Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με πεντάρα από την Τρίπολη - Αύριο το μεγάλο ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού


Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Αστέρα σε... ένα ημίχρονοΤο μεγάλο ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει ανέβει αγωνιστικά τις τελευταίες εβδομάδες και θέλει τη μεγάλη νίκη κόντρα στον πρωταθλητή για να ανέβει τα σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Βέβαια η ομάδα του Πειραιά έχει τις δυνατότητες για να πάρει αυτό που θέλει στο ΟΑΚΑ.

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: "Καλλιέργεια αυτοεκτίμησης στα παιδιά: νέες προσεγγίσεις"

Φωτογραφία του Labis Filis.

Ο Άρης Βοχαϊκού επικράτησε με 2 - 1 της Δάφνης Εξαμιλίων


Αποτέλεσμα εικόνας για αο σπαθοβουνιουΜε τους αγώνες της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο (15:00), το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις ομάδες που διεκδικούν τη 2η και τη 3η θέση της βαθμολογίας , θέσεις που οδηγούν στην Α' κατηγορία.. 
Στην σημερινή Αυλαία της αγωνιστικής ο   Άρης Βοχαϊκού, επικράτησε, στο γήπεδο Ζευγολατιού με 2 - 1 επί της διεκδικήτριας της ανόδου Δάφνη Εξαμιλίων.
Αύριο Κυριακή ο πρωτοπόρος Άγιος Γεώργιος έχει εύκολο απόγευμα με αντίπαλο τον ουραγό ΠΑΟ Κουταλά, ενώ η Περαχώρα που διεκδικεί άνοδο δοκιμάζεται στην εκτός έδρας κόντρα της με τον ΑΟ Ρομά, ο οποίος θέλει την νίκη για να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για την άνοδο. Στο Κιάτο η Θύελλα Κάτω Διμηνιού ζητά την νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για άνοδο κόντρα στους αδιάφορους Αγίους Θεοδώρους. Την νίκη για τον ίδιο σκοπό αναζητά και ο ΑΟ Σπαθοβουνίου στον εκτός έδρας αγώνα του, κόντρα στον Φωκά Αρχαίων Κλεωνών. Στο Γαλατάκι ο Σαρωνικός αγωνίζεται με τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου, ενώ τέλος στο Συνοικισμό ο Κύψελος αναζητά βαθμούς κόντα στην Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.

19η Αγωνιστική
Άρης Βοχαϊκού -  Δάφνη Εξαμιλίων 2 - 1
19/2/17, 15:00 
Φωκάς Αρχ. Κλεωνών - ΑΟ Σπαθοβουνίου
Αγ. Γεώργιος - ΠΑΟ Κουταλά
Σαρωνικός Γαλατακίου - Άρης Αρχ. Κορίνθου
ΑΟ Ρομά - ΑΟ Περαχώρας
Θύελλα Κ. Διμηνιού - Αγ. Θεόδωροι
ΠΑΣ Κύψελος - Πρόοδος Αγ. Βασιλείου
Ρεπό έχει ο ΠΑΣ Κλένια

Νίκες των πρωτοπόρων στην Α΄ Κορινθίας , "Χ" το ντέρμπι στο Ξυλόκαστρο,

Εύκολο πέρασμα η Κόρινθος, 0-3 τη Θύελλα Πετρίου
Με νίκες στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής ημέρας, στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Κορινθίας, συνέχισαν οι βασικοί πρωταγωνιστές στην υπόθεση τίτλου που οδηγεί στην Γ΄Εθνική.
Η δύο ομάδες της Κορίνθου  , που την Τετάρτη άφησαν "ανοικτούς λογαριασμούς" στο Κύπελλο, νίκησανμακριά από τις έδρες των με το "αγαπημένο τους" σκορ , 3 - 0. Η Κόρινθος ΄06 επικράτησε, στο Σοφικό, επί του Πανσολυγειακού, και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όπως και ο ΠΑΣ Κόρινθος, στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ, επί
 του Ισθμιακού.

 Στο Κιάτο ο Πέλοπας σημείωσε μεγάλη νίκη με 4 - 0 επί του Παννεμεατικού και ακολουθεί την πρωτοπόρο ΄06 ,στο πόντο.
Το ντέρμπι της ημέρας στο Ξυλόκαστρου, ανάμεσα στον Ηρακλή  Ξυλοκάστρου με τον Πανκαμαριακό, ύστερα από συναρπαστικό αγώνα έμεινε στο 0 - 0. 
Το ντέρμπι του Ξυλοκάστρου μεταδόθηκε ζωντανά ραδιοφωνικά από το "Greekradio web channel" και από τους "ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ", σε περιγραφή του Τάσου Μητσόπουλου. 
Την ίδια ώρα στα Αθίκια, ο αντίπαλος του Ηρακλή στο Κύπελλο, Τενεάτης με ανατροπή νίκησε τον Αστέρα Δερβενίου με 3 - 1 ενδιαφέροντα αγώνα. 

Στο σκορ πήρε προβάδισμα στο 38΄ο Αστέρας με τον Φώλια. Στην επανάληψη το ματς κόντεψε να τιναχθεί στον αέρα από ένταση που δημιουργήθηκε όταν οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι παίκτη του Αστέρα που ο διαιτητής ορθώς δεν έδωσε. Στο 78΄ ο Τενεάτης ισοφάρισε με το σκόρερ να βρίσκεται σε καταφανή θέση οφσάιτ γιά το οποίο υπήρξαν φοβερά παράπονα από πλευράς Αστέρα προς τον ένα επόπτη που χαρακτηρίζουν απαράδεκτο, με φυσικό επακόλουθο οι αναστατωμένοι  φιλοξενούμενοι να δεχτούν μέσα σε λίγα λεπτά άλλα δύο τέρματα.Τα τέρματα του Τενεάτη σημείωσαν ένα ο Τζαναβάρας και δύο  ο Παληός.
Στο Βέλο η Ελλάδα επικράτησε με 1 - 0 του  Ηρακλή Λεχαίου, ενώ ο Ολυμπιακός Άσσου με το 3 - 0 που σημείωσε επί του Ολυμπιακού Λουτρακίου, εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, κάτι που για τους "ερυθρόλευκους " του Λουτρακίου θεωρείται αβέβαια. 
Το σκορ της ημέρας σημείωσε η Θύελλα Πετρίου με νίκη σωτήρια και σκορ 6 - 0 επί του Ατρομήτου Χιλιομοδίου που όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, από την νέα περίοδο, δεν θα ανήκει στην Α' κατηγορία....

20η Αγωνιστική
Ισθμιακός - ΠΑΣ Κόρινθος  0-3
Ηρακλής Ξυλοκάστρου – Πανκαμαριακός  0 - 0
Τενεάτης Αθικίων -  Αστέρας Δερβενίου  3 - 1
Ελλάς Βέλου -  Ηρακλής Λεχαίου  1- 0
Θύελλα Πετρίου - Ατρόμητος Χιλιομοδίου 6 - 0
Πέλοπας Κιάτου – Παννεμεατικός 4 - 0
Πανσολυγειακός - Κόρινθος ΄06  0-3
Ολυμπιακός Άσσου - ΣΦΛ Ολυμπιακός 3 – 0



Η βαθμολογία
(Σε 20 αγώνες)

1
Κόρινθος '06
49 - 5
51
2
Πέλοπας Κιάτου
49 - 11
50
3
ΠΑΣ Κόρινθος
42 - 11
47
4
Πανκαμαριακός
32 - 20
35
5
Ισθμιακός
28 - 24
32
6
Αστέρας Δερβενίου
33 - 26
30
7
Ελλάς Βέλου
33 - 29
30
8
Ηρακλής Ξυλοκάστρου
23 - 23
27
9
Ολυμπιακός Άσσου
33 - 35
24
10
Πανσολυγειακός
14 - 35
22
11
Ηρακλής Λεχαίου
29 - 31
22
12
Παννεμεατικός
18 - 35
20
13
Τενεάτης Αθικίων
15 - 31
19
14
Θύελλα Πετρίου
18 - 29
16
15
ΣΦΛ Ολυμπιακός
10 - 34
11
16
Ατρόμητος Χιλιομοδίου
13 - 60
9

Αιμορροΐδες. Μια Πάθηση Ταμπού. Δεν χρειάζεται πάντα χειρουργική επέμβαση

Οι αιμορροϊδοπάθεια ή απλά αιμορροΐδες αποτελεί ένα από τα συνηθέστερα ιατρικά προβλήματα ιδιαίτερα στις Δυτικές κοινωνίες.  Είναι μία πάθηση ταμπού λόγω της θέσης του προβλήματος, αλλά και μία πάθηση που πολλές φορές γίνεται τρομακτική λόγω της αιμορραγίας ή του πόνου.
Πολύ κόσμος αποφεύγει να πάει στο ειδικό γιατί θεωρεί ότι θα χειρουργηθεί. Είναι όμως έτσι τα πράγματα? Μήπως υπάρχουν αλήθειες και μύθοι για τις αιμορροΐδες? Μήπως ΔΕΝ πρέπει να χειρουργούνται πάντα? Πότε πρέπει να χειρουργούνται και πότε πρέπει να αντιμετωπίζονται ΧΩΡΙΣ επέμβαση? Το κείμενο αυτό είναι γραμμένο αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και προσπαθεί να καταστήσει κατανοητό στον απλό κόσμο τι πρέπει να κάνει όταν υποψιαστεί ότι μπορεί να έχει πρόβλημα με τις αιμορροΐδες του.
Στα πλαίσια της ορθής ενημέρωσης περισσότερα στο http://xeirourgikh.blogspot.gr/2017/02/blog-post_52.html

Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ


Μία χώρα, μία κοινωνία, μία πολιτική ηγεσία ανίκανη να ξεθάψει την ιστορία της επιδιώκει την αξιολόγησή της χαμένη στη μετάφραση και την ανυποληψία. Θέλει αρετή και τόλμη για να σκάψεις τη γη σου, να βρεις την ιστορία σου, και η Ελλάδα αρνείται μάταια να εγκαταλείψει το ραγιαδισμό της, τους κοτζαμπάσηδες και δημογέροντες, το ρουσφέτι και το μπαξίσι. Με τον Rothschild γεννήθηκε με τον Rothschild θα πεθάνει.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕΡΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ

Εμφάνιση IMG_0389.JPG


Όπως κάθε χρόνο ο ΣΕΓΑΣ (Σύνδεσμός Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Συλλόγων),  βράβευσε σε ειδική τελετή τους κορυφαίους αθλητές στίβου για το 2016.  
Εμφάνιση IMG_0382.JPGΗ βράβευση έγινε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 παρουσία του αθλητικού κοινού.  Ο αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου Αντώνης  Μέρλος  καθώς και ο προπονητής του Γιάννης Δαμβουνέλης βραβεύθηκαν,  για άλλη μία φορά,  για τις επιδόσεις του Αντώνη αλλά και για την διάκριση του ως μέλος της Εθνικής ομάδας,    αφού το 2016 κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ 18 στην Τιφλίδα της Γεωργίας.   Συγχαρητήρια  στον αθλητή και τον προπονητή του, που προβάλουν  τον Ελληνικό Αθλητισμό σε διεθνές  επίπεδο.

voula pahatouridis

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τον Βαγγέλη Μπασιάκο

Αποτέλεσμα εικόνας για μπασιακος«Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα την αιφνίδια απώλεια του πρώην Υπουργού κ. Βαγγέλη Μπασιάκου, ο οποίος διακρίθηκε για τη συνεπή πολιτική του πορεία, το ήθος και την προσφορά του σε όλες τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του». 

Πέτρος Τατούλης

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Τη δημοπράτηση έργων για το οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Τη δημοπράτηση των έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας «Βελτίωση – Συντήρηση 24ης Επ. Οδού (Τμήμα Μελιγαλάς – Μαυρομάτι Ιθώμης)», «Επισκευή – συντήρηση δικτύου άρδευσης ΓΟΕΒ Παμίσου» και «Αποκατάσταση φθορών ασφαλτοτάπητα στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Μεσσηνίας» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.


Στον Πελοπίδα Καλλίρη οι πρόεδροι των Κλιμεντοχωρίων για την επισκευή – συντήρηση της επαρχιακής οδού Χούνι – Κλημέντι – Καίσαρι – Βελίνα

Εμφάνιση IMG_3584.JPG
Συνάντηση είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Λέγγας, με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κλημεντίου  κ. Δ. Σπηλιώτη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καισαρίου κ. Ν. Ράπτη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Βελίνας κ. Ι. Ρήγα, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην τροποποίηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων η επισκευή – συντήρηση της επαρχιακής οδού Χούνι – Κλημέντι – Καίσαρι – Βελίνα, έργο ύψους 500.000,00€.  Ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο λόγω της επικινδυνότητας από φθορές με την πάροδο των ετών.


Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη.

Μεγάλη προσοχή: Αν απαντήσετε έστω ένα «ναι» σ’ αυτή την κλήση θα χρεωθείτε 125 ευρώ!

