Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

¨ΤΣΟΠΑΝΑΚΟΣ ΗΜΟΥΝΑ".Ζωντανή σύνδεση με το 4ο Λύκειο Κορίνθου, ΗΛΕΚΤΡΑ ΤV

 




Ζωντανή σύνδεση από το 4ο Λύκειο Κορίνθου,στην διαδικτυακή τηλεοπτική πλατφόρμα του ΗΛΕΚΤΡΑ http://www.hlektra.fm/live.html , η μουσική παράσταση ¨ΤΣΟΠΑΝΑΚΟΣ ΗΜΟΥΝΑ". Μια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορινθίων "Η ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ".
 http://www.hlektra.fm/live.html

ΑΣΕΠ: Δέκα διαγωνισμοί για 1.581 θέσεις εντός του διμήνου Μαΐου–Ιουνίου

Σε φάση επεξεργασίας βρίσκονται 10 μεγάλοι διαγωνισμοί για 1.316 μόνιμες θέσεις εργασίας και 265 για εποχικό προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ. Πρόκειται συνολικά για 1.581 θέσεις εργασίας.
Οι παραπάνω διαγωνισμοί αναμένεται να δημοσιευτούν σταδιακά εντός του Μαΐου και του Ιουνίου, μετά και την τελική έγκριση που θα λάβουν από τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ.
Πρόκειται για μαζικές προσλήψεις στο δημόσιο και σε φορείς του δημοσίου και σύμφωνα με τα στοιχεία και τις πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι διαγωνισμοί που θα προκηρυχθούν μέσα στο δίμηνο Μαΐου – Ιουνίου, είναι:

ΚΕΔΕ: Πέντε ερωτήματα προς τον Κ. Πουλάκη


Με πέντε ερωτήματα προς τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Κ. Πουλάκη επανέρχεταιη ΚΕΔΕ, αναφορικά με όσα ανέφερε σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη για τις αλλαγές του Καλλικράτη και τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η ΚΕΔΕ στην ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει γενικόλογες προτάσεις που μέχρι σήμερα δεν αποτελούν επίσημη θέση της κυβέρνησης, όσα παρουσίασε ο κ. Πουλάκης, επιχειρώντας για μία ακόμη φορά να παραπλανήσει την Αυτοδιοίκηση.

«Στα όσα γενικόλογα ανέφερε ο κ. Πουλάκης, η ΚΕΔΕ απαντά με πέντε ξεκάθαρα ερωτήματα» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών να μας απαντήσει με καθαρές κουβέντες

ΚΕΔΕ - CITY CHALLENGE 1ος Μαραθώνιος καινοτομίας για την αυτοδιοίκηση

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον 1ο Μαραθώνιο Ανάπτυξης Εφαρμογών και Υπηρεσιών CITY CHALLENGE - crowdhackathon #smartcity με θέμα την τεχνολογική και επιχειρησιακή καινοτομία στο ευρύτερο πεδίο των έξυπνων πόλεων (smartcities) υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και

Τροφές που Κόβουν την Όρεξη Φυσικά και Ακίνδυνα

dfghsdfgthstrh.jpg

Τροφές που Κόβουν την Όρεξη Φυσικά και Ακίνδυνα

Πολλές φορές ψάχνουμε τρόπους να κόψουμε την πείνα μας και τροφές, κατά προτίμηση υγιεινές, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να

Δημόσιο: Ποιοι υπάλληλοι μένουν εκτός άδειας ασθένειας τέκνων

Με τις διατάξεις του νέου νόμου για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων θεσμοθετείται δικαίωμα άδειας με αποδοχές για τους υπαλλήλους λόγω ασθένειας των ανήλικων τέκνων τους κατόπιν προσκόμισης σχετικής ιατρικής βεβαίωσης.
Όπως διευκρινίζει εγκύκλιος που εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το δικαίωμα αυτό ανέρχεται σε τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες το έτος. Ειδικά για τους υπαλλήλους που είναι πολύτεκνοι ή τρίτεκνοι, το δικαίωμα αυτό ανέρχεται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες το έτος. Για τους υπαλλήλους που είναι μονογονείς, η άδεια αυτή ανέρχεται σε έξι (6) εργάσιμες ημέρες το έτος, πρόκειται δε για άδεια που συναρτάται με την κατ’ αποκλειστικότητα άσκηση της γονικής μέριμνας ανήλικου τέκνου από έναν γονέα (άρθρο 53 του Ν.3528/2007, όπως ισχύει).

ΕΕΤΑΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ (πρόσκληση)

Ανακοίνωση προς τους γονείς εξέδωσε σήμερα η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.). Σε αυτήν αναφέρει ότι:
«…φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” και τους παιδκούς σταθμούς ΕΣΠΑ, όπως είθισται να ονομάζεται το πρόγραμμα για το έτος 2017-2018, αρχίζει νωρίς τον Μάιο, με

8 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου

 Ενσωματωμένη εικόνα 1
Σήμερα η παγκόσμια κοινότητα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου γιορτάζει και τιμά όλους εκείνους, οι οποίοι πιστεύουν και εργάζονται ανιδιοτελώς και ακούραστα στο παγκόσμιο αυτό εθελοντικό κίνημα, που υπηρετεί τις Θεμελιώδεις Αρχές οι οποίες είναι Ανθρωπισμός –Αμεροληψία –Ουδετερότητα –Ανεξαρτησία –Εθελοντισμός –Ενότητα –Παγκοσμιότητα

Μήνυμα για την Ημέρα της Ευρώπης 2017

http://www.rodiaki.gr/articles/2017-05-06/364136/thumb_640.jpg?ut=ed31fa5b687c1a89aaafe6cb2058dff4

67 χρόνια πριν, μόλις 5 χρόνια μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, την 9η Μαΐου 1950, ο Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών Robert Schuman, πρότεινε κάτι που λίγα χρόνια πριν έμοιαζε αδιανόητο: τη θεμελίωση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Άνθρακα και Χάλυβα, και με εξαιρετική διορατικότητα περιέγραψε το μέλλον της Ευρώπης και του κόσμου: «Η παγκόσμια ειρήνη δεν μπορεί να διαφυλαχθεί αν δεν αναληφθούν δημιουργικές προσπάθειες ανάλογες των κινδύνων που την απειλούν. Η συμβολή που μπορεί να έχει μια οργανωμένη και ζωντανή Ευρώπη στον πολιτισμό είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ειρηνικών σχέσεων. [..] Επειδή δεν επιτεύχθηκε η Ευρώπη, είχαμε πόλεμο. Η Ευρώπη δεν θα δημιουργηθεί δια μιας, ούτε σε ένα συνολικό σχέδιο: θα οικοδομηθεί

Τη σφραγίδα Πέτρου Τατούλη φέρουν τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα του Δήμου Άργους – Μυκηνών



http://i2.aftocdn.gr/mediafiles/2014/05/peloponnisos_periferia_aftodioikisi.jpg 
Με ικανοποίηση υποδεχθήκαμε την πολυτελή έκδοση του απολογισμού των τελευταίων έξι ετών του Δημάρχου Άργους - Μυκηνών, σημείο αναφοράς του οποίου είναι τρία κυρίως μεγάλα αναπτυξιακά έργα, τα οποία φέρουν την προσωπική σφραγίδα του Πέτρου Τατούλη, κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες.
Τα έργα αυτά ενταχθήκαν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου,

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής Νικολάου Βούτση με την πρώην Πρόεδρο της Αργεντινής Cristina Fernandez de Kirchner

Εμφάνιση 040A7680.jpg

Τα κοινά ιστορικά βιώματα στους αγώνες για δημοκρατία και προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και λόγω της οικονομικής κρίσης που έπληξε τις δύο χώρες, καθώς και τους δεσμούς φιλίας και συναντίληψης μεταξύ των λαών της Ελλάδας και της Αργεντινής, επιβεβαίωσαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης και η πρώην Πρόεδρος της Αργεντινής κυρία Cristina Fernandez de Kirchner, σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι στο

Oμιλία του Υπουργού Παιδίας Κώστα Γαβρόγλου στη Κόρινθο με θέμα ‘ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ’



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/11/17/746511/main/gavroglou-polytexneio-arxeioy.jpgΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου στο κατάμεστο θέατρο του Δημαρχείου Κορίνθου η εκδήλωση- συζήτηση με θέμα ‘ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ’ με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου, την οποία διοργάνωσε η Θεματική Επιτροπή Παιδείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Πρέπει να επισημανθεί ότι είναι η πρώτη φορά από τη Μεταπολίτευση που Υπουργός Παιδείας επισκέπτεται την Κόρινθο.

