Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Με Καλτσά, αλλά χωρίς δύο ο Αστέρας Τρίπολης για το ματς Κυπέλλου με τον Παo στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Με Καλτσά, αλλά χωρίς δύο οι Αρκάδες
Την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Τετάρτη) πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ολοκλήρωσαν οι Αρκάδες, με στόχο ακόμη μία καλή εμφάνιση, όπως αυτή στην Τούμπα και να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει πιθανότητες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Τρίπολης. 
Ο Νίκος Καλτσάς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή του Αστέρα για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, από την οποία θα απουσιάζουν οι  Μπέρτος  και  Στανισάβλιεβιτς.
Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γκάιντουτσικ, Γιαννούλης, Σελίν, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Μάσα, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Μπαστιάνος, Χαμντανί, Ιωαννίδης, Μανιάς .

Καλύτερες διατροφικές συνήθειες έχουν όσοι τρώνε μακαρόνια

womaneatingpastaromanou22.jpgΚαλύτερες διατροφικές συνήθειες έχουν όσοι τρώνε μακαρόνια


Είναι το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων, ενώ σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που παρουσιάστηκε στο ετήσιο μίτινγκ της Εταιρείας Παχυσαρκίας, όσοι αγαπούν τα μακαρόνια έχουν καλύτερη ποιότητα διατροφής σε σχέση με εκείνους που δεν καταναλώνουν ζυμαρικά.

Διαβάστε περισσότερα 

toddlersplayingromanou.jpgΤα στοιχεία του χαρακτήρα “μεταδίδονται” από παιδί σε παιδί


Όταν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας περνούν χρόνο το ένα με το άλλο, συνηθίζουν να υιοθετούν το ένα τα χαρακτηριστικά του άλλου, σύμφωνα με μία νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν. Η μελέτη,

Επίδομα 176 ευρώ: Νέα δεδομένα για τη διεκδίκησή του (ρύθμιση)


Το δρόμο για την καταβολή των οφειλόμενων από το επίδομα των 176 ευρώ σε χιλιάδες δημοτικούς υπαλλήλους ανοίγει το άρθρο 54 του νόμου 4447/2016 «Χωρικός σχεδιασμός – Βιώσιμη ανάπτυξη και άλλες διατάξεις», με το οποίο

Δήμαρχοι Γλυφάδας- Αλίμου: Αποθήκη ψυχών το Ελληνικό

Δήμαρχοι Γλυφάδας- Αλίμου: Αποθήκη ψυχών το Ελληνικό

Για πρόχειρη, ανοργάνωτη και χωρίς σχέδιο ασφαλούς προοπτικής μεταφορά και εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στο χώρο του πρώην αεροδρομίου κάνουν λόγο σε ...

Την παραίτηση Μουζάλα ζητάει η ΚΕΔΕ

Την παραίτηση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα ζητά η ΚΕΔΕ με αφορμή τη σημερινή του αναφορά στη Βουλή για τους θανάτους των τριών προσφύγων στη Μόρια ...
airetos.gr

Mη ηλεκτροδοτημένα ακίνητα: Πώς απαλλάσσονται από την καταβολή δημοτικών τελών


Aκίνητα που δεν ηλεκτροδοτούνται και δεν χρησιμοποιούνται, απαλλάσσονται από την καταβολή Δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού, εφόσον υποβληθούν στον οικείο Δήμο: α) σχετική Υπεύθυνη Δήλωση του ιδιοκτήτη ή νόμιμου εκπροσώπου του, β) βεβαίωση που εκδίδεται από τα τοπικά γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ, περί διακοπής ηλεκτροδότησης του ακινήτου.
Aυτό αναφέρει ανακοίνωση της ΔΕΗ, επικαλούμενη το Ν.3345/2005,
Πληροφορίες για τα τοπικά γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ θα βρείτε στο http://www.deddie.gr/el/upiresies/simeia-eksupiretisis ή στο 11500.
aftodioikisi.gr

Tweet Tweet Tweet

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως

Photo published for Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
«Ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε, σήμερα, ότι ως την μυστική επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παρίσι, καμία σύμβαση δεν υπήρχε μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και της Επενδυτικής Τράπεζας Ρότσιλντ. 
 
Δεν βρήκε ούτε μια λέξη για να δικαιολογήσει γιατί ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι με μυστικό τρόπο, ενώ χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και γιατί συνάντησε μόνος του τα στελέχη της Επενδυτικής Τράπεζας.
 
Την ίδια στιγμή οι κ. Τσακαλώτος και Καμμένος συνεχίζουν να σιωπούν. 
 
Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως».

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Άμεσα η Κυβέρνηση να λύσει τα προβλήματα των δασικών χαρτών»

Αποτέλεσμα εικόνας για δασικοι χαρτες πελοποννησου
«Με τη δική μας άμεση αντίδραση και παρέμβαση θέλουμε να προστατεύσουμε τη δημόσια γη και να εξασφαλίσουμε ένα στρατηγικό χάρτη ανάπτυξης και επενδύσεων, ζητώντας εκτός των άλλων το αυτονόητο, να πραγματοποιηθούν αυτοψίες πριν την ανάρτηση των δασικών χαρτών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για τους δασικούς χάρτες, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017.
Απ’ την άλλη πλευρά, τόνισε ο Περιφερειάρχης είναι συγχρηματοδοτούμενο έργο και το κόστος θα έπρεπε να είναι συμβολικό. Αντίστοιχα, το κόστος ενστάσεων στο κτηματολόγιο είναι 5 ευρώ ανά περίπτωση, ενώ στους δασικούς χάρτες για 6 στρέμματα το κόστος ανέρχεται στα 450 ευρώ.
Τα λάθη που υπάρχουν σε μερικές περιπτώσεις είναι κραυγαλέα, όπως στα ορυχεία της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, που χαρακτηρίζεται τμήμα τους δασικό, αλλά και στις περιπτώσεις αστικών περιοχών όπως στους Γαργαλιάνους και αλλού όπου υπάρχει οικοδόμηση εδώ και πολλές δεκαετίες σημείωσε ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε ότι «περιμένουμε την αντίδραση της Κυβέρνησης και είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε και δικαστικά προκειμένου να διασφαλίσουμε το δημόσιο συμφέρον».
«Λίγες μέρες πριν ακούστηκε ένα μεγάλο ψέμα από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, ότι είμαστε αντίθετοι στο δασολόγιο. Δεν ισχύει και μάλιστα είχαμε χαρακτηρίσει τους δασικούς χάρτες σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο, τόσο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όσο και για το σύνολο της χώρας» δήλωσε ακόμα ο κ. Τατούλης και τόνισε ότι «είμαστε υπέρ και μάλιστα μας είχε καταγγείλει ο πρώην επικεφαλής της παράταξής του στο Περιφερειακό Συμβούλιο κ. Πετράκος για την κριτική μας στον τρόπο ανάθεσης των σχετικών μελετών από το Υπουργείο και το κόστος».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ενόψει των κινητοποιήσεων των αγροτών ενημέρωσε το Συμβούλιο ότι έστειλε αυστηρή επιστολή στον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Προστασίας του Πολίτη για την εξασφάλιση του δικαιώματος των αγροτών της Πελοποννήσου για εξαγωγή και διάθεση των προϊόντων τους, ειδικά των εσπεριδοειδών που κινδυνεύουν να μείνουν στα χωράφια τους. 

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Με σκληρό αγώνα εξασφαλίζουμε έργα εκατομμυρίων για τους πολίτες»

Αποτέλεσμα εικόνας για κρανιδι

Έργο εξαιρετικά αναγκαίο σε μια διαρκώς ανερχόμενη τουριστική περιοχή χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου την ολοκλήρωση της αποχέτευσης του Κρανιδίου, τονίζοντας ωστόσο ότι η περιφερειακή αρχή έχει «ματώσει» να κρατήσει ζωντανό το έργο αυτό υπερβαίνοντας αλλεπάλληλες δυσκολίες, όπως και πολλά άλλα έργα εκατομμυρίων ευρώ επ’ ωφελεία των πολιτών.

Πέτρος Τατούλης «Παραδίδουμε ολοκληρωμένο νέο δίκτυο ύδρευσης στο Δήμο Κορινθίων» - Ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2104 – 2020» του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στα Αθίκια,

Αποτέλεσμα εικόνας για αθικια
Ολοκληρώνουμε ένα σπουδαίο έργο μεγάλης σημασίας για την Κορινθία με την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2104 – 2020» του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στα Αθίκια, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και τόνισε ότι «παραδίδουμε στους πολίτες, σύμφωνα με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, ολοκληρωμένο νέο δίκτυο ύδρευσης στα Αθίκια Κορινθίας».

