Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΓΙΑ `10τη ΧΡΟΝΙΑ ,στις 15 ΙΟΥΛΙΟΥ. Ο Δημοτικός Κινηματογράφος "Το διάλειμμα" στο Δερβένι ξεκινά και πάλι τις προβολές του!



Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι... μες τα θερινά τα σινεμά... με μοσχοβολιά από αγιόκλημα και γιασεμί... νύχτες μαγικές... νοσταλγικές!!! Πρώτα καρδιοχτύπια, αθώα φιλιά, τρυφερές αγκαλιές, με πασατέμπο, ποπ κορν, τσιπς και αναψυκτικό... 
http://www.in2life.gr/dm_pictures/2010tainies-600_121478_59D2U2.jpgΟ θερινός Δημοτικός κινηματογράφος του ΔερβενίουΤο διάλειμμα” , με την υπέροχη αυλή και τη μεγάλη οθόνη που ταξιδεύει τα όνειρά μας σε πανσέληνες νύχτες, θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου τις προβολές του για 10η συνεχή χρονιά , με ταινίες α' προβολής που παίχτηκαν το χειμώνα αλλά και που βγαίνουν στις αίθουσες τώρα το καλοκαίρι! Ανάμεσά τους Οσκαρικές δημιουργίες, ταινίες του ευρωπαϊκού και του ελληνικού κινηματογράφου και φυσικά κινούμενα σχέδια για τους μικρούς και...μεγάλους μας φίλους! Για περισσότερα ταξίδια στους μαγικούς κόσμους της 7ης Τέχνης, που παίρνουν άλλες διαστάσεις στην αύρα του

ΒΙΝΤΕΟ: Από την συναυλία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ - ΔΕΡΒΕΝΙ

Mητσοτακης για Brexit: «Η ΕΕ οφείλει μια ειλικρινή και γενναία αυτοκριτική»

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/kiriakos-1000-1.jpgH Ευρώπη χρειάζεται μια νέα συμφωνία αλήθειας» επισημαίνει, σε δήλωσή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η απόφαση των Βρετανών η οποία, όπως λέει είναι σεβαστή, αποτελεί ένα πολύ ηχηρό μήνυμα για όλη την Ευρώπη.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού διασφάλισε για δεκαετίες την ειρήνη και τη σταθερότητα, οφείλει μια ειλικρινή και γενναία αυτοκριτική» τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι «χρειάζεται ένα νέο ευρωπαϊκό σχέδιο που να εμπνεύσει τους λαούς και να τονώσει την πίστη τους στη χρησιμότητα της Ενωσης».

συνολικα 4,2 εκατομμυρια εργαζομενοι θα επηρεαστουν Ανατροπές φέρνει το Brexit για τους Έλληνες εργαζόμενους της Βρετανίας

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/ergazomenoi-uk-1000.jpg 
Η απόφαση για αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω για περίπου 4,2 εκατομμύρια εργαζόμενους.
Επιπτώσεις θα υπάρξουν και για τους Έλληνες κατόχους ακίνητης περιουσίας στη Βρετανία, αφού θα επαναπροσδιοριστεί η φορολόγησή τους, καθώς και στους εργαζόμενους, που κάνουν χρήση της ελεύθερης διακίνησης εργαζομένων εντός ΕΕ, που θα χρειάζονται πλέον επαγγελματική βίζα, όπως και οι φοιτητές αντίστοιχη φοιτητική βίζα και πολύ ακριβότερα δίδακτρα.

«ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ, ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ» Παραιτήθηκε ο Κάμερον υπό το βάρος του Brexit

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/cameron-paraitisi-10020.jpg
Την απόφασή του να εγκαταλείψει τον πρωθυπουργικό θώκο υπό το βάρος του Brexit και της λαϊκής βούλησης ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον στο διάγγελμά του από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγ Στριτ.
«Είμαι στους ηττημένους αλλά αγαπώ τη χώρα μου» δήλωσε και εξήγησε πως θα παραμείνει στην πρωθυπουργία για τους επόμενους τρεις μήνες, μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία διαδοχής του.

«Καταρρέει» η Μεγάλη Βρετανία: Νέο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία από την Σκωτία

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/06/scottishkilt.jpg
Η επιλογή της διεξαγωγής δεύτερου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία βρίσκεται «στο τραπέζι», δήλωσε η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον, κάνοντας την διαπίστωση ότι οι κάτοικοί της ψήφισαν κατά πλειοψηφία κατά του Brexit.
«Η πιθανότητα ενός δεύτερου δημοψηφίσματος πρέπει να είναι στο τραπέζι και είναι στο τραπέζι», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Νίκολα Στέρτζον , που εκτός από πρωθυπουργός είναι και πρόεδρος του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας.

Βρετανια: Τιποτε δεν θα αλλαξει βραχυπροθεσμα Μπόρις Τζόνσον: Τώρα δεν υπάρχει ανάγκη για βιασύνη

  Ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, επικεφαλής της εκστρατείας για το Brexit και φαβορί, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, για να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Κάμερον στη θέση του πρωθυπουργού, υποστήριξε πως τίποτε δεν θα αλλάξει βραχυπρόθεσμα μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ.
«Έχει ζωτική σημασία να υπογραμμίσουμε ότι τώρα δεν υπάρχει ανάγκη για βιασύνη και ότι πράγματι,όπως μόλις είπε ο πρωθυπουργός,τίποτε δεν θα αλλάξει βραχυπρόθεσμα», δήλωσε σήμερα ο Τζόνσον στους δημοσιογράφους αφού οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ του Brexit.
Ο Τζόνσον υποστήριξε επίσης ότι στο μέλλον η Βρετανία θα ωφεληθεί από την ψήφο υπέρ της αποχώρησης.
«Μπορούμε να βρούμε και πάλι τη φωνή μας στον κόσμο, μια φωνή που να είναι ανάλογη της πέμπτης μεγαλύτερης οικονομίας στη Γη», δήλωσε.
«Πιστεύω ότι έχουμε τώρα μια λαμπρή ευκαιρία: μπορούμε να θεσπίζουμε τους νόμους μας και να ορίζουμε τους φόρους μας εντελώς σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου».

eleftherostypos.gr

Κόρινθος: Αυτή είναι η γυναίκα που έσφαξε άντρα σε πεζόδρομο - Ξεσπούν οι συγγενείς του θύματος (Βίντεο)!

Κόρινθος: Αυτή είναι η γυναίκα που έσφαξε άντρα σε πεζόδρομο - Ξεσπούν οι συγγενείς του θύματος (Βίντεο)!

Την ώρα που η δολοφόνος υποστηρίζει ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά και έφτασε στο έγκλημα, η μητέρα και η αδερφή του θύματος παρουσιάζουν μια διαφορετική εκδοχή...

Υπουργείο Εσωτερικών: 865 προσλήψεις σε δήμους, νομικά πρόσωπα (λίστα) 4 προσλήψεις στο Δημο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

To υπουργείο Εσωτερικών εγκρίνει τη σύναψη τριάντα δύο (32) συµβάσεων µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για χρονικό διάστηµα έως οκτώ (8) µήνες ή έως εννέα (9) µήνες (για αναγνωρισµένες σχολές) ή έως έντεκα (11) µήνες (για παιδικούς σταθµούς) και εκατόν εξήντα επτά (167) συµβάσεων µίσθωσης έργου διάρκειας έως ένα (1) έτος, σε ΝΠΙ∆ για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίµου από τους ωφελούµενους.
ΑΠΟΦΑΣΗ

Eπιπλέον, εγκρίνει τη σύναψη είκοσι έξι (26) συµβάσεων µε σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου για χρονικό διάστηµα έως οκτώ (8) µήνες ή έως εννέα (9) µήνες (για αναγνωρισµένες σχολές) ή έως έντεκα (11) µήνες (για παιδικούς σταθµούς) και εξακοσίων σαράντα (640) συµβάσεων µίσθωσης έργου διάρκειας έως ένα (1) έτος, σε ΟΤΑ και ΝΠ∆∆ για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίµου από τούς ωφελούµενους.
ΑΠΟΦΑΣΗ 

aftodioikisi.gr

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Κυριακή 26/6/2016 Τελικοί αγώνες του Πανελληνίου Σιρκουι Beach Volleyball Masters 2016 - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ


Με μεγάλη μας χαρά σας καλούμε την Κυριακή 26/6/2016 στους τελικούς αγώνες του Πανελληνίου Σιρκουι Beach Volleyball Masters 2016 (Τελικός Γυναικών 20:00, Τελικός Ανδρών 21:00, Βραβεύσεις 22:00)

Γραφείο Τύπου Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 

Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου                            Ξυλόκαστρο 24 Ioυνίου 2016  
                                                             Αριθμ.Πρωτ.8446

     Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί τη    ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 & ΩΡΑ 20:00  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:   

Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα!

Χαρές και πανηγύρια για τους οπαδούς του Grexit. Σύμβολο αγώνων από σήμερα το Brexit. Εμπρός λοιπόν στους αγώνες, στο δρόμο των Βρετανών. Γιατί, άραγε, η έξοδος μίας χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση συμβολίζει την ελευθερία είναι η απόδειξη της τραγωδίας του ευρωπαϊκού ιερατείου, όπως το γνωρίσαμε τουλάχιστον τους τελευταίους 24 μήνες. Της γνωστής γερμανικής Λέσχης και της αποτυχημένης ευρωπαϊκής αντίληψης της πραγματικότητας.  Μίας γερμανo-κρατούμενης Ευρώπης, των ηττημένων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, που βρήκαν την ευκαιρία ύπουλα, υπονομεύοντας με εκβιασμούς τα θεμέλια του ευρωπαϊκού οικοδομήματος, να υποτάξουν τους υπόλοιπους λαούς, να πάρουν τη ρεβάνς και πήραν την απάντησή τους.

Σε σχέση με το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος ο Πρόεδρος της Δράσης και π. ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:



24.06.2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε σχέση με το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος ο Πρόεδρος της Δράσης και π. ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Χρειάζεται πολύς χρόνος δουλειά, σοβαρότητα και ευθύνη για να κτίσεις και ελάχιστος χρόνος αλλά πολλά πυρομαχικά για να γκρεμίσεις ένα οικοδόμημα. Ο βρετανικός λαός, μετά από τα ολέθρια λάθη μιας ανάξιας ηγεσίας, που για έναν ιδιοτελή προεκλογικό ελιγμό άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου, πήρε -οριακά έστω- την απόφαση να φύγει προς το άγνωστο. Οι κοινωνίες πάντοτε διέθεταν πολιτικούς τύπου Φάραζ και Τραμπ, που είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν αδίστακτα τους φόβους, τις αγωνίες και τις προκαταλήψεις των λαών. Αυτοί όμως θα παρέμεναν περιθωριακές και ακραίες φωνές, αν το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Ευρώπης δεν τους τροφοδοτούσε τόσο προκλητικά με κάθε είδους πυρομαχικά.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο στην Πελοπόννησο

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού -Βροχές, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίαΓια πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο από τα νοτιοδυτικά της χώρας, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους, κάνει λόγο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε την Παρασκευή.
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο θα επηρεαστούν από το πρωί τα νησιά του Ιονίου (πλην Κέρκυρας) και η Πελοπόννησος και σταδιακά από το απόγευμα η Στερεά και πιθανόν η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική).

Την Κυριακή, κατά διαστήματα, μέχρι και τις απογευματινές ώρες, τα φαινόμενα θα γίνουν αισθητά σε Πελοπόννησο, κεντρική και ανατολική Στερεά, Εύβοια, Θεσσαλία, Σποράδες, κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική) και πιθανόν τις βραδινές στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου

Τα τετράποδα στον καύσωνα: οδηγίες και προφύλαξη

logo newsletter 

 

kacvnoyn_kai_ayta.jpgΤα τετράποδα στον καύσωνα: οδηγίες και προφύλαξη


Δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά η λαχανιασμένη ανάσα του σκύλου το ξεκαθαρίζει: «Έχω σκάσει. Δεν θα αντέξω για πάντα…». Ας δούμε πώς θα διατηρήσουμε καλές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για το σκύλο και τη γάτα μας.

ΝΔ: Forum Δημάρχων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

To 1ο Forum Δημάρχων μελών της Νέας Δημοκρατίας θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2016, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, μετά από πρωτοβουλία του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη σε συνεργασία με την Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον Γραμματέα Τάσο Γαϊτάνη.  Στις εργασίες του Forum που θα κρατήσουν μέχρι αργά το απόγευμα θα συζητηθούν οικονομικά ζητήματα των Δήμων, η Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και μια σειρά άλλων επιμέρους ζητημάτων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ανοιχτό Πανεπιστήμιο: Νέα προγράμματα Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών χωρίς κλήρωση (αιτήσεις)

Το Ε.Α.Π. αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και προσφέρει για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17 έξι (6) νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, σε αντικείμενα (τομείς) της επιστήμης και της τέχνης, τρία (3) εκ των οποίων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

41 δηλώσεις νομιμοφροσύνης σε 41 σελίδες: Ήταν που θα τους έσχιζαν!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Η μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 προπαγάνδα (που υιοθετήθηκε από όλους και έγινε η καραμέλα στο στόμα όλων των κυβερνητικών, αλλά και των δημοσιογράφων) στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνο στο επιχείρημα (που εξελίχθηκε σε «κυρίαρχη άποψη») ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρόσφεραν το καλοκαίρι του 2015 μια ευρεία στήριξη στη συμφωνία που έφερε ο κ. Τσίπρας μετά τη «σκληρή διαπραγμάτευσή» του και επομένως είναι τουλάχιστον υποκριτικό να μην στηρίζουν τα κυβερνητικά νομοθετήματα.

Συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη στην Πλατεία Φιλιστράτας στους Αγίους Θεοδώρους

 

Συναυλία του Χρήστου Μενιδιάτη στην Πλατεία Φιλιστράτας στους Αγίους Θεοδώρους

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ



Είσαι μεγάλος παίκτης αγόρι μου

tsipras-basket-paikths
Παίζεις μπάλα μόνος σου! Κάνεις τρίπλες, σκρινάρεις, μαρκάρεις, δίνεις πάσες στον εαυτό σου και συνέχεια βάζεις τρίποντα.
Πουλάς και αγοράζεις ότι θέλεις. Στην προκειμένη περίπτωση την Ελλάδα και τα αποθέματα των Ελλήνων. Ψυχικά και σωματικά.
Αλλά δεν παραπονιόμαστε. Ούτε διαμαρτυρόμαστε, είσαι αυτό που θέλαμε. Είμαστε όλοι κατά βάθος Πασόκοι και θέλαμε να ξαναζήσουμε το θρυλικό 1981, τότε που ο αείμνηστος θα μας έβγαζε από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ.

Goodbye, My Queen!

United Kingdom and its inhabitants made their decision. Celebrations among Brexits and all around Europe are justified for those who want a smaller and less powerful Europe.
A new era, a new Europe, a new World gave birth yesterday. Will Scottish obey in England’s desire putting them in a remote isolation? How will North Ireland’s citizens feel having besides them an EU Ireland? Isn’t enough 96% of Gibraltar will to remain in Europe? What remaining EU will do? Is a new Schengen Treaty avoidable? Is US and NATO the totally master of the Game? Are they the only reliable world players? Many questions few answers from now on.

