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.της Super League. Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι, χωρίς να

Με "πέτσινο" η ΑΕΚ νίκησε τη Λαμία στο Περιστέρι και επιασε κορυφή

Πρωτιά με... βουτιά η ΑΕΚ, έσπασε το ρόδι ο Παναθηναϊκός
Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πια η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί της τυπικά γηπεδούχου Λαμίας (έπαιξε στο Περιστέρι) με 1-0, χάρις στο πέναλτι που (κακώς) καταλόγισε ο διαιτητής Βάτσιος κι εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστοδουλόπουλος στο 81΄.
Εν αναμονή της αυριανής συνάντησης ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος, οι «κιτρινόμαυροι» προσπέρασαν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και περιμένουν την επόμενη (πέμπτη) αγωνιστική τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ.