Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Ο Τσικλητήρας 1 - 0 τον Αιολικό

Μεγάλη νίκη ο Τσικλητήρας, 1-0 τον ΑιολικόΜεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Γ' εθνική πέτυχε πριν λίγο ο Τσικλητήρας. Η ομάδα της Πύλου νίκησε με 1-0 τον Αιολικό χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος στο 79'. Μετά την νίκη στο σημερινό ματς της Πύλου η Μεσσηνιακή ομάδα είναι πλέον 8 βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση που οδηγει σε υποβιβασμό, έχοντας ένας ματς περισσότερο από Ζευγολατιό και Δόξα Μεγαλόπολης (που ισοβαθμούν στην τελευταία θέση) οι οποίοι θα παίξουν αύριο. Στα τελευταία λεπτά του σημερινού αγώνα αποβλήθηκε ο Γραμματικόπουλος του Τσικλητήρα

Ο Πέλοπας Κιάτου κέρδισε μέσα στην Κόρινθο, έχει σχεδόν αγκαλιάσει τον τίτλο


Ο Πέλοπας Κιάτου , εδώ και λίγη ώρα, βρίσκεται με το ένα πόδι στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η "ερυθρόλευκη" ομάδα του Τάσου Πέρα ήταν η μεγάλη κερδισμένη της πρωτελευταίας (29ης) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας. Ο Πέλοπας αγκάλιασε τον τίτλο καθώς στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής επικράτησε μέσα στο κατάμεστο γήπεδο γήπεδο του Συνοικισμού, 1 - 0 επί του ΠΑΣ Κόρινθος, στερώντας της το... όνειρο. 

Ο Πέλοπας πατούσε πιο καλά, στο γήπεδο και επικράτησε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μάκη Μυργιώτη στο 53΄, όταν στο 51΄ , σε μια εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, ο Τουμπαρίδης ανέτρεψε τον Παπαβασιλείου και ο διαιτητής Νεοφυτιάδης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. 
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Πέλοπας παρά λίγο να σημείωνε και το 2- 0 όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πετρόπουλος δεν σημάδευε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Αθανασόπουλου...


Ο Πέλοπας κέρδισε, έχει σχεδόν αγκαλιάσει τον τίτλο , ακολουθεί το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του, κόντρα στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου , ενώ ο ΠΑΣ Κόρινθος , την τελευταία αγωνιστική δοκιμάζεται , στο Βέλο, κόντρα στη τοπική Ελλάδα. 

Την ίδια στιγμή ο έτερος των διεκδικητών , ΑΣ Κόρινθος 2006, σάρωσε εκτός έδρας με 6 - 2 τον Ισθμιακό,, ενώ τελειώνει  τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα , εντός έδρας με αντίπαλο τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.
Καταιγιστικός για ένα ακόμα Σάββατο ήταν στο Δερβένι, ο Αστέρας. Μετά το 8 - 0 επί του Ισθμιακού, σήμερα σάρωσε 6 - 2 με τέρματα των Μαγγίνα Κουτρούλη, Μερκούρη (2) και Βυζά (2) τον υποβιβασμένο Ατρόμητο Χιλιομοδίου, που στην αρχή ισοφάρισε 2 φορές το σκορ.
Την ίδια ώρα η Ελλάδα Βέλου έμενε στο 1 - 1 με τον καταδικασμένο με υποβιβασμό Ολυμπιακό Λουτρακίου. όπως και ο Πανσολυγειακός στο Σοφικό με τον Παννεμεατικό. Νίκες παραμονής  σημείωσαν  ο Τενεάτης Αθικίων με 1 - 0 επί του Πανκαμαριακού και η Θύελλα Πετρίου με σκορ 3 - 1 επί του Ηρακλή Λεχαίου. 
Αντίθετα ο  Ολυμπιακός Άσσου έμεινε ισόπαλος 3 - 3 στο Ξυλόκαστρο με τον  τοπικό Ηρακλή.

29η Αγωνιστική 
ΠΑΣ Κόρινθος - Πέλοπας Κιάτου 0 - 1 
Θύελλα Πετρίου - Ηρακλής Λεχαίου 3 - 1 
Ελλάς Βέλου - ΣΦΛ Ολυμπιακός 1 - 1 
Τενεάτης Αθικίων - Πανκαμαριακός 1 - 0 
Ηρακλής Ξυλοκάστρου - Ολυμπιακός Άσσου 3 - 3 
Ισθμιακός - Κόρινθος '06 2 - 6 
Πανσολυγειακός - Παννεμεατικός 1 - 1 
Αστέρας Δερβενίου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 6 - 2 

Η Βαθμολογία
(Σε 29 αγώνες)
1
Πέλοπας Κιάτου
82 - 17
74
2
Κόρινθος '06
72 - 13
73
3
ΠΑΣ Κόρινθος
71 - 19
69
4
Πανκαμαριακός
49 - 32
51
5
Ελλάς Βέλου
49 - 46
45
6
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
39 - 39
41
7
Αστέρας Δερβενίου
54 - 42
40
8
Ισθμιακός
41 - 58
36
9
Ηρακλής Λεχαίου
43 - 52
35
10
Πανσολυγειακός
29 - 54
33
11
Πανμεμεατικός
29 - 49
32
12
Θύελλα Πετρίου
29 - 37
30
13
Τενεάτης Άθικίων
25 - 44
30
14
Ολυμπιακός Άσσου
43 - 56
28
15
ΣΦΛ Ολυμπιακός
21 - 51
21
16
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
20 - 88
12


 Η τελευταία (30η) Αγωνιστκή
6/5/17, 16:00
Ελλάς Βέλου - ΠΑΣ Κόρινθος 
Παννεμεατικός - Τενεάτης Αθικίων 
Πέλοπας Κιάτου - Ηρακλής Ξυλοκάστρου 
Ηρακλής Λεχαίου - Ισθμιακός 
ΣΦΛ Ολυμπιακός - Πανσολυγειακός 
Πανκαμαριακός -  Αστέρας Δερβενίου 
Ολυμπιακός Άσσου -  Θύελλα Πετρίου 
Κόρινθος '06 -  Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Βρέθηκε νεκρή στην Αμφιλοχία η 36χρονη Μαρίας Ιατρού από το Λουτράκι που αγνοούνταν από το Πάσχα

iatrou maria
Τραγικός επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της 36χρονης Μαρίας Ιατρού που είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, όταν και έφυγε από το Λουτράκι όπου έμενε με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
Όπως μετέδωσε το e-

27η αγωνιστική στη Γ' Εθνική. Το Ζευγολατιό υποδέχεται την Ερμιονίδα


Τον 9ο της βαθμολογία Αιολικό υποδέχεται σήμερα Σάββατο στις 5 μ.μ. ο Τσικλητήρας Πύλου, στο ματς με το οποίο ανοίγει η "αυλαία" της 27ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής. Η Μεσσηνιακή ομάδα θέλει τη νίκη για να βρεθεί στο +8 από την τελευταία θέση και να μεγαλώσει την πίεση σε Δόξα Μεγαλόπολης και Ζευγολατιό, που αγωνίζονται την Κυριακή εντός έδρας με Χαλκίδα και Ένωση Ερμιονίδας , αντίστοιχα.
Η ήδη πρωταθλήτρια του ομίλου Παναχαΐκή αγωνίζεται , αυριο, στη Θήβα κόντρα στην τοπική ομαδα, ενώ στο Ταύρο ο Φωστήρας αντιμετωπίζει την Βάρδα. Εκτός έδρας ο Πανακαδικός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ στην Κ. Αχαΐα μάχεται με τον Παναργειακό. Τελος ρεπό έχει ο ΑΟ Λουτρακίου.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής


Τσικλητήρας Πύλου - Αιολικός
Αστέρας Αμαλιάδας - Παναρκαδικός
Αχαϊκή - Παναργειακός
Ζευγολατιό - Ερμιονίδα
Θήβα - Παναχαϊκή
Δόξα Μεγαλόπολης - Χαλκίδα
Φωστήρας - Βάρδα
Ρεπό: Λουτράκι
* Ολα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 5 μ.μ, με εξαίρεση το Τσικλητήρας - Αιολικός που γίνεται σήμερα στις 5 μ.μ.



ΖΩΝΤΑΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ - ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ


Η ποδοσφαιρική Κορινθία , ζει στο πάλμό του μεγάλου σαββατιάτικού ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στον ΠΑΣ Κόρινθο και στον Πέλοπα Κιάτου, στο Συνοικισμό.
Στις 4:00 το απόγευμα σε απευθείας σύνδεση από το γήπεδο του Συνοικισμού, από τον ΗΛΕΚΤΡΑ 98.8 www.hlektra.fm , μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του ΗΛΕΚΤΡΑ TV http://www.hlektra.fm/live.html 
και από το greekradio web channel
Μείνετε συντονισμένοι στους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και παρακολουθήστε το  ντέρμπι που θα κρίνει πολλά. Είναι μάλλον το ματς που βγάζει πρωταθλητή.


Ενα ντέρμπι, μία ανοδος ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ



Πρωτελευταία (29η) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, ,σήμερα Σάββατο (29/4/17) στις 4:00 το απόγευμα και η αγωνία των φιλάθλων. στο κατακόρυφο. 
Μία αγωνιστική που ίσως βγάλει πρωταθλητή ή η αγωνία πάρει παράταση για μια αγωνιστική ακόμη ( την τελευταία) και ο τίτλος κριθεί τότε. 
Τρεις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο και ταυτόχρονα την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία ο Πέλοπας Κιάτου (71 Β.), ο ΑΣ Κόρινθος 2006 (70 Β.) και ο ΠΑΣ Κόρινθός (69).
Η ποδοσφαιρική Κορινθία , ζει στο πάλμό του μεγάλου σαββατιάτικού ντέρμπι κορυφής, άνάμεσα στον ΠΑΣ Κόρινθο και στον Πέλοπα Κιάτου, στο Συνοικισμό.
Το ντέρμπι θα κρίνει πολλά. Είναι μάλλον το ματς που βγάζει πρωταθλητή. Αν ο Πέλοπας κερδίσει έχει σχεδόν αγκαλιάσει τον τίτλο αφού ακολουθεί το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του, κόντρα στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Αν όχι τότε οι συμπολίτισσες (ΠΑΣ και ΄06) ξαναμπαίνουν αμφότερες στο κόλπο και η τελευταία αγωνιστική θα κρίνει απόλυτα το ποιος θα κατακτήσει την πρωτιά και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.. Στο φινάλε του πρωταθλήματος η Κορινθος ΄06 αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ, τον υποβισμένο Ατρόμητο Χιλιομοδίου. ενώ ο ΠΑΣ Κόρινθος δοκιμάζεται , στο Βέλο, κόντρα στη  τοπική Ελλάδα.
Την ίδια στιγμή ο έταιρος των διεκδικητών , ΑΣ Κόρινθος 2006, αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ισσθμιακό, ενω ΄Ελλαδα Βέλου υπδέχεται τον καταδικασμένο με υποβιβασμό Ολυμπιακό Λουτρακίου.
Στο Δερβένι ο Αστέρας Δερβενίου αντιμετωπίζει τον καταδικασμένο με υποβιβασμό Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ ο Πανσολυγειακός στο Σοφικό υποδέχεται τον Παννεμεατικό. 
Νίκες για να αποφύγουν τυχόν υποβιβασμό θα προσπαθήσουν να πετύχουν ο Τενεάτης Αθικίων επί του Πανκαμαριακού, η Θύελλα Πετρίου επί του Ηρακλή Λεχαίου και ο Ολυμπιακός Άσσου στο Ξυλόκαστρο επί του τοπικού Ηρακλή.

29η Αγωνιστική
ΠΑΣ Κόρινθος - Πέλοπας Κιάτου
Θύελλα Πετρίου - Ηρακλής Λεχαίου
Ελλάς Βέλου - ΣΦΛ Ολυμπιακός
 Τενεάτης Αθικίων - Πανκαμαριακός
Ηρακλής Ξυλοκάστρου -  Ολυμπιακός Άσσου
Ισθμιακός - Κόρινθος '06
Πανσολυγειακός - Παννεμεατικός
Αστέρας Δερβενίου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου

NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Αλαζονεία, ψέματα και φόροι δίχως τέλος από τον Αλέξη Τσίπρα.

  1. Αλαζονεία, ψέματα και φόροι δίχως τέλος από τον Αλέξη Τσίπρα.
  2. Ο Ευτελισμός του Κοινοβουλίου σε μια εικόνα.