Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Μνημόνιο Συνεργασίας των Κοινοβουλίων Ελλάδας και Σερβίας υπέγραψαν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και η Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Σερβίας


final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack
Αθήνα, 10 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το άριστο επίπεδο στις σχέσεις Ελλάδας-Σερβίας και τη βούληση περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας των Κοινοβουλίων των δύο χωρών επαναβεβαίωσαν κατά τη συνάντησή τους σήμερα, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης και η Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Maja Gojkovic. Κατά τη συνάντηση υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των Προέδρων των δύο Κοινοβουλίων, στο πλαίσιο του οποίου προβλέπεται η σύσταση κοινής διακοινοβουλευτικής Επιτροπής. Η Πρόεδρος της Σερβικής Εθνοσυνέλευσης πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας

O Γιώργος Στασινός επανεκλέχθηκε Πρόεδρος του ΤΕΕ

Εμφάνιση foto_stasinos.JPG 
Με επανεκλογή του Γιώργου Στασινού στη θέση του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, έκλεισαν οι εργασίες της πρώτης ημέρας της ειδικής εκλογικής συνεδρίασης της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, της λεγόμενης «Βουλής των μηχανικών». Είχε προηγηθεί η εκλογή των δεκαπέντε μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ για το επόμενο διάστημα, μεταξύ των οποίων τα μέλη της Αντιπροσωπείας επιλέγουν τον νέο πρόεδρο. Υποψηφιότητα κατέθεσε ο νυν πρόεδρος Γιώργος Στασινός, προερχόμενος από την παράταξη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών, και ο Πολυχρόνης Ακριτίδης, πρώην γενικός γραμματέας της ΔΕ/ΤΕΕ, προερχόμενος από την παράταξη «Ανασυγκρότηση Μηχανικών – ΤΕΕ από την Αρχή». Ο Γιώργος Στασινός εκλέχθηκε Πρόεδρος με την πρώτη ψηφοφορία, με ποσοστό άνω του 66% των ψήφων. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ με 109 ψήφους έλαβε την προτίμηση της απόλυτης πλειοψηφίας των μελών της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και ο  ανθυποψήφιος Πολυχρόνης Ακριτίδης έλαβε 48 ψήφους, επί συνόλου 165 μελών της Αντιπροσωπείας που συμμετείχαν στη ψηφοφορία. Η διαδικασία συνεχίζεται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για την εκλογή των άλλων θέσεων του Προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΙ Η ομάδα της Δράμας νίκησε τους Γάλλους και κατέκτησε την 9η θέση στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»



 Ενσωματωμένη εικόνα 1
 Εμφάνιση Prosotsani- pari.jpg
Σημειολογικού και ιστορικού χαρακτήρα νίκη σημείωσε το πρωί της 3ης ημέρας του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» ο ΑΟ Προσοτσάνης επί της Παρί Σεν Ζερμέν στον όμιλο κατάταξης 9-12.
Η ομάδα παμπαίδων της ομώνυμης κωμόπολης των 4.000 κατοίκων επικράτησε 27-21 της Γαλλικής ομάδας που εδρεύει στο Παρίσι που μόνο στο κέντρο του ζουν 2.229.000 άνθρωποι!
Αυτή η νίκη που θα μείνει χαραγμένη για την Προσοτσάνη, στην παρθενική της συμμετοχή στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και εκτός των άλλων της εξασφαλίζει την 9η θέση στη διοργάνωση.

Την ίδρυση παραρτήματος της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών στη Καλαμάτα ζητά με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης



Την ίδρυση παραρτήματος της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών στη Καλαμάτα, μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, ζήτησε με επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
Ο κ. Τατούλης , αφού επισημαίνει την αδυναμία επαγγελματικής εκπαίδευσης των υποψηφίων ή κατ’ επάγγελμα κρεοπωλών στο αντικείμενο της σφαγής και επεξεργασίας του κρέατος και των προϊόντων του, τονίζει ότι όσοι μέχρι σήμερα επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος έπρεπε να μετακινηθούν στην Αθήνα, γεγονός το οποίο συνεπάγεται κόστος και κόπωση λόγω των απαιτούμενων μετακινήσεων.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δηλώνει τέλος ότι υπάρχει ήδη αυξημένο ενδιαφέρον για τη φοίτηση στη Σχολή αυτή και ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω του ΚΕΚ της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας διαθέτει τον κατάλληλο χώρο που πληροί τις προδιαγραφές για τις ανάγκες λειτουργίας της σχολής

