Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Απαντούμε στους τζάμπα μάγκες: Το σπίτι μας δεν κινδυνεύει από τους Καραμανλικούς αλλά από τους περαστικούς και τους τυχοδιώκτες

Πολλά «πιστόλια» (κυρίως άσχετα με τη ΝΔ) βγήκαν τις τελευταίες ημέρες, ακόμη και δημόσια και συμβούλεψαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη από το κόμμα του τελευταίου, με αφορμή τη δήλωση του πρώην Προέδρου για τους τζάμπα μάγκες.

Απαντούμε λοιπόν στους τζάμπα μάγκες που εισηγούνται τη διαγραφή του πρώην Προέδρου της ΝΔ: Το σπίτι μας δεν κινδυνεύει από τους Καραμανλικούς αλλά από τους περαστικούς και τους τυχοδιώκτες.
Εξηγούμαστε:
  • Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας για τζάμπα μάγκες υπερασπίστηκε την μεγάλη αλήθεια της ΝΔ του 2015, που στήριξε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Το αναλύσαμε εκτενώς.
  • Οι συνειρμοί που γίνονται για διαγραφή Σουφλιά και Μπακογιάννη είναι κακοί, καθώς αυτοί αφορούσαν κοινοβουλευτικές επιλογές και των δύο σε συγκεκριμένες ψηφοφορίες και όχι για κάτι που δήλωσαν.
  • Ένας αρχηγός κερδίζει τους βουλευτές του και την κοινωνία με τις πολιτικές του και όχι με τις διαγραφές. Παράδειγμα ο Αντώνης Σαμαράς που διέλυσε τη ΝΔ σε διάστημα μόλις δύο ετών (Μπακογιάννη – Καμμένος).
  • Είναι γνωστό, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δημόσια παραδεχθεί, πως η εκλογή του οφείλεται (και) σε πολιτικές δυνάμεις και κινητοποιήσεις εκτός της ΝΔ.
  • Αν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήθελε να αμφισβητήσει την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα μπορούσε να το κάνει την άνοιξη του 2016, όταν του ανακοινώθηκε πως 50-35.000 ψήφοι των εσωκομματικών εκλογών, ήταν αγνώστου ταυτότητας. Θυμίζουμε πως το αποτέλεσμα κρίθηκε στη διαφορά των 15.000 περίπου ψήφων.
  • Όλα τα Σημιτικά και νεοφιλελεύθερα στοιχεία που έχουν προσχωρήσει στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και εκείνα τα ακροδεξιά που είχαν πάρει μεταγραφή επί Αντώνη Σαμαρά, έχουν μόνο όφελος από τη διαγραφή Καραμανλικών στελεχών επιδιώκοντας την πλήρη απολιτικοποίηση της ΝΔ και απομάκρυνσή της από αρχές και αξίες του κοινωνικού ριζοσπαστικού μεταρρυθμιστικού κέντρου και της λαϊκής δεξιάς. Ο λόγος είναι σαφής. Θέλουν μία ΝΔ μικρή αλλά συμπαγή πλήρως ελεγχόμενη, όπως ακριβώς και οι δανειστές.
Ας μην χαίρονται κάποιοι, που βρήκαν αφορμή με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να απασφαλίσουν όλο το συσσωρευμένο μένος τους. Η καρδιά της παράταξης, δεν διαγράφεται. Και αν διαγραφεί από τις λίστες μίας ομάδας καιροσκόπων, θα συνεχίσει να χτυπά πιο δυνατά, πιο πατριωτικά! Θυμηθείτε το!

Το πρόβλημα στο κόμμα του Μητσοτάκη είναι οι καιροσκόποι και όχι οι στρατιώτες. Και επειδή οι μάχες κρίνονται από την ψυχή των στρατιωτών και όχι από τις τσέπες των μισθοφόρων, η ψυχή της Κεντροδεξιάς παράταξης και η ελπίδα για την Ελλάδα, είναι μαζί με τον Πυρσό!

Για να καταλάβουμε ποια η μετάλλαξη της ΝΔ, αρκεί να σκεφτούμε πως σαν σήμερα 7 Μαρτίου 2004, το κόμμα της Ρηγίλλης ανέβηκε στην εξουσία με αρχηγό τον Κώστα Καραμανλή. Τον σπουδαίο πατριώτη πολιτικό. Και ανακοίνωση από το κόμμα του Μοσχάτου καμία…
Υ.Γ.
Ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε πως θα ψηφίσει μεταρρυθμιστικά μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ που θα έχουν όφελος για τη χώρα. Θα διαγράψει ο Μητσοτάκης τον Αντιπρόεδρό του για τη δήλωση ή για την ψήφιση;
ΦΩΣ!!!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com