Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Και επίσημα αργία στο Δημόσιο η Τρίτη του Πάσχα (απόφαση)

Την μεταφορά της υποχρεωτικής αργίας για την Πρωτομαγιά 2016 και για το Δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα προβλέπει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Βερναρδάκη. Είχε προηγηθεί σχετική απόφαση από τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.
Αναλυτικά:

Πιο “απλό” Δημόσιο – Πώς θα γίνει πράξη – Τι πρέπει να κάνουν οι υπηρεσίες (εγκύκλιος)

Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης μέσω της Διεύθυνσης Απλούστευσης Διαδικασιών και Παροχής Υπηρεσιών Δημοσίου, έχει ως επιχειρησιακούς στόχους την αξιολόγηση, βελτίωση και επιτάχυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, μέσω της εκπόνησης καινοτόμων δράσεων καθώς και τη διαμόρφωση πολιτικών για την απλούστευση και σύντμηση των διοικητικών διαδικασιών.
Σε εγκύκλιό του αναφέρει τα εξής:

Στη ... φόρα όλοι οι φόροι του 2016. Δείτε τι θα πληρώσετε



Επιβαρύνσεις για όσους έχουν εισόδημα από 9.100 ευρώ και πάνω και μέχρι 28.000 ευρώ φέρνει το νομοσχέδιο που θα καταθέσει η κυβέρνηση. Αντίθετα όσοι έχουν εισόδημα από 28.000 και ως 43.000 ευρώ θα  ...
airetos.gr

Tweet δημοφιλή Tweet Tweet






Michail Ignatiou @mignatiou
 
Η ενημέρωση του Χοσέ Βινιαλ στο ΔΝΤ. Και για τράπεζες. @KaterinaSokou @lenaargiri


Προβολή στο Twitter






Ανδρέας Ψυχάρης @APsycharis
 
Όχι, δεν κάνει φωτογραφική διάταξη για την Περιστερα ο #Tsipras Απλά προσπαθεί να αποτελειωσει την παιδεία στην Ελλάδα #peristera

Προβολή στο Twitter






Ελληνική Αστυνομία @hellenicpolice
 
Η αγορά βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων είναι παράνομη. Μην τα αγοράζετε.

Προβολή στο Twitter






Kostis Hatzidakis @K_Hatzidakis
 
Η πολιτική του #Syriza είναι μια αντικοινωνική πολιτική γιατί επιταχύνει την ύφεση και γυρνάει την Ελλάδα προς τα πίσω. @parapolitika901

Προβολή στο Twitter






Andreas Loverdos @a_loverdos
 
Ερώτηση σε υπουργούς Υγείας και Εσωτερικών για την προστασία της δημόσιας υγείας

Read: tl.gd/n_1soibvt

Προβολή στο Twitter






Θάνος Πλεύρης @thanosplevris
 
Η ΝΔ που δεν διαπραγματευόταν μείωσε ΦΠΑ μέχρι και στο 13% και οι λεβεντο - διαπραγματευτές τον αυξάνουν στο 24%!!!!!!

Προβολή στο Twitter


Η συζήτηση για τα τραπεζοκαθήσματα στο Ξυλόκαστρο (βίντεο)

Πραγματοποίηθηκε χθες στο Κέντρο Νεότητας στο Ξυλόκαστρο με  πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης γενική συζήτηση περί τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στο βόρειο πεζοδρόμιο της πόλης του Ξυλοκάστρου.
Περισσότερα στα βίντεο από τον RAMONA TV RADIO RAMONAποα ακολουθούν

Κωνταντίνα Νικολάκου «Η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας ήταν και παραμένει η μόνη επίκαιρη, περιβαλλοντικά ορθολογική, νόμιμη και Ευρωπαϊκή λύση»



http://sfedona.gr/sites/default/files/styles/node-teaser-default/public/field/image/%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A5_2.jpg?itok=yUt5vV36«Το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήταν και παραμένει η μόνη ορθολογική, επίκαιρη, περιβαλλοντικά φιλική, νόμιμη και Ευρωπαϊκή λύση» δήλωσε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου σχολιάζοντας τις εξελίξεις και τις καθυστερήσεις στο θέμα των απορριμμάτων, τονίζοντας παράλληλα ότι «η καθυστέρηση της Κυβέρνησης, παρά τα ασφυκτικά χρονικά της όρια, και η συνεχιζόμενη αδυναμία ορισμένων Δημοτικών αρχών για προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων μας επιστρέφει στις καταστροφικές πρακτικές κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος, υποβάθμισης του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας».

Συναντήσεις Πελοπίδα Καλλ[ιρη με τους Δημάρχους Βέλου - Βόχας και Σικυωνίων για το σχεδιασμό του νέου ΕΣΠΑ.




Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Πελοπίδα Καλλίρη με τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας για το σχεδιασμό του νέου ΕΣΠΑ.
Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης συνάντησε τον Δήμαρχο Βέλου-Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκο, παρουσία των περιφερειακών συμβούλων κ. Αλεξόπουλου  Αλέξιου και κ. Πισιμίση  Αθανάσιου, όπου συζήτησαν για το νέο ΕΣΠΑ και την στρατηγική της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σταματόπουλο Σπύρο παρουσία του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη  κ.Παπαγγελόπουλου Άγγελου  και του περιφερειακού συμβούλου κ. Λέγγα Κωνσταντίνου, όπου συζήτησαν για την ωριμότητα των έργων του δήμου Σικυωνίων καθώς και για τη στρατηγική του νέου ΕΣΠΑ της περιφέρειας Πελοποννήσου.


Γραφείο Τύπου Αντιπεριφερειάρχη

Την αποκατάσταση δρόμων της Αρκαδίας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου



http://static.panoramio.com/photos/original/51814765.jpg
Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Αποκατάσταση δρόμων αρμοδιότητας Π.Ε. Αρκαδίας και κατασκευή τεχνικών έργων στο Ν. Αρκαδίας (Αρτεμήσιο – Κανδήλα προς Λεβίδι, Χάνια Σκοπής – Νεστάνη, Σπήλαια Κάψια – Παλαιά Καλαβρύτων, Παλαιά Ε.Ο. Μηλιά – Κάψια, Κόμβος Μαντινειακού, Διασταύρωση Πλάτσα, Αρτεμήσιο – Παλαιόπυργος, Περιοχή Αρτοκωστάς, Γεφύρια Επ. Ο. Τρίπολης - Δαβιάς – Ύψος Τσελεπάκου & Γεφύρι Δαβιάς» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016.