Η Βρετανία μετά από 43 χρόνια εγκαταλείπει την ΕΕ. Τελικό αποτέλεσμα! BREXIT 51,9% - REMAIN 48,1%

Βρετανία – Δημοψήφισμα LIVE: Τελικό αποτέλεσμα! BREXIT 51,9% - REMAIN 48,1% - Η Βρετανία μετά από 43 χρόνια εγκαταλείπει την ΕΕ
Μετά από 43 ολόκληρα χρόνια η Βρετανία αποφασίζει να εγκαταλείψει την ΕΕ. Τα ποσοστά της συμμετοχής των Βρετανών στο δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση ξεπέρασαν το 70%, κάτι που είχε να συμβεί από τις μακρινές εκλογές του 1950. Οι εξελίξεις πλέον είναι καταιγιστικές αφού ο βρετανικός λαός μίλησε και είπε BREXIT.

Έκλεισαν οι κάλπες στη Βρετανία – Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν Bremain

poll neo fg
Έκλεισαν πριν από λίγο τα εκλογικά τμήματα στη Βρετανία, όπου διεξήχθη το δημοψήφισμα για την παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή την αποχώρησή του από αυτή.
Το πρώτο στοιχείο και το μόνο που έχει δοθεί ως τώρα αφορά τη συμμετοχή στο Γιβραλτάρ (83,65%), σύμφωνα με στοιχεία του πρακτορείου ειδήσεων Press Association.
Εκτίμηση «Ipsos Mori»: Η διαφορά στις 8 μονάδες υπέρ του Bremain
Περίπου 30 λεπτά μετά το τέλος του δημοψηφίσματος η εταιρία δημοσκοπήσεων «Ipsos Mori» ανέβασε κατά πολύ την νίκη του Bremain.
Συγκεκριμένα, δείχνει ότι το Bremain έχει 54% και θα κερδίσει με 8-8,5 μονάδες, με το Brexit να έχει περίπου 46%.
Η δημοσκόπηση της YouGov, αντί για «exit poll»
Η εκστρατεία υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται ότι προηγείται με 52%, ενώ η εκστρατεία υπέρ του Brexit συγκεντρώνει 48%, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας YouGov που διεξήχθη χθες, την ημέρα κατά την οποία διεξήχθη το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.

ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                     
                                                     Ξυλόκαστρο, 23/06/16
Με εξαιρετική επιτυχία, διοργανώθηκε από την Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο) και τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης το διήμερο (21  και 22/06) διεθνές τουρνουά beach soccer μεταξύ των εθνικών ομάδων ανδρών της Ρουμανίας και της Ελλάδας. Στους δύο φιλικούς αγώνες, επικράτησε η εθνική ομάδα της Ρουμανίας στην διαδικασία των πέναλτυ. Επίσης σε φιλικό αγώνα επίδειξης, η εθνική ομάδα, beach soccer, γυναικών της Ελλάδας

Μετάδοση τηλεοπτικού μηνύματος για τις δασικές πυρκαγιές από τις περιφέρειες


Τα *δύο **link του **wetransfer* με τα δύο αρχεία υψηλής ανάλυσης για το
σποτ μαζί με
-          *την απόφαση του ΕΣΡ, *
-          *δύο τεχνικές διευκρινήσεις για τα σποτ *και
-          *τα στοιχεία τιμολόγησης. *
βρίσκονται στις διευθύνσεις:

https://we.tl/PeBwTlp4nL

και

https://we.tl/RZJi6SX1Du

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

*Σοφία Μαρκαντωνάκη*
Προϊσταμένη Τμήματος Εκδόσεων
*Δ/νση Διεθνών Σχέσεων, Εθελοντισμού-Εκπαίδευσης & Εκδόσεων*

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Τ: 213 1510 914, 213 1510 174
F: 213 1510 935
sofimark@gscp.gr

Ευαγγελιστρίας 2, 105 63 Αθήνα
www.civilprotection.gr

*[image: cid:image004.png@01CE1F0A.
0F96ACF0]*

Βρέθηκε αρχαίο θραύσμα από τον μυθικό μυκηναϊκό «θρόνο του Αγαμέμνονα»; Ενώ ο Θησαυρός του Ατρέως είναι σπαρμένος σε θραύσματα σε δεκάδες μουσεία του εξωτερικού