Ούτε ο ΟΛΘ ήταν στην φαρέτρα τους, αλλά… μπήκε!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Στις 24 Απριλίου ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η συμφωνία για την πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ), της οποίας η αξία ανέρχεται συνολικά σε 1,1 δις.
Λογικό, αυτονόητο και αναμενόμενο. Όσο και αν προσπάθησε η κυβέρνηση να κρύψει το ΦΕΚ 1472 της 25ης Μαΐου 2016, υπό τον τίτλο «Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ», όπου δημοσιεύθηκε η Απόφαση 33 του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής, δεν τα κατάφερε μέχρι τέλους.
Εκεί αναφερόταν σαφώς η αποκρατικοποίηση του ΟΛΘ, του ΟΛΠ καθώς και των ακόλουθων: Δεκατέσσερα Περιφερειακά Αεροδρόμια, Ελληνικό, Αστέρας Βουλιαγμένης, Αφάντου Ρόδος, ΔΕΣΦΑ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΤΥ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Ηλεκτρονική Δημοκρασία III, IV, V, VI και άλλα μικρά ακίνητα, Μαρίνες, Εγνατία Οδός, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΠΑ, ΕΛΤΑ.
Δηλαδή όλα όσα ορκίζονταν ότι δεν θα ιδιωτικοποιήσουν ποτέ.
Και ιδού τι έλεγαν για τον ΟΛΘ (και τον ΟΛΠ):

ΝΤΡΟΠΗ: Ελεγκτές του μετρό έκαναν καψώνι σε Ευέλπιδες



Μια απίστευτη καταγγελία σε βάρος πρωτοετών της Σχολής Ευελπίδων…, φέρνει στη δημοσιότητα το militaire.
Διαβάστε την καταγγελία, έτσι όπως την περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος:
“Μια ομάδα 7 Ευέλπιδων (πρωτοετείς)..με την επίσημη στολή εξόδου, αποβιβάζονται από το ΜΕΤΡΟ και ετοιμάζονται να εξέλθουν στην πλατεία. Ομάδα 3 ελεγκτών εισιτηρίων τους σταματούν με ύφος χιλίων καρδιναλίων για να τους ελέγξουν. Στο πρόσωπο του επικεφαλής των ελεγκτών, ένα χαμόγελο ικανοποίησης..ο εξευτελισμός του θεσμού του στρατεύματος…

Τέλος στην κολοστομία -«παρά φύση έδρα», βάζει η εξέλιξη της ιατρικής και της τεχνολογίας με δυο νέες τεχνικές!



Αθήνα  8 Μαΐου 2017

                              ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

Εμφάνιση Ο Δρ Θωμάς.pngΤέλος στην κολοστομία -«παρά φύση έδρα», που περιθωριοποιεί πολλούς ασθενείς οι οποίοι χειρουργούνται  για καρκίνο του ορθού, βάζει η  εξέλιξη της ιατρικής και της τεχνολογίας με  δυο νέες τεχνικές!
Η TA.M.I.S ( Διαπρωκτικη Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική) μαζί με την TaTME,( Transanal Total Mesorectal Excision),αποτελούν τα νέα όπλα στην φαρέτρα των χειρουργών για την αντιμετώπιση των καρκίνων του παχεος εντέρου.

Η πολιτική στα πυρά της τρομοκρατίας: ένα βιβλίο επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε


Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Ο κόσμος ζει σήμερα σε μια εποχή ρευστότητας. Η οικονομική κρίση, αλλά και η βαθιά κρίση αξιών έφεραν στο προσκήνιο συγκρούσεις πολιτισμικές με αιχμή του δόρατος τις θρησκευτικές διαφορές. Στο όνομα ενός θεού μισαλλόδοξου η χριστιανική δύση δέχεται τρομοκρατικές επιθέσεις συχνά αιματηρές και πολύνεκρες. Τι όμως ή καλύτερα ποιος εξέθρεψε αυτό το φαινόμενο  και πώς οδηγήθηκε η ανθρωπότητα σε μια τέτοια κατάσταση

Φιέστα “καραμανλικών” στη Θεσσαλονίκη



Η αναμενόμενη παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, σε παρουσίαση βιβλίου στο Βελλίδειο, έχει από ότι φαίνεται ιδιαίτερη σημασία για τα “καραμανλικά” στελέχη της παράταξης, που προσπαθούν να κινητοποιήσουν όσους περισσότερους μπορούν. Μάλιστα στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί ήδη sms, που καλεί σε μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση “ Τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 7:00 στο Βελλίδειο με τον Κώστα Καραμανλή, στην παρουσίαση βιβλίου για την ελληνική οικονομία”.

