Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Προληπτική απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές ανακοινώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

  http://magicnews.gr/wp-content/uploads/2016/06/%CE%94%CE%91%CE%A3%CE%97-%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%93%CE%9F%CE%A1%CE%95%CE%A5%CE%A3%CE%97.jpg
Την προληπτική απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων
και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές ανακοινώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και για τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, σε ημέρες πολύ υψηλού κινδύνου ή κατάσταση συναγερμού, για την αποφυγή δασικών πυρκαγιών.
Τις αποφάσεις υπογράφουν για κάθε Περιφερειακή Ενότητα, οι Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
Χριστίνα Σταρακά, Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και Π.Ε. Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος.Η απαγόρευση κυκλοφορίας σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές ξεκινά από τις 21.00 κάθε βράδυ έως τις 06.00 το πρωί και για το διάστημα μέχρι την λήξη της αντιπυρικής περιόδου στις 31-10-2017, όταν οι καιρικές συνθήκες ευνοούν εκδήλωση πυρκαγιάς (επίπεδο 4 και 5 του Χάρτη Πρόβλεψης Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας).

"Άνοιγμα" Τσίπρα σε Κυριάκο Μητσοτάκη για την Αναπτυξιακή Τράπεζα - Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Θα τα πούμε στην Βουλή

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/mitsotakis-tsipras-1300.jpg
Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε λίγο πριν τις 14:00 ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στο σύντομο διάλογο που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μπροστά στις κάμερες ο κ.Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως πήγε θεσμικά στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού η συζήτηση για τη διαπραγμάτευση θα γίνει στη Βουλή στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που έχει ζητήσει η ΝΔ.

Πολιτική ακαδημία της ΝΔ: Στα θρανία 750 «γαλάζια» στελέχη

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/nd-politiki-akadimia-stelexon-1000.jpg
Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών αποτελεί έναν καινοτόμο θεσμό στο χώρο της Ν.Δ., ο οποίος συμπληρώνει οκτώ μήνες λειτουργίας στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποσκοπεί στη διαρκή επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού του κόμματος.
Στο διάστημα αυτό έχουν πραγματοποιηθεί 11 και πλέον κύκλοι σεμιναρίων, στο πλαίσιο των οποίων έχουν επιμορφωθεί περισσότερα από 750 στελέχη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρωθυπουργό

 Εμφάνιση 040A5424.jpg
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό, εν όψει και της δεύτερης Διάσκεψης της Γενεύης, με στόχο τη διαμόρφωση εθνικής στάσης.
Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι το θέμα της

Στους ρυθμούς και τις γεύσεις της Πελοποννήσου για μια εβδομάδα το Βουκουρέστι



 Εμφάνιση φώτο 1.JPG
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ελληνική - Πελοποννησιακή εβδομάδα που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Pullman στο Βουκουρέστι από 12 έως 18 Ιουνίου 2017. Η εβδομάδα της Πελοποννήσου στο Βουκουρέστι διοργανώθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της  Πρεσβείας της Ελλάδος στο Βουκουρέστι, σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Ρουμανίας, το Γραφείο του ΕΟΤ στο Βουκουρέστι και το Ελληνο-Ρουμανικό Διμερές Εμπορικό Επιμελητήριο.

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Κορυφαίος αναπτυξιακός πυλώνας της δυτικής Πελοποννήσου το λιμάνι της Κυπαρισσίας»