Θεματοφύλακας δημοκρατίας και νομιμότητας η Περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου

«Αποτελεί θεμελιώδες και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη, είτε είναι αριστερός, είτε δεξιός, είτε κεντρώος, είτε οτιδήποτε άλλο, να κάνει χρήση των δυνατοτήτων της πολιτείας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου αναφορικά με τη δίωξη του Δημάρχου Πατρέων και τόνισε ότι «έχουμε δώσει σκληρούς και πραγματικούς αγώνες για τη δημοκρατία και την τήρηση των νόμων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και σεβόμαστε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης».
Αφού χαρακτήρισε ντροπή τη συμπεριφορά του επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς η μομφή του ενάντια στην Περιφερειακή αρχή δε συνάδει με τη νόμιμη πολιτεία, ο κ. Τατούλης τόνισε ότι «η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν επέδειξε την ίδια ευαισθησία σε άλλες αντίστοιχες διώξεις μη μελών του ΚΚΕ, πόσο μάλλον στις διώξεις εναντίον του Περιφερειάρχη και στελεχών της Περιφερειακής αρχής».
«Προκειμένου να καλύψετε το απόλυτο πολιτικό σας κενό και την αδυναμία σας να καταθέσετε πολιτικές προτάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο, προσπαθείτε να θέσετε διχαστικά διλήμματα τα οποία έχει απορρίψει η ιστορία προ πολλού και προπαντός οι πολίτες» δήλωσε τέλος ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης.


Μ' αυτόν τον παικταρά κοιτάζει στα μάτια Ολυμπιακό και ΠΑΟ!

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Η ΑΕΚ παίζει αύριο στη Λιθουανία με τη Γιουβέντους, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Παράλληλα, όμως, κοιτάζει το άμεσο μέλλον της και φροντίζει γι' αυτό. Ήδη έχει συμφωνήσει, ως γνωστόν, με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην Κίνα και κάπου στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Φλεβάρη αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα.

Maria Nikolaidou

Τα βήματα για την έναρξη ατομικής επιχείρησης

*του Αναστάσιου Λυμπερίου

Εμφάνιση DSC_5682 copy.jpgΜονολότι οι επιτηδευματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματικές σπεύδουν κατά χιλιάδες στις κατά τόπους ΔΟΥ προκειμένου να προβούν σε διακοπή των εργασιών τους εξαιτίας της υπέρμετρης φορολόγησης και του νέου ασφαλιστικού νόμου, συχνά γινόμαστε δέκτες ερωτημάτων για τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για την έναρξη εργασιών μιας ατομικής επιχείρησης.
Δικαιολογημένα άλλωστε γιατί για τους περισσότερους φορολογουμένους η διευθέτηση των υποχρεώσεων τους προς την εφορία λόγω της γραφειοκρατίας, της πολυνομίας και του διαρκώς μεταβαλλόμενου φορολογικού πλαισίου είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και πολύπλοκη. Σε μια προσπάθεια να δοθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, επεξηγηματικές σημειώσεις, οδηγίες και διευκρινίσεις κωδικοποιήσαμε τις ενέργειες και τα δικαιολογητικά  που απαιτούνται  για την έναρξη ατομικής επιχείρησης:

Ο Φεβρουάριος της "Αγια-Σοφιάς"

Ενσωματωμένη εικόνα 1
Λίγο μετά το ματς με τη Βέροια, ο Γενικός Διευθυντής της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» Α.Ε. δήλωσε πως η ΑΕΚ περιμένει πλέον την οικοδομική άδεια, η οποία είτε θα έρθει με την υπογραφή του Άρη Βασιλόπουλου σχετικά με το θέμα των υψομέτρων, είτε η διαδικασία θα προχωρήσει διαφορετικά. Αυτό το «διαφορετικά», έχει να κάνει με τον σχετικό νόμο που υπάρχει από το 2000 και

Βαρκελώνη 2017

Εμφάνιση Φωτ.1.png
Εμφάνιση Φωτ.3.jpg
Γράφει ο 
Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πελοποννήσου, αρμόδιος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων  και Διεθνών Σχέσεων Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κο. Πέτρο Τατούλη και την Περιφέρεια, συμμετείχε στη συνεδρίαση της Διαμεσογειακής Επιτροπής, του Πολιτικού Γραφείου της Επιτροπής και της Ομάδας Εργασίας για «την Εδαφική συνεργασία και των Μακρο-περιφερειακών στρατηγικών» καθώς και στη διάσκεψη με θέμα: η βιώσιμη ανάπτυξη της «Μπλε» οικονομίας, στις 1 & 2 Ιανουαρίου 2017 στη Βαρκελώνη (Ισπανία).
Εμφάνιση Φωτ.2.jpgΣτη συνεδρίαση δόθηκε ευκαιρία συζήτησης για συγκεκριμένες κατευθύνσεις  όπως σχέδια δράσης, συστάσεις, κατευθυντήριες γραμμές για τα μελλοντικά έργα και πρωτοβουλίες προκειμένου η Μεσόγειος να έχει ένα δυναμικό ρόλο στο κοινωνικό-οικονομικό χώρο.
Μεταξύ αυτών, περιλήφθηκαν οι εξής ενότητες:

Πρόγραμμα για τον εκδημοκρατισμό της Οικονομίας και τη Μεταβίβαση της οικονομικής δύναμης στους εργαζομένους (ESOP)


Γράφει ο
Μανώλης Κεφαλογιάννης
Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις του Τύπου στην Ελλάδα έχουν οδηγήσει πολλά ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά στη διακοπή των εργασιών τους και εκατοντάδες εργαζομένους, δημοσιογράφους, τεχνικούς κ.λπ. στην ανεργία.
Το ζητούμενο στην παρούσα φάση δεν είναι ο καταλογισμός ευθυνών. Αυτό πιθανότατα θα γίνει. Σήμερα, όμως, που ένας ακόμη μεγάλος δημοσιογραφικός οργανισμός οδηγείται στην πτώχευση τα ζητούμενα είναι άλλα.
- Η απειλή στην πολυφωνία και στην ενημέρωση των πολιτών.
- Το φάσμα της ανεργίας για τους εργαζόμενους στο ΔΟΛ.
Σε αυτά θα πρέπει να δώσουμε πειστικές και πιεστικές λύσεις.

Ελλάς πολυπαθούσα



 Γράφει ο
Νίκος Γιαννακόπουλος 

Από την ευγνωμονούσα Ελλάς του Θ. Βρυζάκη πλέον η Ελλάς έχει αποκτήσει τα χαρακτηριστικά μιας πολυπαθούσας προσωπικότητας μη ικανής να σηκώσει κεφάλι, μη ικανής να αφήσει πίσω τις δυσκολίες και να ξεκινήσει πάλι το βηματισμό της.
Για κάποιους λόγους φαίνεται ότι η Ελλάς θα πρέπει να παραμείνει αλυσοδεμένη χωρίς κανένα περιθώριο ανάκαμψης.
Ας δούμε τι γίνεται στη γειτονιά μας ως προς τις σχέσεις πολιτών-επιχειρήσεων και κράτους:
Βουλγαρία έχει φορολογία 10%
Ρουμανία έχει φορολογία 9%
Κύπρος 0% ( Έως εισοδήματα 19.500,00 Ευρώ)
Ελλάς πάνω από 30%
Και φυσικά δεν υπάρχει πουθενά σε κανένα κράτος η έννοια προκαταβολή φόρου για το επόμενο χρόνο…!!!
Τίθεται ευθέως το ερώτημα που όλοι μας λέμε και συνομολογούμε στις παρέες μας:
Γιατί η Ελλάδα μας μένει πίσω;
Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα περιθώριο προσέλκυσης επενδύσεων κανένα περιθώριο ανάπτυξης.
Η Ελλάς παραμένει με τις αλυσίδες της και η Ελληνική κυβέρνηση το μόνο που κοιτάζει με αγωνία και προσμονή είναι η ελάφρυνση του χρέους κάπου εκεί στο … 2060, ελάφρυνση την οποία παρακαλά να πάρει αντί να προσπαθήσουμε να περάσουμε σε ανταγωνιστικές κινήσεις, τέτοιες που θα μπορέσουν να ανασάνουν οι επαγγελματίες, από την μικρή επιχείρηση το μαγαζάκι της γειτονιάς μέχρι τις μεγαλύτερες. Με την πολιτική του παρακαλετού και του αντίδωρου δεν βγαίνει τίποτα, δυστυχώς το πρόβλημα θα προσπαθούμε να το κουκουλώσουμε κάτω από το χαλί αλλά δεν θα κρύβεται.
Τσίπρας: Από τον κόφτη περάσαμε στον δότη !!!! Τόσο καιρό αλήθεια που κόβουνε κομμάτι κομμάτι τους μισθούς και τις συντάξεις εκείνα προφανώς δεν μετρούν ….
Βέβαια ενδεχομένως για να συμβούν τα ανωτέρω πρέπει και οι πολιτικοί να αγαπούν την πατρίδα τους… Προφανώς για κάποιους το αγαπώ την Πατρίδα μου σημαίνει δεν με ενδιαφέρει και να καίγονται, σκίζονται, βανδαλίζονται τα Ιερά Σύμβολά της Πατρίδας μας που είναι η Σημαία μας … Τα σχόλια δικά σας φίλες και φίλοι μου.
Πρόσφατα έθεσα το θέμα των ανταγωνιστικών και εξαιρετικά χαμηλών φορολογικών συντελεστών των χωρών της γειτονιάς μας που ανέφερα παραπάνω,
σε Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης σε μια γενικότερη τοποθέτηση μου, περιγράφοντας το δυσχερές και προβληματικό περιβάλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των νέων με τα μπλοκάκια, των νέων της ανεργίας, των επιστημόνων που φεύγουν στο εξωτερικό, καταδεικνύοντας ότι με κλειστές τράπεζες και capital controls Ανάπτυξη δεν έρχεται.
Η απάντηση του κ. Γενικού Γραμματέα ήταν «αφοπλιστική» λέγοντας ότι το φορολογικό πλαίσιο είναι δεδομένο και η Ελλάδα είναι ανταγωνιστική γιατί αποτελεί μια σταθερή χώρα. Αν ήταν έτσι προφανώς και θα είχαν προχωρήσει μεγάλες επενδύσεις και θα είχαν εισρεύσει νέα κεφάλαια από το εξωτερικό, θα είχαν ανοίξει νέες επιχειρήσεις θα είχε μειωθεί η ανεργία… ίσως πλέον ο στόχος και ο ορίζοντας της κυβέρνησης να είναι κάπου εκεί στο 2060 ….!!!! Μέχρι τότε όμως θα μιλάμε για χαμένες γενεές !!! Κάποια στιγμή πρέπει να αναλάβει η ελληνική κυβέρνηση τις ευθύνες κάνοντας κινήσεις ικανές για να αλλάξει την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και των πολιτών.