Μεγάλη προσοχή: Αν απαντήσετε έστω ένα «ναι» σ’ αυτή την κλήση θα χρεωθείτε 125 ευρώ!
Οι απατεώνες ανακαλύπτουν συνεχώς νέα κόλπα!
Τώρα αποδείχθηκαν ιδιαίτερα θρασείς: Οι κλήσεις καταγράφονται και έπειτα επεξεργάζονται. Πολλοί άνθρωποι πέφτουν στην παγίδα των απατεώνων απαντώντας σε απλές ερωτήσεις.
Η νέα τηλεφωνική απάτη έρχεται απευθείας από την Αμερική στη Ελλάδα. Στόχος των απατεώνων είναι να οδηγήσουν τον καλούμενο στο να πει «Ναι». Προκειμένου να το πετύχουν, προσποιούνται προβλήματα στη σύνδεση ή

Σώσε τις μέλισσες!


Οι μέλισσες βρίσκονται σε κίνδυνο, και μαζί τους απειλείται η παγκόσμια παραγωγή τροφίμων. Γι’ αυτό ο Καναδάς τώρα σκέφτεται να εφαρμόσει μια ανατρεπτική απαγόρευση για ένα από τα πιο θανατηφόρα για τις μέλισσες χημικά. Όμως, το ισχυρό λόμπι των αγροχημικών αντιστέκεται και είναι στο δικό μας χέρι να σώσουμε τις μέλισσες!! Υπόγραψε με ένα κλικ:
ΥΠΟΓΡΑΦΩ
Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Η ιμιδακλοπρίδη είναι ένα χημικό εντομοκτόνο που το ψεκάζουν σε φρούτα και λαχανικά. Οι επιστήμονες λένε πως σκοτώνει τις μέλισσες, βάζοντας σε κίνδυνο ολόκληρη την αλυσίδα της ζωής. 

Τώρα ο Καναδάς σκέφτεται να το απαγορεύσει. Έχει ανοίξει δημόσια διαβούλευση για να αποφασίσει, αλλά δέχεται πιέσεις από τις εταιρείες-τραμπούκους που βγάζουν δισ. από αυτό το δηλητήριο.

Ας στηρίξουμε τον Καναδά! Πρόσθεσε το όνομά σου στο παρακάτω ψήφισμα με ένα κλικ και, πριν κλείσει η δημόσια διαβούλευση, θα στείλουμε στην κυβέρνηση τη μεγαλύτερη έκκληση που έγινε ποτέ, για να εμποδίσουμε το λόμπι και να σώσουμε τις μέλισσες!

Σώσε τις μέλισσες! Ζήτα από τον Καναδά να απαγορεύσει το δηλητήριο


Προς τον πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, τους παγκόσμιους ηγέτες και τους υπουργούς Γεωργίας:

Μόνο ανόητοι θα έμπλεκαν την πατρίδα μας στις εκλογές της πατρίδας του Μπίσμαρκ!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Η περιπέτεια της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μακρόσυρτης και καταστροφικής «διαπραγμάτευσης» ξεκίνησε πριν από δύο ακριβώς χρόνια, καταλήγοντας σ’ εκείνη τη δύσμοιρη «Συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου», την οποία όχι μόνο δεν εφάρμοσαν ποτέ, αλλά την έκρυψαν επιμελώς, αποφεύγοντας να την φέρουν στη Βουλή.
Τότε, πριν από δύο χρόνια, πήγε και ήλθε ο κ. Τσίπρας ένα σωρό φορές σε Μέρκελ και λοιπούς Ευρωπαίους ηγέτες, κάθε φορά θριαμβολογούσε ότι «επιτέλους μπήκε η διαπραγμάτευση στις ράγες» και «επιτέλους συγκεκριμενοποιήθηκε η συμφωνία» και στο τέλος… άνθρακες ο θησαυρός.
Η «διαπραγμάτευση» συνεχίστηκε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015, οπότε και κατέρρευσαν τα πάντα, η χώρα έμεινε χωρίς ομπρέλα προστασίας και τελικά πήγαμε στην «συμφωνία» του καλοκαιριού του 2015.

Με διαφορά 13% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στο γκάλοπ της MRB για το Star


Με διαφορά 13 ποσοστιαίων μονάδων προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, στην δημοσκόπηση της MRB η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του Star και παρουσιάσθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με την Μάρα Ζαχαρέα
 Στα αξιοσημείωτα επίσης η μείωση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και η αύξηση των ποσοστών ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ. Συγκεκριμένα, τα ποσοστά στην πρόθεση ψήφου, στην δημοσκόπηση η οποία διενεργήθηκε το διάστημα 13-15/2/2017, είναι (σε παρένθεση τα ποσοστά στην προηγούμενη δημοσκόπηση της MRΒ τον Δεκέμβριο του 2016):