 
Κορυφαίο αναπτυξιακό πυλώνα της Δυτικής Πελοποννήσου χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το λιμάνι της Κυπαρισσίας, κατά τη συζήτηση του θέματος της επισκευής του προσήνεμου μόλου στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, και τόνισε ότι με προσωπική του μέριμνα και τη σκληρή δουλειά των υπηρεσιών της Περιφέρειας λύθηκαν τα προβλήματα ώστε να είναι εφικτή η δημοπράτηση του έργου.
Η υπογραφή του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Χαρίτση δεν θα ήταν εφικτή, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, αν δεν υπήρχε η προσπάθεια της περιφερειακής αρχής να ωριμάσει η μελέτη του έργου και τόνισε ότι η Περιφέρεια θα κατασκευάσει το έργο.
Ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε επίσης ότι η Περιφέρεια είναι έτοιμη να προχωρήσει στη 2η φάση της παρέμβασης στο λιμάνι της Κυπαρισσίας με την εκβάθυνσή του, το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξής του.
Πρόσθεσε ακόμη ότι «είμαστε έτοιμοι για την προετοιμασία λειτουργικής μαρίνας γιατί η Κυπαρισσία και η Τριφυλία αποτελούν πόλο οικονομικής δραστηριότητας που παντρεύει την αγροτική οικονομία και τον τουρισμό» και επεσήμανε ότι «όσα έργα γίνονται επί των ημερών μας τελειώνουν και παραδίδονται ολοκληρωμένα στους πολίτες».

Τρίπολη:Τελετή λήξης 1ου παγκοσμίου συνεδρίου βιοασυντονισμού ( βίντεο)

 https://www.drt915.gr/wp-content/uploads/2017/06/unnamed-1.gif 

 

 
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ 

http://biomedisworldevent.com/

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Οδηγός για την πατρίδα η θυσία των ηρώων της»- Εκδήλωση τιμής σε πεσόντες αεροπόρους στην Επισκοπή Τεγέας


Τελετή Μνήμης των πεσόντων αεροπόρων, Σμηναγού, Ιπτάμενου Βασίλη Σταυρόπουλου και Σμηναγού, Ραδιοναυτίλου, Σωκράτη Κάββουρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου,το πρωί, στο χώρο του μνημείου που έχει ανεγερθεί προς τιμήν τους, στην Επισκοπή Τεγέας. Παράλληλα στο πλαίσιο

Η ΑΕΚ παίρνει τον Ελντερ Λόπες!

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προχωρήσει στην πρώτη της μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι. Και η μεταγραφή αφορά την θέση του αριστερού μπακ, εκεί που υπάρχει η πιθανή αποχώρηση του Ντίντακ Βιλά.
Οι πληροφορίες θέλουν τον 29χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ Ελντερ Λόπες να βρίσκεται στην Αθήνα για να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν.

Maria Nikolaidou


Επισκευή του Δημοτικού σχολείου Καλλιανίου Αρκαδίαςγια τη χρήση του ως αγροτικό ιατρείο,



 https://www.drt915.gr/wp-content/uploads/2015/10/4f67756ee27f40c6f2525fc96a1a06bb.jpg
Τη δημοπράτηση του έργου της επισκευής του Δημοτικού σχολείου Καλλιανίου για τη χρήση του ως αγροτικό ιατρείο, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017.

Δήλωση Στάθη Γκουρβέλου ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Κορινθίας



Εμφάνιση 18425655_1352198934865634_195859781_n.jpgΔήλωση Στάθη Γκουρβέλου  ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Κορινθίας

Πλησιάζοντας  στο χρόνο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Κορινθίας και καθώς ο κύκλος των επαφών μας με τα σωματεία έχει διευρυνθεί,ολοένα και πιο πολύ εμπεδώνεται στη συνείδησή μας η βεβαιότητα για την ορθότητα του εγχειρήματός μας,τη δυναμική των επιχειρημάτων μας και την ευρύτατη προοπτική  του οράματος μας,που εμπνέεται και μπολιάζεται από τις πραγματικές ανάγκες που εκφράζουν τα σωματεία και από την επιθυμία τους για το καινούργιο και ξεχωριστό.
Καλούμε όλους τους παράγοντες,προπονητές,παίκτες να αγκαλιάσουν τις αρχές και τα ιδανικά της Ενωτικής Κίνησης ώστε να πραγματωθεί η επιθυμία όλων μας για την Αναμόρφωση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου με γενναίες θεσμικές αλλαγές,διαφάνεια και δημιουργικό πνεύμα αλληλεγγύης και προσφοράς.