elzoni.gr

Εκστρατεία ενημέρωσης για τους κινδύνους εξόδου από το ευρώ εδώ και τώρα!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Διαπιστώνουμε τελευταία μια μοιρολατρία όσον αφορά στην αναζωπύρωση της συζήτησης περί εξόδου από το ευρώ ή κάνω λάθος;
Γίνεται κάθε τόσο μια φασαρία μετά από κάποια σχετική δήλωση «σχετικού λαγού», αλλά στην ουσία δεν μπαίνει ποτέ κανείς!
Λες και όλοι έχουν συνωμοτήσει για να βρεθούμε ξαφνικά χωρίς κανένα νόμισμα!
«Αυτοί θα μας βγάλουν από το ευρώ», «πάμε ολοταχώς για διπλό νόμισμα», «είχαν σχέδιο», «ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία», «τα λέγαμε, αλλά ποιος άκουγε», ακούμε τις ψιθυριστές διαπιστώσεις στις παρέες και στα πολιτικά πηγαδάκια.
Λες και το έχουν πάρει όλοι απόφαση και έχουν υποταγεί στη μοίρα τους!

Οι δημοσκοπήσεις «μίλησαν» – Η διαφορά, η ανατροπή, η έκπληξη, ο… αποκλεισμός

newego_LARGE_t_1101_546246861
Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει στις δημοσκοπήσεις μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι συζητήσεις «φουντώνουν» και για τη τρίτη θέση, ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η «ουρά», καθώς γίνεται «μάχη» κομμάτων να μην πέσουν… κατηγορία!
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις ήταν οι εξής:

Άγριος «πόλεμος» ΕΡΤ – Νέας Δημοκρατίας και στη μέση ο ΣΥΡΙΖΑ!