Νίκη Κεραμεως απο την Κόρινθο "Η ΝΔ θα δώσει προτεραιότητα στην παιδεία" -βίντεο-φωτό

Χθες Κυριακή 7 Μαΐου επισκέφθηκε την Κορινθία, η τομεάρχης Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής επικρατείας Νίκη Κεραμέως, και μίλησε στο Επιμελητήριο Κορίνθου. Για τις θέσεις της ΝΔ για την παιδεία
Απαντησε για τη θέση του κόμματος για τις εμφύλες ταυτότητες, την αξιολόγηση και τις περικοπές.
 πηγή-korinthostv.gr                                                             
                                                 
                                                   













Aπεβίωσε ο καθηγητής Αδαμάντιος Πεπελάσης

 http://static.in.gr/webstatic/23AE08F6ACEBDCEBB4D627B6663B4B73.jpg
Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο καθηγητής Αδαμάντιος Πεπελάσης. Είχε γεννηθεί στη Γαστούνη το 1922. Ήταν οικονομολόγος και πανεπιστημιακός.
Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ), στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Λονδίνο (London School of Εconomics) και στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, του οποίου αναγορεύτηκε και διδάκτορας.

Λευκαδίτες στην υπηρεσία της Βουλής των Ελλήνων

Εμφάνιση Lear 1863.jpg


Αθήνα, 8 Μαΐου 2017
Εμφάνιση Σπυρίδων Βαλαωρίτης.jpg 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τιμητικό αφιέρωμα για τους Λευκαδίτες, που πρωταγωνίστησαν στη λειτουργία της Βουλής των Ελλήνων, διοργανώνεται σήμερα στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βουλής, Λεωφ. Αμαλίας 22-24.
Το τιμητικό αφιέρωμα διοργανώνουν η Βιβλιοθήκη της Βουλής και η Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών, το μοναδικό επιστημονικό σωματείο της Λευκάδας το οποίο κατά τα 47 χρόνια λειτουργίας του (1970-2017) έχει οργανώσει 26 συνέδρια και συμπόσια και 26 ημερίδες και του οποίου το πλούσιο εκδοτικό έργο αριθμεί 71 βιβλία.

Στο σφυρί το σπίτι-ανάκτορο της οικογένειας Πίτσος: Πόσο πωλείται. Τιμή σοκ

Φωτογραφία για Στο σφυρί το σπίτι-ανάκτορο της οικογένειας Πίτσος: Πόσο πωλείται. Τιμή σοκ
Πόσο πωλείται το σπίτι της οικογένειας Πίτσος στην Αργολίδα; Στην ιστορική οικογένεια Πίτσος, η οποία από το 1865 έχει συνδέσει το όνομά της με τις περίφημες ηλεκτρικές συσκευές Pitsos, ανήκει ένα από τα ακριβότερα ακίνητα της Ελλάδας, το οποίο βγαίνει στο σφυρί από τον παγκοσμίου φήμης οίκο δημοπρασιών Sotheby’s.

Το πανέμορφο σπίτι με θέα προς τον Σαρωνικό βρίσκεται στην περιοχή Κουνούπι της Αργολίδας, όπως αναφέρει το epixirimatias.gr.

Απίστευτη πρόβλεψη καιρού από Καλλιάνο: Μάιος στον κλίβανο – Πότε φτάνει 38°C ο υδράργυρος

Τα προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για πρόωρη θερμή εισβολή η οποία θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου και θα «εκτοξεύσει» τον υδράργυρο στους 36-37 και πιθανότατα σε τοπικό επίπεδο ακόμη και στους 38°C όπως γράφει στην ιστοσελίδα του ο Γιάννης Καλλιάνος.