Στάθης Γκουρβέλος
Επικεφαλής Ενωτικής Κίνησης για την Αναμόρφωση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Κανένας λόγος για πανικό για τη σφήκα της καστανιάς» Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αναλάβει το κόστος αντιμετώπισης της σφήκας της καστανιάς



 Εμφάνιση gall3.JPG
«Αυτό που εξαρχής θέλω να δηλώσω είναι ότι το κόστος αντιμετώπισης της σφήκας της καστανιάς θα το αναλάβει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ώστε να αποφύγουμε τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στην ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο

Πρωτοποριακή συνδυαστική θεραπεία σε ασθενείς με καρκίνο εγκεφάλου



Εμφάνιση Ο κ Βουγιούκας.jpgΣημαντική αύξηση του προσδόκιμου ζωής σε ασθενείς με καρκίνο εγκεφάλου (γλοίωμα βαθμού IV) δίνει πρωτοποριακή συνδυαστική θεραπεία!
Αυτό ανακοινώθηκε στο ετήσιο  συνέδριο της  Αμερικανικής Νευροχειρουργικής  Εταιρείας, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Μάιο στο Λος Αντζελες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιστημονικών μελετών που παρουσιάστηκαν στο συνέδριο η συνδυαστική θεραπεία για το Γλοιοβλάστωμα (γλοίωμα βαθμού IV)  σχεδόν διπλασιάζει το προσδόκιμο ζωής.

Σ.Π.Ο.Α.Κ.: Ενημέρωση για τα θέματα που συζητήθηκαν στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής



 http://protionline.gr/wp-content/uploads/2017/05/KORINTHIAKOS.jpg
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ                                                                               
ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ»                                
                                                                                              Αίγιο, 20 Ιουνίου 2017


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
 

Για την πλήρη και αναλυτική ενημέρωση των θεμάτων που συζητήθηκαν και αφορούν στην προστασία του Kορινθιακού Κόλπου, σας κοινοποιούμε βίντεο από την συνεδρίαση της “Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής” με θέμα συζήτησης την “Προστασία του Κορινθιακού Κόλπου”, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15/6/2017, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε επιλέγοντας το παρακάτω link:

Γ. Ψυχογιός για Προστασία Κορινθιακού: «Πολιτική προτεραιότητα της Οικολογίας και της Αριστεράς που πρέπει να προχωρήσει άμεσα»




Την Πέμπτη στις 15 Ιουνίου, πραγματοποίηθηκε στη Βουλή συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής για την Προστασία του Περιβάλλοντος. Στη συνεδρίαση αυτή, που είχε ως θέμα την «Προστασία του Κορινθιακού κόλπου», συμμετείχαν βουλευτές – σχεδόν αποκλειστικά του ΣΥΡΙΖΑ –, φορείς οικολογίας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή καθώς και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, ως βουλευτής Κορινθίας και γνωρίζοντας καλά τα ζητήματα του Κορινθιακού, πήρε το λόγο κατά τη διάρκεια της συζήτησης, επισημαίνοντας κυρίως τα εξής:

Σα να μην πέρασε μια μέρα…

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
-24 Μαΐου 2016, Ευκλ. Τσακαλώτος μετά το Eurogroup: «Μετά από 11 ώρες συνομιλιών φτάσαμε σε συμφωνία. Είναι μία σημαντική στιγμή για την Ελλάδα έπειτα από πολύ καιρό. Υπάρχει το κατάλληλο έδαφος για να μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι αυτή είναι η αρχή αντιστροφής του φαύλου κύκλου στον οποίο είχε περιέλθει η Ελλάδα, με ύφεση και μέτρα, και ότι η χώρα με την επιστροφή των επενδυτών θα μπει σε έναν ενάρετο κύκλο»: Ευκλ. Τσακαλώτος μετά το Eurogroup της 24ης Μαΐου 2016 / -29 Μαΐου 2016, Τσακαλώτος, Έθνος: «Δημιουργείται, λοιπόν, τώρα ο καθαρός "διάδρομος" τον οποίον επιδιώξαμε και είναι στο χέρι μας να χτίσουμε μία στέρεη βάση για να συνεχίσουμε