65
Άγριος πόλεμος ξέσπασε μεταξύ της ΕΡΤ και της Νέας Δημοκρατίας.
Αφορμή αποτέλεσε η τοποθέτηση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της γαλάζιας παράταξης Μακάριου Λαζαρίδη, ο οποίος στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» άφησε σαφέστατες αιχμές για το πως λειτούργησε το ραδιομέγαρο σχετικά με τα πόθεν έσχες της συζύγου του προέδρου της ΝΔ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Έκανε λόγο για «πιστόλια του Μαξίμου», ενώ εξέφρασε την ενόχλησή του από τις δημοσκοπήσεις που έδειξε η ΕΡΤ, οι οποίες όπως είπε «ευνοούν τον ΣΥΡΙΖΑ»: «…

ΓΚΑΦΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: Τουρκικά αεροσκάφη βομβάρδισαν δικά τους στρατεύματα!

tourkia_maxitika_aeroplana
Η τουρκική πολεμική αεροπορία βομβάρδισε την Κυριακή τις τουρκικές και τουρκόφιλες χερσαίες δυνάμεις ενώ μάχονταν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στην κωμόπολη Μπιζάα (Bizaah), που βρίσκεται 3 χλμ ανατολικά της Αλ Μπαμπ, προπυργίου του ISIS, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού στη βορειοδυτική Συρία.

«ΓΚΕΤΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ» ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ″ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ″ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ;

Αποτέλεσμα εικόνας για «ΓΚΕΤΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ» ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΠΟ ″ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ″ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ; 
Του Δημήτρη Καραπατά

Ζητείται άμεση παρέμβαση, καθώς ελλοχεύει τεράστιος και σοβαρότατος κίνδυνος για την κοινωνία μας, να μετατραπεί ολοκληρωτικά, ο αθλητικός χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου Λουτρακίου (στον οποίο σημειωτέον προσπαθούν να γαλουχηθούν παιδιά με τα αθλητικά ιδεώδη), σε εστία ανομίας, γκέτο χουλιγκανισμού και λόμπι τραμπουκισμού, από ανθρώπους της ομήγυρης

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής για τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη

final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack

Αθήνα, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης εξέφρασε την οδύνη του για τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη και τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του καλλιτέχνη. Ο κ. Βούτσης δήλωσε:
«Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο χαρισματικός τροβαδούρος, ο πολυτάλαντος δημιουργός, ο αγαπητός φίλος, έφυγε από κοντά μας. Με το εξαιρετικά πλούσιο μουσικό έργο του, σφραγισμένο με την κριτική ματιά και το καυστικό χιούμορ του πολιτικά ενεργού, ανήσυχου καλλιτέχνη, μας συγκίνησε, μας μάγεψε και μας προβλημάτισε στα κρίσιμα ‘‘πώς’’ και ‘‘γιατί’’ της ιστορίας και της κοινωνίας μας. Η απώλειά του είναι οδυνηρή και αναντικατάστατη. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, συνάδελφο βουλευτή Άννα Βαγενά, και στις θυγατέρες τους.
Στη μνήμη του, η Βουλή των Ελλήνων θα καταθέσει ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό σε τραπεζικό λογαριασμό, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειάς του».

Eνημερωτική συνάντηση για την Υγεία στο Δερβένι

Εκδήλωση για την Υγεία στο Δερβένι
Καλή σας ημέρα,

Σας αποστέλλουμε με το παρόν το τριήμερο προληπτικό πρόγραμμα που διοργανώνεται στο Δερβένι Κορινθίας τις 17 έως και 19 Φεβρουαρίου 2017  από το Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και συγκεκριμένα:
*      Τις Δυο αφίσες της δράσης
*      Την ανακοίνωση προς τους κατοίκους με τα τηλέφωνα για το κλείσιμο ραντεβού για τους δωρεάν ελέγχους
*      Σύντομη περιγραφή του προγράμματος στο κείμενο του μηνύματος για τη διευκόλυνση και ενημέρωση σας.


Συγκεκριμένα οργανώνεται από το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας του Νοσοκομείου μας, την Κρατική Οφθαλμολογική Κλινική και το Κέντρο Αναφοράς Μελανώματος της Πλαστικής Χειρουργικής – Μικροχειρουργικής Κλινικής σε συνεργασία με το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Συγκίνηση στα social media για τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη


Ένας από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης, ο «Φτωχός και Μόνος Καουμπόι» που μας ταξίδεψε με το «Πάρτι» του, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών μετά από πολυήμερη μάχη σε ιδιωτικό νοσοκομείο.
Την είδηση του θανάτου του Λουκιανού Κηλαηδόνη, έκανε γνωστό η Άννα Βαγενά.

«Ο Λουκιανός έφυγε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2017, τα ξημερώματα από κοντά μας.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν σε όλες του τις νοσηλείες.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που τον αγαπήσατε και ξέρουμε ότι θα τον αγαπάτε για πάντα.