Νιφάδες προπαγάνδας

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Δεν πρόκειται πλέον για απλή προπαγάνδα. Πρόκειται για αντικατάσταση της διακυβέρνησης με την προπαγάνδα.
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες μάλιστα αυτό αποτελεί σχεδόν καθημερινή πρακτική. Ενδεικτικά αναφέρομαι σε μερικές «νιφάδες χιονιού», όπως αποκαλούνται οι μεθοδευμένες κινήσεις προπαγάνδας:
-Εν αναμονή του τέταρτου μνημονίου, στήνονται άρον-άρον δύο εξεταστικές (μία για τα εξοπλιστικά και μία για την υγεία) – με τον κ. Τσίπρα να ομολογεί στη Βουλή σχετικά με την πρώτη ότι υπάρχει το ζήτημα της παραγραφής, αλλά το κάνει για να λάμψει η αλήθεια και

Το διαρκές ΟΧΙ του αρχηγού του Κράτους στους Γερμανούς

pavlopoulos-oxi-stainmager.jpg

Κάποιοι ανθέλληνες «απογοητεύονται» από τη δυναμική αντίσταση του Προκόπη Παυλόπουλου σε οτιδήποτε πληγώνει οικονομικά και ηθικά την πατρίδα μας.


Κάποιοι ήθελαν τον Προκόπη Παυλόπουλο κατά το σύνηθες της «θέσης» έναν Πρόεδρο τυπικών καθηκόντων. Να ακολουθεί το Μνημονιακό καθεστώς της υποταγής και να ευλογεί οτιδήποτε κινείται γύρω από τη σφαίρα της Γερμανικής επιρροής.
Η απογοήτευση αυτή εκφράζεται κυρίως διά της πρωτοφανούς επίθεσης στο πρόσωπό του, μεγάλης μερίδας κατευθυνόμενου πολιτικού και δημοσιογραφικού συστήματος,
Είναι πράγματι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη διαλυμένη Ελλάδα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκφράζει πατριωτικό λόγο και το εγχώριο σύστημα διαπλοκής και οι γνωστοί δολοφόνοι χαρακτήρων να επιτίθεται κατά αυτού (του αρχηγού Κράτους) που αντιστέκεται δημόσια στο νεοφιλελευθερισμό και την αγριότητα των δανειστών.

Η ακολουθία του Νυμφίου Απευθείας Μετάδοση Ι.Ν.Αγ.Γρηγορίου Παλαμά Θεσ/νίκης


Αίγιο: Έκρυψε σε υποσταθμό της ΔΕΗ εκατοντάδες κροτίδες!

Αίγιο: Έκρυψε σε υποσταθμό της ΔΕΗ εκατοντάδες κροτίδες!
Μέσα σε υποσταθμό της ΔΕΗ είχε κρύψει εκατοντάδες κροτίδες ένας 51χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγίου. 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια ελέγχων εντοπίστηκαν κρυμμένα μέσα σε υποσταθμό της ΔΕΗ, που βρίσκεται κοντά σε περίπτερο που διατηρεί ο 51χρονος, δύο κουτιά που περιείχαν 874 κροτίδες. 
Επίσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγίου συνέλαβαν και ένα 37χρονο, διότι βρέθηκαν μέσα στο κατάστημά του 17 βεγγαλικά, τρία πυροτεχνήματα, 24 παιδικά αθύρματα και επτά φυτίλια. 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ





Το  πρωτάθλημα  της  Γ΄ κατηγορίας  Κορινθίας  για την περίοδο 2016 – 2017 ανήκει στο παρελθόν. 
Μετά  την Γ2΄ κατηγορία , χθες  «έσβησαν  τα φώτα της ράμπας» και στον Γ1 όμιλο. Δεν απομένει  ο αγώνας μπαράζ  , στη Γ2 κατηγορία ανάμεσα στα  Ταρσινά ΄97 και στον Πανευρωστινιακό, για το ποια ομάδα  θα  ακολουθήσει  την πρωταθλήτρια Λυκοποριά  στη Β  κατηγορία Κορινθίας. 


Από τη Γ1 κατηγορία  την άνοδό τους στην παραπάνω κατηγορία  κέρδισαν ο πρωταθλητής Ποσειδών Κ. Βρύσης και ο Αστέρας Κορίνθου.

Η ομάδα της Κυράς Βρύσης στο Α΄ όμιλο κέρδισε τον τίτλο  καθώς σε 20 αγώνες συγκέντρωσε 50 βαθμούς  ( 16 νίκες ,2 ισοπαλίες  (ΑΠΣ Αγιάννης και Αστέρα Κορίνθου) εκτός , ενώ ηττήθηκε 2 φορές ( από Εθνικό Ξυλοκερίζης εκτός και από Αστέρα Κορίνθου εντός έδρας). Τέρματα 63 – 16.  Είχε την καλύτερη επίθεση του ομίλου αλλά και της κατηγορίας και καλή άμυνα που συγκαταλέγεται στις καλύτερες  άμυνες της κατηγορίας.

Στη δεύτερη θέση , στους -3 βαθμούς διαφορά ( 47 β.) τερμάτισε ο Αστέρας Κορίνθου ( 15 νίκες, 2 ισοπαλίες, εντός (με   ΑΟ Μαψού και Ποσειδώνα Κ. Βρύσης) και ηττηθεί τρεις φορές     ( εντός από Εθνικό  Ξυλοκερίζης και εκτός έδρας από τον Αγιάννη και τον Εθνικό  Ξυλοκερίζης.}. Τέρματα 52 -16. Είχε την 2 καλύτερη επίθεση του ομίλου αλλά και της κατηγορίας και καλή άμυνα που συγκαταλέγεται στις καλύτερες  άμυνες της κατηγορίας.

Στη Γ1 κατηγορία δυναμική παρουσία είχαν ο ΑΠΣ Αγιάννης ( 39 β.), ο Εθνικός Ξυλοκέριζας (38 β.) και ο Αίας Κορίνθου (32 β.), ενώ συμμετείχαν και οι ΑΟ Μαψού (29 β.), ΑΣ Λουτρακίου (23 β.), Απέσσας Χαλκίου (21 β.), Αετός Αγγελοκάστρου (16 β.), Σοφικό ΄05 (8 β.) και ΑΟ Σολομού (4 β.). Ποινές στη Γ1 κατηγορία είχαν οι ομάδες  ΑΟ Σολομού: -4, Εθνικός Ξυλοκερίζης: -3 και Απέσσας -2.


Στη Γ2 κατηγορία όπως αναφέραμε στον πρόλογό μας  πρωταθλήτρια αναδείχτηκε ο ΑΟ Λυκοποριάς. Απομένει  μόνο ο αγώνας μπαράζ  ανάμεσα στα  Ταρσινά ΄97 και στον Πανευρωστινιακό, για το ποια ομάδα  θα  ακολουθήσει  τους «Φυτωριούχους» πρωταθλητές στη Β  κατηγορία Κορινθίας.

Το πρωτάθλημα της Γ2 κατηγορίας ήταν συναρπαστικό σε όλη την εξέλιξη του από την αρχή έως το τέλος (18 αγωνιστική) του . Οι διεκδικητές  αρκετοί , με εναλλασσόμενες διαδρομές, όπου ακριβώς κατόρθωσε την τελευταία στιγμή  ο ΑΟ Λυκοποριάς να κόψει το νήμα πρώτος.

Οι «φυτωριούχοι»  της Λυκοποριάς τερμάτισαν επικεφαλείς καθώς σε 18 αγώνες συγκέντρωσαν 42 βαθμούς  ( 13 νίκες ,3 ισοπαλίες  ( με Αετό Κρυονερίου εκτός και εντός  με Αναγέννηση Κιάτου και Αετό Κρυονερίου) , ενώ ηττήθηκαν 2 φορές εντός έδρας ( από ΑΟ Ασπροκάμπου και από Ταρσινά '97). Τέρματα 51 – 21.   
Ακριβώς ένα βαθμό πίσω από την ΑΟΛ ισόβαθμοι σε όλα τερμάτισαν τα Ταρσινά 97΄ και ο Πανευρωστινιακός στους 41 βαθμούς ( 13νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.}. Τέρματα 46 -16. 
Η ομάδα των Ταρσινών είχε 2 ισοπαλίες ( εντός με ΑΟ Λεχαίου και με Αναγέννηση Κιάτου, εκτός έδρας) ενώ ηττήθηκε τρεις φορές από (Πανευρωστινιακό εκτός, Λυκοποριά εντός και Αετό Κρυονερίου , εκτός έδρας).  Ο Πανευρωστινιακός είχε 2 ισοπαλίες εκτός με (Παμφενεατικό και Αετό Κρυονερίου), ενώ ηττήθηκε τρεις φορές από (Ταρσινά '97 εκτός και 2 φορές από τη Λυκοποριά , τόσο εντός, όσο και εντός έδρας). Τώρα οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Β΄ κατηγορία   σε αγώνα μπαράζ που θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο.

 Στη Γ2 κατηγορία δυναμική παρουσία είχαν στο πρωτάθλημα ο Αετός Κρυονερίου (36 β) και ο ΑΟ Ασπροκάμπου (30 β.),  , ενώ συμμετείχαν και οι.   ΑΟ Λεχαίου (22 β.), Παμφενεατικός (16 β.),  Αναγέννηση Κιάτου (13 β.), ΑΟ Λαύκας (7 β.) και Νέοι Στιμάγκας (2 β.).   Οι  Νέοι   Στιμάγκας είχαν ποινή – 5 βαθμών.        


Οι καλύτερες επιθέσεις:

Ποσειδών  Κ. Βρύσης 63

Αστέρας Κορίνθου 52

ΑΟ Λυκοποριάς 51

Ταρσινά ΄97 46

Πανευρωστινιακός 46

Αγιάννης 46

Εθνικός Ξυλοκέριζας 44

ΑΟ Ασπροκάμπου 39

Αίας Κορίνθου 39

Μαψός 34



Οι καλύτερες άμυνες

Αετός Κρυονερίου 14

Πανευρωστινιακός 16

Ταρσινα ΄97  16

Ποσειδών Κ. Βρύσης 16

Αστέρας Κορίνθου 16

Εθνικός Ξυλοκέριζας 18

Αγιάννης 20

Λυκοποριά 21

Αίας Κορίνθου 26

Αγωνία 6 ομάδων στην Α΄ Κορινθίας για τίτλο και παραμονή

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9166jeVih8Qf5avd7dU3GD987nVUcI0Wa5gY-0_7jQ6ejDvllPid6k8eYeu8yQUPiOfYmprMQBssjRcYTHP5R4o04_rDFBvRwPAFh7SA7_65U4xTQDzxyVXV_N7Z_BwHukRpuNN41d1q9/s1600/eva098_panargeiakos_pannaypliakos3_small_0.jpg
Αγωνία δεν υπάρχει μόνον  στην κορυφή της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, όπου
3 "στροφές" πριν από την λήξη του τοπικού πρωταθλήματος , τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα ως προς τον τίτλο του πρωταθλητή .Τον τίτλο διεκδικούν ο τρεις ομάδες που απέχουν  μεταξύ τους  1 με 2 βαθμούς . Ο πρωτοπόρος Πέλοπας Κιάτου (68 β.), η Κόρινθος 2006 (67 β.) και ο ΠΑΣ  Κόρινθος (66 β). και οι οποίοι θα δώσουν σκληρή μάχη  μέχρι τέλους για να τον κατακτήσουν.
Σε αγωνία βρίσκονται ακόμα και άλλες τρεις ομάδες της κατηγορίας που βρίσκονται σε χαμηλή τροχιά ισόβαθμες πανω από τη ζώνη υποβιβασμού και η τύχη της μίας εξ αυτών θα εξαρτηθεί η παραμονή της στην Α΄Κορινθίας ή  θα ακολουθήσει στη Β' Κορινθίας τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου και τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, από την παραμονή ή μη του ΑΟ Ζευγολατιού στη Γ΄Εθνική κατηγορία.  Οι τρεις αυτές ομάδες ειναι  ο Ουμπιακού Άσσου , ο Τενεάτης και η Θύελλα Πετρίου ισόβαθμες με 27 βαθμούς έκαστη  στις θέσεις 12 - 13 και 14 της βαθμολογίας.
Το πρόγραμμα των ομάδων γιά τιτλό και παραμονή στις εναπομείνασες 3 αγωνιστικές, στο πρωτάθλημα.