«βομβες» για τουσ αγροτεσ Νέα ανατροπή στους δασικούς χάρτες: Σε κίνδυνο αγροτικές εκτάσεις

http://media1.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/04/dasikoi-xartes-1000.jpg
Νέα βόμβα για όσους κατέχουν αγροτικές εκτάσεις που βρίσκονται στους δασικούς χάρτες και δεν έχουν υποβάλει αίτηση για επιδότηση τα τελευταία τρία χρόνια φέρνει σχετική προαναγγελία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου.
Σύμφωνα με τον υπουργό, καθίσταται υποχρεωτική η δήλωση ΟΣΔΕ (αίτηση για την ενεργοποίηση δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης) για τον αποχαρακτηρισμό μιας

Μπόνους 1.000 ευρώ κάθε μήνα για πληρωμές με κάρτα – Ποιοι και πως θα παίρνουν τα χρήματα



Η λοταρία τέλος... ζήτω η κλήρωση. Το σενάριο για δώρα κλπ που υπήρχε στο υπουργείο Οικονομικών ως δέλεαρ για τους φορολογούμενους ώστε να χρησιμοποιούν για τις πληρωμές τους πλαστικό χρήμα πήγε όπως όλα δείχνουν περίπατο και αντικαθίσταται από μηνιαίες κληρώσεις με τις οποίες όλοι οι

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΚΙΩΝΗ



 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIUWqzFV4JnJS9VyPng60GyalTQlcCTuFesM2Vczl5OYurPN0x-eyObC_Z6-uIxCgK2upZuXE6ivFNS4H7gtL8qRqYJIsfuQz_R7Uivmmw3tKfBK1q9ixpn__PmFqE84Z0YHgNcKyguaRP/s1600/proastiakos.png
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Λουτράκι 20 Ιουνίου 2017


Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ



ΠΡΟΣ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ
ΣΥΝΕΥΝΤΕΥΞΙΑΖΟΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Η δημοσιοποίηση των πραγματικών στοιχείων με τον ταυτόχρονο εξοβελισμό των ανακριβειών που διατύπωσε συνεντευξιαζόμενος ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, είναι το θεμέλιο για την διεκδίκηση της τοπικής κοινωνίας, για το έργο της σύνδεσης του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, ως την οδό Αιγαίου!

Αποθέωση για τον Μίκη Θεοδωράκη στην προς τιμήν του συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Ο σπουδαίος συνθέτης διεύθυνε ο ίδιος το «βρέχει στη Φτωχογειτονιά» και το «στο περιγιάλι το κρυφό»

Αποθέωση για τον Μίκη Θεοδωράκη στην προς τιμήν του συναυλία στο Καλλιμάρμαρο
 Πλήθος κόσμου πλημμύρισε χτες βράδυ το Καλλιμάρμαρο, όπου πραγματοποιήθηκε μια από τις σημαντικότερες συναυλίες των τελευταίων ετών: Η ιστορική παράσταση–αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με τίτλο «Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη – 1.000 Φωνές», η οποία έφερε κοντά για πρώτη φορά 1.000 χορωδούς από 30 πόλεις της Ελλάδας.
Εκείνο όμως που έδωσε ακόμα μεγαλύτερο παλμό και συγκίνηση στη βραδιά ήταν η παρουσία του ίδιου του Μίκη Θεοδωράκη, όπως ήταν και η επιθυμία του,

Ti αναφέρει η Λαϊκή Συσπείρωση για τα νερά του Ανάβαλου.