Το βασικό αίτιο για την εξέλιξη αυτή στον καιρό θα είναι οι θερμές αέριες μάζες οι οποίες προερχόμενες από την Βόρεια Αφρική, θα μας επισκεφτούν και

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ Γ΄Κορινθίας ( Αποτελέσματα)

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18341669_1689964841297442_4027139506154609299_n.jpg?oh=a7a27f0057da35b54d974cd7c7c4f4de&oe=5986A219

 Σε αγώνες κατάταξης που εγιναν το Σαβατοκύριακο στην Γ κατηγορία Κορινθίας
Ο Ποσειδων Κυρά Βρύσης ( πρωταθλητής της Γ1 Κορίνθίας)  νίκησε με  4 - 0, στο γήπεδο του Ζευγολατιού τον πρωταθλήτη της Γ2  κατηγορίας Κορινθίας ΑΟ Λυκοποριάς. 
 Στον Άσσο
ο Αστέρας Κορίνθου  επικράτησε με 4 - 2  επί  των Ταρσινών 97 .

 Στο Κιάτο ο Πανευρωστινιακός επικράτησε με 1 - 0 επί του ΑΠΣ Αγιάννη
Υπενθυμίζουμε ότι  πρωταθλητριες ομάδες ΑΟ Λυκοπριάς , Ποσειδων Κ. Βρύσης και οι δευτεςραθλητές  Αστέρας Κορίνθου  και  Ταρσινά '97 έχουν κερδίσει την άνοδό στη Β΄κατηγορία Κορινθίας. Σέ άνοδο ελπίζει και η ομάδα του Πανευρωστινιακου , που κανει υ
πομονή μεχρι τη νέα περίοδο, ...


Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1) ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡΥΣΗΣ
2) ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
3) ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΊΝΘΟΥ
4) ΤΑΡΣΙΝΑ ΄97
5) ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
6) ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA BAND FESTIVAL

 Φωτογραφία του Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.
Στο Ναύπλιο παρευρέθη το Σάββατο 6 Μαίου η Young Band της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου.
Συμμετείχε στο 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL, που πραγματοποιήθηκε αργα τις απογευματινές ώρες στην αργολική πρωτεύουσα.
H ARTIVA υπο την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ διοργάνωσε το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA BAND FESTIVAL.

Φωτογραφία του Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου.
Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει παρελάσεις και συναυλίες από τις φιλαρμονικές μπάντες και μουσικά σύνολα:

ΔΕΡΒΕΝΙ: Μαΐστρος, μας πήρε και μας ... σήκωσε!

Φωτογραφία του Bill Kanellopoulos.
 Δεν είναι Χαβάη δεν είναι το ακρωτήριο Horn (Παταγονία – νότια Αργεντινή) ΑΛΛΑ είναι η θάλασσα του Δερβενίου του νομού Κορινθίας Κυριακή 7/5/2017 …. ΜΑΙΣΤΡΟΣ ΑΝΕΜΟΣ (ΒΟΡΕΙΟ - ΔΥΤΙΚΟΣ)
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!


Φωτογραφία του Bill Kanellopoulos.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΒΑΣ. Ν. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει το 44ο πρωτάθλημα στην ιστορία του, 19ο στα τελευταία 21 χρόνια και 7ο συνεχόμενο. - Η φιέστα στο Καραϊσκάκη (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)


http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20170508/low/pegasus_LARGE_t_1301_107628638.JPG

Το 44ο πρωτάθλημα στην iστορία του συλλόγου και 7ο σερί "σήκωσαν" οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα στη φιέστα που έγινε στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους που γέμισαν τις εξέδρες, οι "ερυθρόλευκοι", ο προπονητής Τάκης Λεμονής με τους συνεργάτες του και ο ηγέτης της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης, παρέλαβαν το τρόπαιο του πρωταθλητή για την περίοδο 2016-17 από τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο.

 

Σε μια όμορφη γιορτή στο «Γ. Καραϊσκάκης» η οικογένεια του Ολυμπιακού γιόρτασε ένα ακόμα πρωτάθλημα της ομάδας, το 44ο στην ιστορία της, 19ο στα τελευταία 21 χρόνια και 7ο συνεχόμενο.
Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη φιέστα
"Η Ελλάδα γιορτάζει για τον Θρύλο της. Ο Πειραιάς γιορτάζει για το καμάρι του, που έφτασε τα 44 πρωταθλήματα όταν όλες οι άλλες ομάδες μαζί μετρούν 37! Οι Έλληνες γιορτάζουν το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού. Ένα ρεκόρ μυθικό, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει και άλλοι δεν μπορούν ούτε καν να ονειρευτούν. Με τα έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός ονομάστηκε ΘΡΥΛΟΣ, στη συνέχεια πήρε 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, ρεκόρ που έμοιαζε ότι θα μείνει ακατάρριπτο στους αιώνες...