Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: Εγκληματική πράξη ο δηλητηριασμός αδέσποτων ζώων

κατοικίδια, σκύλος, γάτα, ψωρίαση, άγχος
Ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και όλη η Δημοτική Αρχή καταδικάζουν τις εγκληματικές πράξεις εκείνων που δηλητηριάζουν τα αδέσποτα της περιοχής και καλεί όσους γνωρίζουν τους δράστες να τους καταγγείλουν στις αρχές.
Συγκεκριμένα επισημαίνει: «Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες του φαινομένου δηλητηριασμού πολλών αδέσποτων ζώων της πόλης μας, γεγονός το οποίο καταδικάζουμε και μας δημιουργεί αποτροπιασμό και λύπη.
Αποτροπιασμό γιατί τέτοιες εγκληματικές πράξεις, από όπου και αν προέρχονται δεν συνάδουν με την κοινή λογική και καταδεικνύουν την χειρότερη μορφή άσκησης βίας και λύπη γιατί η συγκεκριμένη ενέργεια αποδεικνύει τον απάνθρωπο τρόπο που κάποιοι αποφασίζουν να καταδικάσουν αθώα πλάσματα σε φρικτό θάνατο.
Θεωρούμε δε περιττό να αναφέρουμε πως η συγκεκριμένη πράξη δηλητηριασμού δεν έχει αποτέλεσμα μοναχά την δολοφονία των αδέσποτων ζώων. Έχουν υπάρξει και περιστατικά όπου δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς έχουν δηλητηριαστεί κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, αφού οι φόλες διασπείρονται παντού βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές όλων των ζώων αλλά επίσης και την υγεία των μικρών παιδιών που παίζουν ανυποψίαστα στις πλατείες.
Τέλος απευθύνουμε έκκληση σε όλους εσάς τους δημότες της πόλης μας, οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψή σας το οποίο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο ζωές, να ενημερώσετε το Δήμο ή τις αρμόδιες αρχές ώστε να κινηθούμε αρμοδίως κατά παντός υπευθύνου.
Σας γνωρίζουμε ότι η θανάτωση των ζώων με φόλες είναι αξιόποινη πράξη, δηλαδή έγκλημα το οποίο διώκεται ποινικά.

ΔΕΡΒΕΝΙ: Αλλαγή λειτουργίας του ταμείου της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης

Το ταμείο του Δήμου στη Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης θα λειτουργεί μόνο Δευτέρα και Τρίτη για λογαριασμούς που αφορούν Άρδευση – ΤΑΠ – Τέλη Νεκροταφείων – Βοσκές – Ενοίκια – Τέλη Ακαθαρίστων Εσόδων και γενικά κάθε λογαριασμό που πληρώνεται στο Ταμείο.

Ο Εμπορικός και Προμηθευτικός Σύλογος Ξυλοκάστρου «Ο Ερμής» διοργανώνει τον «2ο Γύρο Ξυλοκάστρου»

1112
Εμπορικός και Προμηθευτικός Σύλογος Ξυλοκάστρου '' Ο Ερμής '' νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, με την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνει τον 2ο Λαικό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία '' 2ος Γύρος Ξυλοκάστρου ''
Ημερομηνία Αγώνα : Το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016, ωρα 6:30 μμ

Ετήσια χορευτική βραδιά Πολιτιστικό - Καλλιτεχνικό σωματείο "Έκφραση" - ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Ανοιχτό Θέατρο "Βασίλης Γεωργιάδης". Υπεύθυνη Τζ. Κούτρη - Καβέτσου
Σάββατο 9 Ιουλίου ώρα 21.00 είσοδος 3 ευρώ (παιδιά έως 6 ετών δωρεάν)

Μόνο ένας άνθρωπος στους 20, παγκοσμίως, δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας


 logo newsletter

 

 

Μυστικά για λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι


stogiatro_malisa.jpgΤο καλοκαίρι είναι δύσκολη εποχή για τα μαλλιά καθώς ο ήλιος, ο ιδρώτας και το χλώριο του νερού τα κουράζουν και τα αφυδατώνουν.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.jpgΜόνο ένας άνθρωπος στους 20, παγκοσμίως, δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας


Μόνο ένας άνθρωπος στους 20 πάνω στη Γη (ποσοστό 4,3%) δεν έχει κανένα πρόβλημα και εμφανίζεται απόλυτα υγιής.

ΔΡΑΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ "ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ"

http://nd.gr/sites/default/files/gifs/draseis2.gif

Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Δ. & ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Δ. & ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Ως Βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζω την πλήρη αντίθεσή μου στην απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να καταργήσει τα άμισθα Υποθηκοφυλακεία Σητείας, Ιεράπετρας, Αγίου Νικολάου και Τζερμιάδου  και να τα υπαγάγει στο έμμισθο Υποθηκοφυλακείο Νεάπολης Λασιθίου.

Δημοφιλή Tweet:

Θεραπεύσου από την κατάθλιψη φυσικά


logo newsletter

sexoualika_simptomata.jpg
Τα 7 πιο συχνά σεξουαλικά προβλήματα των ζευγαριών σήμερα


Αν σε προβληματίζουν διάφορα γύρω από τη σεξουαλική ζωή της σχέσης σου, μην ανησυχείς.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatrokatathlipsi.jpgΘεραπεύσου από την κατάθλιψη φυσικά


Κατάθλιψη έχουν περίπου 120 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.