Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017

Ενδιάμεσες εκπτώσεις στο Mare West, μην πας μακριά…

Εμφάνιση LOGO_MAREWEST_low.jpg
Από την 1η μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις μας βρίσκουν στο MARE WEST!
Ανοιχτά τα καταστήματα και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου

Εμφάνιση MidSeason2017_FB.JPG
(Κόρινθος, 27 Οκτωβρίου 2017): Ο Νοέμβριος ξεκινάει όμορφα με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις που θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες, από την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 15/11, ενώ ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα του MARE WEST και την Κυριακή 5 του μήνα.

Οι επισκέπτες του εμπορικού πάρκου της Κορίνθου θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για το σπίτι και την οικογένεια, σε τιμές ακαταμάχητες. Είδη σπιτιού από το English Home, αθλητικά ρούχα και παπούτσια από την Nike, παιδικά παπούτσια από το Lelli Kelly, πανέμορφα γυναικεία εσώρουχα από το Womens Secret, ρούχα και αξεσουάρ από τα αγαπημένα Η&Μ, American Stars και Celestino, άπειρα είδη θα είναι σε έκπτωση, ώστε όλοι να καλύψουν τις ανάγκες του χειμώνα, χωρίς να επιβαρυνθούν!
Και για όσους δεν προλαβαίνουν μέσα στην εβδομάδα, την Κυριακή 5/11 θα βρουν ανοιχτά όλα τα εμπορικά καταστήματα του MARE WEST από τις 11.00 μέχρι τις 19.00 για να χαρούν τη βόλτα, το παιχνίδι αλλά και τα ψώνια τους, άνετα και απολαυστικά, δίπλα στη θάλασσα, και να ευχαριστηθούν τον καφέ και το φαγητό τους σε καφέ και εστιατόρια χωρίς καπνό.  

Και στις ενδιάμεσες εκπτώσεις, MARE WEST, μην πας μακριά…Επιπλέον στοιχεία για το εμπορικό πάρκο MARE WEST

-         Διεύθυνση: 5οχλμ παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
-         Ωράριο λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων: τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 20:00
-         Ωράριο λειτουργίας Supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ: τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00
-         Parking: 800 δωρεάν θέσεις
-         Βρέφη: χώροι φροντίδας και εύκολη πρόσβαση σε καρότσια
-         Παιδική χαρά: 2 στρέμματα με θέα στη θάλασσα
-         Parking ποδηλάτων
-         Εύκολη πρόσβαση σε Άτομα Με Ειδικές Ανάγκεςsymeon@epic-communication.com