Σχετική εικόναΤρίπολη 19-6-2017
ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ
στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Μετά  τη  διακοπή  της  συνεδρίασης  του  ΠεΣυΠ  την προηγούμενη Τετάρτη 14-6-2017, γιατί δεν υπήρχε ο απαιτούμενος αριθμός των 14 Περιφερειακών Συμβούλων για να ψηφίσουν την

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Δικαιούχος των πηγών του Αναβάλου είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και κανένας άλλος»



 http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/styles/large/public/DSC_3191.jpg?itok=ugzD5Y-D
http://astrosparalio.gr/uploads/anavalos.jpg«Δικαιούχος των νερών των πηγών του Αναβάλου είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία έχει την κυριότητα, και κανένας άλλος» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου της εγκατάστασης νερού της πηγής του Αναβάλου, από το Περιφερειακό

Ναυτικός Όμιλος Ξυλοκάστρου - μαθήματα Ιστιοπλοΐας για τα παιδιά καλοκαίρι 2017


Ναυτικός Όμιλος Ξυλοκάστρου - μαθήματα Ιστιοπλοΐας για τα παιδιά καλοκαίρι 2017

Και αυτό το καλοκαίρι ο Ναυτικός Όμιλος Ξυλοκάστρου καλεί όλους τους μικρούς φίλους να "ανοίξουν πανιά".
Με τις ακαδημίες ιστιοπλοΐας 2017 του Ν.Ο.Ξ, δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά μέσα από ένα συναρπαστικό και απαιτητικό περιβάλλον να μάθουν να

Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης

Logo.doeΦωτογραφία του Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.
Φωτογραφία του Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.
Με την καθιερωμένη συναυλία των αριστούχων σπουδαστών του, "'εκλεισε" παρά τις αντιξοότητες, μια ακόμη διδακτική χρονιά, για το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης,.Οι μαθητές και καθηγητές του  Ωδείου  με τη καλοκαιρινη αποχαιρετιστήρια συναυλία τους  χάρισαν στο κοινό ,σε μια όμορφη φεγγαρολουστη βραδιά στο προαύλιο του ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ μαγικές στιγμές,όπως κάθε χρόνο 
Στη συναυλία παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης 
Το  Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, ιδρύθηκε το 2010, με έδρα το Δερβένι  Κορινθίας. Καλλιτεχνικός Διευθυντής από την ίδρυση του ως σήμερα είναι ο Στέλιος  Γκόλγκαρης.!!
Φωτογραφία του Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.
 Στα επίσημα εγκαίνια του Ωδείου τον Οκτώβριο του 2010, σε συναυλία παρουσιάστηκε το έργο Canto General, των Πάμπλο Νερούδα και Μίκη Θεοδωράκη, όπου παραβρέθηκε ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης  τιμώντας με την  παρουσία του το Ωδείο. Το Δ.Ω.Ε., είναι το μοναδικό Δημοτικό Ωδείο από την Πάτρα ως την Αθήνα. Μέχρι σήμερα, στα 7 μόλις έτη λειτουργίας του, έχουν ήδη αποφοιτήσει 2 διπλωματούχοι και 1 πτυχιούχος σπουδαστές, απολύτου μουσικής εξειδίκευσης.

Πρώτη Εμφάνιση για το τμήμα Ξιφασκίας Δερβενίου στους διεθνείς αγώνες Kids Cup Vol.4

Πρώτη Εμφάνιση για το τμήμα Ξιφασκίας Δερβενίου στους διεθνείς αγώνες Kids Cup Vol.4
Την παρθενική του εμφάνιση έκανε το τμήμα Ξιφασκίας Δερβενίου στους διεθνείς αγώνες Kids Cup Vol.4 που έλαβε χώρα στην Παιανία το περασμένο Σαββατοκύριακο με συμμετοχή 13 αθλητών μας σε κατηγορίες -11,-13,-17.