28η Αγωνιστική 22/4/17
ΣΦΛ Ολυμπιακός - ΠΑΣ Κόρινθος
Ολυμπιακός ΆσσουΠέλοπας Κιάτου
Κόρινθος '06 - Θύελλα Πετρίου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου -  Τενεάτης Αθικίων

 29η Αγωνιστική 29/4/17
ΠΑΣ Κόρινθος -  Πέλοπας Κιάτου
 Θύελλα Πετρίου - Ηρακλής Λεχαίου
Τενεάτης Αθικίων -  Πανκαμαριακός
 Ηρακλής Ξυλοκάστρου -  Ολυμπιακός Άσσου
Ισθμιακός -  Κόρινθος '06

30η Αγωνιστική 6/5/17
 Παννεμεατικός - Τενεάτης Αθικίων
Άσσου Ολυμπιακός Άσσου - Θύελλα Πετρίου
Ελλάς Βέλου - ΠΑΣ Κόρινθος
Πέλοπας Κιάτου -Ηρακλής Ξυλοκάστρου
Κόρινθος '06 - Ατρόμητος Χιλιομοδίου


Διπροσωπος και ελλιπής ο Αστέρας Δερβενίου έχασε στο Πετρί της Νεμέας

Ozqkm7xt 
Ο Αστέρας Δερβενίου, σ’ έναν περίεργο όπως εξελίχθηκε, αγώνα στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής , στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας , ηττήθηκε στο Πετρί από την τοπική Θύελλα με σκορ 2 – 1.
Qawwn68oΟ αγώνας είχε δύο όψεις. Στο α΄ μέρος ο Αστέρας είχε επικρατήσει ολοκληρωτικά της Θύελλας, δημιούργησε έξι τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα, αλλά η αστοχία και η αδυναμία των παικτών του να τελειώσουν τις φάσεις, τον οδήγησε στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα 1 – 1, αφού μάλιστα βρέθηκε και πίσω στο σκορ με αυτογκόλ. 

Οι “περίεργες” εκλογές του 2000, και ο πρόλογος της εθνικής χρεοκοπίας


 
Twitter@EmOikonomidis

Ήταν από τις στιγμές που σε ρωτούν… αδιάκριτα: “Εσύ που ήσουν τότε;”…
Στις 9 Απριλίου του 2000, ο Κώστας Σημίτης και το ΠΑΣΟΚ κατάφεραν να πετύχουν την πιο οριακή και αμφιλεγόμενη επικράτηση της Μεταπολίτευσης απέναντι στη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή, με κάτι λιγότερο από 70.000 ψήφους διαφορά, και ένα ποσοστό που δεν ξεπέρασε ως απόσταση μεταξύ των δυο κομμάτων το 1% (44%-43%).

Στην 28η στροφή της Super League Χ-αλαρός ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι, η ΑΕΚ το σκορ,

 Ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι, η ΑΕΚ το σκορ, χ-αλαρός ο Ολυμπιακός
Η 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ δεν έβγαλε πρωταθλητή, δεν ξεκαθάρισε τη μάχη της παραμονής, αλλά σχεδόν συμπλήρωσε το παζλ των πλέι οφ. 
 Ο Ολυμπιακός έδωσε... παράταση στη στέψη του πρωταθλητή με την ισοπαλία

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟ ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ - Ο κόσμος αγκαλιάζει το ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ και την Εθνική Παίδων, γεμίζοντας ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο



Ενσωματωμένη εικόνα 1
Εμφάνιση gre-bosnia.JPG
Ολοκληρώθηκε και η 2η ημέρα του 5ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών ηλικιών Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη. Φίλαθλοι και πολλές οικογένειες από την Βέροια και τις γύρω περιοχές γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στηρίξουν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών. 


Στο αγωνιστικό σκέλος του τουρνουά, η Εθνική Παίδων στο τρίτο παιχνίδι της, ηττήθηκε 35-25 από την Βοσνία, αλλά παρά την ήττα διατηρεί –έστω και λίγες- ελπίδες για ένα μετάλλιο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε πολλά σουτ από τα έξι μέτρα και φυσιολογικά γνώρισε την ήττα από την Βοσνία, η οποία είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας και εκ των φαβορί για το χρυσό.